Sziasztok!

Már többször kaptam ezt a hiba jelenséget hogy

*Poor network*

Ha újra indítóm a modemet egy darabig jó, utána megint rossz, esetleg aki tud valamit kérem segítsen!

Köszönöm előre is! Smile
Sziasztok !

Olyan dologban szeretném a segítségeteket kérni , hogy a munkahelyi vezetékes internet elérése ip címhez kötött. Azaz a használt gépen úgy van internet ,hogy abba kapott ip címet bekell írni.
Olyat szeretnék ,hogy egy rutert közbe iktatni és abba mennyen be az internet és onnantol kezdve a wifin keresztül lehetne telefont laptopot csatlakoztatni.Be lehet -e állítani és miként ?

Köszönöm !
Sziasztok!

Van egy Tenda routerem ami másodlagos, és csatlakoztatni szeretném a laptophoz de valamiért "elfelejtette" a hálózatot, nem mutatja a listába. Egy darabig jó volt, látta, de most teljesen nem érzékeli.
A többi gép, telefon, stb. gond nélkül látja és csatlakozik rá.
Köszönöm!
Olyat kérdeznék ilyen router adott a Telekom. Van rajta 2 Db USB port oda mit lehet csatlakoztatni. Keresgéltem a netem ott háttér tárakról esik szó.
A T-home erről semmilyen tájékoztatót nem találtam.
Előre is köszönöm a választ.Smile
Helló!
Van egy TP LINK-es routerem. És a szolgátató DIGI, a DIGI-ről van egy router szerűség ami az internetet adja kábelen keresztül. Eddig semmi probléma nem volt gyors volt, minden oké. Mostmár ha a Router-t használom nagyon nagyon lassú az internet... SpeedTest Down/UP speed 1MB/s Eddig 70-90 volt... próbáltam router nélkül úgy megy 70-80 MB/s. De nekem szükségem van a Router-re, WIFI, Port Forward, és 2 számítogép. A szolgáltató csak 1x egy PC csatlakozhatt rá. Új Router-t kell venem? Azt hozzá teszem hogy Factory Reset-et csináltam, be állítottam.
Halli!
MineCraft szervert készítek és kéne segítség másoktól.
Nos az lenne a baj hogy van egy TP LINK Routerem, tavaj már csináltam ezt és müködöt.
Annyi lenne a baj hogy meg csináltam hogy fel tudjanak jönni házi szervere amit a Router-be Forwarding-nál kell be állítani.
Ezt már be állítottam minden de nem tudnak fel jönni...
i.imgur.com/1HkQSyP.png
Állítolag jól csináltam mert tavaj is így csináltam Grin
Valaki tudja mi a baja ?
És kettő számítogép van a Router-en csak az enyémre van ez be állítva
Sziasztok! Vettem a címben szereplő D-Link DIR‑655 Wireless N Gigabit Routert. Olyan problémám akadt vele,hogy nem akar kapcsolódni az internetre. Eddig egy TP-Link TL-WR840N Routert használtam,használok amivel ilyen probléma nem volt. A szolgáltató Vidékháló kft,kábeles internetet ETTH (koax kábel) ad,probléma nincs a szolgáltatással. PPPoE csatlakozással kapcsolódik a netre (felhasználónév/jelszó),de a d-link router nem akar kapcsolódni,minden konfiguráció helyes,de nem kapcsolódik. Már frissítettem a firmware verziót,de a probléma ugyan az,reset is volt többször. Ha másik routerrel kötöm össze,akkor van internet. Ha a d-link csak a kábel modemmel van össze kötve akkor a routeren kéken világít a hálózat,amint be írom a felhasználó nevet és a jelszót csak sárgán világít a hálózat. Nem lenne kompatibilis a router a modemmel? Vagy mi lehet a probléma? Köszönöm az építő segítséget!
Valamiért hamachin ha a barátaim rácstlakoznak a hálózatomra a nevük előtt nem zöld a pötty hanem kék + lent a tálcán azt írja hogy hálózat 2-nek (hamachi) nincs internetkapcsolata. windows 7
Sziasztok!

Az alábbi témában kérek segítséget, tanácsot, hogy mit csináljak:
Adott egy ACER laptop, amin jelenleg a WIN10 PRO 1093 Build 18362.2239 fut.
A gond az, hogy sehogyan semtudom rávenni a gépet, hogy autómatikusan a WIFIvegyefel a hálózatot. Az igazság az, hogy vannak olyan bekapcsolásook, amikor ezt megteszi (látja a modemet és fel is húzza), nagyon sokszor csak a Gépházból tudom bekapcsolni a WIFI-t, de ezt semm mindíg.
Mit kellene tennem, hogy az induláskor lássa a wifi-t?
Van valamilyen egyéb beállítás? Vagy a beépített kártya kezd elhalni?

Várom segítő válaszaitokat.

Mawerik
Üdv mindenkinek!

Van egy roppant idegesítő jelenség, amihez a segítségeteket kérném.
Adott egy Acer Aspire 5 lapos Windows 10 Education rendszerrel, amire egy a T-com által forgalmazott Huawei Mobile Broadband E3372-es USB sticket kellene felinstallálni és használni.
Immáron sokadig nekifutás, az eredeti, a sticken lévő driver és kezelő program, ill. a másik driver és kezelő program, amely állítólag szereti a Win10-et és 4G-s, felrakása után vagyok, de a jószagú úristennek se megy.
Egész pontosan a stick csatlakoztatása, bejelentkezése, majd a kezelő program indítása után, az eredeti verzió esetében
azonnal kék halál, a 4G-s program indítása után, majd csatlakozás a T-Comhoz után pár másodperccel ugyanaz a kék halál.
Ha rábíznám a windows saját mobil csatlakoztatására, az csak keresgél, majd leállítja az eszközt.
A vicces, hogy az asztali gépemen, amin ua a rendszer fut, zokszó nélkül csatlakozik az eredeti programmal.
Már kerestem rá megoldást a neten, ismert a probléma, de működő ötlet nincs.
Van esetleg valakinek ötlete?

Előre is kösz!
Helló!
A házban két PC van nekem meg tesómnak. Tesómnál van egy Router TP Link 150MBPS nálam szintén van egy TP Link 300MPBS
A probléma az lenne hogy az én Routerem az övébe van dugva, nálam gyors a net meg minden, de nála nagyon nagyon lassú... ez attól van hogy rá van dugva az én routerem ?
Illetve Facebook-on tudja valaki hogy a videók miért ilyenek:
i.imgur.com/py45cpG.png
Sziasztok!
Kéretik ajánlani egy 5 portos switch , ami tudja a Gigabitet . TP-Link SG1005D 5 portos switch kizárva! Mert most adta meg magát másodszor egy év alatt.
Nem baj, ha plug&olay, mert csak a gépek közötti elosztásra kell.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Na csak, hogy ne jöjjetek ki a rutinból.Grin
A kérdés:
Egy D-Link DIR 842-es AC1200-as router van egy modem után kötve, mert ez szolgáltatja a wifi-t ( a szolgáltatóé állandóan szakadozik). Az lenne a kérdésem, hogy átalakítható-e switch-é úgy, hogy továbbra is wifi-ként is működjön.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Ma egy-két dologban kérném szépen a segítségeteket.
i.imgur.com/Q4dnhhF.jpg
Az első, hogy a képen látható hálózatkialakításnál, a 3-ik számítógépnél igen kicsi a net jel nagysága.
Ha a TP-Link switch után tennék még egy ugyanolyan switch-et és kihagynám az Átjáró és a Kert eleje extendereket, valamint a Kert vége extenderből vezetéken kapná a netet a 3-ik számítógép, akkor javulna-e a helyzet.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
Üdv.
Az a problémám, hogy akkor is lassan töltődnek be a weboldalak, ha jó a net sebessége.
Akármilyen oldalra rákeresek akkor van hogy 10 másodpercig is csak tölt mire behozza az oldalt. A net sebessége persze jó, más gépen rendesen betöltődnek.
Pl sokára hozza be a Youtube-ot, de az ottani videókat már viszi 1080p-ben probléma nélkül.
Intel Core2Quad Q8400 @2.66GHz 2.67GHz
4GB DDR2 ram (jövő héttől 8GB)
Intel(R) 82566DM-2 Gigabit hálózati kapcsolat

Rendszer: Kori féle 2018 novemberi integrált Windows 7 Pro
(ugyan ez a gond volt Win 10-nél is)
Sziasztok adott két szoóa ami legyen A illetve B a sorrend jelölje a távolságot egy adott helységhez képest.
A "B" szobába van bejuttatva az egyik IPTV- stb-box és ugyan azon helységben van a szolgáltatói router amin van 4Lan csatlakozó.
Lan1-en van az adott szoba (B) kábele az Iptv-re kötve majd a Lan 2 valahol elvan vezetve a másik szobába ami szintén csatlakozik egy stb-boxra.

Az lenne a cél,hogy ami átmegy kábel (lan2) azt belecsatlakoztatni vagy egy új routerbe (switchként) vagy kifejezetten egy Switchbe azért,hogy a másik szobába (A) is legyen internet lehetőség.
Sajnos a Wifi nagyon tré (nem a térerő)

Lehet,hogy ilyenre lenne inkább szükségem és nem routerre?
TP-Link TL-SG1005D
Üdv. Egyik ismerősöm mondta, hogy van olyan meg oldás, hogy lehet a gépemen figyelni a teljes internet/használatot.
Valahogy úgy volt neki, hogy a start menün jobb oldalt volt egy kis diagram féle, és mondjuk ha én telefonnal rámentem a wifi-re és elindítottam egy 1080p-s videót akkor neki ott automatikusan mutatta, hogy valaki terheli a netet.
Mondta hogy valamit be kell kapcsolni a router felületén (191.168.1.1) és úgy valahogy.

Hogyan működik ez? Hogy tudnám megcsinálni hogy tudjam így figyelni az itthoni netet?
Üdv. Vettem 2 gigabites switch-et, hogy gyorsabb legyen a belső hálózat.
A problémám az, hogy bekötöttem az egyik switch-et, 1. portba a kábel amin jön a net, az összes többiben pedig a gépek kábelei. A másik swich az emeleten van, ott az 1. portban van a kábel ami jön fel a lenti switch-ből, a többiben pedig a gép, tv...
Ha rámegyek a gépen a hálózat-ra, akkor egyik gép sem látja a másikat. A hálózat üres, semmit nem mutat. A lenti switch-re van kötve a szerver, az fontos lenne hogy a fenti switch-en keresztül is elérjem. Minden gépen otthoni hálózatnak van beállítva, a hálózati felderítés is be van kapcsolva. Eddig amikor 2 wifi routeren ment keresztül működött, csak most az új switch-ekkel nem akar.

Mi lehet a probléma? Mit kell beállítani hogy jó legyen?
TP-Link TL-SG1005D switch
Sziasztok!

A telecomnál van szerződésem 1000/mbps netre. Ugye ők adták a routert a kábeleket (cat 5e) a switchet tp link tlsg 105e . A gépem msi h55m-e23 alaplap i3-as proci 6 gb ram 120 gb ssd fsp táp 500watt tplink 3468 hálokártya windows 10.A legfrissebb bios van a gépen 17.4-es, az alaplapi hálokártya nincs letiltva. A problémám,hogy csak 250-260 mbps netet mérek. kihívtam a telecomot ők 850mbps mértek a hálozatra dugott laptopon. Szerintem minden adott a gigás nethez még sincs. Mi lehet a probléma?
Hello.
Nemrég kötöttek be a gigás netet és a legmagasabb sebesség amit mértem vele az 440Mbps volta. Igaz hogy csak i7-tel lehet kihajtani a gigás netet?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

grezner, Valentin50
  • 5 Vendég
  • 164 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!