Üdv!

Hú nem is tudom hogy kezdjem...már említettem valahol ezt a problémát de gondoltam kérdésnek is felteszem. Teszteltem már erre jó pár böngészőt, benne vagyok pár csopiba FB-n és mikor már az értesítésekből nyitogatom ugye a reakciókat hsz-eket akkor kb 10-15 perc után felzabál a böngésző 1-1,5 gigát és kezd használhatatlanná válni az egész oldalt, 1 lapon is, amikor ez bekövetkezik akkor akármilyen görgetésre kattintásra azonnal pörgeti a procit össze vissza mint egy elmebeteg.... de semmi lemezművelet se hálózati tevékenység, de ez látszik majd a lentebb linkelt képemen is, ilyenkor mégis mi a búbánatot számol/csinál a proci és miért van ez???? Opera böngésző még ki is írja hogy elfogyott a memória :O hol mikor ott van kb még 5 giga szabadon...
Ha bezárom a lapot azonnal kiürül a memória azon a processen, egyéb esetben ott rohad..... hozzá teszem közbe nyithatok videót filmet bármit, azok ugyanúgy villám gyorsan mennek, ki ne találják hogy kevés egy FB -hez ez a proci mert az vicc lenne Grin Létezik erre valami megoldás? Én nem találtam semmit róla Googleban sem Grin Hátha valaki szaki ezt meg tudja magyarázni miért ilyen szar.....
http://kepkezelo.com/images/x9lbwx0o6rh1nu3470jw.jpg
Az IDM-ben a Letöltések => Beállítások panel általános fülén hozzárendeltem a Vivaldi böngészőt, megadtam az elérési utat. De a böngészőben a bővítményeknél mégsem jelenik meg a bővítmény.

i.imgur.com/MiYxAZ6.png

Mit rontottam el? Segítsetek!
Konfigom:
Intel core i3-380M 2x2,53 Ghz,
4 gb ddr3 -1333 mhz
320 GB HDD

i.imgur.com/eD5TimI.jpg

i.imgur.com/3O2qzCT.jpg

i.imgur.com/nqKl5VT.jpg

Egy hete frissült a firefoxom azóta fokozatosan ha több ha egy lapon lassan megy van rá megoldás? Vagy visszafrissiteni egy számmal előbbi verzióra?

Vagy akkor még kell vegyek 4 gb rammot.?

Válaszokat előre is köszönöm.
A Firefox böngészőben minden oldal behívásakor azt írta ki, hogy a biztonságos kapcsolat sikertelen, ezért az ESET Internet Security 11-be a címben említett opciót kikapcsoltam és újraindítottam a rendszert. Most minden oldal betöltődik.

Kérdésem, hogy ez így biztonságos vagy kapcsoljam vissza? Ha visszakapcsolom és újraindítok, betöltődnek az oldalak?
Sziasztok!
Amióta felraktam az új böngészőt, minden egyes alkalommal ezzel a hibával indul, már lassan megbolondulok tőle mert nem találom rá az orvosságot.
Más is találkozott ezzel?
Mi a megoldás?

Köszönöm.

i.imgur.com/VBgX9W6.jpg
Eskü nem tudok, Hsz-t írni a Letöltések közé, ezért teszem ezt ide, nem mintha erre lenne megoldás, csak tájékoztató jellegű:

Gondoltam kipróbálom, most komolyan hova a f@szba "fejlődik" már csak az internetezés, amit a képen láttok az 2 FB fül, bent vagyok épp egy csoportba és azt pörgetem és nyitogatom a Hsz-eket, és hozzá teszem a 32 bites Firefox, a gépembe 8 giga RAM van, de a rendszerrel együtt ez már felzabált 6 Gigát, és Windows 10 LTSB, itt most gyorsan hozzá is teszem hogy gyakorlatilag semmivel kevesebbet nem éri be ez a rendszer mint a Win7 vagy akár a 10-es normál változatai, mi lenne még ha a 64 bites Fox menne? Ja és ilyenkor már az FB szaggat haldoklik stb.
https://imgur.com/dCxGCUN
Tudtok abban segíteni hogy a kezdő oldalam a Google.
És nem mindig adja be .
arra hivatkozik hogy nem biztonságos.
A másik hogy bővítmény?????! csatlakozási hiba???!
i.imgur.com/dDGo0An.jpg
Megint beírom ide is ,hátha tudja valaki a megoldást.
Egy t. oldalon kattintok a feltöltésre és nem nyitja meg az információkat róla. A borító képe se ugrik fel,ha rákattanok. Újraindítom a böngészőt,akkor egy darabig jó. Firefox Q bétát használok,de a nem bétával is csinálta. U block origint használok reklámblokkolónak.
Pl az üzenőfalon rejtett tartalomra is kattintok a hozzászólásoknál nem nyitja meg. Mi lehet a gond ?
Üdv. Smile
Valamit lehet az ellen tenni hogy okos tv-n Youtube-on ne jelenjenek meg minden videó előtt reklámok? TV-re létezik reklámblokkoló?
Sziasztok

Google Chrome ( 63 verzió) szeretnék exportálni könyvjelzőket és jelszavakat Microsoft Edge-be (41.16299.15.0 verzió)
Köszönettel: Millord
Youtube mp3 letöltő addont keresek mozillára, mert amelyiket használtam behalt s nem találok egy normálist amivel direkt a youtube oldaláról tölthetem le a zenét, köszönöm előre is.

Köszönöm a válaszokat Smile
A következő problémára kérném a segítségeteket.
i.imgur.com/oKb0kHK.png
Átléptem a Mega letöltési limitjét.
i.imgur.com/ImicqdT.png
Ilyenkor mit lehet tenni?
Sziasztok !

Egy kollégám laptopját kell majd a címben megadott módon tisztítani.
Milyen bevált, általatok használt programokat javasoltok ?
Újra telepíteni csak végső esetben szeretném.
Itt is olvastam a Firefox böngésző megtisztításáról, de mivel én nem azt használom, nem töltöttem le, s a neve sem jut eszembe.
A laptopon Windows 7 van.

Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok!
Mióta megváltozott a Chrome Gmail bejelentkezési képernyője, a gmail megnyitásakor HTML nézet fogad. Szeretném normál nézetre változtatni, de nem tudom. A következő megnyitáskor megint HTML nézet jön be és ott kell a normál nézetre kattintani. Hogyan lehetne átállítani, hogy mindig normál nézet jöjjön be alapból? és ne kelljen kattintgatni? Ja, és Google Chrome-t használok. Az IE -vel a régi nézet jön be.
Köszi
Segitségeteket kérném!A proléma következő:a legfrissebb Google Chrome van telepítve,de ennek ellenére nem tudok bővítményt telepiteni.A megjelent szöveg:meghiusult-hálózati hiba"
Üdv Windows 64-bites windows 10 creators update-et használok .A google chrome telepítése után ,ha megpróbálok a chrom-ba bejelentkezni vagy bővítményt telepíteni lefagy a chrome és csak a feladatkezelőben tudom leálitani.Megpróbáltam 32-bites crom-ot ugyanaz a hiba, a viváldi böngészővel szintén a firefox és az edge-nél nincs ez a hiba szerintetek mi lehet a megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok

Meg lehet azt valahogy csinálni, h a Firefox-ot, Edge-nek érzékelje az "internet" ?

Köszi
Sziasztok.
Pár napja a chrome indításakor a beállított, a centrál media csoport oldalválasztó lapja jön be.
Sőt az IE -ben is a kezdőlap kattintásakor, ott is az indul el.
Az lenne a kérdésem, hogy valahogy le lehet tiltani, hogy a saját kezdőlapom induljon el amit én beállítottam.
Előre is köszi a segítséget.
i.imgur.com/P6VZBGQ.png
Jó estét!
Pár napja kínlódok. Jogtiszta win10, sőt minden más is a gépemen. Chrome böngészőt használok.
Teljesen random időközönként elindul, és nyit meg oldalakat, jellemzően ugyanazokat, utóbbi időben orosz nyelvűeket.
Természetesen, az első elhárító lépéseket megtettem, beállításoknál minden tiszta, az msconfig fájlban sincs semmi nem odavaló
az automatikus indításnál. Próbálkoztam már regedit-ben is, elvileg mindent kiszedtem, ami ".ru" val kapcsolatba hozható, illetve a run és runonce értékeknél is megnéztem.
Ráengedtem egy regcleaner-t is, de szerintem elég régi verzió 4.3-as.

Az a baj, hogy ha leszedem a Chrome-t és újratelepítem, akkor is ez van.

Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm!
Üdv: Feri
Sziasztok!
Tegnapi win10 tiszta telepítés után a böngészőeim/crome, edge,firefox/ ha videós oldalra kattintok ez a képfogad. A facebokon levő videokat is jól lejátsza.
Az Adobe Flas feltöltve, Silverlight szintén.
A rendszeren lévő képeket, videókat szépen lejátsza. El sem tudom képzelni mitől van ez.
Az internet beállításoknál a csuszkát minimálisra állítottam.
Más: A Wind.old mappában lévők törölhetők-e?
Amugy minden más tökéletes csak a böngészésem akadozik.

Várom segítségeteket.
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/UnOeolo.jpg
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

angol82, vivid, Zsombi33, Lali, ivanyi005

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!