Sziasztok!A laptop betölt és telepíteni is lehet rá,de a biosba sehogy sem lehet belépni és nem tudok állítani semmit,mi lehet a baja?Köszönöm!
Sziasztok!

Lefrissítettem a notim ami egy HP 250 G3, minden frankó, csak a wifi nem, próbálkoztam már szinte mindennel, eddig nem vezetett eredményre.
1 eszközkezelőben frissítés, ugyanazt dobja föl, eltávolítás után is mire feldobnák egy másikat ott virít az előző Ralink típusú 3290-es...
-ha a tulajdonságokra rámegyek kiveszem a pipát az energiagazdálkodásnál átállítom, második lépésben ugyanott a speciális fülre kttintva a Roaming Sensitivtyt is átállítom High-ra, ujraindítás,
2 lépésben végigmegyek a rendszergazdai parancssoros baromságokon, majd a gép energiagazdálkodásánál is beállítom amiket kell, és még így se jó.
Vagy nem kapcsolódik egyból,vagy elfelejti a wifit menet közben van, hogy újraindítás után játszik cavintonosat, valami hihetetlen....

Valami hathatós segítsége lenne valakinek?

A 1703-as verzióktól jelentkezett ez a wifi probléma....

Digitális licence van a win 10 Home, Pro, Education-ra, de eddig amivel semmi gondom nem volt a 2015-ös, és a 2016-os LTSB verziók, ott nincs ilyen gondom, igaz zokat jobban is kedvelem, de ez az új Edu nagyon tetszene, de így felejtős...
Köszi Zsombi33!!!
Király vagy!
Szevasztok!

Van egy 2.5 éves laptopom.
Egy idő óta, ha gyorsan gépelek, a nullát és az "S" betűt, nem írja le, kihagyja...
Ha visszamegyek és egy kicsit hosszabban nyomom a billentyűt, leírja.
A gép nem lett hurcolva, asztalon használt. Nem borult rá semmi, tiszta.
Aki találkozott már ilyesmivel, kérem segítsen...

Köszönöm!
Van egy emachines e644 laptop a következő a probléma: nem indul el csak a töltés led világit, szerintem alaplap lesza hibás de azért ötleteket várok.
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy, WIFI-ről megy az Internet, de ha rá rakom a NET Kábelt nem megy... Azt írja hogy nincs a kábel be dugva, pedig be van ... Miért csinálja ezt ? Driver Booster-el frissítettem mindent de nem sikerült. Valaki tudja a megoldást ?
Előre is kösszi!
i.imgur.com/5DrJf6p.png
Sziasztok.
Elég gyenge laptopról van szó, jelenleg Windows 7 van rajta. Gyorsan be is kapcsol gond nélkül, de ha netezni szeretnék rajta mindent nagyon lassan töltenek be a böngészők (Chrome, Opera, Explorer), lefagynak. Ha pl. youtube-ról szeretnék zenét hallgatni akkor egy pillanat alatt betölti a klippet a végéig, de mégis valamiért akadozik.

Ugyan ez volt a gondom akkor is amikor XP volt rajta. Ha valami Linux verziót raknák rá lenne valami esély hogy akadás mentesen menjenek a videók, és lehessen rajta netezni?

Konfig:
Processzor: Intel Atom CPU N280 @1.66GHz 1.33GHz
Ram: 2GB
Videókártya: Mobile Intel 945 Express lapkészletcsalád
Hang: High Definition Audio hangeszköz
Tárhely: 150GB HDD

Cpu

Helló. Az lenne a kérdésem hogy ebbe a laptopba lehet rakni eroseb procit ? Aspire 3690 ha lehet milyet/meddig rakhatok bele láttam vidit hogy lehet raknu dual core t bele és láttam olcsók a procik gondoltam rakok bele jobbat legyen gyorsab. Lehetséges ?
Szevasztok!

Vettem egy HP 250 G4-es gépet. Hat hónapos, egy év kötelező+ egy év gyári garancia van rá.
Operációs rendszer nélkül adták, van rajta egy windows 10, de a webkamera , nem élethűen működik,
mintha majdnem "negatív" képet produkálna. A driverét az update rakta fel, a HP illesztőprogramok között nem találtam a gyárit.

Ez a gép:
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/hp/250-g4-m9s72ea-p297901511/#termek-leiras
Az illesztőprogramjai, szofterei itt találhatók:
https://support.hp.com/hu-hu/product/hp-250-g4-notebook-pc/7609933/drivers
Próbáltam driver keresővel, nem talált rá, hiszen van rajta, de nem jó.
Vagy a kamera hibás?
Nyilván külső kameráról tökéletes.
Nem tudom ilyesmivel foglalkoznak-e a garanciások, mert ugye kép van rajta, de minősíthetetlen.

Válaszokat köszönöm!
Sziasztok!
Egy kollégámnak van egy Dell...valamilyen laptopja. Ma este szólt,hogy a gyereke játszott a laptopon,kikapcsolták majd új bekapcsolásnál semmit nem csinál a gép csak egy lakat világít.
Egyenlőre ennyire hiányos az infóm,később többet tudok majd. Most csak előzetes infót próbálok szerezni,mert ez valami egyszerű és tipikus dolog lehet,mivel a szakember akitől érdeklődött egyből rákérdezett,hogy

Idézet

Dell laptop ugye?

Nekem nincs laptopom,nem is lesz de lehet,hogy köztetek már most van aki egyből rávágja,hogy mi a gond (vagy user hiba),miért nem indul a francos laptopjuk,mikor tegnap még használták. Smile
Megígértem,hogy érdeklődök ez ügyben.
Szevasztok!
Vettem egy ilyen gépet,de már előre megcsináltam egy 320gb-os HDD-re egy Windows to-go rendszert,
mivel ebbe a "gépbe" 32gb. eMMC van.
Az összes gépemen kipróbáltam a to-go-t, kiválóan működik...
Ezen olyan biossal találkoztam amit még nem láttam:

Boot Option menü
EFI Boot Devices
Windows Boot Manager
Fel nyíl and le nyíl to change option. Enter to select option.ESC to exit.

A gond,hogy fel-le nyíl nem működik,de az enter sem...
Az ESC kivállóan...Smile

i.imgur.com/996JA7K.jpg
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/eP5V6nO.jpg

Rejtett tartalom:
i.imgur.com/K8O802b.jpg

Barátom vett egy új laptopot, hozta telepíteni de akár mit teszek így jelenik meg.
Van valami saját lemeze de azzal is.
Valami ötlet, hogy lehetne belépni, mert semmire nem reagál.
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion 15 n205-eh típusú laptopom. Jelenleg egy Windows 7 van rajta. A vezérlőpultban úgy van beállítva, hogy a kijelző lehajtásakor hibernálja magát. Ehelyett lehajtás után 1-2 perccel jön a Windows indító hang, és kiírja, hogy a rendszer helyreállt egy váratlan leállás után. Hiba oka: BlueScreen
Mi lehet a gond? Mit tegyek az ügyben, hogy tényleg hibernálja magát, ne pedig kékhalállal újrainduljon?
Sziasztok!
Nem tudtok ebben segíteni hogy honnét lehetne beszerezni vagy nincs valakinek bontásból ilyen átt alakítója?
Van egy laptop és úgy szerelték ki a vinyókat hogy ezeket is kiszedték.
http://www.laptopszaki.hu/szerviz-alk...020-1.html
Segítségeket előre is köszönöm.
HP Pavilon dv9700
Sziasztok!

Asus X550JX notebooknál windows 8.1 és 10 alatt is ha telepítem az asus oldaláról letöltött touchpad drivert akkor az újraindítás után nem működik a touchpad.
Lenne e rá megoldás?

Előre is köszönöm a segítséget. Smile
Sziasztok!

Már 1 éve használom ezt a laptopot és kb. 1 hónapja elkezdett nagyon melegedni. Régebben nagyobb terhelés mellett se ment fel 70°C fölé, most pedig mindig eléri a 90°C-t is (és csak 50°C-ig tudja visszahűteni magát laptophűtő segítségével). Lenne e valami megoldás a problémára? Mi okozhatja?

Előre is köszönöm a segítséget! Smile
Sziasztok!
Van egy öreg Pentium M /1600 MHz/512 MB Ram, Travel Mate 660 Laptop. Szeretnénk rajta youtube-t nézni, de akad.
XP prof SP3 van rajta, szinte semmi program, semmi vírusírtó. Az Internet Explorer hiányol valami frissítést, ill. újabbat, és nem megy.
A Firefox megy, frissít is, az Adobe Flash is felmegy, a Java is rajta van. Megy a youtube, csak akadozik, sőt időnként meg is áll, tehát így nézhetetlen.
Szeretnék a gyerekek legalább a youtube-n használni, filmet nézni rajta.
Feltettem egy kis programot, /cpumon/ amivel látom a processzor használatot. Alapban alig van használat, de amint megnyitom a Firefoxot, rögtön felmegy 60% fölé, és amikor a youtube-t is, akkor állandóan 70, és 100% között van. Amikor eléri a 100%-ot, akkor akad is, rövid időkre megáll.
Használható ez a gép legalább erre? A Win7-el még rosszabb a helyzet. Esetleg másik, Windows-al, vagy másik böngészővel használható lenne még?
Köszi.
Sziasztok! Smile

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy a fent meg nevezett laptopra, hogy tudnék Windows 10-et telepíteni?

Mikor be kapcsolom ez a kép fogad engem:
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/FvsUi3X.jpg
Sziasztok!
Van egy Lenovo 100-15IBD laptopom, amivel a következő a probléma:
Néha bekapcsoláskor, boot közben megáll, lefagy. Még csak a Lenovo feliratnál tart, tehát nem kezdi el tölteni a windows-t. Talán 5 indításból 1-szer ez történik, máskor nincs gond.
Ötleteket várok...
Helló!

Van egy MSI x600-as laptop, megvan már pár éve, és egyszer elkezdte azt csinálni, hogy mikor éppen internetezem vagy filmet nézek stb. , kb. akármit csinálok a bekapcsolástól számított 3-4 óra után fogja magát és leáll a laptop, vagyis nem, mert aztán újra indul.

Amit nem értek, hogy nem úgy indul újra, hogy a Windows kiírja újraindítás... hanem csak puff fekete képernyő és elkezd újra indulni..

Már volt szervizben ott kiderült hogy a 4GB RAM-ja külön van, egy az alaplapban egy nem, szerencsére nem az alaplapi ment tönkre így ki lett cserélve a másik. (különben akkor alaplap csere kellett volna azt mondták..)

Ezután linux ment rá fel a szervizben és nem volt vele gond (de lehet csak véletlen.. szóval nem biztos hogy nem állt volna le), feltették a Windows-t és 4 óra után megint leállt így nem tudott mit csinálni a szervíz vele (annyi hogy nem hibás a RAM már benne Grin)

Kérdem én akkor most mi a gond, mert így eléggé bosszantó ha épp egy gépelés vagy valami fontos közben áll le még ha mentve is volt az az akármi.. plusz ahogy újraindul, szerintem nem is biztos hogy jót tesz neki (tudjátok van az amikor hibásan áll le a gép és a kövi indításnál a Windows normál módú indítása opció jön fel, na laptopon is mikor leáll majd újraindul az van..)

Szerk.:

Köszönöm, válaszaitokat like-kal is értékeltem, Krityu és Alien sajna igen chipset hibás lett. Kb 1,5 éve hogy egyszer túl melegedett amikor havernak adtam, használat közben füstölni kezdett(gyorsan kikapcsoltam.. pihentettem és nem sokkal utána már nem annyira volt szükség rá), valószínűleg akkor történt , de mivel én csak mostanában használtam gyakrabban több órán át a laptopot, így csak most tűnt fel a hiba és szervizben is járt de tegnap ment újra be és végül (jó áron) megoldható közölte a szervizes Smile
Segítséget szeretnék kérni a profiktól. Már telepítettem nem egy Windows 10-est. Telepítés végén mindig tesztelem, de ilyennel még nem találkoztam. Az Edgehez importálni akartam könyvjelzőket az IE-ből. Mindig pár másodperc alatt végzett, most nem, és utána le is fagyott. Csak újra indítás után lehetett hozzáférni, de csak rövid ideig, mert ismét használhatatlanná vál. A gép egy Dell Latitude E 6410-es.Van nekem is ilyen laptopom azon semmi gond, az Edgevel semmi probléma.
Megköszönöm aki segíteni tudna.ComputerFacepalm
Üdvözlettel:
ertner
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

ice63, bercike34, Lali, Zsombi33

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!