CCleaner FREE 5.50.6911

Értékelés: 21
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 17,3 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A CCleaner egy nagyon hatásos és könnyen kezelhető program, mely megtisztítja és optimizálja a számítógépedet a legjobb teljesítmény érdekében, valamint megszabadít a nem kívánatos, esetleg kártevő programoktól. A programnak van installálást nem igénylő, hordozható verziója is! A CCleaner segítségével a kezdők és a profik egyaránt könnyűszerrel tisztán tarthatják a számítógépüket. Keveset is foglal, gyors, mindent átfogó és ingyen letölthető, szóval mire vársz még - irány takarítani most!

A CCleaner az első számú választás, mely igen egyszerű alkalmazásnak indult, de az újabb és újabb verziókat egyre több funkcióval vértezték fel, s ennek nyomán mára igen komplex rendszer-takarítóvá vált. Hatékonyan szabadítja fel a merevlemezeken lévő tárhelyet, a nem használt és ideiglenes adatok, cookie-k, lomtár bejegyzések, Windows fájlok, telepítés előtti fájlok, gyorsítótárak, s egyéb fájlok törlésével, nem csak a böngészőkből de számtalan más alkalmazásból is.

Van azonban néhány dolog, amivel érdemes vigyázni a CCleaner kapcsán. Először is, a telepítés során elég agresszíven igyekszik olyan segédprogramokat is feltenni, amikre nincs szükség. Másrészt a fentebb leírtak nyomán a registry-k törlését érdemes „szakszoftverre” bízni, nehogy a végén többet ártson a nagytakarítás, mint amennyit használ.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ccleaner-tisztito_v5.png
Csevegés (eddig 16 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
peti089 3 év
Nálam az ESS9 kártevőt észlel és le se tölti.....
Több helyről is próbáltam mindig kártevőt észlelt.
Logiman 3 év
Én is az ESS 9-et használom, de le engedte tölteni. Letöltés után még ellenőrzést is futtattam és nem jelzett rá semmit.
Zsombi33 3 év
Semmiféle vírus nem létezik benne , inkább ennyit a túlbuzgó vírusirtó beállításokról ezzel nem bosszantom magam !Smile

Köszönet a feltöltésért !
A portable külső crackel is jó , nagyon hasznos eddig nem láttam ebben a formában . Plusz egy program amit nem kell telepíteni , és a D meghajtóról is kifogástalanul megy , értékelem az ilyen hasznos kiadásokat !

Még egyszer köszönöm !Smile
Laci09 3 év
CClener frissítve v5.19 + Portable
jd820036 + Zsombi33: Szívesen Smile
Zsombi33 2 év
Ezek a portable verzák tetszenek , csak valamiért a friss megjelenés után pár nap és eltűnik a rar !
Nincs a ccleaner oldalán direkt link az új rar-hoz ami ott is marad , nem csak pár napig ?
Egyébként hálás köszönet érte ! Smile
Satad 1 év
Tegyétek már fel ide "1mb" a free portable verziót 64bitest plz mert nem engedi letölteni.

Köszi!
Zsombi33 10 hó
Arra ige hamar kell lecsapni , mert a portablét kár de nem tudom miért nem sokáig hadja a ccleane a helyén . Shy
Ez sajnos menetrendszerűen megfigyelhető !
i.imgur.com/tW6JCvk.jpg
Sajnos 1 kiadással tizeddel régebbi 30 napig él kb a link !
Csicso82 5 hó
Valami baj van ezzel a verzióval a tálcán a felügyeleti modul ikonja kint van és nem lehet lelőni a haladó beállításoknál pedig nem található a telemetriai és harmadik félnek küldés kikapcsolása opció.
Mano198O 5 hó
Szintén!! Smile
gyury 4 hó
nekem is ilyen problémáim vannak vele.
Zsombi33 5 hó
CCleaner FREE 5.45 portable Smile i.imgur.com/knAicqS.gif
tüske 5 hó
Most szedtem le es mukodik a Portable verzio Thumbs up
dolfi 4 hó
Visszavonták az 5.45-ös verziót és a hivatalos oldalról is az 5.44-est lehet letölteni. A frissítést és a felhasználói adatszolgáltatást csak együtt lehet kikapcsolni, a kikapcsolt funkciók azonban a program újraindításakor érdekes módon újra bekapcsolt állapotban vannak. Nem szép húzás tőlük, de azt ígérték javítják és külön lehet majd a funkciókat kikapcsolni.
alagi075 4 hó
Elég régóta használom a CCleanert, és most nagyon jó hasznát vettem annak az opciónak, hogy "A beállítások mentése egy INI-fájlba". Bizonyos okokból kifolyólag (khmm... Angel ) a verziófrissítések alkalmával újratelepítem a progit, de az INI-t megőrzöm és bemásolom az új progimappába. Lehet, hogy ennek köszönhetem, de nem vettem észre, hogy bármit visszakapcsolt volna, amit kikapcsoltam.
dolfi 4 hó
Ha valaki szerkeszti, akkor a 46-os verziót belinkelheti.
A 45-öst a cleaner ki is hagyta a visszavonás után, most megjelent a 46-os, ahol az adatküldést már be lehet állítani. Telepítés után a névtelen használati adatok küldése be van jelölve, de ki kell venni a pipát és újraindítás után nem lesz újra bepipálva, mint a korábbi 45-ös verzióban.
Zsombi33 16 napja
CCleaner FREE 550.zip portable Smile i.imgur.com/knAicqS.gif

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (11)52.4 %
Nagyon jó (5)23.8 %
Jó (3)14.3 %
Átlagos (1)4.8 %
Gyenge (1)4.8 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

mnemno, djbaler, bandi1969, nagyrobe

  • 8 Vendég
  • 212 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!