µTorrent Stable 3.5.5 build 45231

Értékelés: 16
Kategória: Torrentkliens
Fájlméret: 3,0 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A uTorrent az egyik legnépszerűbb ingyenesen használható Bittorent kliens. Rendkívül egyszerűen kezelhető és számtalan konfigurációs lehetőséget biztosít. Gyors, kicsi, könnyű használni és nagyon hatékony. Kis rendszerigényű, könnyen kezelhető alkalmazás, amellyel a .torrent formátumú letöltéseinket kezelhetjük egyszerűen, gyorsan.

A lényege, hogy nagy méretű fájlokat oszthatunk meg, mint például filmeket, programokat, játékokat név nélkül és gyorsan más felhasználókkal. Az uTorrent alternatívájaként még kipróbálható a BitTorrent, ami szinte teljesen azonos, vagy a kicsit eltérő, de teljesen reklámmentes qBittorrent.

Figyelem: Az uTorrent telepítője számos nem kívánatos szoftvert telepíthet, amennyiben nem vagyunk óvatosak. Illetve a uTorrent maga is reklámokat tartalmaz.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/utorrent.png
Csevegés (eddig 10 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Niagara · 3 év
Hálás köszönet a 'Reklámok kikapcsolása' leírásért!
Csicso82 · 10 hó
A reklámok ellen jobbat tudok: qbittorrent
Laci09 · 3 év
Niagara - Szívesen Smile
Sztewe · 3 év
Fontos! Vagy ha frissítettéktek 7 es ről 10 es re a rendszert vagy ha új rendszert raktatok de még megvan a régi rendszer egy külön winyón v. mentésbe, ha nem akartok vacakolni a utorrent beállításaival (reklámmenteség dht stb.) akkor megkeresitek a régi rendszeren lévő C:\Users\[neved]\Appdata\Roaming\utorrent
és innen kimásoltok 2 fájlt a dht és a settings.dat ot és felülírjátok az új rendszeren lévőt vele persze CSAK úgy hogy közbe nem fut a utorrent. következő indításkor már a régi megszokott utorrent köszön vissza, persze a seedelt torrenteket újra kell ellenőrizni torrent file törlésével és utána letöltés ellenőrzés de csak ennyi az egész Smile
tassika · 3 év
Hali!

Én ajánlok Sztewe megoldásától egy még jobbat. :-) Ezzel a megoldással a torrent-ek újra ellenőrzését is meglehet úszni. Lényegében egy portable verziót készítetek, amit ha egy új rendszer telepítése után újra elindítotok tényleg mint ha semmi sem történt volna, ugyan úgy működik tovább, mint a régi rendszered alatt. Ajánlom az oldal többi irományait is elolvasni, hasznos kis oldal. http://utorrent.hu/beallitasok-kiment...keszitese/
Laci09 · 2 év
uTorrent kliens reklám kikapcsolás (uTorrent, BitTorrent)
Indítsuk el a programot, menjünk a Beállítások menü Beállítások elemére. Válasszuk a bal oldalt található legalsó, Haladó menüt.
oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/utorrent_reklam_off.png
A szűrő használatával keressük meg, majd állítsuk hamisra az értékét a következő beállításoknak:
gui.show_notorrents_node
bt.enable_pulse
offers.sponsored_torrent_offer_enabled Vagy Szűrés: spon
gui.show_plus_upsell
offers.left_rail_offer_enabled
offers.content_offer_url
OK-val zárjuk be a beállítások ablakot, majd végül a Beállítások menüpontnál vegyük ki a pipát a Eszközök megjelenítése és BitTorrent Now mutatása (F8) elől.
expa · 10 hó
2018-ban ezt már ne használjátok!
tothjani · 10 hó
OK, de akkor mondj kisebbet, és jobbat, mert nekem az elmúlt 9 évben még nem volt vele bajom.
Csatlakozott 2009-07-30 23:06:18 (472 hete)
Feltöltött 759.73 GiB (815,759,012,854 byte)
Összes seed-idő 50981 óra ( 2124 nap 5 óra )
expa · 9 hó
qbittorrent
tüske · 10 hó
Nekem is ugyanez van utorrent 3.5.4 csak a korabbi build 44498(32bit) de mig mukodik,nem frissitek ra Hmm
Remelem ebbol kifojolag nem lesz gondom a programmal .

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)31.3 %
Nagyon jó (1)6.3 %
Jó (3)18.8 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (7)43.8 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!