Recuva 1.53

Értékelés: 2
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 4,2 MB / 3,8 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Recuva egy adat-visszaállító alkalmazás. Véletlenül törölt egy fontos fájlt? Elveszett fájlok számítógépes összeomlás után? Nem probléma - A Recuva helyreállítja a fájlokat a Windows számítógépről, Lomtárból, dDigitális fényképezőgép kártya vagy MP3-lejátszót! A program támogatja a WMA, az OGG, a MOV, a WAV, az MPG, a 3GP, az FLV, a WMV, az AVI, a RAR és a ZIP formátumokat.

Recuva funkciók:
  • Free: Haladó fájlok helyreállítása
  • Pro: Virtuális merevlemez-támogatás
  • Pro: Automatikus frissítések
  • Pro: Prémium támogatás

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/recuva.png

Kiváló fájl-helyreállítás
A Recuva képes visszaállítani a képeket, zenéket, dokumentumokat, videókat, e-maileket vagy bármilyen más fájltípust, amelyet elvesztettél. És visszaállíthatja az átírható médiát: memóriakártyák, külső merevlemezek, USB-kulcsok és így tovább!

Helyreállítás sérült lemezekről
A legtöbb fájl-helyreállító eszközzel ellentétben a Recuva kijavíthatja a fájlokat sérült vagy új formázott meghajtókból. A nagyobb rugalmasság nagyobb visszatérési esélyeket jelent.

Alaposan beolvassa az eltemetett fájlokat
A nehezen megtalálható fájlok számára a Recuva fejlett mélyre-futási módja meggyorsítja a meghajtókat, hogy megtalálja a törölt fájlok nyomait.

Törölje a fájlokat
Néha egy fájlt szeretne. A Recuva biztonságos felülírási szolgáltatása ipari és katonai szabványú törlési technikákat alkalmaz, hogy meggyőződjön róla, hogy a fájlok törlődnek.
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Mano198O, electro1

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!