Mozilla Thunderbird for OS X

Verzió:
52.4.0
Letöltve:
276 letöltés
Beküldve:
2017.06.23

Licensz:
Teljes-verzió (Ingyenes)
Platform:
Mac OS X 10.9 or later
Szerzői jogvédelem:
Nincs adat

A szerző hivatalos honlapja:
Nincs adat
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A Mozilla Thunderbird for OS X egy ingyenes, magyar nyelvű levelezőkliens. A Thunderbird Windows verzióját Itt letölthetett.

A ThunderBird egy, a Mozilla Alapítvány által fejlesztett ingyenes, nyílt forráskódú levelező, chat és hírolvasó kliens. Alapja a Firefox böngésző. A kisméretű, gyorsan letölthető és könnyedén telepíthető szoftver magyar nyelven is futtatható, így használatához idegen nyelvi ismeretekre sincs szükség. Megjelenése néhány kattintással átalakítható, testre szabható, lehetőség van különféle kiegészítő telepítésére is, melyek az alap szoftverben nem szereplő funkciókat tesznek elérhetővé.

A ThunderBird ellenszolgáltatás nélkül letölthető és szerkeszthető program IMAP, SMTP és SSL/TLS és NewsGroup kezelésre is képes. A szoftver segítségével bármikor importálhatunk levelezéseket más levelezőprogramokból és a Gmail-t is közvetlenül, könnyedén elérhetjük rajta keresztül. A Thunderbird kezelése igen egyszerű, nem igényel komolyabb technikai felkészültséget. A címkerendszer, a hatékony kereső és a füles megjelenítés tovább egyszerűsítik használatát. Leggyakrabban igen hatékony spam-szűrő rendszere miatt alkalmazzák.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/thunderbird.png

Recommended Hardware
  • OP.: Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10
  • Macintosh computer with an Intel x86 processor
  • 512 MB RAM
  • 200 MB hard drive space


Thunderbird funkciók
Könnyebb használatba venni
Postafiók-beállító varázsló
Korábban ismerni kellett az IMAP, SMTP és SSL/TLS beállításokat. Most csupán a nevét, e-mail címét és jelszavát kell megadnia. Ezt követően az adatbázisunkban lévő adatok alapján a postafiók automatikusan beállításra kerül.

Egy kattintásos címjegyzék
Az egy kattintásos címjegyzék segítségével egyszerűen lehet embereket hozzáadni a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva. Dupla kattintással további részletek, fénykép, születésnap és egyéb fontos információk adhatók meg.

Figyelmeztető a mellékletekre
A mellékletekre történő figyelmeztetés során a Thunderbird olyan szavakat keres az elküldendő levélben, mint a melléklet, vagy más, fájltípusra utaló kifejezést, és a levél elküldése előtt figyelmeztet a melléklet csatolására.

Lapok
Ha megkedvelte a Firefox lapkezelését, akkor szeretni fogja a lapkezelést a levelezőprogramban is. A lapkezelés lehetővé teszi, hogy különböző levelek különböző lapokra kerüljenek, így könnyen lehet váltani közöttük. Talán éppen válaszol egy levélre, amikor egy másik, korábbi levélre szeretne hivatkozni. A lapkezelés segítségével egyszerre több levelet tarthat nyitva.

A dupla kattintás, vagy az Enter megnyomása egy üzeneten mostantól megnyitja azt az üzenetet egy új lapon. A jobb kattintás az üzeneteken vagy mappákon egy háttérbe kerülő lapon nyitja meg azokat.

A Thunderbird bezárásakor a látható lapok elmentésre kerülnek, és visszaállnak a Thunderbird következő megnyitásakor. A Lap eszköztáron van egy Lap menü is, amely segít a lapok közti váltásban.

Gyorsszűrő sáv
A Gyorsszűrő sáv segítségével gyorsabban találhatja meg leveleit. Kezdje el beírni a keresett szót a Gyorsszűrő sávba, és a találatok azonnal megjelennek. Szűréseket állíthatók be az Új üzenetek között, szűrni lehet címkék szerint, továbbá a Címjegyzékben található emberek között. A szűrők rögzíthetők vagy elmenthetők, és több mappában is használhatók.

Keresés
A Thunderbird keresési felülete szűrést és idősíkot tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén meg lehet találni a keresett levelet. Emellett a Thunderbird indexet készít a levelekről, amely növeli a keresés sebességét. A keresés eredménye egy külön lapon jelenik meg, hogy gyorsabban és könnyedén lehessen váltani a keresési eredmény és a többi levél között.

Üzenetarchiválás
Amennyiben egy levélre szüksége lesz a jövőben, de nem szeretné a Bejövő üzenetek közt tartani, sem pedig letörölni, akkor azt érdemes archiválni. Az archiválás segítségével a leveleket Archívum mappába kerülnek.

Az Archiválás gomb vagy az A billentyű megnyomásával lehet a kiválasztott üzenetet archiválni.

Tevékenységkezelő
A Tevékenységkezelő rögzít minden, a Thunderbird és a levélszolgáltatója közötti műveletet. Nincs többé találgatás, egyetlen helyen meg lehet tekinteni, hogy mikor és mi történt a levelekkel.

Testre szabható levelezés
Thunderbird megjelenés
A personák segítségével egyszerűen és azonnal megváltoztatható a Thunderbird kinézete. Több száz persona érhető el, amelyek között találhatók filmekkel, híres tájakkal, vagy japán tetoválásokkal kapcsolatosak. Mindezek mellett olyan témák is választhatók, amelyek segítségével a Thunderbird ikonja változtathatók meg.

Intelligens mappák
Az Intelligens mappák segítségével több postafiókot lehet kezelni a Beérkezett üzenetek, Elküldött elemek vagy az Archivált mappák kombinálásával. Ahelyett, hogy minden postafiók Beérkezett üzeneteit külön-külön kellene ellenőrizni, a Thunderbird beállítható, hogy minden egyetlen helyen legyen.

Kiegészítéskezelő
Keressen és telepítsen kiegészítőket közvetlenül a Thunderbirdből. Nem kell többet a kiegészítők weboldalára mennie, ehelyett egyszerűen csak indítsa el a Kiegészítéskezelőt. Nem biztos benne, hogy melyik kiegészítő a legmegfelelőbb? Az értékelések, ajánlások, leírások és képernyőképek segítenek a választásban.

Biztonságos, és megvédi leveleit
Robusztus adatvédelem
Thunderbird segít a magánélet tiszteletben tartásában, és védelmet nyújt a távoli képek letöltése ellen. A felhasználó személyiségi jogainak védelme érdekében a Thunderbird automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben lévő távoli képek megjelenítését.

Adathalászat elleni védelem
A Thunderbird védelmet nyújt az e-mail csalások ellen, amelyek megpróbálják rávenni a felhasználókat, hogy átadják személyes és bizalmas adataikat. Ezeket a gyanús leveleket a Thunderbird veszélyesnek jelöli meg. További védelemként a Thunderbird figyelmeztet, ha olyan hivatkozásra kattintana, amely a hivatkozástól eltérő weboldalra vinné az óvatlan felhasználót.

Automatikus frissítés
A Thunderbird frissítőrendszere ellenőrzi, hogy a legfrissebb verziót használja-e és értesíti, amennyiben elérhető egy biztonsági frissítés. Ezek a biztonsági frissítések kis méretűek (általában 200 KB - 700 KB), csak az adott módosításokat tartalmazzák, így gyorsan letölthetők és telepíthetők. Az automatikus frissítőrendszer működik Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszereken, és több mint 40 nyelven érhető el.

Levélszemét kidobása
A Thunderbird népszerű levélszemét-kezelője tovább fejlődött, hogy mindig egy lépéssel a kéretlen levelek küldői előtt járjon. Minden beérkező levél áthalad a Thunderbird levélszemét-kezelőjén és minden alkalommal, amikor egy levél kéretlen levélként kerül megjelölésre, a levélszemét-kezelő megtanulja és továbbfejleszti a szűrőt. Így több időt tölthet a valódi levelek olvasásával. Ugyanakkor a Thunderbird az e-mail szolgáltatója által biztosított levélszemét-kezelőt is képes használni, hogy távol tartsa a kéretlen leveleket.

Nyílt forrás
A Thunderbird középpontjában több ezer, a világ minden tájáról érkező, elkötelezett, tapasztalt programozó és biztonsági szakember által irányított nyílt forrású fejlesztési folyamat áll. A nyitottság és az aktív szakértői közösség segít abban, hogy termékeink biztonságosabbak legyenek és gyorsabban frissülnek. Mindezek mellett lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a legjobb biztonsági ellenőrzési folyamatokat, és értékelési eszközöket, amelyek tovább erősítik az általános biztonságot.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

dolfi, Cloudanka

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!