MPC-HC 1.7.17

Értékelés: 7
Kategória: Multimédia
Fájlméret: 14 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Media Player Classic (MPC-HC), egy kisméretű és nyílt forráskódú médialejátszó Microsoft Windows operációs rendszerekre. A melyet a Windows Media Player 6.4 alapján hoztak létra. Nem szükséges külső codec-ek telepítése. A program egyszerűen kezelhető és kiváló hardveres (GPU) gyorsításának köszönhetően pedig rendkívül kis erőforrásigénnyel, mérete kicsi, és 42 nyelven elérhető a magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Bárminemű szoftver vagy kodek telepítése nélkül használható, beépítve magában foglalja a LAV szűrők legújabb verzióját! És képes lejátszani a CD, DVD és Blu-ray-lemezeket. A feliratokat is támogatja és számos további integrált videó és audió kodekkel is rendelkezik, amelyet a lejátszást gördülékennyé teszik.

A projektet elsősorban a Doom9 fórum közössége tartja karban. A project vándorolgat a fejlesztők közt, de úgy tűnik, még mindig akad olyan, aki frissítgeti. Azt ki kell emelni hogy a fejlesztő az MPC-HC új funkció már nem fog a programba kerülni és csak kizárólag hibajavításokat fog tartalmazni, de a LAV szűrők és egyéb komponensek frissítve lesz a legújabb verzióra.

Támogatott formátumok:
  • Blu-ray, WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV, MKV, DivX, XviD, TS, stb..
  • Feliratkezelés ( VOB, DVB Subs, PGS, SRT, SSA/ASS, Text)


oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mpc.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mpc-hc.png
Csevegés (eddig 7 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
poirot 10 hó
Évek óta ezt a lejátszót használom, most letöltöttem, kb 1 hete ezt a verziót, olyanokat csinál, hogy előre ugrásnál pl. szinte lefagy, majd egyszer csak elindul, vagy elmosódott, pixeles a kép szintén mikor előre ugrok, majd megjavul. Visszaraktam egy régebbit, az most jó.
hokiloki 4 hó
Megjegyzés: ezt nem a MPC HC projekt fejlesztői készítik. Az utolsó hivatalos MPC HC továbbra is a 1.7.13-as.
killjoy 4 hó
És nem is lesz részükről több. A fejlesztők szétszéledtek, így a projektet ők a 1.7.13-mal befejezték. Az azóta megjelent verziók kizárólag hibajavításokat tartalmaznak, a projekt folytatói írták is, hogy új funkció már nem fog a programba kerülni. Szóval a kövér nő még énekel, de már leszúrták Wink
hokiloki 4 hó
Jah, és február 22-e óta elérhető a "final" 15-ös, nem tudom miért a beta verziót kell MA híresztelni...
Vivid 4 hó
A linkek a MPC-HC 1.7.13-as verzióra mutatnak.(Már ami az ismertetőben szerepel).
Pimpernel 4 hó
A stabil verziókat mindig a K-lite Codec Pack tartalmazza. Amit az feltelepít 99%-ban hibátlanul működik.
bandi1969 1 hó
Ez az igazi válasz!Thumbs up

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)71.4 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)14.3 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)14.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 1

szuper

  • 7 Vendég
  • 104 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 15,555 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!