Sziasztok!

Ha csinálok egy pendrive-ra ilyen Windows To Go telepítést mondjuk Windows 10-el, az működni fog elvileg minden gépen? Csak bedugom a pendrive-ot a gépbe és már be is bootolna róla a működő rendszer? Van ennek valami hátránya a normál telepített Windows-hoz képest? Esetleg még játékra is lehet használni egy ilyen rendszert?

Illetve, úgy hallottam, hogy nem minden pendrive alkalmas Windows to go-ra. Rufus nem is mindnél ajánlja fel ezt a lehetőséget, de van egy másik program Wintousb a neve ha jól emlékszem, azzal bármilyen pendrive-ra meglehet csinálni, csak kérdés, hogy mennyire lesz gyors...
Hogyan lehet Win.10 alatt egyesíteni,(összevonni) a nem lefoglalt meghajtót (fekete) a saját (DSmile meghajtóval.

i.imgur.com/aG30sjt.jpg
Windows 7-en használhatom a Microsoft Security Essentials-t?
Sziasztok! Kutatok a neten, de sajnos nem jártam sikerrel. Sima windows 8 magyar telepítőt keresek, a 8.1 előttit. Valakinek közületek nincs véletlenül a gépén? Esetleg fel tudja valaki rakni a felhőbe (onedrive, google drive, dropbox)? A neten mindenhol csak a 8.1-et találom.

szerk: 32 bitesre lenne szükségem
Sziasztok!

Hogyan tudok úgy megcsinálni hogy a defender automatikusan fusson és benne legyen a feladatkezelő /Inditás / résznél?
Sziasztok,

aki tudomást szerez róla, hogyan lehet hozzájutni a Windows7 frissítéseihez a továbbiakban, az ne habozzon megosztani!
előre is köszönöm minden win7 felhasználó nevében!
Régebben 8.3 volt, most meg 10.9
Valaki tudja a megoldást?
Nem a fast boot és nem a post dilay kikapcsolasa.. mert ezeket már próbáltam
Sziasztok!

Egy klasszikus kérdésben kérnék tapasztalati segítséget. Win 10 x64 OEM licencem van. A jövőben szeretnék erősebb procit az asztali gépembe tenni. Volt akinek ettől elszállt a licenc, vagy egy proci cserét még kibír? Kérdezem azért, mert volt már olyan OEM, régebbi típusú Windowsom, ami egy sima memóriabővítéstől kikészült és telefonon kellett egy nagyon hosszú, bonyolult procedúrát végigszenvedni, hogy jogtiszta maradjon.

Köszönöm!
Sziasztok!
Eltűnt a bluetooth a gépről!
Win 10 Home1909 a rendszer, a gép Chuwi Lapbook 15.6 . A bluetooth hibaelhárító azt írja, "Bluetooth nélküli eszköz". Hogyan lehetne visszaállítani a bluetooth működését?

Üdv: S
Sziasztok!

Egy olyan segítséget szeretnék kérni tőletek amibe remélem tudtok is segíteni, Nah be le is kezdenék

Google Chrome-böngészőt használom és minden használat után fel ugró hirdetések jönnek elől és erre szeretnék segítséget kérni hogy mi a legnagyobb teendő ez iránt ?????
Sziasztok. Van valakinek esetleg egy Windows 10 64 bit alatt működő WinCE emulátora?
Sziasztok !

Érdeklődni szeretnék és kíváncsi vagyok a véleményeitekre ,hogy érdemes -e windows 7-et feltelepíteni otthoni gépre, mert ugyebár idén januárba megszűnik a támogatás,de ismerős ragaszkodik hozzá nem akar váltani ..
köszi
Ha egy emilben kapott (pl.) pdf-et meg akarok nyitni az outlukból és rákattintok a legördülőben ezt az ablakot dobja. Nem lehet ezt valahogy kiiktani? A pipát nem lehet kivenni!! Hogy nyissa meg mondjuk dupla kattintásra, ahogy a régi outlook, és ne adjon ilyen ablakot. Idegesít nagyon

i.imgur.com/kMlZnPn.png
Helló,

Valakinek van esetleg elfekvőben MAK kulcs a 2019-es Win10 LTSC-hez? 2 gépre frissítettem LTSB-ről és új kulcsot kér. Surprise surprise. Smile
Helló!
Az alaplapom: Gigabyte ga H61M S1 REV3.0
A hiba:
random le áll a windows és ezt a híbát adja: MEMORY MANAGEMENT
Innen márt tudom hogy a rammal van valami probléma, nos hogyan tudnám kideríteni hogy melyik a ludas? Kettő darab van 2x4GB Kingstone
Egyenként sok idő... mivel 20-50 percenként jelentkezik ez a hiba. Valami programmal rá tudok jönni hogy mi a baja, illetve lehet orvosolni?
És még azt hozzá teszem hogy nem tudok windows-t telepíteni... teleítés közben (USB) híbákat add, és nem másolja fel.
0xc0000001, 0x80070241 Ezeket a híbákat adja, és ezt az üzenetet: A telepítő nem tudta másolni a szükséges fájlokat. Más gépben próbáltam és működik, és másik HDD-re is próbáltam semmi.
Sziasztok!Smile

Windows 10 Enterprise / 1903/ 18362.476 build van az asztali gépemen.
Tegnap óta egy olyan új jelenséggel találkoztam,amivel azelőtt még soha!OMG
Minden újraindítás után,ahogy betöltődnek a dolgok rá kb egy percre felugrik ez az ablak.
i.imgur.com/o53OJIa.png

Nem értem,hogy mi a közlendője a windowsomnak vagy hova akar vinni/irányítani?Shock
Böngészőkbe tudom,hogy van ez a dolog amit le is lehet tiltani ugye,felugró ablakok résznél,de windowsban még nem hallottam róla!OMG
Kérdésem az lenne,hogy mi erre a megoldás,vagyis e jelenség megszüntetése.Hmm

Köszönöm!
Sziasztok! Az normális , hogy a merevlemezeimből 2 került biztonságos eltávolításra ? Windows10-et használok 1909-es build. A BIOS-ban nincs alkalmazva a HOT SWAP vagy HOT PLUG. Viszont használok M.2-es SSD lehet hogy az tiltott le SATA portot és ezért. De az is lehet hogy ez normális de nekem nem tetszik mert ez nem USB stick és nem akarom eltávolítani. ASRock B450 alaplapom van. Van rá valami megoldás? A válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelt Segítők!

Diagnosztikai adatok van alap és teljes
Ezek le vannak tiltva.

Hogyan tudnám műkődésre birni?

i.imgur.com/CR3Hj3o.jpg

Üdv: Millord
Adott egy tiszta telepítés (1909), naprakész frissítésekkel. Minden .msi csomagra a fenti hibakódot kapom (már eleve telepítés után ezt kezdte, és úgy maradt). Már megvolt az sfc, dism és egyéb rendszerfájl-helyreállítás,, temp (áthelyezést, átnevezést is próbáltam) könyvtárakhoz teljes hozzáférésem van (windows könyvtárhoz a szemétláda nem hagyja), a hiba marad. Hiába töltöttem le az .msi cleanup utilityt, az az .exe sem hajlandó lefutni, ellenben a többi .exe telepítő gond nélkül. Egyszóval minden neten fellelhető megoldást próbáltam. A rizsproci takarékosságához szükségem lenne az 1909 verzióra, mit tegyek? Mit hagytam ki? (A linuxon kívül.)
nem hajlandó a windows levelezője a postafiókot kezelni . mit tehetek ennek rendbe tételére ? windows 1909-es pro 64 bit
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!