Sziasztok!Smile

Windows 10 Enterprise / 1903/ 18362.476 build van az asztali gépemen.
Tegnap óta egy olyan új jelenséggel találkoztam,amivel azelőtt még soha!OMG
Minden újraindítás után,ahogy betöltődnek a dolgok rá kb egy percre felugrik ez az ablak.
i.imgur.com/o53OJIa.png

Nem értem,hogy mi a közlendője a windowsomnak vagy hova akar vinni/irányítani?Shock
Böngészőkbe tudom,hogy van ez a dolog amit le is lehet tiltani ugye,felugró ablakok résznél,de windowsban még nem hallottam róla!OMG
Kérdésem az lenne,hogy mi erre a megoldás,vagyis e jelenség megszüntetése.Hmm

Köszönöm!
Sziasztok! Az normális , hogy a merevlemezeimből 2 került biztonságos eltávolításra ? Windows10-et használok 1909-es build. A BIOS-ban nincs alkalmazva a HOT SWAP vagy HOT PLUG. Viszont használok M.2-es SSD lehet hogy az tiltott le SATA portot és ezért. De az is lehet hogy ez normális de nekem nem tetszik mert ez nem USB stick és nem akarom eltávolítani. ASRock B450 alaplapom van. Van rá valami megoldás? A válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelt Segítők!

Diagnosztikai adatok van alap és teljes
Ezek le vannak tiltva.

Hogyan tudnám műkődésre birni?

i.imgur.com/CR3Hj3o.jpg

Üdv: Millord
Adott egy tiszta telepítés (1909), naprakész frissítésekkel. Minden .msi csomagra a fenti hibakódot kapom (már eleve telepítés után ezt kezdte, és úgy maradt). Már megvolt az sfc, dism és egyéb rendszerfájl-helyreállítás,, temp (áthelyezést, átnevezést is próbáltam) könyvtárakhoz teljes hozzáférésem van (windows könyvtárhoz a szemétláda nem hagyja), a hiba marad. Hiába töltöttem le az .msi cleanup utilityt, az az .exe sem hajlandó lefutni, ellenben a többi .exe telepítő gond nélkül. Egyszóval minden neten fellelhető megoldást próbáltam. A rizsproci takarékosságához szükségem lenne az 1909 verzióra, mit tegyek? Mit hagytam ki? (A linuxon kívül.)
Tisztelt Segítők!

Google Chrome 79.0.3945.56 beta verziót használom.
Windows 10 64 bit 1909 verzió

1. Az összes jelszavamat amit a chrome tárol leszeretném menteni a laptopra arra az esetre ha bármi történe.

2. Chrome -os profilomat is leszeretném menteni laptopra.

3. Google-és fiókomat hogyan tudom újra aktiválni ha valami miatt törlödne.


Üdv: Millord
windows server programot honnan lehet próbára letölteni. Smile
Sziasztok honnan tudok Windows 10 Enterprise ltsb vagy ltsc (Nem tudom mi a különbség a 2 között) 2019 telepítőt letölteni (Nincs msdn hozzáférésem)
Windows 10 Home 64x használok sajnos az utóbbi időben elég sokszor volt problémám a frissítésekkel nem létezik erre valami megoldás hogy lehessen kontrollálni mit szeretnék feltenni ?
Sziasztok!
Felraktam a win 10 pro-t. A jelszókérést nem tudom kikapcsolni. A „netplwiz" nem segített (nem csinál semmit, hiába veszem ki a pipát) Illetve, ha kiveszem, akkor alul bal oldalt már két felhasználót mutat, ha be van pipálva akkor csak egyet. Szeretném, ha úgy indulna a gép, hogy ne kelljen beírni semmit. A felhasználó fiókban csak én vagyok rendszergazdaként.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Szép napot! Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan működik a MAK kulccsal való aktiválás ? Ha pl valakinek van egy windows 8.1 mak kulcsa (Nekem sajnos nincs Sad ) beaktiválja a gépén majd eközben tiltják a kulcsot mert elérte a max gép számot amit tudott aktiválni. Utána újratelepítés után ha beírja ismét a kulcsot az beaktiválja neki a rendszert vagy ilyenkor mit kell tenni ? Ezzel kapcsolatban kérnék valami felvilágosítást. Így érdekelne hogyan is működik ezt neten az olvastam végleg aktivál illetve cégek kapnak ilyet hogy több gépet tudjanak beaktiválni a kulccsal.
win 7 pro rendszere valami okosság?(aktiválással)kapcsolatosan.....Bitdefender Totál securyti....2025-ig.....cserébe!...(korlátlan eszközökre.Smile
sziasztok tudnátok segíteni hogy van e még ilyen telepítő? régen a dirtywindows oldalán voltak ilyenek csinálva ha jól emléxek windows7-el meg win10-el is. itt amiket néztem már külön vannak szedve és így túl sok pendriveom van rendszertelepítőnek. köszi a válaszokat előre is és bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
Üdv,
arra vagyok kíváncsi, hogy az időkorlátos programokat lehet-e használni a próbaidőszak lejárta után?
Arra gondoltam, hogy valamilyen programmal teljesen eltávolítanám és utána újratelepíteném. Létezik ilyen program ami teljesen eltávolítja az időkorlátos programokat és újratelepítéskor a program nem veszi észre, hogy telepítve volt?
sziasztok...a következő kérdédem lenne hozzátok...van egy Acer Aspire E1-510 netbookom nincs rajta cd olvasó sem író.volt rajta egy win 10 pro 64 bit op rendszer,de mivel elég kicsi a memoriája..2giga...a win 10 prot szerettem volna rá telepíteni.a gép csak UEFI módba lehet használni..már a rufus progival minden hogy próbáltam rá nyomni a 32 bittest!!!valaki tudna ebben nekem segíteni??már vagy egy hete küszködök vele...a pendrájvot látja,ha 64 bittes telepítek reá,de a 32 bittest már nemSad
Választható letöltéseknél volt
2019-10 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerekhez ( KB4522355)
letöltés és teepités.
Le töltötte telepítette és újra inditás után a biost adja be. A save and exit után ugyan ez történik.
Ha a dicard changes and exit választom akkor meg jó.Ez minden inditásnál meg kell tenni.
Tehetetlen vagyok.
A válaszokat köszönöm előre is Sad
Valaki esetleg tudna segíteni? Vírus fertőzés kaptam, aminek a következménye minden winchesteren minden file kiterjesztés után. reco lett. Semelyik filét nem lehet megnyitni mind zárolva lett. Winchestert formatáltam újra telepítettem a Windows 10 pro 64b op rendszert
Sajnos a többi Winchesteren levő filéken ez nem segített. Interneten javasolt vírussírtokkal megpróbáltam, de semmi eredmény. Valakinek lenne javaslata? Köszönöm szépen.
H.
Sziasztok ! Smile

Van egy Acer laptopom, amelyet egy Win 8.1 op. rendszerrel használok. Valamelyik nap megtaláltam a Imperium Galactica 2 négy CD-jét a szekrényben és fel szeretném rakni a gépre.

Próbáltam Virtual Box-al és VMware workstation-el ( Win XP és Win 98 rendszerekkel), de nem igazán volt sikeres a próbálkozásom. Az elsőnél feltelepült, de nem indult el a játék, VM-nél recsegett a hang.

Arra gondoltam, hogy esetleg az XP-t vagy a 10-t fel lehet-e rakni második op. rendszernek és ezek valamelyikére rátenni a játékot.

Egyáltalán, hogy lehet egy második op. rendszert feltelepíteni az első mellé ?

Vagy szerezzek egy régi gépet régi op. rendszerrel és azzal megoldom a "problémát" ?

Előre is köszi a segítséget !!
Sziasztok!
A műhelyben van egy számítógép,amin win10 pro N 1903 (18362.295) van. A gépházban frissíteni akar (2019-10 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerekhez (KB4517389), de végül nem csinálja meg. Letöltés, telepítés függőben, telepítés 20%-nál: Hiba történt néhány frissítés telepítése közben, de később újból megpróbáljuk. 2019-10 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerekhez (KB4517389) – hiba: 0x800f0831.
Ez megy egy hete.Minden segítséget szívesen fogadok.
Sziasztok!
Defender elég win10re?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!