ISO Workshop 7.7

Értékelés: 1
Fájlméret: 4 MB

Ismertető

Az ISO Workshop egy Ingyenes CD/DVD/Blu-ray (BD) író és ISO fájl készítő program. Az ISO Workshop egy remek kis ISO kezelő program amely segítségével konvertálni, másolni és lemezt írni van lehetőségünk. DVD biztonsági mentések végrehajtására is ideális. Az egyszerű kis méretű programmal a legfontosabb ISO kezelési munkafolyamatok végezhetőek el különösebb szakértelem nélkül. A program indítása után ( ISO Workshop ) egy Magyar felhasználói felület fogad minket ahol kiválasztható a kívánt feladat.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/isoworkshop.png

Létrehozhatunk ISO állományt, adott tartalmak betallózásával, A meglévőt lemezre írhatjuk. Beszerzett vagy szintén meglévő összeállításunkból kiemelhetjük azokat az elemeket amik fölöslegesek, nem odavalóak, de attól sem zárkózik el hogy újakat adjunk hozzá a struktúra megváltozásának veszélye nélkül. Az egyik leghasznosabb szolgáltatása hogy meglévő DVD lemezeink tartalmáról képes teljes biztonsági mentést készíteni, azt ISO vagy BIN formátumban archiválni. Ha már a konvertálásnál tartunk felhasználható IMG illetve ISO konvertálásra. Ingyenes. Az összes elérhető lehetősége itt található. Korábban róla itt illetve itt írtunk. Az ISO Workshop telepítése pár kattintással végrehajtható, ahol a legalapvetőbb információkat kell csak megadni, de arra viszont érdemes odafigyelni hogy további kiegészítőket kísérel meg hozzáadni a gépünkhöz, továbbá megkísérli megváltoztatni a böngészőnk beállításait, természetesen ez tiltható a megfelelő pillanatban.

Az indítása után egy ikonos felhasználói felület fogad, ahol kiválaszthatod azt a funkciót amire szeretnéd használni. Az ISO Workshop felületén közvetlenül kiválasztható az új lemezképek létrehozása, közvetlen írás, meglévő lemezképek szerkesztése, módosítása, mentés indítása, továbbá közvetlen konvertálás, ha arra van szükség. Az ISO Workshop minden fontosabb funkciót rendelkezésedre bocsájt, ami ISO fájlokkal való munkálatok, illetve, DVD lemezeken található tartalmak kezelése során felmerülhet.

ISO Workshop Összefoglaló, funkciók:
  • DVD biztonsági mentés készítő program
  • konvertáló
  • írási lehetőségek
  • meglévő lemezkép tartalmak szerkesztése
  • Támogatott: ISO, CUE, BIN, NRG, MDF, CDI lemezekből pedig: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD+R DL, BD-R/RE támogatja.
  • új ISO összeállítása
  • Magyar nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)100 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

bene, Róbert123, bojkovska, POKA

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!