Adobe Reader XI 11.0

Értékelés: 1
Kategória: Iroda
Fájlméret: 36,6 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Adobe Reader XI for Win a PDF dokumentumok megnyitására használható (nemzetközileg elfogadott) ingyenes szoftver. Ezért kiemelt támogatással rendelkezik a keresés, a PDF űrlapok, a javítás és a megjegyzéskezelés terén. Képes animációkat tartalmazó fájlok megjelenítésére is, illetve támogatja a 256 bites AES-titkosítást, és a PDF aláírást.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/adobe-reader.png

Jellemzők
PDF dokumentumok megtekintése és jegyzetekkel való ellátása
Az Adobe Reader XI jóval többre képes, mint a PDF-fájlok megnyitása és megjelenítése. Egyszerűen lehet vele jegyzeteket adni a dokumentumokhoz a megjegyzéskezelő eszközök teljes készletének használatával.

TOVÁBBFEJLESZTETT - Megjegyzések készítése a PDF-jegyzetelőkkel
A Reader XI a megjegyzéskezelő eszközök teljes készletét kínálja. Öntapadó jegyzeteket illeszthet be, szöveget emelhet ki, a megjegyzéseket pedig vonalak, alakzatok, bélyegzők és az írógép eszköz segítségével helyezheti el a PDF-dokumentum tetszőleges részein.

Testreszabott olvasás
Olvasási módban több tartalmat jeleníthet meg a képernyőn, kétoldalas módban pedig oldalpárokat tekinthet meg. Jól ismert billentyűparancsokat használhat például a nyomtatáshoz, a nagyításhoz és kicsinyítéshez, valamint a böngészőben való kereséshez.

Szavak és kifejezések keresése
Egyszerre akár több PDF-fájlban is kereshet. A szoftver az adott szó vagy kifejezés összes előfordulását megtalálja legyen az akár az oldal tartalmában, akár a megjegyzések, a könyvjelzők, az űrlapmezők vagy a metaadatok között.

Rendszervédelem
A Védett mód segítségével megvédheti a szoftvert és az adatokat a rosszindulatú kódokkal szemben, valamint biztosíthatja azt, hogy illetéktelen felhasználók ne férjenek hozzá bizalmas információhoz.

PDF-űrlapok kitöltése, aláírása és elküldése
A dokumentumok aláírása csak perceket vesz igénybe, nem órákat. A Reader XI használatával kitöltheti, aláírhatja és vissza is küldheti a PDF-űrlapokat, saját magának pedig digitális másolatot menthet róluk.

TOVÁBBFEJLESZTETT - Űrlapok kitöltése
Mondjon búcsút a papíralapú űrlapoknak. Válaszait közvetlenül a PDF-űrlapba írhatja be, és végigkattintva is kitöltheti az űrlapmezőket. Ezután mentve beküldheti az űrlapot. Tényleg csak ennyi az egész.

PDF-űrlapok aláírása
Amikor PDF-űrlapot kell aláírnia, könnyen beszúrhatja elektronikus aláírását. Egyszerűen csak gépelje be vagy rajzolja meg aláírását, vagy importáljon egy aláírásáról szkennelt képet.

ÚJ - Űrlapok aláíratása másokkal
Az Adobe EchoSign online szolgáltatás használatával a Reader XI alkalmazásból küldheti el e-mailben aláírt PDF-űrlapjait, illetve másoknak is elküldheti őket elektronikus aláírásra. A szolgáltatásban ingyenes és díjköteles fiókot is nyithat.

PDF-dokumentumok megbízható kezelése
A PDF-fájlok megnyitásához és kezeléséhez használja a piacvezető PDF-olvasót bármilyen operációs rendszeren és platformon, akár iPaden, iPhone-on vagy Android rendszerű eszközökön.

Tetszőleges PDF-fájl megnyitása
A PDF-fájlokba foglalt összes tartalmat megnyithatja a dokumentumoktól a rajzokon, e-maileken és táblázatokon keresztül a bemutatókig.

Multimédiás tartalom megjelenítése
Megbízhatóan nyithatja meg és használhatja a PDF-portfóliókat, ahogy a PDF-formátumba konvertált video- és hangfájlokat, CAD-terveket és földrajzi térképeket is.

A mobilalkalmazás beszerzése
PDF-fájlokkal utazás közben dolgozni nem csak könnyű hanem ingyenes is. iPad, iPhone, Android vagy Windows Phone készülékről közvetlenül is kitölthet űrlapokat, illetve aláírhat vagy véleményezhet dokumentumokat. A Reader mobilalkalmazás jóvoltából iPad és iPhone készülékeken és Android rendszerű okostelefonokon is ugyanúgy megnyithatja és használhatja a PDF-fájlokat, mint az asztali alkalmazásban.

Különféle kisegítő lehetőségek
A PDF-fájlokkal történő kommunikációhoz képernyőolvasókat és más kisegítő technológiákat is használhat. A Reader XI programot a tartalom hangos felolvasására vagy az oszlopok olvasási sorrendjének módosítására is utasíthatja.

Több lehetőség a PDF-szolgáltatásokkal
Az Adobe Reader XI programból egy kattintással elérhetők az Adobe online szolgáltatásai. Ingyenes és fizetős fiókot is nyithat a PDF-fájlok létrehozásához, Microsoft Office-fájlokká alakításához, vagy kitölthető PDF-űrlapok percek alatti elkészítéséhez.

PDF-fájlok létrehozása online
Az Adobe PDF Pack online szolgáltatással konvertálhatók és egyetlen PDF-fájlba egyesíthetők a dokumentumok, táblázatok és képfájlok. A PDF-fájlt bárki megtekintheti az ingyenes Reader alkalmazásban.

PDF-fájlok konvertálása Microsoft Word- vagy Excel-fájllá
Nincs szükség újragépelésre. Az Adobe ExportPDF online szolgáltatás használatával szerkeszthető PDF-fájllá alakíthatja Word- és Excel-fájljait a betűtípusok, táblázatok és formázás megőrzése mellett.

Online küldés és aláírás
Nincs többé szükség papírra és tintára az aláíráshoz. Gyorsan írhat és írathat alá, majd követhet nyomon dokumentumokat online az Adobe EchoSign szolgáltatás segítségével.

Kitölthető űrlapok létrehozása online
Az Adobe FormsCentral online szolgáltatásban pillanatok alatt létrehozhatja saját űrlapjait a professzionális sablonok testreszabásával vagy saját terveinek megvalósításával. Az eredményeket valós időben gyűjtheti össze.

A szoftverkiadások és szabványoknak való megfelelés kezelése
Az Adobe és a Microsoft iparági szabványnak számító eszközeivel egyszerűen kezelheti és telepítheti a frissítéseket. Támogatást kaphat számos, dokumentumbiztonsághoz kapcsolódó szabványhoz. Az ingyenes Adobe Acrobat szoftverfejlesztői készlet (SDK) révén kibővítheti a Reader funkcióit.

A központi telepítés egyszerűsítése
A Reader központi telepítését számos informatikai erőforrással segítheti, köztük az Adobe Customization Wizard (Testreszabási varázsló), a Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) és a Microsoft System Center Updates Publisher (SCUP) eszközzel.

A biztonsági előírásoknak való megfelelés kezelése
Olyan szabványok támogatását élvezheti, mint a Kerberos, a SOAP/WSDL, az XSD, a W3C XML digitális aláírások, a 256 bites AES, az OASIS WS-Security, az XML-titkosítás, a HTTP/HTTPS, az RSA és az ECMAScript for XML (E4X) a JavaScript fordítóban. A Reader kompatibilis a NIST PKI tesztelési programcsomaggal.

A Reader funkcionalitásának bővítése
Az Acrobat ingyenes szoftverfejlesztési készletével (SDK) bővíthető a Reader funkcionalitása.
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!