Sziasztok!
Egy kicsit bonyolult a helyzet ezért elnézést ha hosszan írok. A gépemben van több op.rendszer (hogy miért az most mellékes) és mindegyik külön kapcsolható. E mellett vannak még HDD-k is. Azok is külön kapcsolhatók.Viszont van az alaplapban egy ADATA 250GB-os M.2-es SSD. Az egyik HDD-re szerettem volna felrakni egy linuxmint-19.3-cinnamon-64bit-et, de a boot-ot az ADATA ssd-re rakta. Hogyan lehet a linux telepítéséhez kikapcsolni az ADATA SSD-t? Tudom vegyem ki az alaplapból, de ezt nem szeretném. Ez az egyik gond.
A másik, hogy amikor telepíteni akarom a linux-ot, akkor 60HZ-en villog képernyő és átállíthatatlan addíg, mig a linux le nem tölti az Nwidia dolgait. Ez a múltkor olyan jól sikerült, hogy a vibrálás nyoma még egy jó ideig megmaradt a képernyőn. Valamint előfordult, hogy az feltelepítés és beállítás után az újraindításkor nem állt fel a linux, csak futottak az adatok a képernyőn.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Elnézést kérek, ha nem tudok azonnal válaszolni, de ma 15h-tól meg holnap nagyon sok dolgom van, de próbálok minél többször benézni.
Sziasztok!
Abban kérném a segitségeteket aki tudja, hogy androidos telefonon Youtube -ozás közben hogyan tudnám "kilőni" a rohadt hirdetéseket??
Nem lehet folyamatosan zenét hallgatni mert jönnek sorban a reklámok, hirdetések.
Létezik rá megoldás vajon?
Én a play áruházbol leszedtem az "adblock" -ot, (mármint telón), de ugyanúgy jönnek a szemetek.
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
USB-ről PC-n kipróbáltam az android-8.1-rc1-et. Nagyon tetszik ezért fel szerettem volna telepíteni a PC-re, de hiába tettem a link szerint ,
https://techposts.org/download-instal...eo-x86-pc/
nem akar PC-ről boot-olni csak USB-ről hajlandó elindulni. Azok segítségét szeretném kérni, akik már esetleg feltették PC-re és meg tudják mondani, hogy mit rontok el. Rufus-al kiírtam pen-re. Arról telepítettem, rajta is van a WD HDD-n, de nem látni a boot lehetőséget a BIOS-ban. Csak ha a pen- be van dugva akkor indul.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Véletlenül letöröltem egy videót és most vissza akarnám hozni csak nincs lomtár, semmi. Felhőbe nem töltötte fel mert nem volt netkapcsolatom közben, sőt az auto szinkron is ki volt kapcsolva.
Xiaomi Redmi 5 Plus
Köszöntök mindenkit.
A kérdésem a következő lenne?
A tv típusa TCL..alapból nics rajta google chome,a play áruházban sincs,az ikonok közt.Ami a gond,ha egyebet akarok letölteni,az csak ugy lenne lehetséges ha hang alapú keresésre alkalmas távirányitóm lenne.Mivel az nincs igy lehetne e ? pl.usb.ről v lahogy telepiteni ? Köszönöm a választ,ha van lehetőleg,számomra érthetően..További szép napot..
Sziasztok!
Folytatom az ismerkedést a Linux-al. A gond az, hogy a Linux Mint 19.1 "Tessa" - MATE (64-bit) nem igazán nyerte el a tetszésemet. Az Ubuntu 18.04.2 LTS
szimpatikus, de valamit nem jól csinálok, mert amikor telepíteni akarok rá, mondjuk egy másik böngészőt (Opera), vagy mást, akkor nem engedi. Tudtok olyan (magyarul beszélő) Linux-ot, amit egy egyszerű halandó könnyen tud használni? Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Hali!

Van ugyebár ott felül a fő menüsor, oda hogyan lehet hozzáadni a hivatkozásokat? (Eltávolítani tudom, hogy hosszan rányomva kell)
Ez valamelyik verziótól már megoldható mert ki is írja tippnek, de azt már nem, hogy hogyan kellROFL
Tisztelt Segítők

Samsung J5 Andriod alapú mobilon Névjegyzék és sms vissza nyerése.

A telefonon gyári visszaállítás történt.

Szeretném vissza szerezni Névjegyzéket és sms-ket.

Üdv: Millord
Űdv mindenkinek. Egy olyan kérésem lenne ? Mobilra keres tv távirányító programot,ami ténylegesen működik is,és reklám mentes.Több próbálkozásom volt,vagy nem használható,vagy tele van reklámmal.A tv típusa. TCL androidos,köszönet..
Sziasztok! Adott egy Android 9-es rendszerrel futó telefon. Az automatikus frissítés ugyan le van tiltva, de az értesítések mindig megérkeznek, amint valami frissítés elérhető. A beállításokban engedélyezve van a bármely hálózaton történő frissítés, azonban az soha nem sikerül 4G-n. Elindítom többször, egy idő után magától megáll, minden hibaüzenet nélkül. Jelen pillanatban egy 2 MB méretű galléria app frissítése áll 11% úgy 20 perce. Egy idő után csak a Frissítés indító gomb látható mellette, mint ha azt soha nem kezdten volna el frissíteni. Netem van, minden más oldal betöltése gyors. Wifin kb 3 mp után letölti, telepíti. Ugyan ez igaz az új appok telepítésére is. Mi lehet a gond? Telenor szolgáltató.
Sziasztok!
Nem vagyok egy Linux fan, ezért kérdezném, hogy milyen módon lehet úgy elindítani az op.rendszert, hogy ne kelljen állandóan beírni a jelszót bejelentkezéskor és frissítéskor.
( Ubuntu 18.04.2 LTS )
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
A Microsoft Store-ről telepíteném az ubuntut. A képen látható instalálásig jutottam el, innét tovább nem tudom folytatni mert nem tudom mit jelent a zöld színnel kiírt parancs. Tudnátok segíteni? Előre is megköszönve üdvözlettel.
i.imgur.com/Jcev8KS.jpg
Köszöntök mindenkit...Mint hozzá nem értő kérek segiitséget ? Kinéztem egy árban megfelelő smart tv.t,,,amin op,rendszer nincs,csak opera böngésző.Ezen youtube megy,de mobil tűkrözéssel nézhető lenne.e a kűlönböző online film oldalak.A tv tipusa.horizon.,és van.e valamilyen reklám mentes program ehez ? A segitséget köszönöm. Azért ez a tipus érdekel,mert ilyen van,de nem smart,és nekem tökéletesen megfelel...
Android platformra keresnék normálisan használható kerékpáros útvonaltervező appot.
Olyat ami nem vezet lépcsősorhoz elkerülő út gyanánt Budafokon.
Remélem van hozzám hasonló vállalkozó szellemű ember aki használ ilyet.
Köszönöm szépen. Smile
Sziasztok !

Abban szeretném a tanácsotokat kikérni ,hogy miért nem tudom megosztani a netet a Xiomi redmi 4X telefonomról a laptopnak vagy tabletnek..azt írják mégha kapcsolódnak is ,hogy nem elérhető az internet, nincs kapcsolat..
köszönöm
BUÉK.
Sziasztok
Telefont Keresek 50 ezer Ft-ig
Magyarországról szeretném vásárolni.

Ram
2GB-4GB Ram

Tárhely
32-64GB

Op rendszer
Android
Független,de 30-as is jó.

Garancia
1-2 év ( Márkaszerviz biztos legyen)

Aksi
Nagy legyen

Képméret
A nagyobbat is eltudom viselni.
Új,de használtba is benne vagyok sok garanciával.

Márka
Samsung,Xiaomi (Már nézegettem ez árban,hardverbe a legtöbbet adó) ha van más alternatíva,szívesen fogadom.

Használat
Internet,Böngészés,Néha film,játék.

Köszönöm előre is a vélemények. Már sajnos 3 éve le vagyok maradva a fejlesztésekbe e téren.

Magyarország legyen a beszállító,azt kihagytam. Nem akarok külföldről.

Lezárva
Választásom.
Köszönöm mindenkinek.
Xiaomi Redmi 6 Pro 64GB/4 GB 2 év garancia Bestbuy árban jutottam,hozzá.
Üdv!

Ezt az LG G3 D855 telót akarnám downgradelni(Lollipop), ugyanis alaplap hibás volt, kicserélték a lapot de egy 6.0-ás androiddal(Marshmallow), az aksi zsír új(3000mAh) és alvó módban is 1% ot szív le 10-15 percenként....
Próbálkoztam már pár oldalról de nem igazán akarja teljesíteni az akaratomatROFL (az sem érdekel ha bedöglik a telefon, de várom a lehetőségeket)
Sziasztok!

Röviden annyi a lényeg, hogy kezembe akadt egy évek óta használaton kívűl lévő Asus Eee Pc 1011PX netbook (Intel Atom 455, 2GB RAM, 320HDD) és gondoltam, hogy teszek rá egy "könnyebb súlyú" Linuxot, ugyanis noha alapvetően Windows fan vagyok és az is készülök maradni (jelenleg is Win10 alatt írom e sorokat), de Win7 starttól kezdve Win10-en át sokmindennel próbáltam és használhatatlanul lassú, akadozó ergó idegesítő volt a használata.
Az alábbiakkal próbálkoztam:
- Lubuntu 16.04, 18.04, 18.10 (persze kizárólag32bit)
- Linux Mint 19.1, 18 (ezúttal Cinnamon, mert a 2GB RAM miatt úgy gondoltam, nem kell a Mate)
És itt jön a probléma. Fentiek közül semelyikkel sincs hang a gépen. Olyan, mintha kb. le lenne húzva a csati a hangszóróról :-) Az illesztőprogramok megnyitása után sem látok gyakorlatilag semmilyen illesztőprogramot, úgyhogy fogalmam sincs merre induljak. Egyszerűen semmi nem utal hibára. Hogyha megnyitom a hangbeállítást, tudom húzgálni a csúszkákat, hogyha megy pl. Youtube a böngészőben, még a kis csík mozog, mintha szólna a zene. Azért tudom, hogy jó a hangszóró, mert Win alatt mindig volt hang. Eleinte 2 rendszer volt rajta párhuzamosan.

Amúgy tökéletesen működik, Gyors, reszponzív, nem akad, stb..., tehát használható. Azért maradtam végül a Mint 18-nál, mert ennél még a hotkey-ek is tökéletesen működnek és az akkuállapot kijelzés, stb... továbbá szenben a Lubuntuval, normálisan is néz ki a felülete Windows-os szemmel is.

Szívesen fogadok minden ötletet, véleményt.
A rendszeren belül a frissítés nem lehetséges úgy mint pl.: mobilon, tablet-en.
Külsőleg lehet telepíteni csak Windows vagy Linux alatt integrálva a frissítéseket.
A frissítések telepítéséhez a következő programokat használtam:

A letölthető frissítések eredeti oldal:

64 bites Android 7.1-re épülő Phoenix OS frissités:

32 bites Android 5.1-re épülő Phoenix OS frissités:

APT (PhoenixOS/Android PC Tool Box):

RMXTool:
Külön-külön használtam őket viszont az eredmény nem az elvártak szerint alakult mert a frissítések integrálása után az egyéb Windows által léthrehozzott NTFS és más fájlrendszerű partíciók már nem voltak elérhetők a rendszer alól.
A 32 bites és a 64 bites verzióban sem.

32 bites Android 5.1-re épülő Phoenix OS:Laptopon (Dell Latitude d630) használnám mert sajna az újabb kiadások nem támogatják az Intel Core 2 Duo t7100 processzort.

64 bites Android 7.1-re épülő Phoenix OS:A gépen használnám viszont a Real Racing 3 már nem támogatja az Áprilisban megjelent Play Szolgáltatás verzióját.
Moderálva minden url hiány pótolva.
Halli!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a telefon jó e ?
LG L65
Beszélgetni meg facebookra használnám csak szerintem meg felel.
És DIGI SIM-el müködik e ?
Előre is köszönöm
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!