TeamViewer 13.0

Értékelés: 6
Fájlméret: 18,4 MB / 22,5 MB

Ismertető

TeamViewer alkalmazás a Windows rendszerhez. TeamViewer egy otthoni felhasználásra ingyenesen használható program, mellyel távoli számítógéphez való hozzáféréshez és támogatás valósítható meg. Így lényegében a világ bármely részén található számítógéphez vagy kiszolgálóhoz másodpercek alatt lehet vele csatlakozni, ehhez pedig csak annyi szükséges, hogy mindkét gépre telepítve legyen a szoftver. A TeamViewer-t világszerte több mint 200 millió felhasználó használja.

Bejövő és kimenő távoli kapcsolatot hozhat létre valós idejű támogatás céljából, vagy más számítógépek eléréséhez. Részt vehet megbeszéléseken és bemutatókon, azonnali üzenetváltást folytathat más személyekkel és csoportokkal, illetve videohívásokat is kezdeményezhet. A szoftver letöltése és telepítése után másodperceken belül elindíthatja első munkamenetét.

Távoli támogatásra, távoli hozzáférésre és online megbeszélésekre készült szoftver, amelyet az egész világ használ - 1 milliárd telepítés és több mint 20 millió online eszköz egy adott pillanatban. Bejövő és kimenő távoli kapcsolatot hozhat létre valós idejű támogatás céljából vagy más számítógépek eléréséhez. Részt vehet megbeszéléseken és bemutatókon, azonnali üzenetváltást folytathat más személyekkel és csoportokkal, illetve videohívásokat is kezdeményezhet. A szoftver letöltése és telepítése után másodperceken belül elindíthatja első munkamenetét.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/teamviewer.png

TeamViewer Portable
A TeamViewer Portable általánosan tartalmazza a TeamViewer teljes verziójának összes szolgáltatását, amelyhez nem kell semmit sem telepítenie. A TeamViewer Portable ehelyett közvetlenül futtatható USB-meghajtóról vagy CD-ről – a TeamViewer Portable a tökéletes megoldás, ha úton van és különböző számítógépeket használ.

Az alkalmazás funkciói
 • Windows, Mac vagy Linux --- Bármely számítógép távoli vezérlése másodperceken belül
 • A legmagasabb biztonsági szabványok: 256 bites AES munkameneti kódolás és 2048 bites RSA kulcscsere
 • Beépített számítógép- és kapcsolatlista --- Tekintse meg partnerei online állapotát és csatlakozzon hozzájuk gyors hozzáféréssel
 • Nem igényel konfigurálást --- A tűzfalak és proxy szerverek mögötti számítógépek egyszerű elérése
 • Wake-On-LAN --- Kapcsolja be számítógépét távolról
 • Egyszerű újraindítás --- Indítson újra távoli számítógépeket vagy kiszolgálókat bárhonnan
 • Több monitor --- Váltson könnyedén több képernyő között

Funkciók
 • Vezérelje úgy a távoli számítógépeket az interneten keresztül, mintha csak előttük ülne.
 • Nyújtson támogatást útközben is ügyfeleinek, kollégáinak és barátainak.
 • Férjen hozzá irodai számítógépéhez, a rajta tárolt dokumentumokhoz és a telepített alkalmazásokhoz.
 • Kezelje távolról a nem felügyelt számítógépeket (pl. kiszolgálók).

Bejövő és kimenő távoli kapcsolatot hozhat létre valós idejű támogatás céljából vagy más számítógépek eléréséhez. Részt vehet megbeszéléseken és bemutatókon, azonnali üzenetváltást folytathat más személyekkel és csoportokkal, illetve videohívásokat is kezdeményezhet. A szoftver letöltése és telepítése után másodperceken belül elindíthatja első munkamenetét.

Üzleti ügyfeleink ezeket a letöltött állományokat csak tesztelési céllal használhatják. Személyes felhasználásra a TeamViewer teljesen ingyenes.

Ez a letöltésre javasolt állomány képes csatlakozást létrehozni és bejövő csatlakozásokra várni is - kényelmes megoldás minden esetre! A TeamViewer Portable USB-stickről vagy CD-lemezről közvetlenül futtatható - tökéletes megoldás utazás közben.
Visszajelzés
Csevegés (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 1 év
Köszönet érte !
Távoli gépen segítésre " matatásra " első osztályú !SmileThumbs up
ertner 1 év
Az én elvem, és gyakorlatom, hogy mindig a legfrissebbet teszem fel a programokból. 4 nappal ezelőtt a rendszer jelezte, hogy a Teamviewernek új varánsa van. Installáltam. Aztán tegnap ért a meglepetés, hogy ismét jelzett a rendszer, hogy ismét új Teamviewer van. Egy kicsit furcsállottam, de rákattintva program is jelezte. Nem tudom, szükséges egy programot 2 naponta frissíteni???
Úgy nincs vele semmi gondom, jó segítség ez távkapcsolatra.Thumbs up
bandi1969 16 napja
Köszönet!
Zsombi33 9 napja
Kezd pofásabban is kinézni ! Grin

i.imgur.com/mqmJjNf.jpg

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)66.7 %
Nagyon jó (2)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Zsombi33, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!