DAEMON Tools Lite 10.11.0.897

Értékelés: 6
Kategória: CD, DVD, Blu-ray
Fájlméret: 773 KB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A DAEMON Tools Lite 10 egy kiváló virtuális CD/DVD és Blu-ray kezelő szoftver. A Daemon tools-al olyan virtuális meghajtókat lehet létrehozni a számítógépen amibe képfájlokat (úgynevezett lemezképeket, image fájlokat, pl. iso-kat) tölthetsz be. Erre akkor és azért lehet szükségünk, ha egy képfájlt nem szeretnénk kiírni lemezre ám a tartalmára kíváncsiak vagyunk. A Daemon Tools alkalmazás segítségével létrehozott virtuális meghajtóba be lehet tölteni a képfájlt és a számítógép úgy érzékeli, mintha az egy tényleges kiírt lemez lenne egy fizikailag is létező meghajtóban.

DVD és CD meghajtó hiszen a Blu-ray képfájlokkal is sikeresen elboldogul ill. lemez emulálására alkalmas segédeszköz, amely az adathordozóról készült "image" állomány alapján utánozza az eredeti lemez működését. A rengeteg támogatott image formátumo (iso, bin, cue, stb.) mellett a program a különböző másolásvédelmek utánozására is képes, így az azt ellenőrző programok futtatására is használható.

Filmek, játékok futtatása oldható meg vele a fizikai lemez használata nélkül. Sok fejlett funkciók mint a (Image Editor, Virtual HDD, Disc Burn, Bootable USB, iSCSI Initiator, Advanced Mount, Unlimited Devices, Virtual Burner, Windows Integration), amelyek külön is megvásárolható. Kezeli a *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.ape, *.flac, *.cue, *.iso, *.isz, *.mds, *.mdx, *.nrg, *.vmdk, *.vhd, *.tc formátumokat.

Ismerd meg az új DAEMON Tools Lite-t 10.8
7z és RAR archívumok csatolása.
Fejlett parancssori szintaxisok.
Próbáld ki a Bootolható USB lehetőség fejlesztéseit.
Egyéb hiba javítások.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/daemon_tools_lite_10-kp3.png
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
janicomp · 3 év
A win10 gépház értesítésében nagyon kiabál, hogy ez nem használható vele. Aztán lenyugodott.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)66.7 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (2)33.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!