Vivaldi 5.3.2679.70

Értékelés: 3.5
Fájlméret: 57 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Vivaldi böngésző Windows rendszerhez. Egy böngésző a barátainknak - Hatékony és személyes. Az Opera készítőinek új projektje ez az újszerű webböngésző. Chromium alapokra épül és tartalmazza a JavaScript és React modulokat, amellyel stabilabbá válik a használata más, hasonló alkalmazásokkal szemben. Ha már unod a Firefox örökös hibáit/lefagyásait vagy a Chrome adatgyűjtögetős kémkedését - érdemes egy próbát tenned ezzel! A Vivaldi böngésző megvéd a nyomkövetéstől, blokkolja a nemkívánatos reklámokat, és egyedi funkciói a kezedbe helyezik az irányítást. A Vivaldi böngésző Windows, Mac és Linux rendszereken fut. Windows XP/Vista operációs rendszerre.

A Vivaldi egy minimalista felületű böngésző, amely alapvető ikonokat és betűkészleteket tartalmaz, színsémája pedig az éppen meglátogatott honlap hátterét és elemeit követi. Számos webes technológiára épít, a sok közül az egyik, ami a Vivaldit egyedivé teszi, hogy a modern webes technológiákra épül. Javascriptet köztük a HTML5-re és Reactot (React.js) használunk a felhasználói felület megalkotásához, Node.js a Blink böngészőmotor és egy sor NPM modullal kiegészítve. A Vivaldi a webbel készült web.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vivaldi.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DarkZer0 · 5 év
Régóta használom, és imádom! Egyre jobb lesz Wink
linux · 5 év
Teszteltem az előző verziókat, jó lenne HA mint a chromot, firfoxot vagy az operát lehetne szinkronizálni. Én főleg a Slimjet potable /chrom alapú/ verziót használom.
Üdv:linux
DarkZer0 · 5 év
@linux
Szerintem idővel biztosan lesz szinkronizálási lehetőség is benne.
bandi1969 · 5 év
Ez a vivaldi nagyon jó tényleg!
szistvan1 · 4 év
Sziasztok párnapja váltottam chrome-rol vivaldi-ra nem bántam meg nagyon tetszik van még mit tanulnom.Thumbs upSmile
bandi1969 · 4 év
Idáig a legjobb!Thumbs up
killjoy · 4 év
Felraktam, kipróbáltam. A gyorshívóra kirakott oldalaknál rákattintáskor nyitott egy új lapot, megjelent a címsorban az oldal linkje és semmi nem történt. Ha frissítést nyomtam, akkor visszajött a Gyorshívó. Az Edge-ből elvileg tudna könyvjelzőket importálni, de többszöri futtatásra sem jelent meg semmi a Vivaldiban. Ha kézzel elindítottam az HBO GO oldalt, és kiválasztottam egy filmet, a betöltés csak pörgött-pörgött, de a film nem volt hajlandó elindulni. Így aztán 10 perc kínlódás után letöröltem. Eddig egyetlen böngészővel sem voltak ilyen problémáim, pedig annyi helyről olvastam már, hogy mennyire jó és gyors a Vivaldi, de nálam a gyorsasága csak a felbosszantási időmben jelentkezett.
killjoy · 3 év
Háááát... Bő fél év fejlesztés után újra adtam esélyt neki, de amik 7 hónapja nem mentek, abból csak az Edge könyvjelző importot sikerült megoldani, de az HBO Go például még mindig meg sem tud mukkanni Vivaldiban Sad Marad az Edge/Firefox páros tovább.
virtinbalint20 · 3 év
Sziasztok!
Most használom először ezt de nagyon rossz

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (10)52.6 %
Nagyon jó (1)5.3 %
Jó (1)5.3 %
Átlagos (3)15.8 %
Gyenge (4)21.1 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 83 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 21,041 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!