TeamViewer 13.2.26558

Értékelés: 6
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 19,7 MB / 25,7 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

TeamViewer alkalmazás a Windows rendszerhez. TeamViewer egy otthoni felhasználásra ingyenesen használható program, mellyel távoli számítógéphez való hozzáféréshez és támogatás valósítható meg. Így lényegében a világ bármely részén található számítógéphez vagy kiszolgálóhoz másodpercek alatt lehet vele csatlakozni, ehhez pedig csak annyi szükséges, hogy mindkét gépre telepítve legyen a szoftver. A TeamViewer-t világszerte több mint 200 millió felhasználó használja.

Bejövő és kimenő távoli kapcsolatot hozhat létre valós idejű támogatás céljából, vagy más számítógépek eléréséhez. Részt vehet megbeszéléseken és bemutatókon, azonnali üzenetváltást folytathat más személyekkel és csoportokkal, illetve videohívásokat is kezdeményezhet. A szoftver letöltése és telepítése után másodperceken belül elindíthatja első munkamenetét.

Távoli támogatásra, távoli hozzáférésre és online megbeszélésekre készült szoftver, amelyet az egész világ használ - 1 milliárd telepítés és több mint 20 millió online eszköz egy adott pillanatban. Bejövő és kimenő távoli kapcsolatot hozhat létre valós idejű támogatás céljából vagy más számítógépek eléréséhez. Részt vehet megbeszéléseken és bemutatókon, azonnali üzenetváltást folytathat más személyekkel és csoportokkal, illetve videohívásokat is kezdeményezhet. A szoftver letöltése és telepítése után másodperceken belül elindíthatja első munkamenetét.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/teamviewer.png
Csevegés (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 2 év
Köszönet érte !
Távoli gépen segítésre " matatásra " első osztályú !SmileThumbs up
ertner 2 év
Az én elvem, és gyakorlatom, hogy mindig a legfrissebbet teszem fel a programokból. 4 nappal ezelőtt a rendszer jelezte, hogy a Teamviewernek új varánsa van. Installáltam. Aztán tegnap ért a meglepetés, hogy ismét jelzett a rendszer, hogy ismét új Teamviewer van. Egy kicsit furcsállottam, de rákattintva program is jelezte. Nem tudom, szükséges egy programot 2 naponta frissíteni???
Úgy nincs vele semmi gondom, jó segítség ez távkapcsolatra.Thumbs up
bandi1969 10 hó
Köszönet!
Zsombi33 10 hó
Kezd pofásabban is kinézni ! Grin

i.imgur.com/mqmJjNf.jpg

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)66.7 %
Nagyon jó (2)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 17 Tagok ma
  • 10 Szülinapos
  • 15,995 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!