Adobe Flash Player for Mac - Opera and Chromium

Verzió:
27.0.0.170
Letöltve:
239 letöltés
Beküldve:
2016.07.16

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Mac OS X 10.9 or later
Szerzői jogvédelem:
Copyright 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved.

A szerző hivatalos honlapja:
Oldal megnyitása
Változási lista:
Nincs adat
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Adobe Flash Player - Opera and Chromium: Ingyenes böngésző kiegészítés, amely a Flash alapú animációk megtekintését teszi lehetővé, valamint használatával Flash alapú játékokat és animációkat tartalmazó filmeket is futtathatunk számítógépünkön. Az Adobe Flash Player for Mac - Safari and Firefox böngészőkre Itt Letölthető.

Adobe Flash Player 25+ egy sor érdekes kiegészítést és fejlesztést tartalmaz az előző verziókhoz képest. A lista legelején szerepel a H.264 videó kodek és a HE-AAC audió kodek támogatása, melyek magas-minőségű kép és kristály-tiszta hang világukkal egy sokkal gazdagabb élményt kínálnak. Ezen képességek megjelenése az Adobe Flash Player használatánál csupán kismértékű teljesítmény csökkenést okoznak és egy újabb forradalmat indít el a web videózás területén, mivel a HD filmek egyre fontosabb részét képezik a YouTube-nak - valamint a kép és a hang egyszerűen lenyűgöző! Az Adobe Flash Player egy böngészőbe beépülő alkalmazás, amely a Flash alapú animációk megtekintését teszi lehetővé, valamint használatával Flash alapú játékok és Flash animációkat tartalmazó filmeket is futtathatunk számítógépünkön.

Függetlenül attól, az Adobe Flash Player 19 számos olyan problémát hidal át, melyek a korábbi verziókat nehezítették (például biztonsági és stabilitási gondok), továbbá tartalmaz ActionScript 3.0 támogatást is. Ezen kívűl még Támogatott formátumok: SWF, FLV, F4V. Segítségével fantasztikus 3D-s grafika érhető el. Ez teszi még inkább dinamikussá és érdekesebbé a navigációt, a játékokat és az interaktivitást a weboldalon. Arról, hogy éppen melyik Flash verzió található meg a gépünkön, az alábbi oldalon bizonyosodhatunk meg.

p1.picsto.re/P0ILK.jpg p1.picsto.re/Atx0G.jpg

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/flash_player_uninstaller.png

A Flash Player 23+-tól újítása, hogy már támogatja az Intel GMA 500 grafikus processzort és a Broadcom Crystal HD gyorsító chipet is. Azaz mostantól az ilyen magot tartalmazó netbook-ok is le tudják játszani a nagy felbontású H.264 formátumú videókat. Továbbá a szoftverben megjelenik a több iparági szabványra építkező nyílt formátum, a Zeri, amely lényegében a Flash Media Server 3.5 egyfajta, HTTP-streaminget támogató alternatívája lesz. A továbbfejlesztett Flash Player emellett a multitouch bevitelt is támogatja, valamint kihasználja a mobiltelefonokba épített gyorsulásérzékelő nyújtotta lehetőségeket is.

A Flash Player kapcsán most is elmondható, hogy a Google Chrome, az Edge és (Windows 8 vagy újabb operációs rendszerek alatt) az Internet Explorer automatikusan megkapja a frissítéseket, tehát ez esetekben nincs szükség különösebb felhasználói közreműködésre. Adobe Flash Player 20 egy újabb lépést jelent a minőség ,csakúgy, mint a stabilitás és a biztonság felé. Következésképpen egy erősen ajánlott letöltendő alkalmazás minden felhasználónak.

Megjegyzés:
A Flash Player 11.5 verziótól kezdve a Flash Player eltávolításával alapértelmezett értékre állítja vissza az AutoUpdateDisable és SilentAutoUpdateEnable beállításokat az mms.cfg-ban:

  • AutoUpdateDisable=0
  • SilentAutoUpdateEnable=0

Ha a Flash Player eltávolítót a telepítési folyamat részeként futtatja, alkalmazza újra az egyedi beállításokat az AutoUpdateDisable vagy SilentAutoUpdateEnable értékekre.

System requirements for Mac OS X
  • Intel Core Duo 1.83GHz or faster processor
  • OS X v10.6, or later
  • Latest versions of Safari, Mozilla Firefox, Google Chrome, and Opera
  • 512MB of RAM; 128MB of graphics memory
Language versions: Deutsch, English, Spanyol, Français, Italiano, Nederlands, Polish, Portugus (Brasil), Svenska, Turkish, Cseh, Russian, Japanese, Simplified Chinese, Korean

Download the Adobe Flash Player uninstaller:
Töltse le az Adobe Flash Player eltávolítót:
Mac OS X, 10.6-os és újabb verzió: uninstall_flash_player_osx.dmg
Mac OS X, 10.4-es és 10.5-ös verzió: uninstall_flash_player_osx.dmg
Mac OS X, 10.3-as és korábbi verzió: uninstall_flash_player_osx_10.2.dmg (1,3 MB) (frissítve: 05/27/08)

Flash Player Windowsra:
Windows, Firefox, Safari, Opera - NPAPI Download / Windows, Internet Explorer - ActiveX Download / Windows, Chromium-based browsers - PPAPI Download

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

elekilaci, dolfi, igzol, nikolasz, gabesz1

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!