VGA

Halli!
Mostmár le váltottam végleg a jó öreg LGA 775 Gépemet...
Most össze raktam egy újat Grin
Jelenleg csak egy 3 magos procival rendelkezem de egyenlőre elég...
8 GB DDR3 1600MHZ Ram-al
És egy Asus Strix R7 370 Gaming 2GB Videókártyával
Nos a kérdésem az lenne hogy:
Ez a kártya kicsi melegedős, ha be indítom a gépet nem pörögnek a ventik ez tudom normális ha fel melekszik X fokra be kapcsolnak
Normán használatba 50-60FOK (Netezés)
Játék közben 80 fokot is eléri nem lesz baja ? Nem fog hamar hibásodni illetve nem vállik el a Chip a laptól ?
Sziasztok, Van nálam egy sérült biosos msi gtx 660 2gb/oc kártya ehhez hol tudnék vbios szerezni illetve milyen programmal tudnék vbiost flashelni erre a kártyára? nvflash hallottam de ezt milyen kapcsolókkal kell használni ? Ha rádugom a gépre nvflash felismeri a kártyát tudnék vbiost tenni rá. Köszönöm előre is.

VGA

Halli!
Ma át pakoltam a régi gépemből a cuccaimat.
Új lap: Lenovo MTQ45MK
Amikor át pakoltam ment minden VGA is.
Aztán nem akart menni a windows és szét szedtem és újból össze raktam. Most is müködik de egy probléma van:
Amikor be rakom a PCI-E Kártyát nem add rajta képet.... csak alaplapin
BIOS-ban át állítottam de így se...
Radeon HD 7770 GHZ EDITION 1x 6PIN benne van...
próbáltam egy másik kártyával is ugyan ez... mi lehet a probléma ?
Ha elindítom a MSI Kombustort elindul 100-120fps-el majd leesik 70 körüli értékre és ott is marad. + az 1000 valahányszáz mhz-ből csak 500-600 marad. Ugyanez van a játékoknál, nem hajlandó 900mhz-ig se elmenni. Valaki tudna segíteni? A válaszokat előre is köszönöm!

VGA

Hall!
Van egy SONY VAIO VGN-FE31B Laptop
Amibe van egy nvidia GO 7400 vga
Ehhez tudok drivert Windows 8.1-hez? Mert találtam de nem megy...
Sziasztok szeretnék tőletek kérdezni fontos dolgot!?
Ebbe a gépbe beleférne egy SAPPHIRE Radeon RX 550 Pulse 2GB GDDR5 128bit PCIe
eddig NVIDIA GT 730 128 bit 2gb volt benne?!
Előre is köszönöm a válaszokat!

VGA

Helló!
Van egy Zotac 8800GT AMP Edition kártyám. Ment de aztán el romlott mert csíkozott, csak én szeretem ezt a kártyát és el vittem szervízbe meg javítani. Meg is javították megyen nem csíkozik bírja minden oké. Csak egy a baj: „A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt” ezt a híbát adja a gép és ilyenkor el sötétül és vissza áll. És aztán a számítogép problémát észlelt és újra indult.
Windows 8.1 64 BIT
Driver: 342.01 Ezt használtam javítás előtt is de akkor nem csinálta ezt. De még van a Radeon HD 7770 csak van egy játék amibe több FPS-em van a 8800GT-vel mint a Radeon-al.
Előre is köszi.
Sziasztok!
A régi kártyám el romlott...
És addig alaplapi VGA-m van (Intel GMA 4500)
Keresgéltem rá driver-t windows 10-re de nem akar menni nem kompatibilis a windows-al...
Esetleg nincs Driver-je windows 10-re ?
Illetve videókártyát szeretnénk venni, 2db-ot néztem ki:
Radeon HD 7770 1GB
Nvidia GT 730 2GB
Neten keresgéltem a HD 7770 erősebb.
Mind a kettő darab egy árba van(10000FT)
Amire nekem kell: Pubg Mobile, Pubg Lite, Counter Strike 1.6
Szerintetek jobb a HD 7770 ? Melyik fogja tovább bírni ? Mindnek van doboza.
Helló! Az előző videókártyát el paszoltam mert nekem nem működött, mert gyenge volt a tápom... El cseréltem egy HD 5570 +potoltak.
De már 1 órája próbálom fel telepíteni a drivert de nem tudom... AMD oldal-ról is le töltöttem de nem megy, nem telepíti fel a Catalys Center-t meg semmit
Windows 7 64 BIT

VGA

Helló!
Vettem egy AMD Radeon HD 6690 Videókártyát.
A tápom: http://gembird.nl/item.aspx?id=9783
PC tulajdonság:
4x2GB 800MHZ DDR2 Ram
Core 2 Quad Q8300 Proci
500GB HDD
Az lenne a gondom hogy amikor bele rakom a VGA-t el indul a gép meg stb de nem add képet... a ventilátor forog, integrál videókártyával add képet (akkor is ha benne van a videókártya)
Bios-ban át állítottam dedikált VGA-ra de úgy sem addot képet.
Valami ötlet ?
Arra gondoltam hogy gyenge a táp... van belőle 1x6 PIN és a másik 6 meg molexről adaptor, a VGA-nak 2x6 kell.
Magas terhelés esetén (70%-100%) fura hangot ad. A ventik és a gépben lévő más alkatrészek kizárva. Nem tudom mi lehet a baja, tudom nem mai kártya, de nem szívesen válnék meg tőle. A válaszokat előre is köszönöm! Smile
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémára.

Adott egy Asus Prime B450 M-K alaplap,Ryzen 3 2200G,2x4 GB Patriot Viper DDR4 3000,MHz,be quiet! System Power 9 400W Bronze,Gigabyte GT 1030 újonnan összerakott konfig.

Minden tökéletesen működik,kivéve ha játszani szeretnék,mivel a gép néhány perc játék után vagy már a betöltésnél újraindul.Tesztek sora lefuttatva(memória teszt,stressz teszt) semmi hiba. Memóriát visszavettem 2666 MHZ-re, hátha a 3000 MHz OC kavar be,de semmi. AMD Wega 8-al a játékok tökéletesen futnak.A 1030 másik gépben kipróbálva és ott tökéletesen futtatja a játékokat.

A segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
Adott egy AMD A8-9600 AM4-es processzor,amely egy ASROCK A320M-HDV alaplapban van.
Eddig a processzor APU-ját(révén hogy A-s processzor) használtam. A minap megérkezett az RX550 4GB-os kártyám. Beleraktam a gépbe,újrahúztam a Windows 10-et. A drivert előzetesen elkészítve,pendriveról készültem felrakni. (legfrissebb). Az a gondom,hogy hiába rakom oda,látszólag rendesen feltelepítette,viszont restart után mintha mi sem történt volna... Az AMD Radeon settings-et próbálva hibaüzenetet kapok.
i.imgur.com/cWkNVYF.png

A weboldalról többször leszedve sem jártam sikerrel.
Se újabb,se régebbivel nem léptem előre.
Az integrált iGPU/APU ugyan úgy lecsíp egy adott részt a memóriámból (8GB DDR4),hiába csatlakoztatva van az RX550.

Mit tudok tenni ez ügyben?
Üdv!

Valószínű erre nem lesz megoldás de azért leírom....
Van egy HD7770 VGA-m, példának és a képernyőképek a Metin2 játék közben készültek mert ennél produkálja látványosan.
Az első képen látszik hogy össze vissza ugrál GPU használat és az órajelek fel sem kapcsolnak, ez a 17.1.2 drivertől a mai legújabbig ezt csinálja.
A második képen a 17.1.1 driver van fent és látható a különbség, a játék is jól fut.
Mégis mi változhatott egy verzióval a driverben ami után ezt a kártyát nem hajtja ki, erre a játékra? 1-2 beállítás megnéztem de tök ugyanaz minden alapértelmezetten. Egyébként nem túlzottan izgat mert olyan régi a kártya hogy az új driverek nem adnak már pluszt semmihez, de ha már/még támogatott ez a kártya a mai driverekhez akkor elvárnám hogy azzal is működjön....

Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:megoldható-e valahogy,hogy a windowsban(10-64bit) nagyobb vramot rendeljen hozzá az integrált videókártyának az oprendszer?Esetleg biosban kell ezt megoldani?(alaplap:Gigabyte GA-B250M-D3H;CPU:Intel i5-7500)
Köszönöm a válaszokat! Smile
Sziasztok.
Videokártya vásárlás előtt állok, ezt a 2 darabot néztem ki.
Gigabyte t 630 2gb
Radeon HD 5670
A kérdés az lenne hogy melyiket éri meg venni ?
Melyik a jobb teljesítménybe ?
Sziasztok!

Gondom nem kicsi, de legalább nagy…

Adott egy Hewlett-Packard HP Compaq Pro 6300 SFF típusú számítógép, QuadCore Intel Core i5-3470, 3500 MHz (35 x 100) processzorral és 2x4GB SK Hynix HMT351U6CFR8C-PB típusú RAM, valamint alaplapi Intel HD Graphics 2500 videókártyával és telepített legális Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszerrel. Meghajtóként egy SSD és egy HDD van benne.
Ebben egyszer már működött egy MSI GeForce GT730 2GB-os videókártya, mégpedig úgy, hogy az MSI és az alaplapi is egyszerre üzemelt, 3 monitorral (2 VGA és 1 HDMI-végül is, ez TV-re volt kötve).

Most ezt újra üzembe akartam helyezni, de jött a meglepetés. Első alkalommal csak egy sípolás és alaplapi videókártya VGA portjára kötött monitoron fekete képernyő és bal szélén függőlegesen szép piros pontok sorakoztak egymás alatt. Többi kimeneten se kép, se hang. Gondoltam, hogy belépek BIOS-ba. Gondolat jó volt, de sem F10-re, sem ESC-re, sem DEL-re és semmi másik funkcióbillentyűre nem volt hajlandó belépni BIOS-ba. Ennek örömére csináltam – leírásnak megfelelően – CMOS törlést, de semmi eredményt nem hozott. Na jó, kivettem MSI videókártyát és simán alaplapi videókártyával indítottam rendszert és csodálatosan működött is, Windows szépen futott, alaplapi VGA és display-port átalakítva VGA-ra két monitoros üzemmód is szuperált, sőt, indításkor BIOS-ba is F10-zel beengedett. MSI kártyát visszatéve rendszer elindult, de csak alaplapi VGA kimenetről jött kép, viszont BIOS-ba továbbra sem engedett belépni.

Az MSI kártyáról sehogy sem sikerül képet kapni, többszöri kivétel, betétel után sem.

Próbálkoztam azzal, hogy RAM-okat kivettem, egyesével vissza, majd SSD és HDD nélkül bootolni, de ez sem hozott eredményt, foglalatban lévő MSI-vel.

Az a gondolat is megfordult fejemben, hogy USB-s billentyűzetet nem érzékeli, ezért egy régi PS2-es klaviatúrát előbányásztam, de ezzel sem tudtam BIOS-ba bejutni. (Persze kivett MSI kártyával már minden ment rendben.)

Pedig a lényeg a BIOS-ban rejlik, hisz ott kellene engedélyezni, hogy MSI kártya mellett alaplapi is működjön.

Kérdésem, hogy van-e valami ötletetek, hogyan is lehet MSI kártyát működésre bírni, BIOS-ba belépni?

Köszönettel!

Szerk:
Egy dolog lemaradt, mégpedig, hogy MSI-vel, mikor felállt a rendszer az eszközkezelőben az alábbi hibát dobta:
„Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.”
Üdv. A gép már egy ideje kiírogatja, hogy "A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt".
Próbáltam már régebbi és a legújabb drivert is, de mindegyiknél ezt csinálja.
Mielőtt kijön ez a hibaüzenet, előtte elfeketedik a képernyő, majd pár másodperc múlva visszajön a kép.
Mi lehet ez a hiba? Mit lehet vele kezdeni, hogy nem omoljon mindig össze az illesztő?
GeForce GT710 videokártya.

i.imgur.com/bkgE0SX.png
Sziasztok!

Adott gép: HP elite 8000, Q45 chipset, Q9400, 8Gb DDR3. Most vettem Shappire RX550 pulse 4Gb-t. Clean install és driver feltelepítés után fekete kép fogad a monitoron. Gondoltam bedugom a HDMI-t a TV-re. Ott van kép. Sehogy nem tudom átállítani DVI-ra a kártya kimenetét. Amíg bootol a gép addig mindkettő megjelenítő működik utána monitor kikapcs és csak HDMI van. Hiába "WIN" plusz "P" nem vált át sehova. Radeon beállításokban nem látja a monitort csak a TV-t. Net nélkül telepítettem a gépet és a gyártó oldaláról a legfrissebb drivert telepítettem. Olvastam egy korábbi problémát itt a fórumon ami nagyon hasonló de nem tudtam számomra hasznos dolgot levenni belőle.
https://oprend.hu/infusions/help_panel/index.php?question_id=791
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet beállítani a DVI kimenetet?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!