Sziasztok tudom újat mondok ,de nekem is lenne egy problémám. Fel telepitetem egy windows ultimate lightot, ami gyönyörüen fut, de az a gond vele hogy angol és update-n keresztül nemtülti le a magyar nyelvi csomagot megszakat
Letöltöttem más honan is a nyelvi csomagot és az is ugyan ugy megszakad, rengeteg fórumot böngésztem de nemtaláltam müködöt remélem ti tudtok segiteni:)
A windowsom 7600-s. Elöre is köszi
Ui: Azért nyüstölöm ezt az oprencert mert 500 megát eszik és gyors a rendszerem.
Azt szeretném megtudni, hogy van egy Recovery meghajtó a gépemen, amin az eredeti Win7 van fenn, amit korábban a gépem indításakor F9-el lehetet elindítani és erről újratelepíteni a windows-t.
Ezt egy idő után már nem tudtam telepíteni. Szóval van -e arra mód, hogy erről újra lehessen telepíteni, mint korábban? Ha igen, akkor hogyan? A gép egyébként Asus A54H
Recovery meghajtón van valami, a méretéből ítélve?
Egyébként a vezérlőpultból is el kéne tudnod érni a rendszerkép helyreállítást. Megnyitod a vezérlőpultot, a keresőbe beírod, hogy helyreállítás és megnyitod a helyreállítást. Ott megnyitod a "Speciális helyreállítási módok"-at és utána a "A számítógép helyreállítása korábban létrehozott rendszerkép használatával".
Vagy még úgy is elérhető ha egy Windows 7 DVD-t beraksz és be bootolasz róla. Ott viszont a telepítés gomb helyett az ablak bal alsó sarkából válaszd a számítógép javítását és ott ki tudod választani a Rendszerkép-helyreállítást.
Recovery meghajtón van valami, a méretéből ítélve?
Egyébként a vezérlőpultból is el kéne tudnod érni a rendszerkép helyreállítást. Megnyitod a vezérlőpultot, a keresőbe beírod, hogy helyreállítás és megnyitod a helyreállítást. Ott megnyitod a "Speciális helyreállítási módok"-at és utána a "A számítógép helyreállítása korábban létrehozott rendszerkép használatával".
Vagy még úgy is elérhető ha egy Windows 7 DVD-t beraksz és be bootolasz róla. Ott viszont a telepítés gomb helyett az ablak bal alsó sarkából válaszd a számítógép javítását és ott ki tudod választani a Rendszerkép-helyreállítást.
Szia!Igen,van. 25 GB helyet foglal,külön partíción van. Nincs rejtve.
@joberhau, - ezt a mentés egyébként a Windows 7 beépített biztonsági mentésével lett csinálva, vagy egy külső programmal? Mert ha a beépítettel akkor ahogy írtam el kéne tudnod érni.
@Balerik, - rt7lite programmal lehet: WWW.rt7lite.com
@joberhau, - ezt a mentés egyébként a Windows 7 beépített biztonsági mentésével lett csinálva, vagy egy külső programmal? Mert ha a beépítettel akkor ahogy írtam el kéne tudnod érni.
Nem, ez gyárilag lett rátéve. Nem mentés, hanem telepítő.
Azt viszont nem tudom, hogy működhet, valószínűleg az Asus saját megoldása lehet. Próbálj meg segítséget kérni tőlük, hogy mi okozhatja a gondot.
De ha esetleg megvan Windows 7-ed termékkulcsa akkor nincs semmi baj, mert csak letöltesz mondjuk egy MSDN-es vagy az általunk integrált rendszerek közül a neked megfelelőt és simán fel tudod telepíteni vele.
@Driv3r:Amit az előbb leírtál ez azt jelenti
pl. van(bár tényleg lenne) termékkulcsom és akkor tök mindegy milyen lemezről raknám fel aktívált lenne akkor is,ha azzal a termékkulccsal aktiváltatnám (persze ugyanolyan kiadással)?
@2k, így van, Windows 7, 8 sőt már Vistán is így működött a dolog hiszen az interneten aktiválja a rendszert, így nem lemezfüggő, mint pl. XP esetében volt.
vili, - tesztelni nem volt időm de itt van egy (parateclub.hu-ról, Attici által feltöltve):
Windows 7 Home Premium Lite
Egy nagyon kis rendszerigényű op. rendszer.
Eltávolítva : Média Központ, Súgó, Windows Defender, Játékok, BeszédTámogatás,
Képernyőkímélők, Biztonsági Központ,Szülői Felügyelet, Rendszer-visszaállítás, Hátterek stb.
Háttérkép utólag betehető.
A Windows 7 Lite gépigénye:
* 1GHz processzor
* min. 256 Mb Ram (512 ajánlott legalább)
* Lemezterület telepítés után: 3 Gb +Lapozófájl
* DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt)
* DVD-R/W meghajtó
Az eredeti MSDN Retail-ből készült!!!
A szokásos módon aktíválható.
Tesztelve: Windows Activator LE v8.1.
Tapasztalatok szerint ez jobban megy mint az XP a kis gépeken!
Tesztelve! Gyors telepítés, gyors működés, hiba mentes.
Aero felület is van benne
JoeFromHun, - igen az elkövetkező pár napban jön abból is a márciusi verzió.
Te tudsz társalgásokat megtekinteni a fórumon.
Te nem tudsz témát indítani a fórumon.
Te nem tudsz hozzászólni ehhez a témához.
Te nem tudsz szavazást indítani a fórumon.
Te nem tudsz csatolmányokat feltölteni a fórumra.
Te nem tudsz csatolmányokat letölteni a fórumról.
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Színséma
Auto módban az oldal operációs rendszered által preferált színsémát használ.