MPC - HC

Verzió:
1.7.13
Letöltve:
265 letöltés
Beküldve:
2017.07.16

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Windows® XP SP3, Vista, 7, 8, 8.1, 10
Szerzői jogvédelem:
Copyright © 2012-2017 MPC-HC Team

A szerző hivatalos honlapja:
Oldal megnyitása
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Az MPC-HC egy nagyon kis méretű, ingyenes médialejátszó Windowsra. A Media Player Classic Home Cinema egy kompakt médialejátszó, amelyet a Windows Media Player alapján hoztak létra. A program képes lejátszani minden fontos videó és audio formátumot, kezeli a CD, DVD és Blu-ray lemezeket, a feliratokat és számos integrált kodekkel is rendelkezik, amelyek a lejátszást gördülékennyé teszik. A szoftver erőforrásigénye rendkívül alacsony, mérete kicsi, teljes verziója ingyenesen letölthető és magyar nyelven is elérhető. A Media Player Classic Home Cinema Portable változatban is letölthető. MPC-HC Beta verzióját itt letölthető.

A Media Player Classic programot zárt forráskódúként kezdték fejleszteni, hamarosan azonban nyílttá tették azt, s jelenleg a SourceForge.net egyik projektjeként több fejlesztő is dolgozik rajta. Rendelkezik minden olyan funkcióval, mellyel a régi Windows Media Player is, azonban természetesen számos új lehetőséggel is bővítették fejlesztői. Sokan egyszerűsége, rendkívül könnyű kezelhetősége miatt szeretik elsősorban. Az MPC kicsi és könnyen kezelhető, így jól helyettesíti a hagyományos, komolyabb igényekkel rendelkező médialejátszókat.

i.imgur.com/s7P4F1S.jpg

i.imgur.com/S5eyKTF.jpg
Az MPC kezelése rendkívül egyszerű, mindent néhány kattintással elvégezhetünk, amire csak szükségünk van. A segítségével lejátszhatunk videó és audio állományokat, de a program képes médialemezek beolvasására is. Pillanatfelvételeket készíthetünk a lejátszott videókról, feliratokat helyezhetünk el a videókon és testre szabhatjuk azokat. A programban integráltan találunk kodek-csomagokat, amelyek egyszerűen bővíthetőek is. Legnagyobb előnye, hogy rengeteg formátumot támogat, így szinte bármilyen fájlt kezelhetünk ezzel a médialejátszóval.

Legnagyobb erőssége remek kezelhetősége és gyorsasága, amely ideális választássá teszi a bonyolultabb, komplexebb és nagyobb igényekkel rendelkező programokkal szemben. Különlegessé az teszi hogy alapértelmezett kodek csomag része tovább bővíthető a K-Lite Codec Pack és a Combined Community Codec Pack segítségével amivel még nagyobb széleskörűséget kölcsönözhetünk a számára.

Megjegyzés: K-Lite Codec Pack és Combined Community Codec Pack, Codec nélkül is helyette a LAV Filters Codec alkalmazást használja és tökéletesen lejátssza az összes Felírat/Videó és Audió formátumokat is de Feltétlenül szükséges MPC-HC Telepítése.

Más multimédiás szoftverekkel ellentétben kevés hibajelenséget produkál a Media Player Classic Home Cinema, így valódi élmény a használata. A Media Player Classic a K-Lite Codec Pack és Combined Community Codec Pack kodekcsomagok alapértelmezett médialejátszói de a telepítőben található MPC-HC angol nyelvű.

Támogatott formátumok: Ismeri - Blu-ray, WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV, MKV, DivX, XviD, TS, stb..
- Feliratkezelés ( VOB, DVB Subs, PGS, SRT, SSA/ASS, Text)

MPC-HC (32/64-bit)
-------------------------------
Build information:
Version: 1.7.13 (e37826845)
Compiler: MSVC v19.00.24215.01
Build date: Jul 16 2017 18:47:17

LAV Filters:
LAV Splitter: 0.70.2.1
LAV Video: 0.70.2.1
LAV Audio: 0.70.2.1
FFmpeg compiler: MinGW-w64 GCC 7.1.0

Operating system:
Name: Windows NT 10.0 (build 14393) Vagy újabb
Version: 10.0 (64-bit)

Hardware:
An SSE capable CPU
CPU: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz Vagy újabb
GPU: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (driver version: 22.21.13.8476) Vagy újabb/jobb

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

Zsombi33, elekilaci, dolfi, gabesz1

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!