Skype 8.51.0.72

Értékelés: 8
Kategória: Üzenetküldők
Fájlméret: 60 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Skype alkalmazás világszerte elterjedt népszerű csevegőprogram. Ismerje meg a több mint 25 funkciót, hogy a legtöbbet hozhassa ki a Skype alkalmazásból. A már ismert és kedvelt Skype megújult külsőt és számtalan új funkciót kapott, hogy továbbra is kapcsolatban maradhasson mindenkivel, aki fontos Önnek. A Skype elérhető okostelefonra, táblagépre, valamint PC és Mac gépekre.

www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Minden nap ingyenes csevegőüzeneteket küldhet.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png A megosztott fényképeket azonnal, a csevegésbe ágyazva láthatja.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Ingyenes csoportos videohívással tarthatja a kapcsolatot családtagjaival.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Válthat a hívások és az üzenetek között, vagy használhatja egyszerre mindkét funkciót.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Alacsony hívás- és SMS-díjak vezetékes és mobilszámokra.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Egyetlen appból küldhet üzeneteket, illetve indíthat hang- és videohívásokat.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Egyszerre beszélgethet ismerőseivel az ingyenes csoportos videohívásokkal.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Képeket és fájlokat küldhet, vagy megoszthatja a képernyőjét.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Lefordíthatja hívásait és üzeneteit, és a világon bárkivel beszélgethet.
www.skypeassets.com/i/scom/images/icons/list-elem.png Vagy tekintse meg az integrált Skype előzetes verzióját a Windows 10-ben.

A kezdéshez csak egy Windows XP SP3, Vista SP1, 7, 8, 8.1 vagy 10 rendszerre, egy, a videohívásoknál használt webkamerára és egy mikrofonra lesz szüksége.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/skype-bejelentkezes.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/skype.png
Csevegés (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lali · 4 év
Már 2 verzával ezelőtt javították ROFL
Terranova · 4 év
Szerintem, hibás verzió. Frissítés/Telepítés után szinte azonnal összeomlik. Többszöri próbálkozás ellenére sem tudtam bejelentkezni a Skype fiókomba, úgyhogy töröltem, és felraktam az utolsó stabil 7.8.102 verziót. az működik.
Terranova · 4 év
Úgy látszik a bennfentesek is érzékelték a 7.9.0.103 verzió hibáját, mert meglepően hamar megjelent az újabb verzió, ami most már jól működik.
lacko9691 · 4 év
A 7. 17. 105-t telepíti nem 18.astSmile /vezérlőben nézd/Shock
Lali · 4 év
Ez a verzió nagy sz@r lett, ha írok valakinek/valkiknek nem alul helyezi el, hanem felül a válasz adó felett...
astefi · 2 év
Elvileg már .151 is van:
p.coldline.hu/2017/11/03/2687911-20171103-btH3Xf.png
Laci09 · 2 év
Frissítve.
darknozzo · 1 év
Nem tudom ennek (8.21) a verziónak az önálló telepítéshez kell-e, mert frissítem az enyémet egy jó ideje. De W10 alatt ha a Store-ba irányít, akkor W8 kompatibilitással kell telepíteni, és megeszi. Nincs bajom a Store-os Skype-al telefonon is használom, de PC-n jobban szeretem ezt.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)62.5 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (3)37.5 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!