Sziasztok

Chrome kiírta Az ön szervezete kezeli

(A rendszergazda távolról tudja módosítani a böngészőbeállításokat. Az is lehetséges, hogy az eszközön végzett tevékenységeket a Chrome-on kívülről felügyelik)

Otthoni egyedüli felhasználó vagyok

Ezt mit jelent?

Hogy lehet kiiktatni?


Nem vagyok benne biztos de mintha ez lenne bűnös chrome://policy Quic​Allowed

Üdv: Millord
Képekként csatólom a problémámat. Kérem segítsetek!
Egy játék elindításánál jelentkezik ez a hibaüzenet.
i.imgur.com/Fm98xQk.jpg

A gépem adatai
i.imgur.com/mXuEwGu.jpg
Sziasztok!

A probléma ismert. 32gb MMC-s netbook (aki kitalálta azt odaállítanám mellé windóz updateket nyomogatni rajta egész nap).
Friss telepítéssel, kikapcsolt hibernálással stb. marad 8 GB szabadon.
Office-t próbáltam telepíteni mindenmódon, de csaknem megy.
Nem megy az mklink változat.
Nem megy, ha ezt office to go-val vagy office 2016 plus-al végzem.
Nem megy, ha konfigurálom a telepítést a D: meghajtóra. Pofátlanul teleszemeteli a C:-t is.

Kész vagyok.
Valakinek van használható ötlete?
Köszönöm.

Üdv,
MSony
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy az új 74.0- Fox egyik újdonságaként reklámozott, az USA-ban alapértelmezett, de manuálisan is állítható beállítás esetén nem veszi figyelembe a c:\windows\system32\etc\host. -ban megadott tiltandó címeket. (0.0.0.0 akarmi.x, illetve 127.0.0.1 akarmi.xx)
A Beállítások - Hálózati beállítások - HTTPS-en keresztüli DNS engedélyezése bepipáláa esetén a megadott oldal simán bejön az alapértelmezett Cloudflare esetén. A pipa kivételével, vagy NextDNS esetében már nem jelenik meg.

Szerintetek ez hiba, vagy valami új "ficsőr"?

Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Áthoztam a „másik oldalról”, hogy ne unatkozzatok.
Eddig simán tudtam letölteni a „Római Település Lángoló ” dolgait IDM-el, de két napja ez fogad.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Keresem az NBOOT-2014-08-31 .iso fájlt. ha esetleg valami beleakadna... mert google nem a barátom.

Sajnos a készítő oldalán nem elérhető... de hátha

Köszönöm Anonymous és szuper... ha eláruljátok, hogy a vadrákban találtatok rá,
istenuccse elárulom mire kell Smile ...és kaptok is belőle Smile
Sziasztok !

A következőbe szeretném a segítségeteket kérni.
Innen való Office 2013 és Visio 2013 aktiválásához letöltöttem a Microsoft Tool Kit-et, Windows Defender kikapcsolva ahogy kell, futtatnám az exe-et, és az jelenik meg,hogy a rendszer nem engedi a futtatását mert valószínű vírus Sad pedig a Defender kikapcsolva. Windows 10 és Chrome a böngésző és mindkettő napra kész. Más vírusirtó nincs.

Előre köszönöm mindenkinek a segítségét !
Tisztelettel kérdezem, hogy erre a gépre lehet Windows 8.1 oprendszert telepíteni?
Üdvözletem!

Van egy Acer Aspire5738Z(DDR2) típusú laptopom és régebben kezdte a problémát az egér és a touchpad, de mostanában egyre többször elő fordul, hogy egy egér kattintást 2-nek érzékeli és a touchpadnál meg 1 koppintást 8-nak érzékeli.
Most a gépemen Win10 pro van és Synaptics TouchPad v7.2 / Synaptics Mutatóeszköz v 19.0.16.3 21Jul15 illesztőprogram. Sokat kerestem az illesztőprogramok között, de amikor nem telepítettem, hanem csak simán a windows verziós volt, akkor nem működtek a gesztus vezérlések pl.: csúsztatással pörgetni az oldalt.
Lehet hogy rossz Synaptics verziót telepítettem?
Keresgéltem az Acer oldalán, de ott ehhez a típushoz ajánlott program nem működött megfelelően a Win10-nél.
Az oldalon találtam az srtEditor nevű programot, régen nagyon szerettem, de valamiért nem engedi letölteni illetve más oldalakon se találom, lehetséges lenne, hogy teljesen megszűnt a program? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Winaero Tweaker-t használok, mert nincs sas szemem és egy kicsit felnagyítom vele a böngészők könyvjelző eszköztárát, stb. Mindenre hat , TotalCommander, Thunderbird, Opera, Google Chrome, Firefox, stb.
Ám a Microsoft Edge- re (Verzió: 79.0.309.71 Hivatalos build 64 bites) nem.
Mi okozhatja ezt vagy mivel lehet rábírni az Edge-t, hogy hasson rá a Winaero Tweaker.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!

Kipróbáltam az iso készítőt ami Már kész a Windows 10 következő kiadása, a Version 2004 cikkben van linkelve. A kérdésem ezzel kapcsolatban van, hogy elindítottam az iso készítést, viszont a számítógépet ki kellett kapcsolni, mert lejárt a munkaidőm viszont a folyamat nem fejeződött be ezért megszakítottam. Másnap vettem észre, hogy a visszamaradt könyvtárak közül jó párat nem tudok törölni. Főleg azokat amelyek a felcsatolt Windows könyvtárban vannak pl: winsxs, sywow64. Tulajdonba vettem a könyvtárat amiben ezeket az iso készítő létrehozta, teljes hozzáférést adtam a könyvtárra. Nem sikerült törölni. Be bootoltam systemrescue cdvel ezzel is megpróbáltam és ez is hibát dobott rá. 105MB adatról van szó amit nem tudok törölni.

Hogy tudom letörölni ezeket az állományokat és könyvtárakat? Mit lehet tenni?

Válaszokat előre is köszönöm.

taktoa
Kodi lejátszóhoz tudtok IP TV szervereket? Magyar HBO, és Discovery stb. akarom fogni. Android mobilon van egy program, a neve:
TVTAP_v2.2_Modded.apk (így keressetek rá, WAREZból tölthető).
Ebben nincs magyar csatorna sajnos.

A károgó kisgyerekek véleménye, hogy "illegális", nem érdekel.
Köszi, az értelmes emberek hozzászólásait, ha van itt ilyen.
Szivesen osztom meg veletek a tudásom.
Sziasztok!
Leszedtem a JDownloader2 64bit portable programot. Ha beírom a data.hu -hoz tartozó név/jelszó párost, akkor nem fogadja el. Mindig azt írja ki, hogyű 1. Nem érvényes jelszó vagy név.
2. Másolva lett a név/jelszó
Nos a név és a jelszó érvényes (2021-ig), az IDM-el is ezt használom. Hiába írom be, akkor is ezt írja ki.
Mi lehet a hiba oka?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Hali!

Megpróbálom érthetően leírni mi a szitu ROFL
Adott a P5QL-E lap, AHCI-be megy a HDD WD RED, semmi chipset illesztő vagy szoftver nincs erre szekcióra telepítve, condolok itt chipset stb...mivel elvileg ehhez a laphoz már nincs külön W10-re(ettől még támogatott), tehát a rendszer illesztői visznek itt mindent, telepítés után sincs hiányos ismeretlen eszköz!
Ettől függetlenül megvannak a legújabb driverek erre a célra csak nem tudom van e értelme feltenni, ha például felteszem a 9.1.9 Chipset drivert akkor sok mindent lecserél rá, köztük a SATA szabványos vezérlőt is arra, ami dátum szerint újabb de ugye verzióra nem mert a W10 verziója más, egyébként a driver frissítők is lecserélnék...
Aztán van ez a JMBx36, ami kb fogalmam sincs mire jó, azt hittem ez a régi hosszú csatis HDD-hez kell de elvileg ez is SATA vezérlő, ez nem a IDE vezérlőhöz kerül be telepítés után hanem a tárolóvezérlőhöz(eszközkezelő)
És a harmadik lehetőség ha felteszem az Intel rapid storage szoftvert, ennek az illesztője is lecseréli a szabványos AHCI vezérlőt, de dátum szerint régebbi a Chipset driveresnél.
A BIOS beállításoknál van olyan hogy: JMB IDE Controller - Enable/Disable, alatta ebben: JMB MODE Select - AHCI/IDE/RAID, na most ez tök mindegy hogy ki van e kapcsolva vagy sem, attól függetlenül hogy telepítve van e az a szoftver, mert tök ugyanúgy működik a rendszerLOL, mert egyébként a az IDE vagy AHCI módok egy másik opcióban kell beállítani!

Most akkor mi az ideális? Nem értem hogy képzelték ezt az ASUS-nál meg úgy egyébként....? (Hozzáteszem amiket leírtam ez teljesen megegyezik egy Win7 rendszeren is!

Igazából arra lennék kíváncsi melyikkel kommunikál gyorsabban a rendszer, melyik a precízebb illesztő? Tudom hogy régi vas ez, ezért is számít minden miliszekumdom és bájtROFL lehet csak beképzelem de mintha lennének néha "gondolkodási" gondok az I/O -val...régebben próbálgattam így-úgy de már nem tudtam eldönteni mivan....Ezt főként akkor vettem észre mikor torrent megy ezerrel böngészek szól az aimp és pillanatig bekerreg a zene, volt mikor ki is írta ezt az üzit, mintha a HDD már nem bírná el ezt, mert elvileg ilyenkor RAM-ba kell vágnia aztán írni lemezre kényelmesen, még ez a DDR2-800-as RAM(4x2G) is 1,5 Gigát ír másodpercenként, lemértem Ramdisk-el.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem innen az Office 2016-ot, ugye aktiváló kódot kér. Letöltöttem a KMSpico-t meg a Toolkitet is, futtattam mindkettőt, de semmi változás. Ugyanúgy kéri a kódot! Olvastam, hogy fontos a Toolkitnél hogy találjunk egy elérhető KMS-szervert, de fogalmam sincs, hogy azt mikor talál.
Valaki segítsen mert már az idegösszeroppanás kerülget!
Kellemes ünnepeket!
Üdv.: Tomi
Szaisztok!
Pár napja a google márt játszik velem... és márt nagyon idegesít.
Bármilyen oldalt próbálok meg nyitni mindig ezt a hibát adja:
i.imgur.com/45jLUzO.png
Amiket próbáltam:
- Google Cache Törlés
- Google Újratelepítés
- CCleaner tisztítás de semmi.
Sziasztok!
Keresek olyan free programot, ami összekeveri a zeneszámokat. Adott pld. 15 mappa zeneszámokkal, ezt egy mappában összekeverve szeretném tenni egy pendrájvra. (Nem zenelejátszó programot keresek) Előre is köszönöm szépen a segítséget.
érdeklődőm , hogy hol találom az operába a használt user nevet és a hozzá tartozó passwordot ? köszönet
Üdv!
A napokban az asztal PC-ről átköltöztem a Laptopomra, amin jelenleg a Google Chrome Verzió: 78.0.3904.108 (Hivatalos verzió) (64 bites) van fent. Szinkonizáció bekapcsolva, több eszkön is remekül működik. Viszont, van pár weblap amire:

a, nem tudok belépni, a bejelentkező odalon a "belépek" gomb nem reagál semmire
b, PM üzenetet elolvasok, vissza megyek a Főoldalra és kidob az oldal
c, Fórumba barangolok, és új topik betöltésénél kidob az oldal

Edge-be is kipróbáltam, mert jelneleg csak ez van fent második Webböngészőnek, és ott minden perfekt.
Asztaliról működik minden, vissza ellenőriztem, hogy netán az oldalak pillanatnyilag nem működnek jól.
Nem hiszem, hogy a szinkronizálással lenne gond, mert akkor vagy nem jegyete volna meg a nick/pw párost, vagy valami írott hibát produkált volna...
Mit tudok csinálni ? Azt hogyan ?
Köszi.

Megoldva talán:
Engedélynélkül települt egy plugin, ami blokkolt. Elvileg most jó, de majd a gyakorlat többet mond.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

nyivesallat
  • 2 Vendég
  • 7 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 18,581 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!