ManyCam for Windows 6.2.0

Értékelés: 0
Kategória: Üzenetküldők
Fájlméret: 77,9 MB

Ismertető

download.manycam.com/images/new_design/icon_logo.png A ManyCam egy kreatív, szórakoztató webkamera alkalmazás, amely segítségével kedvünk szerint manipulálhatjuk a kameránk által közvetített képet. Letöltése és használata teljesen ingyenes. A szoftver igazi különlegessége azonban nem ez, hanem az, hogy automatikusan képes alkalmazkodni a közvetített kép változásaihoz. A ManyCam speciális arcfelismerő rendszeres segítségével nyomon követi, merre mozdulunk a képen, és a beillesztett grafikákat is ennek megfelelően mozgatja. Ezen kívül nem csak Windows verziója elérhető hanem Mac OS X Operációs rendszerre is elérhető.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/manycamforwin-1.jpg

A ManyCam segítségével különböző effektusokkal gazdagíthatjuk vagy eltorzíthatjuk a kamera által nyújtott képet, hozzáadhatunk vicces grafikai elemeket, például rajzolt szemeket, szemüveget, sapkát, parókát. A program ugyancsak támogatja a különböző virtuális hátterek beállítását, legyenek azok animáltak vagy statikusak. Megjeleníthetünk bármilyen képet vagy rajzot, szöveget, de akár videókat is lejátszhatunk háttérként beállítva, miközben ismerőseinkkel csevegünk. Arra is lehetőségünk van, hogy ne fájlból, hanem közvetlenül a Desktop-ról illesszük be ezeket.

A ManyCam része egy speciális grafikai modul is, amely által magunk is egyszerűen és gyorsan létrehozhatunk grafikákat, rajzokat, amelyekkel feldobhatjuk a webkamerás kommunikációt. Ez a modul alkalmas arra is, hogy már meglévő médiafájlokat a ManyCam által is használt formátumúra konvertáljunk.

Grafikákat és effekteket nem csak a beépített modellek közül vagy saját forrásból szerezhetünk, a ManyCam hivatalos weboldalán egy több ezer darabot tartalmazó adatbázisból válogathatunk.

System Requirements
Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Intel Core i3 or Faster Processor
2 GB RAM
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lacko9691 2 év
Aláírása sérült vagy érvénytelen a smárt kikapcsolásakor is. /edge/deffender/Sad

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!