PrivaZer 3.0.39.1

Értékelés: 8
Fájlméret: 7,2 MB / 14,7 MB

Ismertető

A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok távolíthatóak el könnyedén. Privát takarítási feladatokhoz kifejezetten ideális. Free alkalmazásként vehető igénybe, nem kötelező telepíteni. A PrivaZer Portable hordozható változatban is futtatható ingyenes rendszer pucoló, böngésző takarító szoftver, egyszerű kezelhetőség jellemzi. Free alkalmazás.

A PrivaZer egy gyors, igen alapos takarító program, telepíthetjük, vagy telepítés nélkül (portable módban) is használhatjuk. Kezdőknek nagyon ajánlom, mert részletes, mély takarítást végez. A PrivaZer weboldala és a program is magyar nyelvű (sajna az oldal fordítása hagy némi kívánni valót).

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/privazer_01.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/privazer_02.png

Sokszor igen hasznos tud lenni ha a számítógépünkön nem hagyunk vissza olyan fájl maradványokat amik árulkodhatnak hétköznapi számítógépes szokásainkról. Az egyetlen gond, hogy ezek felkutatása már nem is olyan egyszerű, hisz nem egy helyen találhatóak, munkamenetenként kellene keresgélnünk. Ebben segít a PrivaZer, amire úgy is tekinthetünk mint egy privát takarító szoftverre.

Ezzel ellentétben ez a szoftver összegez minden olyan helyet ahol érdemes takarítani. Pucolhatjuk a regisztrációs adatbázist, böngészőnket, a Windows előzményeket, a start, illetve Jumplisták is sorra kerülnek. Átvizsgálja még a lomtárat, memória, és az indexeket. A keresési területek manuálisan is szerkeszthetőek. Alapvetően két módon vehető igénybe a PrivaZer. Kezdők számára optimális beállításokkal, vagy pedig haladó módban. Az utóbbi esetén maga a felhasználó tudja konfigurálni hogy a keresésekkor mit vegyen figyelembe, vagyis töröljön. A PrivaZer egy igazán remekbe szabott felülettel rendelkezik, ahol egyszerűen kezdeményezhető az a feladat amire szánták. Extra opcióként kiválasztható hogy ezeket a bizalmas jellegű adatokat hogy semmisítse meg, itt akár többszörös felülírással is meg lehet akadályozni az azok későbbi esetleges visszaállítását.

Mivel esetenként minden felhasználó egyedi konfigurációt használhat, ezért igen hasznosnak tekinthető, hogy a korábban létrehozott beállításokat el lehet menteni, a későbbi futtatáskor ezek újból betölthetőek így egy már konfigurált privát takarító futtatható. Telepítés nélkül is futtatható. Ha szeretnéd biztonságosabban használni a számítógépedet, vagy csak időnként nagytakarítást szeretnél tartani mindenképp használd, mivel ingyenes, feltétlenül érdemes kipróbálni.

A PrivaZer egy hatékony és megbízható privát takarítási segédlet, amivel a böngészők és egyéb rendszer előzmények törölhetőek véglegesen. Egyszerű használat, testre szabható keresési lehetőségek jellemzik.

Kompatibilis: XP, Vista, 7, 8/8.1, 10, 32/64bits
Kompatibilis: HDD és SSD-re optimalizálva.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/privazer_03.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/privazer_04.png
Csevegés (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabeen 1 év
Nagyon köszönöm valósággal feltúrbózta a gépet,sokáig kerestem a megfelelő karbantartó progit MEGTALÁLTAM.Mégegyszer hálás köszönet.
bandi1969 4 napja
Nekem sajna a leállási időt meg hosszabbította!Angry
astefi 4 napja
Kapcsolt ki a swap fájl leállításkori ürítését.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)62.5 %
Nagyon jó (2)25 %
Jó (1)12.5 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 6

klrt, hankock, bandi1969, g0302, ikg, Balint69

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!