Avidemux for Windows 2.6.16

Értékelés: 3
Fájlméret: 25,1 MB / 19,6 MB

Ismertető

Az Avidemux egy ingyenes, nem-lineáris videó szerkesztő program, melyet arra terveztek, hogy leegyszerűsítse a vágási, szűrési és kódolási feladatokat. A videó szerkesztő segítségével elvégezhetjük a videók, filmek, klipek szerkesztését, színt, méretet változtathatunk, különféle szűrőket alkalmazhatunk rajtuk, elvégezhetünk sok fajta korrekciót. A videó minőségének egyedi beépített algoritmussal való javítására is alkalmas.

fixounet.free.fr/avidemux/index_files/screenshot1.png fixounet.free.fr/avidemux/index_files/screenshot2.png
Az Avidemux ingyenesen letölthető, egyszerűen telepíthető. Használatához ugyanakkor komolyabb tapasztalat és felkészültség szükséges. Bár a menük közötti eligazodás könnyű, az eszközök használata pedig nem bonyolult, de profi szintű felhasználó ismeretek kellenek a szoftver lehetőségeinek teljes kiaknázásához. A program számos fájltípust támogat, melyek között megtalálható az AVI, DVD kompatibilis MPEG fájlok, MP4 és ASF, valamint kodekek is nagy számban. Az Avidemux több platformon futtatható, többek között Linux, BSD, Mac OS X és Microsoft Windows operációs rendszerek alatt is.

Az Avidemux által a videofájlokat megvághatjuk, újraméretezhetjük, szükség szerint darabolhatjuk, audio sávokat illeszthetünk be. VBR, MP3 és OGG fájlokat kezelhetünk, továbbá videorészleteket vághatunk ki és illeszthetünk be. A program képes CD és DVD lemezek írására is, illetve a videó fájlok átkonvertálására szinte bármilyen formátumba.
fixounet.free.fr/avidemux/index_files/screenshot3.png fixounet.free.fr/avidemux/index_files/screenshot4.png
Features
- support for non-linear video editing, visual effects and transcoding
- support for muxing (multiplexing) and demuxing
- support for popular subtitle formats: SUB, SSA, ASS, SRT
- has powerful scripting capabilities (tutorial available here)
- multiple filtering options: auto-resize, gauss smoothing, deinterlacing, chroma shifts, add black borders etc.
- comes with a GUI (graphical user interface) and command line interface
- various output formats supported: MKV, Flash, AVI, MPEG-1/2, OGM, MP4 etc.
- built-in video encoders for: MPEG-1, MPEG-2, FFHuffYUV, FFV1, H.263, H.263+, HuffYUV, MJPEG, MPEG-4, Snow, x264, x264, Xvid, Y800
- built-in audio encoders for: MPEG-1 Layer 3 (MP3), Vorbis, AAC, MPEG-1 layer 2 (MP2), AC-3, MPEG-1 layer 2 (MP2), Microsoft RIFF WAV PCM, LPCM

A feladatok egy része automatizálható projektek, feladatsorok és a szkriptek segítségével. A projektrendszer a szoftver kiemelt része, segítségével beállításokat, konfigurációkat, preferenciákat menthetünk el egyetlen fájlba. Az Avidemux nevű alkalmazás elsősorban dekódolási feladatok kivitelezésére lett megtervezve, de semmiféleképpen nem szabad csupán arra használni hisz tudása ettől jóval messzebb mutat.
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (3)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

ice63, Lali, Anonymus

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!