Sziasztok !
Idehoztak egy régi Thinkpadot, a fenti op.rendszerrel, alatta office 2003, mely nem támogatja az xlsx file-okat. Esetleg van-e olyan bővítménye, amivel lehet? Próbáltam felrakni a 2016-os office-t, az viszont nem fogadja el az XP-t. Melyik office-al próbálkozzak ?

Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv.

Nemrégiben láttam egy komplett pack-ot itt valamelyik hozzászólásban, amiben DX, c++, ( talán java is ?! ) + mások voltak. Ki lehetett jelölgetni, amit telepíteni akart az ember. Valaki linkelte egy hír alá, avagy egy kérdés alá kommentben, már nem emlékszem pontosan hol volt. - Emlékeim szerint valamilyen külföldi oldalról lehetett letölteni, ezt keresném.
Le akartam menteni, de el kellett rohannom itthonról, utána pedig már nem találtam sehol.

Köszönöm.Smile
Ajánljatok nekem egy jó Mp3 kezelőt ,most több szofival oldom meg a szerkesztést ,(Fre:ac - Mp3Gain - Mp3Tag) ,valami 3-1ben érdekelne .
Ha még a cue ,és ape fájlokat is kezelné az volna a Királyság . Köszi ,előre is .


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Köszönöm a segítséget ,most tesztelgetek ,jók a tapasztalatok . A vegassal el leszek egy darabig ,még ki ismerem ,de okés .
Nem is tudtam ,hogy az AIMP -ennyit tud !
Szeretném megkérdezni van-e olyan videó leszedő progi mint
a Internet Download Manager
Köszönöm a válasz előre is.
Sziasztok! Tud valaki segíteni?
A telefonomon a Viber nem látja a névjegyeket, és az előzményeket!
Az asztali Viberen fent vannak az előzmények, de ott is gondol egyet és egyes neveket átírja telefonszámokra! Mobillal rögzíteni akarom a nevet, de pár perc múlva visszaírja számra!
Nem minden névjegynél csinálja! G-mail névjegyeket használok.
Már leszedtem, és újra telepítettem a vibert többször is, majd egy régebbi verzióval is megpróbáltam, de nem javult. Azóta van, amióta a Viber frissült. Persze nem volt mentésem!
Sad
Tehát előbb azt szeretném, ha látná a névjegyeket, utána valahogy az asztalon látható előzményeket szeretném a mobilon is látni!
Előre is köszi!
Meghívót keresnék a Morethan.tv-re vagy más olyan oldalra, ahova felkerülnek az NTG release csapat pakkjai. Különösen a Netflixes dolgaik érdekelnének, mert hiába van mindenütt a Strife, ha ők még akkor sem rakják bele a magyar feliratot, ha alapból a Netflix úgy teszi ki a sorozatokat/filmeket.

De ha tudtok olyan nyilvános külföldi oldalt, ahova egyből felkerülnek ezek, azt is megköszönném!
Ha megnyomom a bekapcs gombot felpörögnek a ventik meg minden de még csak a bios képet se adja be és leáll majd ujbol elindul. Bios elemet is kivettem az se segitett. Eddig xeon volt benne egy berhelt biossal most egy core2 quad q9500 ugyanazzal a biossal és ez a hibajelenségem van.
Üdv!

Tud valaki profi Gif készítő programot ajánlani? Olyan kéne természetesen ami Videóból is tud készíteni és Editor is, és a nagy 80 megás Gifeket is kezelje.
Kipróbáltam már vagy 6 programot de egyik sem az igazi.
Sziasztok!
Hogyan tudnám azt elérni, -beállitani- hogy az Office 2019 magától letöltse a frissítéseket??
Eddig a 2016 -ost használtam és rendszeresen jött havonta automatikusan az Update -ról a frissítés.
De ellenben a 2019 -nél nekem kell manuálisan frissítenem, a Fiók--> Névjegynél...
Valahogyan be lehet állitani hogy automatikus legyen a frissítés???????
Köszi a választ.
Üdv Srácok!

Segítséget kérek TVGO bállításához. Egy fostalicska DELL Inspiron 15 7000-es laposon nem megy az Istennek sem (Vivaldi, Chrome, Firefox, Edge). A klaviatúra sem magyar. Gyári win10 lakozik rajta.
A címben említett installert legyen szíves, linkelje valaki! Sajnos nem találtam magyar változatot.
Keresem letöltésre a PowerPoint progit 2016 vagy 2018-at ami ingyenes.
Az egyik GTA VC móddal együtt felraktam de nem tudom eltávolítani. RAR és ZIP fájlokra a a jobb egér gombal kattintok akkor jelenik meg. A a telepített GTA VC mod el lett távolítva. Ez viszont nem található meg a programok eltávolítása listájában.

Kép:
i.imgur.com/ya6sZp1.png
Sziasztok!
A Firefox könyvjelzőeszköztár betűit szeretném növelni. Egyszer már kaptam egy tippet anno, ami tökéletes volt, de elfelejtettem elmenteni. Nem program volt, hanem, ha jól emlékszem a Firefoxban (about config) kellett valamit beállítani. Még a Thunderbird-ben is felnagyította a betűket.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!
A sors úgy hozta, hogy ismét használnom kell a Skype alkalmazást (a beépítettet, Win10 Pro x64). Kellene egy beszélgetés mentett fformában, bánomisén melyik dokumentum kiterjesztéssel, viszont nem találom a beszélgetés naplózását, ami a régi verziókban természetesen könnyen megtalálhatóan benne volt, a 8x-esekben pedig természetesen nem így van. (Amolyan Microsoftos megoldás: miért ne rontsuk el, ami működik...)
A c:\Users\FELHASZNÁLÓ\AppData\Local\Packages\Microsoft.SkypeApp_kzf8qxf38zg5c\LocalState\ mappában van egy csomó fájl, elméletileg ebben a fájlban naplóz: s4l-live%Skype-felhasználónév.db
Kérdésem az, hogy a Skype app valóban ide naplóz-e; ha nem, akkor hova a búsba; ha igen, akkor a db-t hogyan/mivel tudnám megnyitni, alkalmasint átkonvertálni, vagy kinyerni a beszélgetést?
Ha valaki az asztali verzió esetében tudna megoldást, az is jó, legfeljebb telepítem azt. :-)

Köszi előre is!
Sziasztok!
Érdeklődöm tudnátok-e segíteni abban, hogy a mellékelt kép alapján milyen partíciót készítsek és mire formázzam, hogy a win.10-et telepíteni tudjam a meglévő Linux mellé.
Segítségeteket előre is köszönöm.
i.imgur.com/7g4VhrJ.png
Sziasztok!

A fent említett VGA csatlakozás után a videó jel folyamtosan pásztázik a monitoron amikor kivan kapcsolva. A monitor felbontása 16:10 1650x1080 lenne de pontosan erre a felbontásra nem lehet beállítani. Valaki tunda hozzá keresni Nekem drivert ami windows 10 X64 telepíthető?

Kettő napja lett újra telepítve a gép a hiba nem szűnt meg. Jelenleg 1440 felbontással megy mert akkor nem kiabál a jel minden bekapcsolásnál illetve ha ez felett van a felbontás beállítva akkor folyamtatosan kikapcsol mert azt a felbontást nem tudja.

Köszönöm!
Sziasztok!

Ma jelentkezett a következő probléma. Az office eddig aktiválva volt, de szedett le hozzá a Windows 10 frissítést. Újratelepítéssel még nem próbálkoztam.
i.imgur.com/5TGDhsN.png

Valaki tapasztalt mostanában hasonló hibát? Meg tudta oldani?

i.imgur.com/aCLGV1u.png

Microsoft Office Professional Plus 2016 v16.0.4266.1001
Sziasztok!
Talán kicsit furcsa kérdés, de én máig gyakran esek abba a hibába, hogy nem igazán tudom eltalálni, hogy milyen fajta és mekkora betűkkel lenne érdemes írni az adott szöveget. Én jelenleg LibreOffice-t használok és ott az alapértelmezett betűk eléggé kicsiben jelennek meg valamiért a papiron. Az alapértelmezett betűtípus neve Liberation Serif és 12-es betűméret. Látom jó sok betű fajta közül lehet választani, de én nem igazán szoktam vele kísérletezni. Van esetleg valakinek már jól bevált betűtípus+betűméret kombinációja, amit megosztana velem?Smile
Kedves honfitársak olyan problémával fordulok hozzátok hogy bár milyen klienst teszek fel és töltök le 40-50mb/sec-mal,minden egyes kliensnél 1-2 perc útán lefagy a kliensem,Windows 10 Home van fent jelenleg 64 -bit,a legújabb kori féle fríssitésel,de ha bár milyen más rendszert teszek fel akkor is így van.Mi lehet a gond?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!