Üdvözlet mindenkinek.

Sajnos belefutottam egy zsarolóvírus támadásnak.
Amit használok:
Op.rendszer - Win 10 1909,
Védelem - Defender (Tehát a win 10 saját vírusírtója)
Lényegében, Majdnem az összes fálj jelenleg "lokd" kiterjesztéssel rendelkezik.Nyilvánvaló,hogy semmit nem tudok kezdeni velük.
Ebben kérném a segítséget,pontosabban a fájlok visszaállítását az eredetire.

A segítséget előre is köszönöm!
Olyan kérdésem van hogy érdemes-e vele foglalkozni? Egy 2 TB külső HDD szeretnék formázni NTFS-re FAT 32-ről de nem sikerül. Így kaptam nem tudom mit csináltak vele. Amit tudtam megpróbáltam vele az AOMEI Partition-nal. A képen a 3-dik lemezről van szó. Próbáltam törölni de 17 óránál több időt írt ki.
Pechemre áram szünet volt. Formázni sem engedi. Javaslatokat várok ha lehet, parancssorból még nem dolgoztam. Ha nem lehet javítani azt is nyugodtan írjátok meg.
i.imgur.com/RN9Lhh4.jpg

Még annyit hogy ha bedugom az USB-be az AOMEI, az intéző is irtózatosan lelassul, itt is a 3 lemez.
Itt egy másik kép is a MiniTool Partition.
i.imgur.com/Mtx35zT.jpg
Üdv,
véletlenül egy olyan USB memóriát formáztam és írtam rá egy képfájlt amin volt pár hasznos adatom is. Az adathordozó nagy részén portábilis programok voltak telepítve és utána volt néhány dokumentum rámásolva amit talán a képfájl nem irt felül.
Milyen programmal lehetne a megmaradt adatokat visszanyerni?
Sziasztok,
egy laptop merevlemeze hibás szektort tartalmaz. A Hard Disk Sentinel szerint a kondíció megfelelő de a rövid önteszt és a részletes önteszt nem sikerül.
A hibás szektorok a lemez legelején található a felületteszt szerint de a chkdsk nem talál hibás szektort. Lehet, hogy a rendszerpartíció előtti rejtett partíciókban van.
A merevlemezt nem tudom kivenni a laptopból de szeretném elszigetelni az esetleges egyéb hibás szektorokat. Hogyan lehetne megcsinálni a lemez felületének újrainicializálását ebben az esetben? Természetesen a rendszert újratelepíteném. Létezik valamilyen Boot CD ilyen esetre?
Sziasztok!

Van egy Sony 8 Gb-os pendriveom, amivel eddig nem volt gond ugyanis legutóbb Win 10 rendszert telepítettem vele. Mivel már nem volt rá szükségem, leformattáltam, de valamiért 2 partíciót látott. Najó lement a formázás, majd megpróbáltam a másik partíciót is, az már sikertelen volt.
Ekkor próbáltam a Rufus programmal leformattálni mert egyszer behülyült a pendriveom hogy 8GB-ból csak pár KB-ot látott . Nem állítottam be képfájlt mert minek csak formázni akarom, erre kiírta hogy "írási hiba"..? (pendrive neve "NO_LABEL"Wink
Most az van hogy már a windows sem ismeri fel a pendriveot hiába csinálok vele bármit. Próbáltam az eszközkezelőből kitörölni és újracsatlakoztatni...sikertelen. Próbáltam a lemezkezelőben piszkálni, látja hogy ott van, de semmire nem reagál ott sem.
Szerintetek végleg kinyírtam a pendriveot?
Sziasztok,

Adott egy Intel SSD 180GB méretben.
Két partíció van rajta: rendszer 88 - adat 79GB méretben.

Az adat partíció formattálva lett (volt némi kavarodás sajnos, inkább ne feszegessük...)
Rögtön ez után próbáltam az adatokat visszanyerni, de sem foldereket, sem fájlokat nem találtam a partíción.

Amivel próbáltam:
Recuva, DiskGenius, EaseUs Data Recovery, NT Getdataback, RS NTFS Recovery, RS Partition Recovery.

Ötletet, tanácsot kérek, hogyan tudnám helyreállítani?

Köszönöm.
Sziasztok!
Hogy a búbánatban létezik, hogy a BIOS-ban sehol nem található meg az ADATA SX6000PNP m.2-es 250Gb-os SSD-m.
Egyedül a boot opciónál látható, hogy ADATA boot manager. Néztem videókat, a PCH-nál is látszanak, stb. Nekem sehol.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Adott egy 1TB-os vinyo, ami két részre van osztva (ADAT+RECOVERY). 693Gb foglalt hely vanjelezve és 29,9Gb szabad. Ám valójában csak 169Gb foglalt helyet mutat ténylegesen a Total Commander ( ha a mappákat öszesítem), illetve ugyanennyit mutat a Scanner program. Viszont az AOMEI Partition Assistant szintén csak 29,9 Gb szabad helyet mutat. most akkor mi az igazság?
kepkezelo.com/images/ap0oaj9s6tmqv5buxnnj_thumb.png

kepkezelo.com/images/r7qhp2wu64zddk3qfcuo_thumb.png

kepkezelo.com/images/wlo80d13vwrbr6v0np64_thumb.png

kepkezelo.com/images/3rup21z9wg2cpf5z506o_thumb.png

Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdvözlök mindenkit!

_A következő dologban kérnék egy kis segítséget.
500 GB USB 2 Külső adattároló nem olvasható.
_A windows 10 lemezkezelője: 465,76 GB RAW
Kifogástalan aktív elsődleges partíció.
_AOMEI Partition Assistant: 465,76 GB NTFS
Foglalt hely 455.80 GB (97,86%)
Szabad hely 9,95 GB (2,14%) Üzenetet jelenít meg.
_Van - e lehetőség az adatok
helyreállítására, ha igen hogyan, vagy a tárolón
lévő adatok végleg elvesztek?

sefilaci

Köszönöm a segítséget!
Szép napot! Kíváncsi lennék egy ssd meghajtón minden hónap végén 95-100 GB írás megy végbe. KB most lesz egy éves a meghajtó és már 98% most 960GB írást ír a programja crucial programját használtam. Hogy 1 év alatt 2 % dobott a kondícióból ez normális illetve a minden hónap végén 100gb írás az nem túl sok? (Tisztában vagyok ez hülye kérdés)

A meghajtón a rendszer van (Windows 10 Pro) illetve az office 2019 windows defender szokta a napi definiciós frissítéseit feltenni .

SSD: Crucial BX500 120GB van szó
Sziasztok!
Van egy 1TB-os USB 2.0-ás külső HDD-m, amit most tervezek újraformázni. Az lenne a kérdésem, hogy a cluster méretet vagy más néven lemezfoglalási egységet mekkorára érdemes beállítani? Mert olvastam, hogy általában alapértelmezetten szokás hagyni, de én csak főleg tömörített fájlokat tárolnék rajta, filmeket, képeket, PDF dokumentumokat, stb így a sebesség annyira nem volna fontos szempont nekem, inkább a lehető legnagyobb tárhely elérése lenne a cél.
Sziasztok vettem tegnap egy WD10EZEX hddt azt vettem észre egy idő után kattan valami random mint ha parkolná a fejet. És ekkor a Load/Unload Cycle Count egyel nő ez normális ? Ki van kapcsolva windows energiagazdálkodási beállításoknál hogy leállítsa a merevlemezt ezen kivül van egy másik hdd az nem csinál ilyet. Ez normális ennél vagy ez baj ? Moduláris tápom van külön új kábelre kötöttem csak ezt a vinyot akkor is csinálja. Új sata kábelel is kipróbáltam akkor is ez van.
A 2 merevlemez között mi a különbség ? Most szeretném az egyiket megvásárolni csak nem tudom mi a különbség köztük.
sziasztok van 1 lenovo thinkpad 10es tablagepem win10el 64gbos tarhellyel. kerdesem az lenne hogy tárhely hiány miatt pendrivera vagy memoriakártyára telepitve futnanak gyorsabbban a programok vagy a játekok? ugyertem melyik a gyorsabb iras olvasasban pendrive vagy sd kártya. csak usb2es bemenet van a tableten. ezert elgondolkodtam h ezmiatt talán az sd kártya lenne gyorsabb de nemtudom.
erre van-e megbízható progi ? mivel elég kósza hírek járja az egyes pendriverekről. köszönet
Sziasztok!

Egy vinyón az adatok összekuszálódtak. Fájlnevek, szerkezet, könyvtárak...minden. Free helyreállítóprogrammal le tudom szedni róla az adatokat valamennyire, de a fájlnevek katyvazok, könyvtárak nincsennek. A get data back for ntfs program lenne a jó, de nem szívesen venném meg mert egész életem során ez az első és remélem utolsó alkalom is, hogy használnám. Nincs ennek valami alternatívája, ami tényleg tud mindent? Sokszáz gigányi adat, tehát demo meg ilyesmi nem tudja ellátni ezt a feladatot.
Szép napot! Abban kérnék segítséget szeretnék egy merevlemezt vásárolni csak nem igazán tudom milyen merevlemez lenne megfelelő. Elég sokat töltök le dolgokat merevlemezre steamről, játékokat, filmet. Illetve napi 9 órát megy egyhuzamban a gép jelenleg egy wd5000aakx típusú eszközöm van. Most egy 1TB sata3 szeretnék csak nem tudom melyik márka lenne jó. Legútobb WD blue 1TB lemezével szemeztem nem tudom hosszú távon müködne-e. 15000 FT tudnék erre a célra áldozni most. Annyi kikötésem lenne seagate merevlemezt nem szeretnék ezzel negativ tapasztalatom van. kb decemberben tervezem a vásárlást az iponról nem tudom itt megéri-e.
Köszönöm.
Sziasztok, neten olvastam hogy ennek az alignálás dolognak rendben kell lenni illetve ugy lehet kideríteni msinfo32 futtatva
Partition Starting Offset ez az érték osztható e 4096 maradék nélkül.
Újra kellet telepítenem a rendszerem töröltem mindent particiót de most ránéztem ugye az ssdn 3db partició van UEFIs telepítés.
(Elözönek volt rajta rendszer)
Na ebböl a 3. a legnagyobb nem osztható maradék nélkül ilyenkor mit kell csinálni ?
Láttam az aomei partition tud ilyet csak 2048 vagy 4096 kell rávenni vagy maradhat optimized ?
Vagy ez hülyeség és nem kell vele foglalkoznom.
Tudom hülye kérdés még csak tanulgatom a dolgokat elnézést ezért.
Sziasztok abban kérnék segítséget van egy bx 500 crucial ssdm kb 3 hónapos. Kb 1 hónap alatt a wear leveling count legalább 4-el nő ez normális ? egy hónap alatt az ssdre maximum 100-110gb írás történik. Mit állítsak be pl hogy ez kevesebb legyen ? virtuális memóriát hogy állítsam be ehhez illetve a 1809 win10 az előtöltést sysmain ki kell kapcsolnom ? Hogyan kell ezeket beállítani? (rendszert) Soha nem töredezettségmentesítettem az ssdt.
8gb ram van a gépben.
Sziasztok! A kérdésem a következő, rendszer partíción van egy 100 megás efi amit össze kellene vonni a nagyobb résszel, és ehhez milyen programot használjak? Most lett telepítve az új rendszer,akkor úgy nézett ki hogy eltűnt formázáskor.kepkuldes.com/images/997f68152831b24db85644c40acf3264.png
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Lali, donci4
  • 10 Vendég
  • 153 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 18,606 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!