Üdvözlet mindenkinek!

Azzal a problémával küzdök, hogy ha egy alkalmazást kitűzök a tálcára, akkor a következő hibaüzenetet küldi a WIN10:

i.imgur.com/jVnjbkv.png

Csak az MS Edge-t hajlandó a rendszer elindítani a tálcáról, az összes többi kitűzött alkalmazásnál hasonló hibaüzenetet kapok.

Mit kell tennem, hogy megszűnjön?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Mawerik
Sziasztok!

Nagyon egyszerű kérdésem lenne. Ha a boltban megvásárolom a Windows 10 pro OEM vagy dobozos változatát akkor annak kódját a telepítőnél ha beírom akkor tudom majd vele használni vagy elképzelhető, hogy hibát dob ki mert MSDN-ról lett a képfájl elkészítve? Sajnos nem tudom, hogy van-e ennek köze a sikeres aktiváláshoz? Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!

Avast Premierhez kulcsot hol tudnék találni?
De más aktiválisi megoldás is érdekel?

Üdv: Millord
Insider frissítés után szét esik a képernyő , ha pedig teljesen frissen rakom fel USB-én keresztül ugyan abba a hibába futok. Mi lehetséges ? Ha az előtte futott progit használom, akkor hiba nélkül müxik. Vélemény, tanács, segítség?
Sziasztok!


Létezik olyan offline letölthető installer, MSI vagy MSU file amivel 1803-as Enterprise magyar verziót fel tudom frissíteni 1809-esre ?
Sok gépről lenne szó kb. 100 akár egyenként is megcsinálom de a sima WIndows update letöltéses frissítésekkel nem szeretném megcsinálni.

Ezét lenne szükség egy offline telepítőre, ahol egy telepítés + újraindítás megoldja a dolgot, akár távolról is meg tudnám csinálni így.

Ötlet ?
Zsaroló vírust szedtem össze,Minden tárolót,particiót le blokkolt,mit lehet tenni,hogy a gép újra működőképes legyen? A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok, lenne egy 16gb pendrivem erre szeretném feltenni egyszerre az itt található koris windows 10 és 8.1 64x telepítőtt UEFIben. Milyen programmal sikerülhet? Az lenne a lényeg ne csak a grub legyen UEFIs hanem a telepitők is.
Sziasztok!
Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerhez nem engedi telepíteni a (KB4501375) összesítő frissítést, mindig ezt a hibaüzenetet írja " 2019-06 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerekhez (KB4501375) – hiba: 0x800f0988 ". Windows 10 ProN x64 verzióról van szó.
Valaki hátha tud valami megoldást.
Köszönettel: Dole
Hibásan írja be a nevet, ezért meg sem nyílik intézőben.
Másnál is van ilyen probléma?
i.imgur.com/rgcvJa1.png
Szia mindenki !

Képzeljetek el egy nagyvállalati környezetet, kampust, ahol valamiért nem működik a win 10 frissítés a kampus külvilág felé néző tűzfalán. Nem megy át rajta a windows update.

Közben ugye ez kellene, ha föltelepítek egy gépet pl. akkor azután a drivereket, illesztőprogramokat sem tudom a külső netről felfrissíteni. Ok, feltehetem manuálisan is, de hát miért is ?

A windows frissítések nem jönnek le. Ez a gond.

Szal gondoltam egyet és csinálnék windows frissítő szervert. Amire manuálisan tenném rá a win frissítéseket amit itthon letöltök.
Vagy esetleg a a Win 10 1809-től már tud a hálózaton belül egymástól is letölteni frissítést. De még nem jöttem rá, hogyan..

Ha tudtok valami tanácsot adni jó lenne , elsősorban group policy-ben oldanám meg azt csináltam már néhányat. Persze a windows update is be van állítva ott de a netről nem jön le.


Köszi, ha tudtok segíteni....
Üdv. Pár napja csinálja azt a gépem, hogy amikor zárolom, kijelentkezek vagy újraindítom akkor szokás szerint bedobja a hátteret amin az óra látható.
Eddig úgy szoktam hogy kattintok egyet az egérrel, vagy lenyomom a space-t vagy bármelyik gombot és utána kéri a jelszót a Win.
De most valamiért semmire nem reagál, nem tűnik ez a zárolt képernyő csak a ctrl+alt+del-re, ha ezt lenyomom akkor kéri csak a jelszót.

Nem állítottam át semmit, nem tudom mitől kezdhette el ezt csinálni.
Üdv all!Smile két kérdésem/problémám van:

1. a realtek aduio driver program beállításait hogy tudom előhívni/megnyitni ha gyári driverrel telepítettem a windows 10 redstone6-ot? már felraktam az r2.82-es realtek drivert is újból külön, de a beállítás menüt sehol sem találom.

2. a windows teelepítése után még tudtam a gépház keresőmezőjébe írni, de mostmár nem engedi, ezt hogy lehet helyreállítani?

Köszönöm előre is a segítséget.
Helló!
Hogyan lehet azt meg csinálni hogyha ki kapcsolom a gépem az USB-ben ne legyen áram ? Bios-ban már ki kapcsoltam, de olvastam hogy Windows-ból is ki kell mert csak hibernálja magát.
Windows 8.1-em van és zavar ha ki kapcsolom az egér és a bilentyüzet világit.
Sziasztok!

Apró kérdés?

A héten már kétszer megállt a rendszer a bios betöltés közben rögtön az elején.
Aztán csak úgy ment tovább, ha beléptem a biosba, és utána ki.., semmit nem változtattam, s töltötte a rendszert.
Esetleg alaplapi gombelem? Bár kb 2-éve cseréltem.
Vagy haldoklik az alaplapom?
Van vagy tíz éves... a lap, proci, és a videokártya is. A táp, a ramok, az ssd, a merevlemez és az oprendszer is kb két éves.
Vagy egyéb galiba lehet? Köszi előre is! Smile
i.imgur.com/Yj90pm6.jpg
i.imgur.com/7GceKc3.jpg
Sziasztok.
Adott egy régi masina Pentium 4 - 2,8 GHz CPU-val, 2GB DDR1 RAM-al, Geforce 6200 videókártyával, 80GB IDE HDD-vel.
Az a gond, hogy amikor próbálnám az XP-t újratelepíteni, a telepítő mindig kékhalálozik. A pontos hibakódot sajnos nem tudom, de azt írja ki, hogy futtasson le vírusellenőrzést és ellenőrizze a merevlemezt és az illesztőprogramját. Van a gépben még egy Silicon Image SIL-3512 PCI SATA RAID vezérlő és gyanítom, hogy az kavarhat be. A DVD meghajtó erre az eszközre van rákötve. Már próbáltam több CD-vel is a telepítést, de mindegyiknél ugyanott kékhalálozik, még mielőtt eltudnám kezdeni a partícionálást. Mi lehet a gond szerintetek?
Szép napot mindenkinek!

A 1903-as Windowsban hogyan lehet kikapcsolni a csoportosítást fájlok feltöltésénél?
i.imgur.com/Uiqey7E.png


A fájlkezelő ablakában ki tudom kapcsolni de feltöltésnél én nem találtam erre lehetőséget.
Azt szeretném ha feltöltésnél a fájlok betallózásakor így nézzen ki:
i.imgur.com/EHmbUNS.png


Érdekes hogy ez csak a Letöltések mappánál van, más mappában tallózáskor nincs csoportosítás.
Előre is köszönöm!
Évek óta egészen mostanáig gond nélkül sikerült mentést csinálnom nagyobb frissítéseknél a gépházban levő progival. Szerencsére nem túl sűrűn, de használtam is a lemezképet, és az indító lemezt. Néhány napja, talán a 1903 óta hibaüzenettel elszáll. Szeretném működésre bírni, mert ezt ismerem.
i.imgur.com/8QAthal.png

Csináltam egyet az Aomei-vel, ott viszont az indítólemez 99%-ig fut, és az író ott befejezettként kidobja
Sziasztok!

A win 10 frissítése után nálam a bejelenetezési képernyőn a háttérképemet állandó jelleggel blur hatással elmossa.
Van erre valamiféle beállítási lehetőség, hogy végre élesen is lássam a bejelentkezési képernyőt?
Hali, a kérdésem az lenne, hogy ha lemezről akarom a windwos 1903-as verzióját felrakni, akkor elég ha frissítem vagy inkább teljes telepítést csináljak? Köszönöm a választ előre is.
Üdv mindenkinek ! Van még olyan Media Creation Tool amivel letöltőm Windows 10 1803 ?
Elöre is köszönöm ! Smile
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!