Sziasztok! Hirtelen nagyon sok lett a YouTube-on a réklám és idegesítő... eddig használtam AdBlock működött sosem volt egy reklám sem. De most pár napja már nem működik... Bármilyen videót szeretnék lejátszani már nem védd az AdBlock esetleg tudd valaki másikat?
i.imgur.com/3POFu5h.png
Sziasztok!

Beszélgettem valakivel a facen Messengerben
És azt írta ki hogy Ő jelenleg nem elérhető.
A profilját nem mutatja a rendszer.
Kép sincs.

Blokolt vagy törölte fiókját???

Vagy arra gondoltam megadom a nevét megnéznétek nekem?

Üdv. Millord
Sziasztok!
Van egy link:
https://www.origo.hu/auto/20200629-os...iaban.html

A Microsoft Edge-ben nem tudom lejátszani, mert ha lenyomom a play-gombot, akkor csak pörög a karika örökké.
Viszont ugyanezt a video-t a Firefox, a Google Chrome és az Opera is lejátssza.
Mi lehet a gond.
Sziasztok!

Visszatérő, nem világrengető, de a mindennapi munkámat megkeserítő problémámmal kereslek Titeket! Ezer helyen próbáltam fórumokon és különböző cikkekben megoldást keresni erre a kérdésre, itt is, de itt sem találtam a kérdések között. Eddig minimális eredménnyel. Időszakonként elképesztően belassul a facebook. 5-6 görgetett post után van, hogy 5-30 mp is eltelik mire a következőt betölti. A facebook felületén használt messengerbe begépelt szöveg van, hogy 10 mp-ig meg sem jelenik, vagy komplett szavakat hagy ki begépelés közben. Sokak érzékelik ezt a hibát de értelmes megoldással még senki sem találkozott. Amit eddig végigcsináltam: Telefonon megy, ez ez laptopon és Pc-n probléma. Edge, Chrome, Firefox, Oprea, Brave alatt ugyanúgy jelentkezik. Cookie rendszeresen törölve, gyorsítótár törölve, Win tárhelyszabadító használva, Ccleaner hatástalan, Két gépemen egyformán jelentkezik, és nem régi vacak gépek, 500 MB/s net, tehát hardverileg is rendben vagyok. Több tippet sehol sem találtam. Itt van valakinek konkrét, valódi tapasztalata? Sajnos megkerülhetetlen a face használata számomra, de így folyamatos bosszúság már megint 2-3 hete. Eddig volt, hogy "magától megjavult" néhány hónapig, aztán újra előjön és teljesen megoldhatatlan, nagyon bosszantó!

Nagyon köszönöm ha valakinek van kipróbált és működő megoldása!
Tibi
Üdv!

Aki ebben tud segíteni az írjon légyszi privátban.
Annyit tudok hogy a Tor böngésző kell és .onion weboldalak ezek, de mindenhol csak sarkítva írnak róla én meg nem találok semmit, halottak az oldlak
és nem tudok online listákat erről...pedig az internet 80% -át ezek oldalak fedik le.
Tisztelt Felhasználok!

1.Chrome 81-ból szeretném átvinni könyvjelzök jelszók stb Microsoft Edge 81-be.
2. Chrome 81 ból szeretném átvinni könyvjelzök jelszók stb Mozilla Firefox ba.

Van valamilyen ötletek?

Üdv: Millord
Sziasztok!
Hol lehet rábírni az Edge-t, hogy a „megnyitás új lapon”-t azonnal meg is nyissa.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok

Chrome kiírta Az ön szervezete kezeli

(A rendszergazda távolról tudja módosítani a böngészőbeállításokat. Az is lehetséges, hogy az eszközön végzett tevékenységeket a Chrome-on kívülről felügyelik)

Otthoni egyedüli felhasználó vagyok

Ezt mit jelent?

Hogy lehet kiiktatni?


Nem vagyok benne biztos de mintha ez lenne bűnös chrome://policy Quic​Allowed

Üdv: Millord
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy az új 74.0- Fox egyik újdonságaként reklámozott, az USA-ban alapértelmezett, de manuálisan is állítható beállítás esetén nem veszi figyelembe a c:\windows\system32\etc\host. -ban megadott tiltandó címeket. (0.0.0.0 akarmi.x, illetve 127.0.0.1 akarmi.xx)
A Beállítások - Hálózati beállítások - HTTPS-en keresztüli DNS engedélyezése bepipáláa esetén a megadott oldal simán bejön az alapértelmezett Cloudflare esetén. A pipa kivételével, vagy NextDNS esetében már nem jelenik meg.

Szerintetek ez hiba, vagy valami új "ficsőr"?

Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Winaero Tweaker-t használok, mert nincs sas szemem és egy kicsit felnagyítom vele a böngészők könyvjelző eszköztárát, stb. Mindenre hat , TotalCommander, Thunderbird, Opera, Google Chrome, Firefox, stb.
Ám a Microsoft Edge- re (Verzió: 79.0.309.71 Hivatalos build 64 bites) nem.
Mi okozhatja ezt vagy mivel lehet rábírni az Edge-t, hogy hasson rá a Winaero Tweaker.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Szaisztok!
Pár napja a google márt játszik velem... és márt nagyon idegesít.
Bármilyen oldalt próbálok meg nyitni mindig ezt a hibát adja:
i.imgur.com/45jLUzO.png
Amiket próbáltam:
- Google Cache Törlés
- Google Újratelepítés
- CCleaner tisztítás de semmi.
érdeklődőm , hogy hol találom az operába a használt user nevet és a hozzá tartozó passwordot ? köszönet
Üdv!
A napokban az asztal PC-ről átköltöztem a Laptopomra, amin jelenleg a Google Chrome Verzió: 78.0.3904.108 (Hivatalos verzió) (64 bites) van fent. Szinkonizáció bekapcsolva, több eszkön is remekül működik. Viszont, van pár weblap amire:

a, nem tudok belépni, a bejelentkező odalon a "belépek" gomb nem reagál semmire
b, PM üzenetet elolvasok, vissza megyek a Főoldalra és kidob az oldal
c, Fórumba barangolok, és új topik betöltésénél kidob az oldal

Edge-be is kipróbáltam, mert jelneleg csak ez van fent második Webböngészőnek, és ott minden perfekt.
Asztaliról működik minden, vissza ellenőriztem, hogy netán az oldalak pillanatnyilag nem működnek jól.
Nem hiszem, hogy a szinkronizálással lenne gond, mert akkor vagy nem jegyete volna meg a nick/pw párost, vagy valami írott hibát produkált volna...
Mit tudok csinálni ? Azt hogyan ?
Köszi.

Megoldva talán:
Engedélynélkül települt egy plugin, ami blokkolt. Elvileg most jó, de majd a gyakorlat többet mond.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Microsoft Edge Bétában be lehet-e jelentkezni Google fiókkal, ugyanúgy, mint a Chrome-ban? Smile
Üdv!

Config: Q8400, 8G Ram, HD7770 (Windows 10 Pro)
Operát használok már kb 2 éve, de 1-2 hónapja azt vettem észre kezdetben hogy pl Phubon és hasonló oldalakon elkezdtek szaggatni a videók már 480p -be, mondom ezt nem hiszem el, Elindítom ugyanazt Edge-ben és tükörsimán megy, oké mondom akkor felteszek még chromium alapút tehát a Chromot és a Vivaldit, mondanom sem kell ugyanolyan sz@r volt mint operában.
Ezek után álltam neki az Eszközkezelővel(teljesítmény fül) és az Afterburnerrel vizsgálni...A chromium böngészők alatt az eszközkezelőben a videó dekódolás az ugrál/szakadozik és emiatt akad a videó is, ha feljebb rakom a felbontást akkor rohadt magas lesz CPU használat és semmivel több GPU-t nem használ...a helyzet ugyanaz. Ezt végignézve Afterburnerbe azt látni hogy az órajel is le fel kapcsol pár másodpercenként és a GPU használat is ugrál folyamatosan mint egy varrótű. Az edge böngészőben ez úgy működik hogy a videó dekódolás az szépen felugrik 20-30%-ra és folyamatos szinte egyvonalban fut, 1080p-ben 70-80% on megy a GPU és kb 20% CPU-val és semmi akadás. Itt jött képbe a Firefox ami valamivel jobb a GPU használatban mert nem "rángatja" sem a frekvenciát sem a használatot, de ez sem használja "rendesen" a dekódolást GPU-ból mert magas a CPU használat.
Youtubeon egyik böngésző sem használja a GPU dekódolást! - És itt jön az érdekesség, a Pale Moon, ez bizony bármilyen oldalon lévő videót GPU-val old meg, még a Youtubost is, sőt 1080 60fps és 360 fokos 60fps 1080p/s -es videókat is! Viszont ez a böngésző már nagyon gyenge más feladatra, mindennapos használatra ócska.
Kérdem én, hogy most komolyan visszafelé fejlődik ez a dolog? Már nem pálya a HW gyorsítás? Vagy így kukázzák ki a régi VGA-kat amik gyakorlatilag simán bírnák még? Létezik erre valami megoldás? Értem én hogy már i24 meg Ryzen 415 van és azon észre sem lehet venni hogy a szerencsétlen CPU dolgozza amit nem is neki kéne de ez röhej, hogy ami elvileg nem változott semmit az már nem megy ugyanazon a configon.
Driver vagy hasonló dolgok kizárják ezt a problémát mert van egy W7 is ezen a gépen amin pl egy jó régi 17.7.1 -es driver van.
Gondoltam rakok képeket de elég macerás és sok lett volna minden variációról.

A MEGOLDÁST összefoglalva ideírom:
A youtube problémát a H264ify kiegészítő megoldja, viszont a többi oldalon csak a Firefox használja "normálisan" a GPU-t, és ez nincs másképp egy RX570 -es kártyával szerelt gépen sem.
Sziasztok!
A Telekom TVGO alkalmazást sokszor használom a számítógépen. Az utóbbi két hétben semelyik böngészővel (Firefox, Google Chrome, Opera) nem tudtam belépni, mert ha beírtam a megfelelő adatokat (email, jelszó) csak pörög a belépésjelző és nem történik semmi. Bejelentettem, most vizsgálják, de szerintem nálam lesz a gond, mert másik számítógépen jól működik a dolog. Viszont tegnap újra kisérleteztem és bár a fent jelzett böngészőkkel nem működött, de a Microsoft Edge-el viszont igen. A TVGO player telepítve van. Amikor az
Edge-t indítom el, akkor meg is kérdezi, hogy átváltok a a TVGO player-re és az igen után be is lép a programba. Arra halványan emlékszem, hogy egy pár napja az értesítési sávon megjelent egy kiírás, miszerint az egyik alkalmazás alapállapotba állt vissza (de hogy melyik, azt már nem tudom).
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Hol és hogyan tudok a mega.nz-re meghívottamnak teljes jogosultságot adni?

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Az a gondom, hogy amikor reggelente megnyitom a böngészőt, felugró reklámok özöne áraszt el minden reggel, immár több hete, és 10 percembe telik míg kitörölgetem őket, és szinte minden nappal egyre több lesz.
A gépemen win 10 pro 1903 van, Chrome böngésző, a windows saját vírusirtója, és uBlock origin is fel van rakva. Milyen progit v. alkalmazást kéne telepítenem ezek ellen a reklámok ellen?
Köszönök minden segítséget.
Milyen program,vagy plugin kell hozzá ha chrome-ot használok? Minőségrontás nélkül lenne jó. Bandicammal próbáltam de ha megmozdítom az egeret az rögtön a kép része lessz. Ezért érdekelne egy jó megoldás.
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy ki mire esküszik, hogy szerinte melyik a napjaink legbarátabb memoriahasználó böngészője?

I5 cpu
16gb ddr4 ram
128 GB ssd
4gb rx 480 vga

Nem béta, nem tesztelésre való, fejlesztik a mai trendeknek, elvarasoknak megfelelő ütemben, időben.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

zsipu2001
  • 3 Vendég
  • 150 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!