CCleaner FREE 5.60

Értékelés: 21
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 19,7 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A CCleaner egy nagyon hatásos és könnyen kezelhető program, mely megtisztítja és optimizálja a számítógépedet a legjobb teljesítmény érdekében, valamint megszabadít a nem kívánatos, esetleg kártevő programoktól. A programnak van installálást nem igénylő, hordozható verziója is! A CCleaner segítségével a kezdők és a profik egyaránt könnyűszerrel tisztán tarthatják a számítógépüket. Keveset is foglal, gyors, mindent átfogó és ingyen letölthető, szóval mire vársz még - irány takarítani most!

A CCleaner az első számú választás, mely igen egyszerű alkalmazásnak indult, de az újabb és újabb verziókat egyre több funkcióval vértezték fel, s ennek nyomán mára igen komplex rendszer-takarítóvá vált. Hatékonyan szabadítja fel a merevlemezeken lévő tárhelyet, a nem használt és ideiglenes adatok, cookie-k, lomtár bejegyzések, Windows fájlok, telepítés előtti fájlok, gyorsítótárak, s egyéb fájlok törlésével, nem csak a böngészőkből de számtalan más alkalmazásból is.

Van azonban néhány dolog, amivel érdemes vigyázni a CCleaner kapcsán. Először is, a telepítés során elég agresszíven igyekszik olyan segédprogramokat is feltenni, amikre nincs szükség. Másrészt a fentebb leírtak nyomán a registry-k törlését érdemes „szakszoftverre” bízni, nehogy a végén többet ártson a nagytakarítás, mint amennyit használ.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ccleaner-tisztito_v5.png
Csevegés (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
peti089 · 4 év
Nálam az ESS9 kártevőt észlel és le se tölti.....
Több helyről is próbáltam mindig kártevőt észlelt.
Logiman · 4 év
Én is az ESS 9-et használom, de le engedte tölteni. Letöltés után még ellenőrzést is futtattam és nem jelzett rá semmit.
Laci09 · 3 év
CClener frissítve v5.19 + Portable
jd820036 + Zsombi33: Szívesen Smile
Satad · 2 év
Tegyétek már fel ide "1mb" a free portable verziót 64bitest plz mert nem engedi letölteni.

Köszi!
Csicso82 · 1 év
Valami baj van ezzel a verzióval a tálcán a felügyeleti modul ikonja kint van és nem lehet lelőni a haladó beállításoknál pedig nem található a telemetriai és harmadik félnek küldés kikapcsolása opció.
Mano198O · 1 év
Szintén!! Smile
gyury · 1 év
nekem is ilyen problémáim vannak vele.
dolfi · 1 év
Visszavonták az 5.45-ös verziót és a hivatalos oldalról is az 5.44-est lehet letölteni. A frissítést és a felhasználói adatszolgáltatást csak együtt lehet kikapcsolni, a kikapcsolt funkciók azonban a program újraindításakor érdekes módon újra bekapcsolt állapotban vannak. Nem szép húzás tőlük, de azt ígérték javítják és külön lehet majd a funkciókat kikapcsolni.
alagi075 · 1 év
Elég régóta használom a CCleanert, és most nagyon jó hasznát vettem annak az opciónak, hogy "A beállítások mentése egy INI-fájlba". Bizonyos okokból kifolyólag (khmm... Angel ) a verziófrissítések alkalmával újratelepítem a progit, de az INI-t megőrzöm és bemásolom az új progimappába. Lehet, hogy ennek köszönhetem, de nem vettem észre, hogy bármit visszakapcsolt volna, amit kikapcsoltam.
dolfi · 11 hó
Ha valaki szerkeszti, akkor a 46-os verziót belinkelheti.
A 45-öst a cleaner ki is hagyta a visszavonás után, most megjelent a 46-os, ahol az adatküldést már be lehet állítani. Telepítés után a névtelen használati adatok küldése be van jelölve, de ki kell venni a pipát és újraindítás után nem lesz újra bepipálva, mint a korábbi 45-ös verzióban.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (12)57.1 %
Nagyon jó (5)23.8 %
Jó (2)9.5 %
Átlagos (1)4.8 %
Gyenge (1)4.8 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!