Halli!
Egy barátom vett valakitől régebben egy IPhone 6S-t és az ő Accountja van bent. Ő így használta és most hozzám került, ki lehet ebből valahogy jelentkezni vagy törölni vagy bármit ?
sziasztok valaki tud komoly ceget aki icloudot kikodol ? mar 1 cegnek fizettem 25 fontot de nem csinaltak meg ipad3 32 gb ios 9.35
a bypassal nem megy 1 ideig ment ugy ha mar vettem kitolodtam vele bar valahogy tudjam hasznalni
Szia!

Van valakinek macOS Yosemite-ja, vagy tud linket ahonnan letölthető? Nem kaptam eddig csak errort, ado fájlokat.

Köszi!
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e iOS emulátor szoftver? Hsonlót keresek mint a virtualbox, csak épp iOS-el.
Sziasztok! Van egy 32 GB-os iPhone 4s-em. Most iOs 9.3.5 van rajta, de nagyon lassú nekem. Valahogy vissza tudom varázsolni rá a 7.1.2-t? Ha igen milyen programmal? Vagy egyáltalán hogy?
Ma kaptam egy S5 -öst, letöltöttem a Samsung Kiest, de sehogy nem akar a telefon a Számítógéppel kapcsolatot teremteni, pedig az USB hibakeresés, és a kapcsolódási hibaelhárító se talál semmi gondot.Facepalm
Android: Marshmallow
Köszönöm az esetleges javaslatokat.Smile
Sziasztok! Van valamilyen lehetőség arra, hogy a régi iphone 4-emre rávarázsoljam valamelyik android verziót? Itt nem a 4-el kezdődő verziószámúakra gondolok. Vagy esetleg valamilyen más linux disztrót ha van telefonra való? Vagy lehetetlent szeretnék? (Utálom az iOS-t)
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!