ASUS GPU Tweak II 1.9.6.1

Értékelés: 4
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 32,8 MBytes

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az ASUS GPU Tweak 2 segédprogram nemcsak a videokártya túlhajtásában segédkezik, hanem a legfrissebb meghajtók megjelenésére is figyel, monitorozza a hardver paramétereit és játék közbeni videofelvételre is alkalmas. De a legjobb mégis az, hogy bármilyen egyéb videokártyával is működik! A telepítés után a rendszert újra kel indítani.

Az ASUS GPU Tweak 2 alkalmazás használatával tuningolhatja grafikus kártyáját. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználó be- vagy kikapcsolhassa a GPU-tuningot, és a felhasználó monitorozhatja a GPU-információkat ezzel egy időben. Az új GPU-technológia összes előnyének kihasználásához az ASUS az összes kártyához mellékeli az exkluzív és kibővített GPU Tweak segédprogramot is. A programcsomaggal a felhasználó akár négy kártyán is szabályozhatja az órajelsebességeket, feszültségszinteket és ventilátor fordulatszámokat nagyszerű megoldás a CrossFireX környezetekhez.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/gpu_tweak_ii-screenshot_1.png

Mivel a felhasználók igényei nem egyformák, a segédprogram normál és speciális módban is használható. Az ASUS GPU Tweakkel könnyen elvégezhetők a módosítások, a túlhajtás a GPU-órajelének és a feszültségek szinkronizálásával, a 2D/3D váltás és módzárolás pedig segít a jobb 3D-s teljesítményszintek elérésében, ami a gyakorlatban pontosabb rendszertesztelést, a túlhajtási versenyeken pedig magasabb pontszámokat jelent..

A segédprogram automatikus frissítéseket kínál az illesztőprogram- és BIOS verziókhoz, hogy a kártya mindig optimális módon működjön, valamint egy ügyes monitorozó alkalmazást a Windows asztalára, amely igény szerint részletes információkat nyújt a paraméterekről. Az ASUS a Techpoweruppal szorosan együttműködve a cég nagyhírű GPU-Z programját is beépítette a GPU Tweak-be a még megbízhatóbb grafikuskártya-adatok és nyomkövetés érdekében.

A GUI alapvető funkciói
- GPU modelnév
- Tuningolás be/ki
- Ventilátor futtatása teljes sebességen: be/ki
- GPU aktuális órajel (MHz)
- VRAM specifikáció
- VRAM aktuális órajel (MHz)
- A CPU és a GPU aktuális ventilátor sebessége (RPM)
- GPU aktuális hőmérséklete
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!