Sziasztok!
Érdeklődöm tudnátok-e segíteni abban, hogy a mellékelt kép alapján milyen partíciót készítsek és mire formázzam, hogy a win.10-et telepíteni tudjam a meglévő Linux mellé.
Segítségeteket előre is köszönöm.
i.imgur.com/7g4VhrJ.png
Sziasztok!

A fent említett VGA csatlakozás után a videó jel folyamtosan pásztázik a monitoron amikor kivan kapcsolva. A monitor felbontása 16:10 1650x1080 lenne de pontosan erre a felbontásra nem lehet beállítani. Valaki tunda hozzá keresni Nekem drivert ami windows 10 X64 telepíthető?

Kettő napja lett újra telepítve a gép a hiba nem szűnt meg. Jelenleg 1440 felbontással megy mert akkor nem kiabál a jel minden bekapcsolásnál illetve ha ez felett van a felbontás beállítva akkor folyamtatosan kikapcsol mert azt a felbontást nem tudja.

Köszönöm!
Sziasztok!

Ma jelentkezett a következő probléma. Az office eddig aktiválva volt, de szedett le hozzá a Windows 10 frissítést. Újratelepítéssel még nem próbálkoztam.
i.imgur.com/5TGDhsN.png

Valaki tapasztalt mostanában hasonló hibát? Meg tudta oldani?

i.imgur.com/aCLGV1u.png

Microsoft Office Professional Plus 2016 v16.0.4266.1001
Sziasztok!
Talán kicsit furcsa kérdés, de én máig gyakran esek abba a hibába, hogy nem igazán tudom eltalálni, hogy milyen fajta és mekkora betűkkel lenne érdemes írni az adott szöveget. Én jelenleg LibreOffice-t használok és ott az alapértelmezett betűk eléggé kicsiben jelennek meg valamiért a papiron. Az alapértelmezett betűtípus neve Liberation Serif és 12-es betűméret. Látom jó sok betű fajta közül lehet választani, de én nem igazán szoktam vele kísérletezni. Van esetleg valakinek már jól bevált betűtípus+betűméret kombinációja, amit megosztana velem?Smile
Kedves honfitársak olyan problémával fordulok hozzátok hogy bár milyen klienst teszek fel és töltök le 40-50mb/sec-mal,minden egyes kliensnél 1-2 perc útán lefagy a kliensem,Windows 10 Home van fent jelenleg 64 -bit,a legújabb kori féle fríssitésel,de ha bár milyen más rendszert teszek fel akkor is így van.Mi lehet a gond?
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami videofájlokat képes összehasonlítani (Nem a Totalcommander fájlok összehasonlítására gondolok), hanem úgy mint pl. a képeknél az Xnview képnéző.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!

Tud valaki ajánlani tutira jól működő FB videó letöltő programot vagy kiegészítőt chrome/opera böngészőhöz?
IDM, Ant, Eagleget ezek már bukósak, észre sem veszik a videók java részétAngry

Megoldás:
Az új IDM már igazából megoldja a problémát (6.32 build 8)
Üdv!

Nem olyan régen volt hasonló kérdés, csak az már le lett zárva....
Szóval, kérdésem az lenne, hogy tud e valaki valamit az Opera áruházról, ugyanis hónapokkal le vannak maradva a kiegészítők, pl az uBlock.
Az 1.17-es tavaly októberi van az Áruházban de már 1.18.4-nél járunk ami most Februári....tudom a Gitthubról a csomagolt verzió telepíthető, de amellett most nézzünk el!
Azt kizártnak tartom, hogy Operára azért nem frissül mert ezt nem érintik a javítások, hiszen az is egy Chrome, lehet haldoklik az Opera háza tája.
Ugyanez a helyzet az adguardal is, az adblock plus viszont frissül de azt hagyjuk....
Ja és a "Install Chrome Extensions" se működik már!


Közben észbe kaptak, már bekerült a kiegészítő áruházba a fentebb említett 2 reklámblokkló új verziója.
A következő lenne a kérdés hogy tudnám véglegesen kikapcsolni a rövid youtube reklámokat?

A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!

A beállításokkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni,volt már fent az oldalon de most nem találom.
i.imgur.com/3wnZdh9.png

Sziasztok!
szertnék segitséget kérni
Nekem az a problémám, valami vírus megfertőzte a jpg képeimet .nemtudom megnyitni
Valahogy javítható ez a hiba? PNQITUQ Ilyenre irta át
Sziasztok!
A Firefox-ban, hol lehet állítani a könyvjelző eszköztárban elhelyezett könyvjelzők betűméretét.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok. Megpróbálom egyszerűen leírni a kérdésem és egyben észrevételem Smile Szóval legfrissebb Operáról van szó. Bővitményeknél van olyan hogy "Install Chrome Extensions",na én ezt felraktam. Ezután beléptem a Chrome bővitmények árúházba és ott letöltött a legfrissebb Ublock Origint. Okés ez így vagy inkább maradjak a simán Opera bővítményekből tölthető Ublocknál? Chrome árúházban jóval gyakrabban frissül(most 1.18.2). Úgy vagyok vele,hogy reklámblokkolóból mindig jó a friss. Egyébként szépen működik . Kinek mi a véleménye vagy tapasztalata?
Üdv!
Egy olyan szoftvert keresek, amelyik képes arra, hogy az évek során összegyűlt digitális képeket az EXIF adataik alapján pl. dátum szerint rendezze, átnevezze, illetve el is lehet menteni vele az így kialakított állapotot napi bontásban.
Pl. az Ashampoo Photo Commander tökéletes lenne, dátum szerint rendezi a képeket ( év ,hónap, nap, a nap neve, azon a napon készült fotók száma), de csak megjeleníti így a képeket, nem tudom elmenteni könyvtárszerkezettel együtt ezt az állapotot.
Köszi a figyelmet!

i.imgur.com/2gwkXo0.jpg
Rendszer visszaállításom nem müxik, a google-n fellelhető megoldásokkal próbálkoztam.
Van ötlete valakinek?
i.imgur.com/1KbiLox.png
Hetek óta nem sikerül telepítenem. 2318-as hibakóddal elszáll. Több régebbi verzát is kipróbáltam, az eredmény ugyanaz. Sikerült valakinek mostanában telepíteni, esetleg a W 10 utálja?

Üdv
dönci4
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy Outlook 2019 levelező programból az üres névjegy mappákat hogy tudom törölni?
Hp lapolvasó PDF fájl küldése/ emailben kiválasztás után automatikus beolvasás után nem csatolja be a PDF-et az Outlook email küldő alkalmazásba. Üzenet jelenik meg állítson be alapértelmezett levelező alkalmazást. Alapértelmezettként van beállítva az Outlook . Viszont az újratelepítés sem segített az Outlook alkalmazásában.
Tudna valaki segíteni ebben nekem?? Köszönöm!
Windows 10 X64 op. rendszer 1809/ Outlook 2019 /Hp lasejet M1132 MFP
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, abba hogy a Firefox böngészőben a menüsor betűtípusát hogyan lehet növelni? Segítséget köszönöm előre is!
Sziasztok!
Volt nekem egy olyan *.php fájlom (lehet, hogy voltak még tartozékai, de arra már nem emlékszem), amelyet ha PC-ről behívtam (offline), feldobta, hogy kérem a jelszót, azt beadva láttatni engedte a tartalmát. Elsőrangú titkosítás volt, így leveleztünk, vagy hagytunk egymásnak üzenetet az idegen szemek előtt...
Akitől kaptam anno, Sajnos már nincs köztünk.

Ha ennek pótlásában kaphatnék segítséget, öröm lenne számomra és előre is Köszönöm!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Istvándi Gábor, loyalhudy, Pio81
  • 9 Vendég
  • 181 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 17,060 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!