Sziasztok!

Egy ismerősöm kapott egy új laptopot. Szeretett volna Office-t rá. Odaadtam a Kori féle Office 2019-et. Fel is telepítette. Amikor mutatta, hogy milyen lett, azt láttam, hogy Office Mondo 2016-nak mondja magát. Mondtam, hogy itt valami nincs rendben. Leszedtem minden Office alkalmazást a gépről és újra telepítettem. Telepítés után ismét azt mondja a fiók beállításban, hogy ő márpedig Office Mondo 2016. A névjegyeknél meg azt, hogy Office 365. A verziószáma úgy kezdődik, hogy 16. Úgy tudom, a 16 az Office 2019 kódja, nekem is az alá rakta a 2019-et.

Ugyanabból a telepítő készletből nekem 2019 Professional Plus lett.
Az Microsoft fiókjában nem találtunk olyat, hogy neki bármilyen Office licence lenne.

Valakinek van valami ötlete? Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv!

Ezt a dolgot mi a gyászért erőlteti a buta MS? .....hát nem tudom letiltani bakker, hiába futtatom le a "wushowhide" saját alkalmazásukat és rejtem el vele a régebbi drivert amikor felteszem ő neki ez nem tetszik és újraindítás után csak azért is tölti le a WU és rátelepíti a szutykát(!) és nincs is már az elrejtett(hidden) elemek között, most mit lehet ez ellen tenni komolyan kiidegel de rohadtul, nem értem ez mire jó....12 éve nem jöttek még rá hogy ez baromság!
Hiába a DDU vagy az AMDcleanuputility.....
A Speciális rendszerbeállításoknál lévő Eszköztelepítés kikapcsolása nekem nem megoldás, mert akkor is volt mikor letöltötte.

A megoldás lentebb!
Sziasztok! Hirtelen nagyon sok lett a YouTube-on a réklám és idegesítő... eddig használtam AdBlock működött sosem volt egy reklám sem. De most pár napja már nem működik... Bármilyen videót szeretnék lejátszani már nem védd az AdBlock esetleg tudd valaki másikat?
i.imgur.com/3POFu5h.png
Sziasztok!

Beszélgettem valakivel a facen Messengerben
És azt írta ki hogy Ő jelenleg nem elérhető.
A profilját nem mutatja a rendszer.
Kép sincs.

Blokolt vagy törölte fiókját???

Vagy arra gondoltam megadom a nevét megnéznétek nekem?

Üdv. Millord
Szevasztok

Tegnap kiírta az Office 2019 Pro Plus, hogy nincs aktiválva, 4 napom van erre (már csak 3). Ilyen még soha nem fordult elő, gondoltam aktiválom.
MS Toolkit negyed órát kínlódik, aztán kiírja " Attempting to Activate Office19ProPlus2019VL_KMS_Client_AE!" Szóval megkísérelte de nem ment.
Esetleg telepítsem újra, netán tudtok valamit javasolni.
Köszi
dönci4
Sziasztok!
Újabb akció. A Thunderbird levelezőt használom. Egy mappa, amiben fontos levelek lettek téve ki lett törölve (hogy ki és hogy az most lényegtelen), de a kukából is ki lett törölve. A Gmail-ba bemenve, ott sem található a mappa.Van viszont Mozilla backup és Hekasoft backup mentésem. Amikor elvégeztetem a visszaállítást velük, akkor vissza is áll, de csak addig (kb.5 mp), amíg nem szinronizál a Gmail-lal és utána kidonb egy képet és eltűnik újra a törölt mappa.
Előre is köszönöm a segítséget.
A kép:
i.imgur.com/TXwkrEy.jpg
Sziasztok!
Van egy link:
https://www.origo.hu/auto/20200629-os...iaban.html

A Microsoft Edge-ben nem tudom lejátszani, mert ha lenyomom a play-gombot, akkor csak pörög a karika örökké.
Viszont ugyanezt a video-t a Firefox, a Google Chrome és az Opera is lejátssza.
Mi lehet a gond.
Sziasztok!

Kérdésem és problémám nem egyszerű.

Adott egy Win10 Pro asztali számítógép Intel i7-8700 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 1050 videókártyával és két Philips monitorral (HDMI és Display Port csatlakozással).

A mellékelt képen látható hibát produkálja:

9900.hu/wp-content/uploads/2019/12/jegyzet-2019-12-06-111601.jpg

Egyes alkalmazásoknál (Chrome, Adobe Acrobat, Windows 10 alkalmazások (Posta, Naptár, ...) ...) a képernyő felső része futó program szempontjából nem használható, azt a felső részt Asztalnak érzékeli. A két monitoron véletlenszerűen, hol az egyiken, hol a másikon jelenik meg.

Ilyenkor vagy az újraindítás, vagy a kábelek lé és újra csatlakoztatása segít csak - illetve Chrome esetében az F11 kétszeri lenyomása.

Szoftverekből minden a legfrisebb, driver is új (újratelepített), de a hiba még mindig fent áll.

(Én driverhibára gyanakszom, de azt hiába telepítettem újra, nem segített.)

Várom ötleteitek, javaslataitok, hogy milyen megoldás vezethet előre.

Köszönöm! Smile
Sziasztok!

Visszatérő, nem világrengető, de a mindennapi munkámat megkeserítő problémámmal kereslek Titeket! Ezer helyen próbáltam fórumokon és különböző cikkekben megoldást keresni erre a kérdésre, itt is, de itt sem találtam a kérdések között. Eddig minimális eredménnyel. Időszakonként elképesztően belassul a facebook. 5-6 görgetett post után van, hogy 5-30 mp is eltelik mire a következőt betölti. A facebook felületén használt messengerbe begépelt szöveg van, hogy 10 mp-ig meg sem jelenik, vagy komplett szavakat hagy ki begépelés közben. Sokak érzékelik ezt a hibát de értelmes megoldással még senki sem találkozott. Amit eddig végigcsináltam: Telefonon megy, ez ez laptopon és Pc-n probléma. Edge, Chrome, Firefox, Oprea, Brave alatt ugyanúgy jelentkezik. Cookie rendszeresen törölve, gyorsítótár törölve, Win tárhelyszabadító használva, Ccleaner hatástalan, Két gépemen egyformán jelentkezik, és nem régi vacak gépek, 500 MB/s net, tehát hardverileg is rendben vagyok. Több tippet sehol sem találtam. Itt van valakinek konkrét, valódi tapasztalata? Sajnos megkerülhetetlen a face használata számomra, de így folyamatos bosszúság már megint 2-3 hete. Eddig volt, hogy "magától megjavult" néhány hónapig, aztán újra előjön és teljesen megoldhatatlan, nagyon bosszantó!

Nagyon köszönöm ha valakinek van kipróbált és működő megoldása!
Tibi
Hali!

Tud valaki esetleg működő KMS címet, ami jó az Office 2016-hoz?
Sziasztok!

Újból segítségetre szorulók , Qbitorrent beállítással kapcsolatban hogyan lehet beállítani hogy minimális memóriát egyen?

Köszönöm! Wink
Sziasztok!

A gmailból lementett névjegyek CSV konvertálása Excel -be

De a lényeg hogy név az email cimek telefonszámok látszódjanak.(Office 2019,2016)
Szépen szerkesztve

Üdv: Millord
Sziasztok!
A Vejemnek ASUS laptopján Wndows10N Op.rendsze van. Sajnos a Microsoft kamerát nem tudja használni. Olvasgattam hozzá és megtaláltam, hogy eleve nem támogatott.
Letöltöttem hozzá a Media Feature Pack csomagot és telepítésemre azt adta ki, hogy a Microsoft Update fríssítésével már a gépen van. Ha megnyitom a Kamera alkalmazást akkor viszont azt kéri, hogy telepítsem a csomagot. Akkor most hogy is van?
A google-val egész este erre kerestem volna a megoldást, de sikertelenül.
Nagyon szépen kérnélek Benneteket segítsetek a megoldásában, mert hiszem, hogy van rá.
Üdvözlettel: bumerang.

Köszönöm, sikerült megoldani a problémát. Találtam egy ujabb Media Featura Pack-ot melyet elfogadott telepítésre a Windows. Ujraindítás és már működött is.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy ha olyanba gondolkoznék ,hogy a surface go 2 megveszem ,az eleve nem tartalmaz office hanem külön kell megvenni vagy a véglegest 50 ezeré vagy havi fizetésbe na én egyiket sem szeretném ,na most lehet -e olyat hogy előre telepített office pl memória kártyára vagy pendrive ra amin csak rákattintok és működik. Surface go windows 10s fut.

Köszönöm
Sziasztok!
Törölt képek és dokumentumok helyreállításához melyik az a jól működő ingyenes program(ha van), vagy okosított amivel nem csak 100Mb-ot lehet visszanyerni?
Üdv!

Aki ebben tud segíteni az írjon légyszi privátban.
Annyit tudok hogy a Tor böngésző kell és .onion weboldalak ezek, de mindenhol csak sarkítva írnak róla én meg nem találok semmit, halottak az oldlak
és nem tudok online listákat erről...pedig az internet 80% -át ezek oldalak fedik le.
Megbízható, tehát reklámmentes és nem törli ki azonnal a vírusírtó.

Köszönöm!
Sziasztok!
Olyan kérdésem van az asztali gépen szeretnék létre hozni virtuális futtatást.
Milyen progit javasoltok? Teljesen amatőr vagyok ehhez, de szeretném megtanulni.

Előre is köszönöm a válaszokat.
Elnézést kérek mindenkitől, nem jól fogalmaztam a kérdést valóban.
Telepítés nélkül szeretnék Operációs rendszert vagy programokat kipróbálni.
Bocsi.
Sziasztok!

Olyan kérdésem van amit egy 8 éves is meg tudna oldani, de nekem nagyon nem akar összejönni. Webkamera képét (USB) - vagy handycam képét (USB) és a Line In bemenet sztereo hangját szeretném valami pofon egyszerű videorögzítő programmal, lehetőleg mp4-ben rögzíteni. Próbálkoztam OBS-sel, BandiCam-mal, CyberLink YouCam-mal, de egyik sem működött. Pedig a hangbemenet jó a win10 szerint, a jelszint is ugrál amikor csatlakoztatok a hangeszközöknél, mégsem látja egyik program sem. Van valami egyszerű progi amit csak beállítok és már működik is a felvétel?


Köszönöm szépen!
Valan – Az angyalok völgye 2019

Ezt a filmet honnan tudnám letölteni?

Üdv : Millord
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

BlueEyes
  • 5 Vendég
  • 31 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 19,109 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!