Üdv! Van egy kisebb problémám a felbontással filmeknél. Van egy fim a következő felbontással 1280X620 ezt szeretném átalakítani 1024X ? .
Ha van valakinek ilyen táblázata az nagyon jó lenne vagy linkje
Üdv mélyen tisztel hölgyek, úrak, szakértők, megszakértők!

Az alábbé képpekkel jelzett hardverek, szoftver és rendszer található meg jelenleg.
Nincs már napi használatban, ennek ellenére biznyos időközönként elszoktam indítani, és a Windowst frissítem, vagy éppenséggel maga a rendszer önállóan teszi a dolgát. (Jelenleg is a Windows szerint naprakész)
A problémám, vagyis az észrevételem, hogy 1920*1080 60p -be van HDMi -vel össze kötve a gép és a felbontás mégse ennyi, vagyis program, hardver szerint ennyi, a gyakorlatba el van csúszva a kép, mintha 0,5 - 1cm -l nagyobb lenne minden irányba. Ezt nem igazán tudtam fotózni, prezentálni. Mivel ha lefényképezem, és Paintba beillesztem a képet ott rendesen "faltol falig" jelenik meg. Ellenben én így látom:

(Ezt Paintal vágtam így meg, hogy nincs alja a tálcának, ikonoknak, de így látom a valóságba is.)
i.imgur.com/5Uh5lU1.png

Nem tudom sajons ezt sem, hogy hogyan jelenik meg nálad, nálatok, de a betük, szövgek nem olyan "tű élessek", hanem mintha VGA felbontás és minőség lenne. (Laptopra kötve ugyan erre a monitor tv-re sokkkal világosabb, élesebb, és pöcre jó méret, ugyan így HDMi-vel.)
i.imgur.com/9K57gsd.png


Továbbá sötét a kép fényere, ez filmnézés, vagy pl GTA V játék közben nagyon zavaró. Semmit nem álítottam el, át, be. Ha laptop van ugyan így össze kötve, nincs ilyen gondom, nem sötét a kép.

GTA V, régebben írtam róla, és ezen a gépen, ezekkel a hardverekkel már kijátszottam. Most, hogy kicsit újra elővettem, nosztalgiázni, borzalmas a játék élmény, néha kicsit akad - döcög, játékmenüben az egér mintha vezetéknélküli lenne, és az elem le lenne merülve, lomba, lassú... grafika mintha 10 éves játékkal játszanék. (Jó ez nem is lenne gond, fogadjuk el, nem mai a hardver, de zavaró kicsit.)

HDMi: https://www.pcx.hu/gembird-cc-hdmi4l-0-5m-0-5m-fekete-hdmi-video-jelkabel-00566663

PC adatok:
i.imgur.com/Xtjdybx.png


VGA adatok:
i.imgur.com/Ov8WZtr.png


Windows adatok:
i.imgur.com/eEdlFrC.png
i.imgur.com/CPEik3v.png


Sajnos nincs pót, másik, kölcsön alkatrészem.
Hasamra csapok mondok egy összeget pl:. 80e Ft , és egy új VGA, hát sajnos nem. Nem szeretnék venni, nem tudom milyen árban mennek manapság, aztán akkor lehet másik alaplap, mert ez kevés neki, vagy CPU, vagy RAM... és akkor ott lennék, hogy vegyek inkább új asztali gépet. Fénykorában kihoztuk belőle a maxot, napjainkban már nem fiatal ez a config, lehetne rajt segíteni pénztárcától függetlenül ?
Köszi az érdembenvaló segítséget, reakciót. Ha valami lemaradt, kimaradt, pótlóm.
Üdvözletem!
Képnézegetőnek melyik progit tudnátok ajánlani?
Gyors és viszonylag sokat tudjon, olyan kellene!!
Vagy tartsam meg inkább az eredeti Win10 beépitett nézegetőt??
Ti mit tudnátok tanácsolni?
(hamár az Ashampooval megszívtam... Sad )
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hátha valaki használja ezt az okos progit.
Ezzel kínlódtam a fiamnak a gépén hogy be állítsam neki ,segítségemre volt ebben a youtube is,
De a problémám hogy csak képernyő felvétel be állításban hajlandó a játékot fel venni.
Van benne egy olyan be állítás hogy gyors billentyűre lehet állítani a felvétel indulását és le állítását,sajna ez a funkció nem működik,csak akkor ha az egér kurzorával indítom a felvételt de sajna akkor meg vágni kell a videót mert az elején rajt lesz az OBS progi is.Sad
Köszönet előre is mindenkinek aki tud ebben segíteni!
Szeretnék segítséget kérni, szeretnek fotókat maszkolni vagyis két képből egyet csinálni és ehhez keresek egy magyarul is tudó valamilyen ingyenes programot. Kezdő vagyok.

Tisztelettel, Modi.
Hd videót szeretnék vágni szerkeszteni, tud valaki ajánlani neki megfelelő progit, előre is köszönöm Smile
Sziasztok ! Tudtok olyan programot, amely játék közben méri a videó kártya és a processzor hőmérsékletét ?
Pár hete vettem egy ASUS HD 7770-et, és akitől vettem, annak volt egy ilyen programja csak én hülye meg nem kérdeztem meg, hogy mi a program neve, mert a videó kártyára koncentráltam.
Olyasmi a program, mint a Fraps csak ez több infót dob ki.
A segítségeteket előre is meg szeretném köszönni.
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy van egy HP-s laptopom aminek a képernyőjének fényereje windows 7 alatt tökéletes, állítható, de viszont windows 8/8.1/RTM/10 alatt a legalacsonyabb a fényereje és nem lehet állítani. A videókártyám: ATI Radeon HD 3200 Graphics

Köszönöm szépen a segítséget!Smile
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 199 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 20,900 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!