Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy HDD-n 2 partíció, amiből az egyik 150 gb-os és üres, a másik pedig 700 gb-os és teli van, akkor valahogyan lehet úgy összerakni a kettő partíciót hogy a telin megmaradjon minden tartalom, és a 150 gb ürese hozzárakni?

Úgy hogy 1 partíciós lenne ami 850GB-os lenne (150+700) és a fájlok megmaradnának?
Üdv.
Lenne érezhető gyorsulás a rendszerben ha nem HDD-ről futna, nem egy külön 120GB-os SSD-ről?

Ez a lemez megfelelő szerintetek? Mennyivel rövidebb életűek mint a HDD-k? Oprendszertől függetlenek (kompatibilisek Win7-el és 10-el is?)

https://www.alza.hu/adata-ultimate-su...114519.htm
Szevasztok!

Korábban addblockot használtam a reklámok kiszűrésére. Azon be tudtam állítani, hogy melyik oldalon ne szűrjön.
Most uBlock-om, van, nem találom rajta. Például itt az Oprenden is szükségem lenne rá, hogy kikapcsoljam.

Választ köszönöm!
Sziasztok !
Abban szeretném a tanácsotokat kérni ,hogy van nekem a nappaliban egy philips tv ami vezetékes kapcsolattal rá van dugva a belső hálózatra, és van az asztali számítógépem ami megint csak kapcsolódik és látja is a tv-t ,a tv is őt, na most az a gondom ,hogy amikor szeretnék lejátszani a tvről kiválasztani a mappából egy filmet kis idő múlva hol 5 p hol rögtön az asztali gépemen megszakad az internet , de csak akkor mikor a tv- vel akarok akarok lejátszani vele. Nem tudom ,mi lehet ennek az oka...?
Sziasztok!
Az új őszi alkotói frissítéshez nem stimmel a videokártya driver,az automatikusan feltelepülő sem,és nem találok hozzá ...
Eddig jól működött,de az új kiadással lassú és alvó állapotból nem ébred,hanem leáll a gép.
NVidia GeForce G210
Tud valaki megoldást,pls?
Üdv. Vettem egy 8GB-os pendrive-ot arra a célra hogy a Windows telepítőjét fogom rajta tárolni (ha netán újra kéne valaki gépét telepíteni ne kelljen dvd).
Szeretném formázni NTFS-re, de olyankor hibát dob a Windows hogy nem formázható. Ha a Fat32-őt választom, akkor pedig gond nélkül leformázza.
Létezik hogy egy usb kulcs nem támogatja az ntfs formátumot?

AM2

Sziasztok!
A kérdésem a következő!
Gépet kellene összeraknom.
A kérdés ez a Proci jó ebbe a típusba? Alaplap - Asrock-ALiveNF6G-DVI
Phenom II X2 555/X4 B50
Szevasztok!

Van egy 2.5 éves laptopom.
Egy idő óta, ha gyorsan gépelek, a nullát és az "S" betűt, nem írja le, kihagyja...
Ha visszamegyek és egy kicsit hosszabban nyomom a billentyűt, leírja.
A gép nem lett hurcolva, asztalon használt. Nem borult rá semmi, tiszta.
Aki találkozott már ilyesmivel, kérem segítsen...

Köszönöm!
Sziasztok!
Van 1 - 500Gb 32Mb SATA3 Toshiba DT01ACA050 tele adatokkal amit le szeretnék menteni.
De egy kedves munkatársam fordítva dugta össze power át alakítót, és az elektronikája le égett.
Gondolhatjátok...........
Nincs valakinek el fekvőbe ilyen vagy nem tudtok segíteni hogy honnét tudok venni 1-et mert szükségem van az adatokra amiket tartalmaz.
1-hete vettem.Cry
Köszönöm!
Hol látom, hogy ha csak 1 mag megy?
Sziasztok. Win 10 Pro 64 gépre nem sikerül feltelepitenem a Canon MX 360-as nyomtatom a nyomtatóilesztö jelenleg használatban van hiba üzenetet kapom.Ha valaki tudja a megoldást léci irjon. Elöre is köszönöm.
Üdv!
Az asztali gépemben egy Nvidia GeForce GT 730-as videokártya van. A D-sub-hoz csatlakozik a monitor , a HDMI-hez pedig a tv.
Hogy lehetne beállítani, hogy ne a tv legyen az elsődleges kijelző? Sok beállítást kipróbáltam , de mindig a tv maradt az elsődleges kijelző , pl a bootolás is csak a tv-n látható , ha csatlakoztatva van! Meg lehet ezt változtatni ?
Adott egy nemrég felszerelt DVR noname asszam asrock, következő probléma lejelszavazódott s nem tudjuk a jelszót, van rá esély valahogy kikódolni?

A válaszokat előre is köszönöm.
Üdvözletem!

Segítséget szeretnék kérni, hogy hogyan tudnám megoldani hogy az összes RAMot használja a gépem.
Eddig 2GB RAM volt benne, de vettem bele még egyszer ennyit és jelzi is hogy 4GB van benne de csak azt írja, hogy 3GBot használhatok fel. Hogyan tudnám az egészet használni?
Windows 10 32bit-es verzió van rajta.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni, nem tudom milyen kártyát vegyek a gépbe. Főkét játékra kell.

i.imgur.com/Nvel35r.jpg

i.imgur.com/AWmZjzi.jpg

i.imgur.com/tqnxrYv.jpg

i.imgur.com/p4RlqNo.jpg
Van egy 64 GB-s Kingston pendrájvom exFat fájlrendszerre,l, eddig tudtam rá írni, de most nem engedi, pedig nem változtattam semmit. Ötlet?
Sziasztok

Samsung S7 Android 7 (legfrissebb) és nem tudok filmeket át másolni laptopra.

3 usb van a laptopon de semmi.

Van valakinek ötlete?

Vagy arra gondolok hogy sérült fájl vagy -ok.??? Mert a képek okés.

Nem tudom, de akkor recovery.
Hali! Azzal a problémával akadtam, hogy :
Vetem új hi-fi-t, a régivel volt hang minden, de ezt amikor rá raktam kész... avval sincs hang nagyon halkan hallatszik és recseg...
Laptopon / telefonon tökéletesen megy de a gépen nem.
Új windowst próbáltam és driver-t is
Mit csináljak adjam el és vegyek jobbat ?
Sziasztok.

Múltkor már kifejtettem a problémám, azóta az megjavult, ha érdekel: (http://oprend.hu/infusions/help_panel/index.php?question_id=913)
Ma délelőtt hazajöttem és arra lettem figyelmes, hogy nincs net. Nem szimplán elmegy, hanem a szokásos elmegy és a kis sárga-felkiáltójel "Nincs kapcsolat, vagy korlátozott". Próbálgattam mindent, majd órák múlva már a router belépést sem engedett így nem tudtam mit csinálni vele.. Jött egy olyan, hogy nem azonosított hálózat.. Utánaolvastam, jó értem és meg is oldottam végül.. DE:

Össze volt dugva a router és a gép továbbra is, majd addig csinálgattam mindent, hogy a telefonomon lett net a wifiről... Gépen és a többi három telefonon továbbra sem. Mondom csinálok egy full reinstallt a gépen, és végül segített valamin, mivel nincs probléma a nettel azóta, persze csak ha nincs rákötve a router. Router nélkül fut minden, ha rákapcsolom akkor nincs net sehol csak azon az egy telefonon, valakinek ötlet? Grin (router kuka, maybe?)

Köszii.
Van egy emachines e644 laptop a következő a probléma: nem indul el csak a töltés led világit, szerintem alaplap lesza hibás de azért ötleteket várok.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

Mewaline, elekilaci, Otyoci

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!