Sziasztok!

A fent említett VGA csatlakozás után a videó jel folyamtosan pásztázik a monitoron amikor kivan kapcsolva. A monitor felbontása 16:10 1650x1080 lenne de pontosan erre a felbontásra nem lehet beállítani. Valaki tunda hozzá keresni Nekem drivert ami windows 10 X64 telepíthető?

Kettő napja lett újra telepítve a gép a hiba nem szűnt meg. Jelenleg 1440 felbontással megy mert akkor nem kiabál a jel minden bekapcsolásnál illetve ha ez felett van a felbontás beállítva akkor folyamtatosan kikapcsol mert azt a felbontást nem tudja.

Köszönöm!
Üdvözletem!
Képnézegetőnek melyik progit tudnátok ajánlani?
Gyors és viszonylag sokat tudjon, olyan kellene!!
Vagy tartsam meg inkább az eredeti Win10 beépitett nézegetőt??
Ti mit tudnátok tanácsolni?
(hamár az Ashampooval megszívtam... Sad )
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hátha valaki használja ezt az okos progit.
Ezzel kínlódtam a fiamnak a gépén hogy be állítsam neki ,segítségemre volt ebben a youtube is,
De a problémám hogy csak képernyő felvétel be állításban hajlandó a játékot fel venni.
Van benne egy olyan be állítás hogy gyors billentyűre lehet állítani a felvétel indulását és le állítását,sajna ez a funkció nem működik,csak akkor ha az egér kurzorával indítom a felvételt de sajna akkor meg vágni kell a videót mert az elején rajt lesz az OBS progi is.Sad
Köszönet előre is mindenkinek aki tud ebben segíteni!
Szeretnék segítséget kérni, szeretnek fotókat maszkolni vagyis két képből egyet csinálni és ehhez keresek egy magyarul is tudó valamilyen ingyenes programot. Kezdő vagyok.

Tisztelettel, Modi.
Hd videót szeretnék vágni szerkeszteni, tud valaki ajánlani neki megfelelő progit, előre is köszönöm Smile
Sziasztok ! Tudtok olyan programot, amely játék közben méri a videó kártya és a processzor hőmérsékletét ?
Pár hete vettem egy ASUS HD 7770-et, és akitől vettem, annak volt egy ilyen programja csak én hülye meg nem kérdeztem meg, hogy mi a program neve, mert a videó kártyára koncentráltam.
Olyasmi a program, mint a Fraps csak ez több infót dob ki.
A segítségeteket előre is meg szeretném köszönni.
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy van egy HP-s laptopom aminek a képernyőjének fényereje windows 7 alatt tökéletes, állítható, de viszont windows 8/8.1/RTM/10 alatt a legalacsonyabb a fényereje és nem lehet állítani. A videókártyám: ATI Radeon HD 3200 Graphics

Köszönöm szépen a segítséget!Smile
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!