LOOT: The Load Order Optimisation Tool 0.12.5

Értékelés: 0
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 42 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A modok megfelelő terhelési sorrendjének meghatározása döntő lépés a stabil, módok és a játék élvezetéhez. A Load Order Optimization Tool (LOOT) segítséget nyújt ehhez azáltal, hogy automatizált betöltési sorrendet kínál, amely egyszerűen használható és teljesen testre szabható. A válogatás során a LOOT ellenőrzi a terhelési sorrend hibáit, például az összeférhetetlenséget, Inkompatibilitást és a hiányzó követelményeket, és értesíti Önt bármely felmerülő problémáról. Ezenkívül több ezer plugin-specifikus üzenetet is tartalmaz, például a használati tudnivalókat és a hibajelentéseket, amelyek segítenek a játék egészséges megőrzésében.

Loot: Modsorrendet javít, egy folyamatosan frissülő adatbázis alapján állítja be a betöltési sorrendet, így elkerülhető a legtöbb CTD. A plugin load order optimiser for TES IV: Oblivion, TES V: Skyrim, TES V: Skyrim Special Edition, Fallout 3, Fallout: New Vegas and Fallout 4. A Megfelelő terhelési sorrend beállítása TES IV: Oblivion, TES V: Skyrim, TES V: Skyrim Special Edition, Fallout 3, Fallout: New Vegas és Fallout 4 módok fontos lépés a stabil, módok betöltéséhez és a játék élvezetéhez. Amivel tovább bővítjük a játék élményt. (Pl.: Models and Textures, Visuals and Graphics, Animation, Armour, Bug Fixes, NPC, Followers és még sorolhatnám.)

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/loot_main.png
A Program használata:
  • Telepítsd fel a programot. (de ellőtte telepítve legyen a játék és a módok.)
  • Indítsd el a programot és várt meg a pluginok betöltését.
  • Katt a linkre lásd a képen. p1.picsto.re/UNrQW.PNG És várt meg még a módok betöltési sorrendje kész.
  • Ha ezzel készen vagyunk és látszik a p1.picsto.re/8GkS7.PNG (APPLY) felírat -ra akkor a módok betöltési sorrendje meg váltószót már csak annyi a dolgunk hogy rá kattintunk az APPLY Gombra.
  • És kész kiléphetsz a programból. (És már csak akkor kell újra elindítani a programot ha újabb módod telepítettél fel).

Támogatott játékok:
p1.picsto.re/CVl9z.png p1.picsto.re/MYr6V.png p1.picsto.re/GY9L1.png p1.picsto.re/kctZ1.png p1.picsto.re/rjbpk.png p1.picsto.re/HSyFJ.png

Language: Dansk, German (lpradel), English, Spanish (Sharlikran), suomi, French (Kaos), Korean (SteamB23), Polish (Łukasz Niemczyk), Brazilian Portuguese (Kassane), Chinese (bluesky404), Danish (Freso), Finnish (3ventic), Russian (Tokc.D.K.)

Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

rajmond87, loyalhudy, Valentin50
  • 7 Vendég
  • 116 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!