DriverPack Solution Online 17.7.85

Értékelés: 14
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 470 KB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A DriverPack Solution Online képes felkutatni a számítógépre telepített driverek, illetve szoftverek listáját, majd ha azok elavultak lennének, arról tájékoztat, opcionálisan azok frissíthetővé is válnak. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan az illesztőprogramokról biztonsági mentést is tud készíteni. Magát a DriverPack Solution Full verziót innen tudod elérni/letölteni. Professzionális és ingyenesen is futtatható frissítés kereső szolgáltatással bíró program a DriverPack Solution Online, ami nem csak az illesztőprogramok esetén, hanem a korábban installált szoftvereknél is hatékonyan dolgozik.

i.imgur.com/wRLZRJS.png
Csevegés (eddig 13 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 · 3 év
Köszi hogy felraktad , szerintem ez a legjobb legmegbízhatóbb driver kereső !SmileThumbs up És külön köszönet hogy frissíted !
Nem csalódok benne a HP dc 7800 sff gép régi drivereit , épp úgy megtalálja mint a leállított amd hd 5400 1gb driverét , vagy a gt 7300 2gb még forgalomban lévő legfrissebbjét !
abdulka · 2 év
Sokáig használtam a full kiadásokat, de a 13-as verzió után a régebbi hardvereknél, többször okozott olyan hibát amit csak a teljes win reinstall oldott meg, illetve notiknál nem mindig tudta helyesen beazonosítani az összetevőket, ezért nem a megfelelő drivert próbálta telepíteni. Én csalódtam benne.
Zsombi33 · 1 év
Látom kicsit külcsínre is változott , nekem ez a No1 és nem az IO bit ! Igaz ennél van kivenni való pipa pl progik . Ezért tartja tolakodónak a teszt . De közben ha figyeltek , akkor tökély ! Smile
muffin73 · 1 év
Nem használom a programot és más driver kereső automatikus frissítőjét sem, az abdulka által említett problémák miatt, de a honlapról letöltött meghajtókat manuálisan telepítem. Smile
Csicso82 · 1 év
Ez egy kicsit túl agresszív mindent telepíteni frissíteni akar érdemes odafigyelni. Az iobit megoldása a legkényelmesebb de ott meg amikor már egy hónapja fent van akkor elkezd nyaggatni hogy van valami új frissítés(?!) amit csak a pro verzióval lehet telepíteni ez nem tetszett. Végül a Driver Easy-nél maradtam macerásabb a telepítés de jobbnak tartom.
greendoki · 1 év
Ez sem rosz : http://www.wisecleaner.com/wise-drive...-care.html van ingyenes meg pro
stefi · 1 év
Ezt a progit is használtam régebben, akkor még torrent letöltéssel érkezett a full. Nagyon gyorsan intézi a keresést, mindent megtalál, ami a telepítetthez képest új. Ugyanilyen gyorsan frissít. Néhány programot kéretlenül tett fel - lehet, hogy csak én voltam figyelmetlen -, ami nem okozott igazán problémát könnyen megszabadultam tőlük, viszont meglepetésemre két meghajtóm betüjelét felcserélte. Ez se okoz igazán gondot, csak meg kell szokni.
Nem tudom van-e ennél jobb frissítő kereső alkalmazás.
Kösz Laci09!
stefi · 1 év
Régebben én is használtam a DPS-t, amikor a full még torrentben jött le akkora volt. Aztán megfeledkeztem róla. Most ez a feltöltés inspirált, hogy újra munkára fogjam. Továbbra is gyorsan keres, gyorsan frissít. Igaz olyan progit is felrakott, amit nem akartam telepíteni, ez lehet hogy az én figyelmetlenségem miatt történt, de ezektől könnyű volt megszabadulni.
Érdekességként megjegyzem, hogy két meghajtóm betüjelét átnevezte. Gondot igazán nem okozott, csak megkellett szokni a változást. A portable programokat viszont mind újra kellett indítani és az asztalon az indító iconokat is ki kellett cserélni.
Én csak nagyon jóra értékeltem, habár lehet, hogy pillanatnyilag kategóriájában ez a legjobb, dehogy ez v. akármelyik progi felülmúlhatatlan lenne...?
Kösz a feltöltést Laci09
Mesant · 11 hó
Nálam PUP-os volt a móka, úgyhogy greendokinak egy jó pont.....
Zsombi33 · 11 hó
Aki nem profi módba kezdi , nem látja a szoftverek fület .
Amiből pár sajnos be van pipálva előre !
Ezeket a pipákat vegyétek ki a szoftverektől, vagy előtte tegyetek fel Unchekit hogy ezek a szoftverek ne menjenek!
Egy kis segédlet képekben !
i.imgur.com/mwqldI9.jpgi.imgur.com/7ujIp5Q.jpgi.imgur.com/iO2pwi1.jpg
opus25 · 11 hó
Zsombi33

Én úgy használtam, mégis telebaszta minden fossal a gépem, ez egy nagy rakás szar!!! Persze a többi is, vagy megkeresed a neten a megfelelő drivereket, vagy baszhatod, saját tapasztaltom a win 7-el kapcsolatban, míg nem találtam meg a megfelelő illesztőket folyamatosan kék halálaim voltak, két hétig tartott minden drivert begyűjtenem, és láss csodát, nincs kék halálom azóta, ezek meg mehetnek a picsába, rakás szar mindegyik!!!!

Hozzátéve, hogy a hivatalos HP ilesztői se voltak jók, mivel vannak olyan aranyosak, hogy egyazon típusból legyártanak vagy 15 féle kiadású verziót, driver volt 3-om grafikai, ugyanannyi wifi, és egyikkel se volt kompatibilis a gépem, erről is ennyit, gondoltam megosztom, míg a megfelelő drivereket be nem gyűjti mindenki ne lepődjön meg ha furcsaságokat taasztal, ez már csak ilyen, és a legtöbb driverem a MS fórumain találtam meg, és igen angol nyelvű leírásokból....aminek külön örültem, mivel pont németül beszélek kicsit..
Mónika · 6 hó
köszi

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)21.4 %
Nagyon jó (3)21.4 %
Jó (1)7.1 %
Átlagos (3)21.4 %
Gyenge (4)28.6 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Vivid

  • 10 Vendég
  • 56 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 16,553 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!