Szaisztok!
Pár napja a google márt játszik velem... és márt nagyon idegesít.
Bármilyen oldalt próbálok meg nyitni mindig ezt a hibát adja:
i.imgur.com/45jLUzO.png
Amiket próbáltam:
- Google Cache Törlés
- Google Újratelepítés
- CCleaner tisztítás de semmi.
érdeklődőm , hogy hol találom az operába a használt user nevet és a hozzá tartozó passwordot ? köszönet
Üdv!
A napokban az asztal PC-ről átköltöztem a Laptopomra, amin jelenleg a Google Chrome Verzió: 78.0.3904.108 (Hivatalos verzió) (64 bites) van fent. Szinkonizáció bekapcsolva, több eszkön is remekül működik. Viszont, van pár weblap amire:

a, nem tudok belépni, a bejelentkező odalon a "belépek" gomb nem reagál semmire
b, PM üzenetet elolvasok, vissza megyek a Főoldalra és kidob az oldal
c, Fórumba barangolok, és új topik betöltésénél kidob az oldal

Edge-be is kipróbáltam, mert jelneleg csak ez van fent második Webböngészőnek, és ott minden perfekt.
Asztaliról működik minden, vissza ellenőriztem, hogy netán az oldalak pillanatnyilag nem működnek jól.
Nem hiszem, hogy a szinkronizálással lenne gond, mert akkor vagy nem jegyete volna meg a nick/pw párost, vagy valami írott hibát produkált volna...
Mit tudok csinálni ? Azt hogyan ?
Köszi.

Megoldva talán:
Engedélynélkül települt egy plugin, ami blokkolt. Elvileg most jó, de majd a gyakorlat többet mond.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Microsoft Edge Bétában be lehet-e jelentkezni Google fiókkal, ugyanúgy, mint a Chrome-ban? Smile
Üdv!

Config: Q8400, 8G Ram, HD7770 (Windows 10 Pro)
Operát használok már kb 2 éve, de 1-2 hónapja azt vettem észre kezdetben hogy pl Phubon és hasonló oldalakon elkezdtek szaggatni a videók már 480p -be, mondom ezt nem hiszem el, Elindítom ugyanazt Edge-ben és tükörsimán megy, oké mondom akkor felteszek még chromium alapút tehát a Chromot és a Vivaldit, mondanom sem kell ugyanolyan sz@r volt mint operában.
Ezek után álltam neki az Eszközkezelővel(teljesítmény fül) és az Afterburnerrel vizsgálni...A chromium böngészők alatt az eszközkezelőben a videó dekódolás az ugrál/szakadozik és emiatt akad a videó is, ha feljebb rakom a felbontást akkor rohadt magas lesz CPU használat és semmivel több GPU-t nem használ...a helyzet ugyanaz. Ezt végignézve Afterburnerbe azt látni hogy az órajel is le fel kapcsol pár másodpercenként és a GPU használat is ugrál folyamatosan mint egy varrótű. Az edge böngészőben ez úgy működik hogy a videó dekódolás az szépen felugrik 20-30%-ra és folyamatos szinte egyvonalban fut, 1080p-ben 70-80% on megy a GPU és kb 20% CPU-val és semmi akadás. Itt jött képbe a Firefox ami valamivel jobb a GPU használatban mert nem "rángatja" sem a frekvenciát sem a használatot, de ez sem használja "rendesen" a dekódolást GPU-ból mert magas a CPU használat.
Youtubeon egyik böngésző sem használja a GPU dekódolást! - És itt jön az érdekesség, a Pale Moon, ez bizony bármilyen oldalon lévő videót GPU-val old meg, még a Youtubost is, sőt 1080 60fps és 360 fokos 60fps 1080p/s -es videókat is! Viszont ez a böngésző már nagyon gyenge más feladatra, mindennapos használatra ócska.
Kérdem én, hogy most komolyan visszafelé fejlődik ez a dolog? Már nem pálya a HW gyorsítás? Vagy így kukázzák ki a régi VGA-kat amik gyakorlatilag simán bírnák még? Létezik erre valami megoldás? Értem én hogy már i24 meg Ryzen 415 van és azon észre sem lehet venni hogy a szerencsétlen CPU dolgozza amit nem is neki kéne de ez röhej, hogy ami elvileg nem változott semmit az már nem megy ugyanazon a configon.
Driver vagy hasonló dolgok kizárják ezt a problémát mert van egy W7 is ezen a gépen amin pl egy jó régi 17.7.1 -es driver van.
Gondoltam rakok képeket de elég macerás és sok lett volna minden variációról.

A MEGOLDÁST összefoglalva ideírom:
A youtube problémát a H264ify kiegészítő megoldja, viszont a többi oldalon csak a Firefox használja "normálisan" a GPU-t, és ez nincs másképp egy RX570 -es kártyával szerelt gépen sem.
Sziasztok!
A Telekom TVGO alkalmazást sokszor használom a számítógépen. Az utóbbi két hétben semelyik böngészővel (Firefox, Google Chrome, Opera) nem tudtam belépni, mert ha beírtam a megfelelő adatokat (email, jelszó) csak pörög a belépésjelző és nem történik semmi. Bejelentettem, most vizsgálják, de szerintem nálam lesz a gond, mert másik számítógépen jól működik a dolog. Viszont tegnap újra kisérleteztem és bár a fent jelzett böngészőkkel nem működött, de a Microsoft Edge-el viszont igen. A TVGO player telepítve van. Amikor az
Edge-t indítom el, akkor meg is kérdezi, hogy átváltok a a TVGO player-re és az igen után be is lép a programba. Arra halványan emlékszem, hogy egy pár napja az értesítési sávon megjelent egy kiírás, miszerint az egyik alkalmazás alapállapotba állt vissza (de hogy melyik, azt már nem tudom).
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Hol és hogyan tudok a mega.nz-re meghívottamnak teljes jogosultságot adni?

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Az a gondom, hogy amikor reggelente megnyitom a böngészőt, felugró reklámok özöne áraszt el minden reggel, immár több hete, és 10 percembe telik míg kitörölgetem őket, és szinte minden nappal egyre több lesz.
A gépemen win 10 pro 1903 van, Chrome böngésző, a windows saját vírusirtója, és uBlock origin is fel van rakva. Milyen progit v. alkalmazást kéne telepítenem ezek ellen a reklámok ellen?
Köszönök minden segítséget.
Milyen program,vagy plugin kell hozzá ha chrome-ot használok? Minőségrontás nélkül lenne jó. Bandicammal próbáltam de ha megmozdítom az egeret az rögtön a kép része lessz. Ezért érdekelne egy jó megoldás.
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy ki mire esküszik, hogy szerinte melyik a napjaink legbarátabb memoriahasználó böngészője?

I5 cpu
16gb ddr4 ram
128 GB ssd
4gb rx 480 vga

Nem béta, nem tesztelésre való, fejlesztik a mai trendeknek, elvarasoknak megfelelő ütemben, időben.
Üdv ismét!

miután újra raktam a rendszert és fltettem az ESET Smart Security Premium 12.2.23.0 változatot az alábbi kép fogad a Chrome indításakor:
i.imgur.com/TINV08v.jpg
Van valakinek ötlete?

Előre is köszönöm!

Mawerik
Szeretném megkérdezni van-e olyan videó leszedő progi mint
a Internet Download Manager
Köszönöm a válasz előre is.
Üdv Srácok!

Segítséget kérek TVGO bállításához. Egy fostalicska DELL Inspiron 15 7000-es laposon nem megy az Istennek sem (Vivaldi, Chrome, Firefox, Edge). A klaviatúra sem magyar. Gyári win10 lakozik rajta.
Sziasztok!
A Firefox könyvjelzőeszköztár betűit szeretném növelni. Egyszer már kaptam egy tippet anno, ami tökéletes volt, de elfelejtettem elmenteni. Nem program volt, hanem, ha jól emlékszem a Firefoxban (about config) kellett valamit beállítani. Még a Thunderbird-ben is felnagyította a betűket.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!

Tud valaki ajánlani tutira jól működő FB videó letöltő programot vagy kiegészítőt chrome/opera böngészőhöz?
IDM, Ant, Eagleget ezek már bukósak, észre sem veszik a videók java részétAngry

Megoldás:
Az új IDM már igazából megoldja a problémát (6.32 build 8)
Üdv!

Nem olyan régen volt hasonló kérdés, csak az már le lett zárva....
Szóval, kérdésem az lenne, hogy tud e valaki valamit az Opera áruházról, ugyanis hónapokkal le vannak maradva a kiegészítők, pl az uBlock.
Az 1.17-es tavaly októberi van az Áruházban de már 1.18.4-nél járunk ami most Februári....tudom a Gitthubról a csomagolt verzió telepíthető, de amellett most nézzünk el!
Azt kizártnak tartom, hogy Operára azért nem frissül mert ezt nem érintik a javítások, hiszen az is egy Chrome, lehet haldoklik az Opera háza tája.
Ugyanez a helyzet az adguardal is, az adblock plus viszont frissül de azt hagyjuk....
Ja és a "Install Chrome Extensions" se működik már!


Közben észbe kaptak, már bekerült a kiegészítő áruházba a fentebb említett 2 reklámblokkló új verziója.
A következő lenne a kérdés hogy tudnám véglegesen kikapcsolni a rövid youtube reklámokat?

A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
A Firefox-ban, hol lehet állítani a könyvjelző eszköztárban elhelyezett könyvjelzők betűméretét.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok. Megpróbálom egyszerűen leírni a kérdésem és egyben észrevételem Smile Szóval legfrissebb Operáról van szó. Bővitményeknél van olyan hogy "Install Chrome Extensions",na én ezt felraktam. Ezután beléptem a Chrome bővitmények árúházba és ott letöltött a legfrissebb Ublock Origint. Okés ez így vagy inkább maradjak a simán Opera bővítményekből tölthető Ublocknál? Chrome árúházban jóval gyakrabban frissül(most 1.18.2). Úgy vagyok vele,hogy reklámblokkolóból mindig jó a friss. Egyébként szépen működik . Kinek mi a véleménye vagy tapasztalata?
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, abba hogy a Firefox böngészőben a menüsor betűtípusát hogyan lehet növelni? Segítséget köszönöm előre is!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!