Üzenőfal szabályváltozás

Utolsó módosítás 2 év
DriverBeküldve 4 év
Üzenőfal szabályváltozás

Az oldal jobb átláthatóságának céljából, mostantól az üzenőfal üzenetei némileg szabályozva lesznek.

Ezt jelenleg a következőket érinti:

Tartalommegosztás: Az üzenőfalon nem megengedett a saját vagy más által feltöltött, külső fájlmegosztókra mutató (pl. Mega, ZippyShare stb.) hivatkozások megosztása! Az ilyen hozzászólások, vagy azok tartalma kérdés nélkül törlésre kerülhet. Szoftverek, játékok és egyéb tartalmak egymás közötti megosztására kérjük használjátok a fórum megfelelő részét, amely elsősorban a "Tartalommegosztás tagoknak" szekció. A fórum ilyen és hasonló témáinak linkje már szabadon megosztható az üzenőfalon is, ahogy bármely az oldalon belüli rész is (tartalmazzon az ilyen hivatkozásokat, vagy sem).

Az egyértelműség kedvéért: Ez a szabályozás tehát természetesen nem vonatkozik olyan esetekre sem, amikor például egy szoftver esetén az eredeti gyártó/készítő weboldala kerül megosztásra.

Segítségkérés: A technikai és egyéb segítségkérésre továbbra is kérjük, hogy az oldal segítségkérés részét használjátok. Mostantól az olyan jellegű segítségkérések melyek egyértelműen nem az üzenőfalra valók, szintén kérdés nélkül törlésre kerülhetnek. Az adminoknak hamarosan lehetőségük lesz az ilyen üzeneteket áthelyezni a segítségkérés részbe.

A szabályváltozásokra hamarosan külön az üzenőfalban is felhívjuk a figyelmet. A jövőben további szabályozások is várhatók.

A szabályozással kapcsolatos javaslatok válaszként szabadon elküldhetők.

Frissítés: Mostantól a fentebb látható szabályzat az üzenőfalba is bekerült (könyv ikon), valamint az adminisztrátoroknak lehetőségük van áthelyezni az üzeneteket a segítségkérések közé.
g0302Beküldve 4 év
Az egynél több nick névvel regisztrált tagok,akik saját hozzászólásukra válaszolnak magukat fényezve,ők mikor kerülnek szabályzásra? Shy
Biztosan van mód egy komolyabb átvizsgálásra a regisztrált felhasználók "átvilágítására" Grin
Mindjárt nyugodtan lehetne kezdeni akár velem is.
DriverBeküldve 4 év

Idézet

Az egynél több nick névvel regisztrált tagok,akik saját hozzászólásukra válaszolnak magukat fényezve,ők mikor kerülnek szabályzásra?

A szabályzat eleve tiltja ezt, tehát bárki járjon el így nagyon nem jár jól. Egy belsős információ: már tervezek rá (vagy talán már van is?) egy megoldást, ami régebben is segített az ilyen esetekben. Grin

Bár nem értem, hogy mi a jó ebben, de ha valaki nagyon szeret magával csevegni, akkor inkább csináljon két Skype fiókot, és ott élje ki magát. Smile
g0302Beküldve 4 év
Köszönöm a gyors választ! Thumbs up

Nem tehetek róla de engem annyira bosszant az ilyen mert az a baj,hogy van köztük aki "hozzáférhetetlen".
És ha ez ügyben egyszer elgurul a gyógyszerem akkor olyat találok írni,hogy én leszek nagy ívben kipenderítve az Oprend tagjai közül.
gabesz1Beküldve 4 év
Itt egy példa:
A tartalom egy részének megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.

Ez a fórum rész ahova, tag feltölthet, csak lejjebb kell menni, és " Új téma indítása." Ha a legújabb letöltésekre gondolsz, az oldal jobb oldalán, oda csak Admin tölthet fel, mint eddig is, ebbe nem változott semmi.
bojkovskaBeküldve 2 év
Mindenkinek vannak sötér titkai: Nem tudom, elrejteni ''hivatalosan,, a linket, youtubot, linket, képet. stb.
A Helpbe nem találtam ha tudnál leírásokat róluk megköszönném, kicsit égésnek tartottam idáig kérdezni. Szerintem a a fórumba másik örülnének neki.
szia
Bojkovska
NortekBeküldve 2 év
Ha az úgy nevezett spoiler hiányzik az életedből, akkor kattints a szem ikonra a szöveg doboz felett.
bojkovskaBeküldve 2 év
Smile
bojkovskaBeküldve 2 év
Köszi, megnézem.
bojkovskaBeküldve 2 év
Beírtam a: Köszi, megnézem. Kijelölés,Szemikon és semmi.
Beküldve 2 év
Rejtett szöveg

i.imgur.com/5tlrz6N.png
Te tudsz társalgásokat megtekinteni a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányokat feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányokat letölteni a fórumról.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

vrillon7, Stjarna, jon100
  • 4 Vendég
  • 104 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 20,347 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!