DAEMON Tools Lite 10.14.0.1709

Értékelés: 3.3
Fájlméret: 41 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A DAEMON Tools Lite 10 egy kiváló virtuális CD/DVD és Blu-ray kezelő szoftver. A Daemon tools-al olyan virtuális meghajtókat lehet létrehozni a számítógépen amibe képfájlokat (úgynevezett lemezképeket, image fájlokat, pl. iso-kat) tölthetsz be. Erre akkor és azért lehet szükségünk, ha egy képfájlt nem szeretnénk kiírni lemezre ám a tartalmára kíváncsiak vagyunk. A Daemon Tools alkalmazás segítségével létrehozott virtuális meghajtóba be lehet tölteni a képfájlt és a számítógép úgy érzékeli, mintha az egy tényleges kiírt lemez lenne egy fizikailag is létező meghajtóban. DVD és CD meghajtó hiszen a Blu-ray képfájlokkal is sikeresen elboldogul ill. lemez emulálására alkalmas segédeszköz, amely az adathordozóról készült "image" állomány alapján utánozza az eredeti lemez működését. A rengeteg támogatott image formátumo (MDX, MDS, bin, cue, stb.) mellett a program a különböző másolásvédelmek utánozására is képes, így az azt ellenőrző programok futtatására is használható.

Filmek, játékok futtatása oldható meg vele a fizikai lemez használata nélkül. Sok fejlett funkciók mint a (Image Editor, Virtual HDD, Disc Burn, Bootable USB, iSCSI Initiator, Advanced Mount, Unlimited Devices, Virtual Burner, Windows Integration), amelyek külön is megvásárolható.

i.imgur.com/vuBBjMi.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
janicomp · 5 év
A win10 gépház értesítésében nagyon kiabál, hogy ez nem használható vele. Aztán lenyugodott.
Hanyistok · 5 hó
Én már nem érzem a daemon tools jelentősségét, a 10 megjelenése óta kezeli az iso állományt.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)57.1 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (3)42.9 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

crony
  • 7 Vendég
  • 243 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 19,955 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!