Inkognitómódot kaphat a Google billentyűzete

Utolsó módosítás 6 hó
DarkZer0Beküldve 6 hó
Amikor a Chrome-ban inkognitóablakot nyitunk, az Android O-ban a Gboard is inkognitómódra vált.

Egy ideje már elérhető az Android O második bétája (és egyben harmadik fejlesztői előzetese), amiben rengeteg újdonság is akadt. Nem csak a Google kamerás és ébresztős alkalmazása újult meg, de a Gboard is.

A Google ugyanis kiterjesztette a Chrome böngésző inkognitómódját a billentyűzetre is. Amikor valaki ilyen lapot nyit a Chrome-ban, akkor az Android 8.0 gondoskodik róla, hogy a billentyűzet is elfelejtse, amit begépelünk.

i.cdn29.hu/apix_collect_c/1507/hl/hl_screenshot_20170613114211_1_original_760x760.jpg

Minderről grafikus visszajelzést is ad a Gboard, és pontosan úgy működik, ahogy várjuk. Ebben a módban nem jegyzi meg a begépelt szövegeket, nem tanul azokból, és nem is ajánlja fel az adatbázis eddigi elemeit.

A módot egyelőre nem lehet be- vagy kikapcsolni, és csak a legfrissebb stabil verziónál használható, kizárólag az Android O harmadik előzetesében. Minden bizonnyal a funkció a régebbi operációs rendszereken és más készülékeken is megjelenik majd idővel.

Forrás: PCWorld
Te tudsz megtekinteni a társalgásokat a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányt feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányt letölteni a fórumról.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

POKA, sáska, BlackaceHUN, Ladis92

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!