Úgy gondoltam,hogy létrehozok egy újabb témát kimondott a mobil screenshotok részére.
Így legalább,aki kedvet kap nyugodtan megoszthatja saját k.képernyőjét!
Készülék: Samsung Galaxy S6 | (előtte: Sony Xperia SP )
ScreenShot: [Melléklet]
Nincs hozzáférésed a csatolt fájlok megtekintéséhez
Szerk.: Változott a dolog. Néhány napja telepítettem fel a Firefox OS 2.2-öt, de sajnos néhány igencsak bosszantó hibája miatt muszáj volt a régebbi 1.4-es verzióra cserélnem (és.... Nem bántam meg, sokkal jobb, mint az 1.3, sokkal gyorsabb és stabilabb attól függetlenül, hogy nem hivatalos ROM).
Így nézett ki a 2.2-es nem hivatalos verzióval:
Változó, valamikor ez:
Valamikor meg ez:
Most így néz ki (ismét, mint az 1.3-nál is megszoktam. A 2.2 jobban tetszett kinézetre, de ha nem stabil, nem bosszantom magam rajta).
Próbáltam rátenni ehhez való Android 4.0-s ROM-ot (mert ez is van hozzá). Telepítés sikerült, csak A Bootolásnál már nem csinált semmit se (ezért, sajnos nem tudtam élesben kipróbálni, hogy ment volna rajta az Android).
Te tudsz társalgásokat megtekinteni a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányokat feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányokat letölteni a fórumról.
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Színséma
Auto módban az oldal operációs rendszered által preferált színsémát használ.