Panda Free Antivirus 18.06.00

Értékelés: 10
Fájlméret: 55,4 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Panda Free Antivirus egy teljesen ingyenes vírusirtó szoftver, amely védelmet biztosít böngészés és bármely más feladat elvégezése közben. Nagyrészt felhő alapú, ennek köszönhetően a rendszer teljesítményét sem befolyásolja jelentősen. A telepítése során javasolt odafigyelni mivel megkísérli megváltoztatni a böngésző beállításait, ez kellő odafigyeléssel elkerülhető. Az új verzió jobb felhő alapú észlelési rendszert, viselkedésanalizáló motort, offline védelmet és javított teljesítménnyel rendelkezik. Egyedülálló TruPrevent technológiájának és legújabb TotalScan funkciójának köszönhetően a Panda Security termékek szolgáltatásaikban messze felülmúlják a konkurens vírusirtókat. Hatékonyságukat és gyorsaságukat pedig objektív összehasonlító tesztek tucatjai igazolják. A "kollektív intelligencia" tehát olyan percre kész, valós idejű és online vírusadatbázis, amelynek erőforrás-igénye minimális, viszont a lehető legnagyobb adatbázissal támogatott védelmet nyújtja.

A legfontosabb előnyök
p1.picsto.re/gGf8s.png A Legjobb Ingyenes Vírus- és Kémprogramirtó szoftverünk a valós idejű védettségért.
p1.picsto.re/gGf8s.png Panda Free Antivirus, amit csak telepítesz és elfelejted a problémákat.
p1.picsto.re/gGf8s.png Url és webszűrő viselkedés-elemzés védelemmel.

Könnyű
A Panda Antivíurs védelmez amíg böngészel, játszol vagy dolgozol online, és még csak észre sem veszed hogy ott van veled. Működése egyedülállóan kis erőforrás-igényű, mivel minden feladatot a felhőben számol és végez el.

Egyszerű
Ez egy valóban telepítsd és ne-is-gondolj-rá-többet megoldás. Nem kell többé frissítések miatt aggódnod, vagy bonyolult beállításokkal és döntésekkel bajlódnod többé. Ez egyszerűen csak működik.

Biztonságos
Maximális és gyors védelmet nyújt a legújabb vírusokkal szemben is, köszönhetően a felhő-szkennelésen alapuló Összesített Intelligencia szervereknek. Nincs többé szükség hatalmas szignatúra-csomagok letöltésére vagy napi frissítésekre.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/panda_free_antivirus-1.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/panda_free_antivirus-2.png
Csevegés (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
abdulka · 2 év
A tört programok helyett az ingyeneseket használom. Sok-sok évig az Avast volt a kedvenc, de mióta ezt használom, szinte észre sem lehet venni hogy vírusirtó fut. Csendben teszi a dolgát, és nem is tapasztalom semmiféle káros folyamat jelenlétét.
muffrt · 2 év
Szintén Avastot használtam hosszú évekig, amíg a Windows 10 tálcája/start menüje le nem fagyott miatta. Azóta a Pandát használom, és minden működik. Smile
ertner · 2 év
Én, mint azt sokan tudják a Panda Free elkötelezett alkalmazója vagyok. A remek leírás azonban, és az, hogy a Free helyett Protection szerepel, váltottam a Pro verzióra. Havi előfizetés 1000Ft alatt van-1 doboz ciginél is olcsóbb-, igaz én nem is dohányzom. Izgalommal vártam a változásokat, hát ennyit mindenképpen megér. A cikkben olvashatók a lehetőségek,. és most már valóban nyugodtan netezhetek. Én zömében csak böngészésre használom a windows10-et, mivel alapok nélkül, más a tanult szakmám, másra már nem nagyon tudom. Egy biztos, egy ideig biztos használni fogom, ugyanis az előfizetés bármikor lemondható. Most az első hónap ingyenes. Röviden: megérte váltani.Thumbs up
ertner
g0302 · 2 év
Sziasztok!

Idézet

Csendben teszi a dolgát

És teszi? Honnan tudod ha észre sem lehet venni? Smile A megjegyzésemtől függetlenül átlag usernak a Free verziók közül csak a Panda Free-t ajánlanám.
abdulka · 2 év
#4 g0302: Átfogalmazom. Az egyéni beállítások után (figyelmeztetések, hirdetések), csendben teszi a dolgát. És ahogy írtam, nincs jele semmiféle vírusnak, vagy más kéretlen programnak. Nincs lassulás vagy túlzott memóriahasználat.
g0302 · 2 év
abdulka Thumbs up
A "Kéretlen alkalmazás" miatt azért én használnám az Unchecky programot...

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (9)90 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)10 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

zsipu2001, Nagyimi

  • 16 Vendég
  • 185 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!