Üdv!

amigaos 4.1 FE -re lenne szükségem.
Ha valaki esetleg tudná, hogy hol fellelhető az jelezze.

Köszönöm!
SMC SMCWUSB-G HEZ KERESEK WINDOWS 7 ÉS 10 DRIVERT

nem találok sehol letölthető .exe fájlt ....tud segíteni valaki ????

i.imgur.com/JMqUyX3.jpg
Eskü nem tudok, Hsz-t írni a Letöltések közé, ezért teszem ezt ide, nem mintha erre lenne megoldás, csak tájékoztató jellegű:

Gondoltam kipróbálom, most komolyan hova a f@szba "fejlődik" már csak az internetezés, amit a képen láttok az 2 FB fül, bent vagyok épp egy csoportba és azt pörgetem és nyitogatom a Hsz-eket, és hozzá teszem a 32 bites Firefox, a gépembe 8 giga RAM van, de a rendszerrel együtt ez már felzabált 6 Gigát, és Windows 10 LTSB, itt most gyorsan hozzá is teszem hogy gyakorlatilag semmivel kevesebbet nem éri be ez a rendszer mint a Win7 vagy akár a 10-es normál változatai, mi lenne még ha a 64 bites Fox menne? Ja és ilyenkor már az FB szaggat haldoklik stb.
https://imgur.com/dCxGCUN
Vettem egy ilyen TV-t.
Rejtett tartalom:

A kérdésem az lenne, hogy a gyárilag telepített böngészőt le lehet-e cserélni a Chrome-ra?
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/xe8ZUrT.jpg
Tudtok abban segíteni hogy a kezdő oldalam a Google.
És nem mindig adja be .
arra hivatkozik hogy nem biztonságos.
A másik hogy bővítmény?????! csatlakozási hiba???!
i.imgur.com/dDGo0An.jpg
Sziasztok...!
Hogy kell beállítani az Aimp-ban, hogy ne csak egy számot ismételjen, hanem az egész albumot...?
A WinAmp-ben meg lehet adni, az ismétlésnél, hogy "mind", ez a funkció hol található az Aimp-ban...?
Válaszotokat előre is köszönöm...!
Megint beírom ide is ,hátha tudja valaki a megoldást.
Egy t. oldalon kattintok a feltöltésre és nem nyitja meg az információkat róla. A borító képe se ugrik fel,ha rákattanok. Újraindítom a böngészőt,akkor egy darabig jó. Firefox Q bétát használok,de a nem bétával is csinálta. U block origint használok reklámblokkolónak.
Pl az üzenőfalon rejtett tartalomra is kattintok a hozzászólásoknál nem nyitja meg. Mi lehet a gond ?
Üdv. Smile
Valamit lehet az ellen tenni hogy okos tv-n Youtube-on ne jelenjenek meg minden videó előtt reklámok? TV-re létezik reklámblokkoló?
Sziasztok!

A következő problémám lenne az (?) utorrentel (Kori Win7 alatt).

Egy munkatársam szól, hogy neki kiírja a cliens a státuszsorban, hogy Disk overload 100%. Mondtam neki, hogy én ezt még nem láttam, de aztán hazamentem és nekem is ott van, csak eddig nem vettem észre. Ez kb egy éve volt.

Azóta szerintem egyre rosszabb. Régebben csak akkor jött elő, ha nagyobb állományokat (több GB-os) töltök le, de már kisebbeknél is jelentkezik. Ilyenkor minden torrent le és feltöltés behal. Időnként magához tér és folytatódik, de ez nagyon ritka. Inkább teljes halál a cliens részéről. A feladatkezelőben az látszik, hogy a cliensben megadott chache memóriát teljesen elhasználta. Ekkor csak azt tudom tenni, hogy kilövőm a programot és újraindítom. Persze ilyenkor a folyamatban lévő letöltéseket újra ellenőrzi, ami mondjuk egy több 10GB-os programnál jó hosszú idő. Ráadásul a letöltött adatok egy részét újra le kell tölteni.

Már olyan is volt, amikor sima visszatöltésnél (, tehát letöltés már nem ment), leállt minden seedelés. Ha újra indítottam a clienst megy ezerrel. Ez nem biztos, hogy ugyanaz a hiba, csak furcsa és ez is bosszantó.

Próbáltam neten nézegetni mi lehet a gond. Nagyon sok helyen írnak róla, megoldásokat is mondanak. Mindet kipróbáltam, de semmi változás.
Kipróbálta újabb és régebbi klienseket, de ugyanaz.
Megpróbáltam, hogy minden más letöltést megállítok. Sőt egy tök üres clienssel is ezt csinálja
Aztán kipróbáltam a Flasget3 torrent letöltőjét, de ott is volt hasonló jelenség. Így visszatértem az uterrenthez.
Legutóbb az AVAST vírusírtót kapcsoltam ki, hátha, de nem.

Most arra gondolok, hogy esetleg a KORI féle windowsban van valami beállítva, mert régen nem ezt használtam és akkor nem volt ilyen, illetve nem vettem észre.
Azt még tudni kell, hogy elég sok torrentet futtatok (osztok vissza), mondjuk úgy 100 darabot.
A letöltés HDD-re megy (SAMSUNG HD753LJ).

Kérdésem: Másnál is volt hasonló? Mit lehet tenni.
Továbbá az érdekel még, hogy aki KORI-s WIN7-et használ AVAST vírusírtót és utorrentet (én 3.3.2), annál jelentkezik-e ilyesmi.

Mindent választ előre is köszönök.
Üdv mindenkinek.

Milyen programmal lehet ESD fájlt konvertálni ISO fájlba?

Köszönöm a választ.........................
Üdv!

A bittorrent program Windows 10 alatt helyesen működik. Amikor a programot leállítom akkor felugrik egy hiba ablak, hogy a program helyes működés egy hiba miatt megszakadt és még egyszer le kell állítani külön a programot. Továbbá a feledatkezelőben a háttérfolyamatok között is ott marad amíg még egyszer le nem állítom a hibaüzenet alpján. Próbáltam kompatibilitási indítását a programnak de az sem segített. Esetleg valaki valamilyen megoldást tudna eszközölni?

Köszönöm a választ....................


i.imgur.com/CG8wJx2.jpg

i.imgur.com/rRU6ujK.jpg
Sziasztok

Google Chrome ( 63 verzió) szeretnék exportálni könyvjelzőket és jelszavakat Microsoft Edge-be (41.16299.15.0 verzió)
Köszönettel: Millord
Sziasztok!
Segítség kellene!
Honnét tudnám letölteni a teljes DVD-t vagy AVIT mert MP3-ban meg van de jó lenne látni őket.
Sajna amit a Diablon találtam az halott torrent volt és még a mai napig sem indul!
The Rock Band koncert 2005
Rejtett tartalom:

Köszönöm előre is!
Sziasztok.
Segítséget vagy tanácsot kérnék. Nem kuld és nem is kap levelet az Outlook. Próbáltam gépen, böngészőn és telefonon is. Nem sok mindent ír ki ha nem küldi el csak annyit hogy még nem sikerült elküldeni. A Microsoft-nal lehet a hiba?
Tegnap és reggel még működött rendesen, telora is megjött és a küldés is ment.
Youtube mp3 letöltő addont keresek mozillára, mert amelyiket használtam behalt s nem találok egy normálist amivel direkt a youtube oldaláról tölthetem le a zenét, köszönöm előre is.

Köszönöm a válaszokat Smile
Sziasztok ! Aki egy két héttel ezelőtt emlékszik a rinyálásomra, hogy van netem, de nem megy a torrent feltöltésem, akkor az tudja, hogy miért édeklődök ez iránt a program iránt. Szóval, azt mondtátok nekem, hogy kell nyissak egy portot, mert ez a problémám, és ebben 100% igazatok volt. Csakhogy ! Oda fajúlt a dolog, hogy kirángattam a szolgáltatótól a szerelőket, hogy állítsák be nekem a routert, mert nem megy. Kijöttek, beállították, ment minden. Amíg ki nem kapcsoltam a gépet. Amikor másnap bekapcsolom, megint nem megy. Megint hívtam őket és megint kijöttek, de ezúttal egy másik csapat. Na az egyik említette ezt a programot, azt mondta, hogy ők minden nap kijöhetnek beálítani a routeremet, mert az csak addig fog menni, amíg ki nem kapcsolom. Azt mondta, hogy ha véget akarok vetni ennek az ördög-keréknek, töltsem le ezt a programot. Én letöltöttem Microbit-ról, de nem jó a Crack-je. Úgyhogy szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben. Ha valaki megtalálná valamelyik oldalon, szóljon. A segítségeteket előre is megszeretném köszönni.
Sziasztok!

Kerestem, találtam is néhány programot erre, de pl ami normális is volt csak 25 számot enged letölteni (4k yt to mp3 vagy mi a neve), prémiumra váltást kér, ha többet is leszednék a playlistből... Van valami progi ami nem korlátozós és leszedi nekem egybe, ne keljek minden zene letöltéshez én??? Shy
Intel videókártya driverét nem sikerül frissítenem. Rendesen elindítom a telepítőt, de ugyanaz marad a verziószám. Az Intel Upgrade Utility-be csak azt írja ki, hogy not installed, de azt nem, hogy miért, hisz minden rendszerkövetelmény stimmel.
Rendszerindítás után mindig jön az üzenet, hogy ki van kapcsolva a viselkedésvédelem. Ha visszakapcsolom, és úgyhagyom, következő indításkor megint ki van kapcsolva.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

bene, Róbert123, kisbencze

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!