Kodi lejátszóhoz tudtok IP TV szervereket? Magyar HBO, és Discovery stb. akarom fogni. Android mobilon van egy program, a neve:
TVTAP_v2.2_Modded.apk (így keressetek rá, WAREZból tölthető).
Ebben nincs magyar csatorna sajnos.

A károgó kisgyerekek véleménye, hogy "illegális", nem érdekel.
Köszi, az értelmes emberek hozzászólásait, ha van itt ilyen.
Szivesen osztom meg veletek a tudásom.
Sziasztok!
Leszedtem a JDownloader2 64bit portable programot. Ha beírom a data.hu -hoz tartozó név/jelszó párost, akkor nem fogadja el. Mindig azt írja ki, hogyű 1. Nem érvényes jelszó vagy név.
2. Másolva lett a név/jelszó
Nos a név és a jelszó érvényes (2021-ig), az IDM-el is ezt használom. Hiába írom be, akkor is ezt írja ki.
Mi lehet a hiba oka?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Hali!

Megpróbálom érthetően leírni mi a szitu ROFL
Adott a P5QL-E lap, AHCI-be megy a HDD WD RED, semmi chipset illesztő vagy szoftver nincs erre szekcióra telepítve, condolok itt chipset stb...mivel elvileg ehhez a laphoz már nincs külön W10-re(ettől még támogatott), tehát a rendszer illesztői visznek itt mindent, telepítés után sincs hiányos ismeretlen eszköz!
Ettől függetlenül megvannak a legújabb driverek erre a célra csak nem tudom van e értelme feltenni, ha például felteszem a 9.1.9 Chipset drivert akkor sok mindent lecserél rá, köztük a SATA szabványos vezérlőt is arra, ami dátum szerint újabb de ugye verzióra nem mert a W10 verziója más, egyébként a driver frissítők is lecserélnék...
Aztán van ez a JMBx36, ami kb fogalmam sincs mire jó, azt hittem ez a régi hosszú csatis HDD-hez kell de elvileg ez is SATA vezérlő, ez nem a IDE vezérlőhöz kerül be telepítés után hanem a tárolóvezérlőhöz(eszközkezelő)
És a harmadik lehetőség ha felteszem az Intel rapid storage szoftvert, ennek az illesztője is lecseréli a szabványos AHCI vezérlőt, de dátum szerint régebbi a Chipset driveresnél.
A BIOS beállításoknál van olyan hogy: JMB IDE Controller - Enable/Disable, alatta ebben: JMB MODE Select - AHCI/IDE/RAID, na most ez tök mindegy hogy ki van e kapcsolva vagy sem, attól függetlenül hogy telepítve van e az a szoftver, mert tök ugyanúgy működik a rendszerLOL, mert egyébként a az IDE vagy AHCI módok egy másik opcióban kell beállítani!

Most akkor mi az ideális? Nem értem hogy képzelték ezt az ASUS-nál meg úgy egyébként....? (Hozzáteszem amiket leírtam ez teljesen megegyezik egy Win7 rendszeren is!

Igazából arra lennék kíváncsi melyikkel kommunikál gyorsabban a rendszer, melyik a precízebb illesztő? Tudom hogy régi vas ez, ezért is számít minden miliszekumdom és bájtROFL lehet csak beképzelem de mintha lennének néha "gondolkodási" gondok az I/O -val...régebben próbálgattam így-úgy de már nem tudtam eldönteni mivan....Ezt főként akkor vettem észre mikor torrent megy ezerrel böngészek szól az aimp és pillanatig bekerreg a zene, volt mikor ki is írta ezt az üzit, mintha a HDD már nem bírná el ezt, mert elvileg ilyenkor RAM-ba kell vágnia aztán írni lemezre kényelmesen, még ez a DDR2-800-as RAM(4x2G) is 1,5 Gigát ír másodpercenként, lemértem Ramdisk-el.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem innen az Office 2016-ot, ugye aktiváló kódot kér. Letöltöttem a KMSpico-t meg a Toolkitet is, futtattam mindkettőt, de semmi változás. Ugyanúgy kéri a kódot! Olvastam, hogy fontos a Toolkitnél hogy találjunk egy elérhető KMS-szervert, de fogalmam sincs, hogy azt mikor talál.
Valaki segítsen mert már az idegösszeroppanás kerülget!
Kellemes ünnepeket!
Üdv.: Tomi
Szaisztok!
Pár napja a google márt játszik velem... és márt nagyon idegesít.
Bármilyen oldalt próbálok meg nyitni mindig ezt a hibát adja:
i.imgur.com/45jLUzO.png
Amiket próbáltam:
- Google Cache Törlés
- Google Újratelepítés
- CCleaner tisztítás de semmi.
Sziasztok!
Keresek olyan free programot, ami összekeveri a zeneszámokat. Adott pld. 15 mappa zeneszámokkal, ezt egy mappában összekeverve szeretném tenni egy pendrájvra. (Nem zenelejátszó programot keresek) Előre is köszönöm szépen a segítséget.
érdeklődőm , hogy hol találom az operába a használt user nevet és a hozzá tartozó passwordot ? köszönet
Üdv!
A napokban az asztal PC-ről átköltöztem a Laptopomra, amin jelenleg a Google Chrome Verzió: 78.0.3904.108 (Hivatalos verzió) (64 bites) van fent. Szinkonizáció bekapcsolva, több eszkön is remekül működik. Viszont, van pár weblap amire:

a, nem tudok belépni, a bejelentkező odalon a "belépek" gomb nem reagál semmire
b, PM üzenetet elolvasok, vissza megyek a Főoldalra és kidob az oldal
c, Fórumba barangolok, és új topik betöltésénél kidob az oldal

Edge-be is kipróbáltam, mert jelneleg csak ez van fent második Webböngészőnek, és ott minden perfekt.
Asztaliról működik minden, vissza ellenőriztem, hogy netán az oldalak pillanatnyilag nem működnek jól.
Nem hiszem, hogy a szinkronizálással lenne gond, mert akkor vagy nem jegyete volna meg a nick/pw párost, vagy valami írott hibát produkált volna...
Mit tudok csinálni ? Azt hogyan ?
Köszi.

Megoldva talán:
Engedélynélkül települt egy plugin, ami blokkolt. Elvileg most jó, de majd a gyakorlat többet mond.
Helló mindenki!

Szeretnék segítséget kérni, Facebook fiókkal kapcsolatban.
A problémám a következő: Google Chrome böngészőben
Megnyitom a facebook alkalmazást, amivel semmi bajom, működik,
viszont a bal oldalon a hírfolyam alatt van a messenger, amit most nem találok.
Hogyan tudnám visszavarázsolni a hírfolyam alá a messengert?

Amennyiben tujátok a megoldást, kérem a segítségeteket!

Üdv sefilaci
Sziasztok!

Kérdésem és problémám nem egyszerű.

Adott egy Win10 Pro asztali számítógép Intel i7-8700 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 1050 videókártyával és két Philips monitorral (HDMI és Display Port csatlakozással).

A mellékelt képen látható hibát produkálja:

9900.hu/wp-content/uploads/2019/12/jegyzet-2019-12-06-111601.jpg

Egyes alkalmazásoknál (Chrome, Adobe Acrobat, Windows 10 alkalmazások (Posta, Naptár, ...) ...) a képernyő felső része futó program szempontjából nem használható, azt a felső részt Asztalnak érzékeli. A két monitoron véletlenszerűen, hol az egyiken, hol a másikon jelenik meg.

Ilyenkor vagy az újraindítás, vagy a kábelek lé és újra csatlakoztatása segít csak - illetve Chrome esetében az F11 kétszeri lenyomása.

Szoftverekből minden a legfrisebb, driver is új (újratelepített), de a hiba még mindig fent áll.

(Én driverhibára gyanakszom, de azt hiába telepítettem újra, nem segített.)

Várom ötleteitek, javaslataitok, hogy milyen megoldás vezethet előre.

Köszönöm! Smile
Próbáltam hozzáadni a citromail fiókom sehogy sem sikerül. Próbáltam beállítani IMAP vagy POP3 de nem találja meg a fiókom.
Ezeket a beállításokat próbáltam meg:
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
port: 110
titkosított: 995*

Ha az IMAP letöltést választod:

IMAP szerver: imap.citromail.hu
port: 143
titkosított: 993*

Most használom először a thunderbird programot a gmail fiókom gond nélkül hozzá adta.
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ha a Google Gmail-ban archiválok egy email-emet, az hova kerül? Most életemben először csináltam ilyet, végigbogarásztam minden részét a Gmail-nek, de sehol nem találom.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!

Megoldható lenne a jövőben, hogy az Office 365 magyar nyelvű csomagjainak különféle verzióit (home, student, pro, proplus...) le lehessen ISO képfájlban tölteni, és létezik -e olyan telepítő változat, amelyben (az office 2016 mintájára) az összetevők kiválaszthatók a telepítés előtt?
A Windows 7 rendszeren még lehet telepíteni az O365-öt, de a 2019-et már nem!

Üdvözlettel
L
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Microsoft Edge Bétában be lehet-e jelentkezni Google fiókkal, ugyanúgy, mint a Chrome-ban? Smile
olyan konvertáló progit keresek amely legalább a Formatfactory -hoz hasonló . több félével is elbír. várom a jó javaslatokat . a Formatfactoryt használtam , csak mostanában a Windows defendernek nem tetszik .
Normál használat mellett arra gondolok hogy vagyok annyira jártas az informatikában hogy ismeretlen oldalakat nem nyitok meg illetve nem töltök le bármilyen idegen fájlt, programot.

1 éves cikkekben olvastam arról, hogy vírusírtó tesztekben meglepően jól teljesített a Defender.

Feltétlenül érdemes külső szoftvert használni? (Avast, Nod 32, Kaspersky stb.)
Üdv!

Config: Q8400, 8G Ram, HD7770 (Windows 10 Pro)
Operát használok már kb 2 éve, de 1-2 hónapja azt vettem észre kezdetben hogy pl Phubon és hasonló oldalakon elkezdtek szaggatni a videók már 480p -be, mondom ezt nem hiszem el, Elindítom ugyanazt Edge-ben és tükörsimán megy, oké mondom akkor felteszek még chromium alapút tehát a Chromot és a Vivaldit, mondanom sem kell ugyanolyan sz@r volt mint operában.
Ezek után álltam neki az Eszközkezelővel(teljesítmény fül) és az Afterburnerrel vizsgálni...A chromium böngészők alatt az eszközkezelőben a videó dekódolás az ugrál/szakadozik és emiatt akad a videó is, ha feljebb rakom a felbontást akkor rohadt magas lesz CPU használat és semmivel több GPU-t nem használ...a helyzet ugyanaz. Ezt végignézve Afterburnerbe azt látni hogy az órajel is le fel kapcsol pár másodpercenként és a GPU használat is ugrál folyamatosan mint egy varrótű. Az edge böngészőben ez úgy működik hogy a videó dekódolás az szépen felugrik 20-30%-ra és folyamatos szinte egyvonalban fut, 1080p-ben 70-80% on megy a GPU és kb 20% CPU-val és semmi akadás. Itt jött képbe a Firefox ami valamivel jobb a GPU használatban mert nem "rángatja" sem a frekvenciát sem a használatot, de ez sem használja "rendesen" a dekódolást GPU-ból mert magas a CPU használat.
Youtubeon egyik böngésző sem használja a GPU dekódolást! - És itt jön az érdekesség, a Pale Moon, ez bizony bármilyen oldalon lévő videót GPU-val old meg, még a Youtubost is, sőt 1080 60fps és 360 fokos 60fps 1080p/s -es videókat is! Viszont ez a böngésző már nagyon gyenge más feladatra, mindennapos használatra ócska.
Kérdem én, hogy most komolyan visszafelé fejlődik ez a dolog? Már nem pálya a HW gyorsítás? Vagy így kukázzák ki a régi VGA-kat amik gyakorlatilag simán bírnák még? Létezik erre valami megoldás? Értem én hogy már i24 meg Ryzen 415 van és azon észre sem lehet venni hogy a szerencsétlen CPU dolgozza amit nem is neki kéne de ez röhej, hogy ami elvileg nem változott semmit az már nem megy ugyanazon a configon.
Driver vagy hasonló dolgok kizárják ezt a problémát mert van egy W7 is ezen a gépen amin pl egy jó régi 17.7.1 -es driver van.
Gondoltam rakok képeket de elég macerás és sok lett volna minden variációról.

A MEGOLDÁST összefoglalva ideírom:
A youtube problémát a H264ify kiegészítő megoldja, viszont a többi oldalon csak a Firefox használja "normálisan" a GPU-t, és ez nincs másképp egy RX570 -es kártyával szerelt gépen sem.
Sziasztok!

Keresném a dbForge Studio for MySQL 8 full (nem Express) verzióját. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
Sziasztok!
A Telekom TVGO alkalmazást sokszor használom a számítógépen. Az utóbbi két hétben semelyik böngészővel (Firefox, Google Chrome, Opera) nem tudtam belépni, mert ha beírtam a megfelelő adatokat (email, jelszó) csak pörög a belépésjelző és nem történik semmi. Bejelentettem, most vizsgálják, de szerintem nálam lesz a gond, mert másik számítógépen jól működik a dolog. Viszont tegnap újra kisérleteztem és bár a fent jelzett böngészőkkel nem működött, de a Microsoft Edge-el viszont igen. A TVGO player telepítve van. Amikor az
Edge-t indítom el, akkor meg is kérdezi, hogy átváltok a a TVGO player-re és az igen után be is lép a programba. Arra halványan emlékszem, hogy egy pár napja az értesítési sávon megjelent egy kiírás, miszerint az egyik alkalmazás alapállapotba állt vissza (de hogy melyik, azt már nem tudom).
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok, nos lenne egy olyan kérdésem hogy milyen programokat ajánlotok windows temp fájlok takarítására régen volt CCleaner és AShampoo winoptimizer amit ismerek ezeket használják manapság nem barmolják el a rendszert ? Windows 10 x64 kerülne sor a használatra. Most a storage cleaner nevű gyári eszközt használom.
Milyen karbantartásra alkalmas szoftvereket használtok vagy érdemes használni ? pl SSD és HDD gépen is. Csak kíváncsiságból kérdezem.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!