CCleaner FREE 5.66

Értékelés: 4.3
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 23,4 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A CClener egyik legnépszerűbb ingyenes karbantartó Windows-ra. A Ccleaner nem véletlenül az egyik legnépszerűbb Windows-takarító program: felülete átlátható, egyszerűen használható, magyar menürendszerrel rendelkezik, s hát lássuk be, igen hatékonyan dolgozik. Segítségével eltakaríthatjuk a rendszerben maradt felesleges fájlokat és kitakaríthatjuk a Registry-t is. A telepítés során elég agresszíven igyekszik olyan segédprogramokat is feltenni, amikre nincs szükség.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ccleaner-tisztito_v5.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
peti089 · 5 év
Nálam az ESS9 kártevőt észlel és le se tölti.....
Több helyről is próbáltam mindig kártevőt észlelt.
Pókipszi · 4 év
Én is az ESS 9-et használom, de le engedte tölteni. Letöltés után még ellenőrzést is futtattam és nem jelzett rá semmit.
Laci09 · 4 év
CClener frissítve v5.19 + Portable
jd820036 + Zsombi33: Szívesen Smile
Satad · 3 év
Tegyétek már fel ide "1mb" a free portable verziót 64bitest plz mert nem engedi letölteni.

Köszi!
Csicso82 · 2 év
Valami baj van ezzel a verzióval a tálcán a felügyeleti modul ikonja kint van és nem lehet lelőni a haladó beállításoknál pedig nem található a telemetriai és harmadik félnek küldés kikapcsolása opció.
Mano198O · 2 év
Szintén!! Smile
gyury · 2 év
nekem is ilyen problémáim vannak vele.
dolfi · 2 év
Visszavonták az 5.45-ös verziót és a hivatalos oldalról is az 5.44-est lehet letölteni. A frissítést és a felhasználói adatszolgáltatást csak együtt lehet kikapcsolni, a kikapcsolt funkciók azonban a program újraindításakor érdekes módon újra bekapcsolt állapotban vannak. Nem szép húzás tőlük, de azt ígérték javítják és külön lehet majd a funkciókat kikapcsolni.
alagi075 · 2 év
Elég régóta használom a CCleanert, és most nagyon jó hasznát vettem annak az opciónak, hogy "A beállítások mentése egy INI-fájlba". Bizonyos okokból kifolyólag (khmm... Angel ) a verziófrissítések alkalmával újratelepítem a progit, de az INI-t megőrzöm és bemásolom az új progimappába. Lehet, hogy ennek köszönhetem, de nem vettem észre, hogy bármit visszakapcsolt volna, amit kikapcsoltam.
dolfi · 2 év
Ha valaki szerkeszti, akkor a 46-os verziót belinkelheti.
A 45-öst a cleaner ki is hagyta a visszavonás után, most megjelent a 46-os, ahol az adatküldést már be lehet állítani. Telepítés után a névtelen használati adatok küldése be van jelölve, de ki kell venni a pipát és újraindítás után nem lesz újra bepipálva, mint a korábbi 45-ös verzióban.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (15)62.5 %
Nagyon jó (5)20.8 %
Jó (2)8.3 %
Átlagos (1)4.2 %
Gyenge (1)4.2 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

alagi075, Lamer, Orol
  • 8 Vendég
  • 215 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 18,854 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!