CCleaner FREE 5.45

Értékelés: 20
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 15,9 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A CCleaner egy nagyon hatásos és könnyen kezelhető program, mely megtisztítja és optimizálja a számítógépedet a legjobb teljesítmény érdekében, valamint megszabadít a nem kívánatos, esetleg kártevő programoktól. A programnak van installálást nem igénylő, hordozható verziója is! A CCleaner segítségével a kezdők és a profik egyaránt könnyűszerrel tisztán tarthatják a számítógépüket. Keveset is foglal, gyors, mindent átfogó és ingyen letölthető, szóval mire vársz még - irány takarítani most!

A CCleaner az első számú választás, mely igen egyszerű alkalmazásnak indult, de az újabb és újabb verziókat egyre több funkcióval vértezték fel, s ennek nyomán mára igen komplex rendszer-takarítóvá vált. Hatékonyan szabadítja fel a merevlemezeken lévő tárhelyet, a nem használt és ideiglenes adatok, cookie-k, lomtár bejegyzések, Windows fájlok, telepítés előtti fájlok, gyorsítótárak, s egyéb fájlok törlésével, nem csak a böngészőkből de számtalan más alkalmazásból is.

Van azonban néhány dolog, amivel érdemes vigyázni a CCleaner kapcsán. Először is, a telepítés során elég agresszíven igyekszik olyan segédprogramokat is feltenni, amikre nincs szükség. Másrészt a fentebb leírtak nyomán a registry-k törlését érdemes „szakszoftverre” bízni, nehogy a végén többet ártson a nagytakarítás, mint amennyit használ.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ccleaner-tisztito_v5.png
Csevegés (eddig 14 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
peti089 3 év
Nálam az ESS9 kártevőt észlel és le se tölti.....
Több helyről is próbáltam mindig kártevőt észlelt.
Logiman 3 év
Én is az ESS 9-et használom, de le engedte tölteni. Letöltés után még ellenőrzést is futtattam és nem jelzett rá semmit.
Zsombi33 2 év
Semmiféle vírus nem létezik benne , inkább ennyit a túlbuzgó vírusirtó beállításokról ezzel nem bosszantom magam !Smile

Köszönet a feltöltésért !
A portable külső crackel is jó , nagyon hasznos eddig nem láttam ebben a formában . Plusz egy program amit nem kell telepíteni , és a D meghajtóról is kifogástalanul megy , értékelem az ilyen hasznos kiadásokat !

Még egyszer köszönöm !Smile
Laci09 2 év
CClener frissítve v5.19 + Portable
jd820036 + Zsombi33: Szívesen Smile
Zsombi33 2 év
Ezek a portable verzák tetszenek , csak valamiért a friss megjelenés után pár nap és eltűnik a rar !
Nincs a ccleaner oldalán direkt link az új rar-hoz ami ott is marad , nem csak pár napig ?
Egyébként hálás köszönet érte ! Smile
Satad 1 év
Tegyétek már fel ide "1mb" a free portable verziót 64bitest plz mert nem engedi letölteni.

Köszi!
Zsombi33 6 hó
Arra ige hamar kell lecsapni , mert a portablét kár de nem tudom miért nem sokáig hadja a ccleane a helyén . Shy
Ez sajnos menetrendszerűen megfigyelhető !
i.imgur.com/tW6JCvk.jpg
Sajnos 1 kiadással tizeddel régebbi 30 napig él kb a link !
Csicso82 23 napja
Valami baj van ezzel a verzióval a tálcán a felügyeleti modul ikonja kint van és nem lehet lelőni a haladó beállításoknál pedig nem található a telemetriai és harmadik félnek küldés kikapcsolása opció.
Mano198O 23 napja
Szintén!! Smile
gyury 14 napja
nekem is ilyen problémáim vannak vele.
Zsombi33 23 napja
CCleaner FREE 5.45 portable Smile i.imgur.com/knAicqS.gif
tüske 22 napja
Most szedtem le es mukodik a Portable verzio Thumbs up
dolfi 14 napja
Visszavonták az 5.45-ös verziót és a hivatalos oldalról is az 5.44-est lehet letölteni. A frissítést és a felhasználói adatszolgáltatást csak együtt lehet kikapcsolni, a kikapcsolt funkciók azonban a program újraindításakor érdekes módon újra bekapcsolt állapotban vannak. Nem szép húzás tőlük, de azt ígérték javítják és külön lehet majd a funkciókat kikapcsolni.
alagi075 14 napja
Elég régóta használom a CCleanert, és most nagyon jó hasznát vettem annak az opciónak, hogy "A beállítások mentése egy INI-fájlba". Bizonyos okokból kifolyólag (khmm... Angel ) a verziófrissítések alkalmával újratelepítem a progit, de az INI-t megőrzöm és bemásolom az új progimappába. Lehet, hogy ennek köszönhetem, de nem vettem észre, hogy bármit visszakapcsolt volna, amit kikapcsoltam.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (10)50 %
Nagyon jó (5)25 %
Jó (3)15 %
Átlagos (1)5 %
Gyenge (1)5 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!