Sziasztok.
Adott egy régi masina Pentium 4 - 2,8 GHz CPU-val, 2GB DDR1 RAM-al, Geforce 6200 videókártyával, 80GB IDE HDD-vel.
Az a gond, hogy amikor próbálnám az XP-t újratelepíteni, a telepítő mindig kékhalálozik. A pontos hibakódot sajnos nem tudom, de azt írja ki, hogy futtasson le vírusellenőrzést és ellenőrizze a merevlemezt és az illesztőprogramját. Van a gépben még egy Silicon Image SIL-3512 PCI SATA RAID vezérlő és gyanítom, hogy az kavarhat be. A DVD meghajtó erre az eszközre van rákötve. Már próbáltam több CD-vel is a telepítést, de mindegyiknél ugyanott kékhalálozik, még mielőtt eltudnám kezdeni a partícionálást. Mi lehet a gond szerintetek?
Üdv. !

Xp ahci újratelepítés nélkül, ehhez kérek segítséget, a neten található infók egyike sem működik, 7b kékhalál ahci-re visszakapcsolás után. A gép dell optiplex 3010 intel H61 express chipset-tel. Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok.
Nagyfaterom irodai gépén Windows XP ketyeg, vagyis csak ketyegett, ,mert úgy néz ki sikerült azt hazavágnom. Az eszközkezelőben ügyeskedtem valamit az IDE driver újratelepítésével, mert a Windows nem ismerte fel a SATA dvd írót, ami egy PCI-SATA kártyán keresztül van csatlakoztatva. Az IDE driver újratelepítése óta a rendszer nem tölt be. Rövid ideig kék képernyő látható, aztán rögtön újraindul, de nem tölt be a Windows. Van esetleg esély rá, hogy életre lehet még kelteni ezt a rendszert? A Windows XP telepítő CD-jével nem lehet olyan javítást alkalmazni, ami megoldaná ezt a bajt és, hogy a rendszer újra működjön? Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv. Adott egy régi XP-s gép, a kérdésem hogy a Security Essential vírusirtó még működik/frissül rajta? Megoldható hogy működjön a definíciófrissítés?
Sziasztok!
Ha a gépemre Windows XP-t vagy Windows 7-et rakok fel, a wifit nem ismeri fel, bárhogy állítgatom, de a Windows 8.1 és a Windows 10 rögtön felismeri. Tudnék-e valahonnan wifi drivert felrakni az XP-re, vagy valahogy orvosolni ezt? Minden segítséget köszönök.
Sziasztok!
A Java-t le lehet tölteni Widnwows XP SP3-ra ?
Ha igen hol tudom ? Java oldalról nem indul a telepítő
Előre is köszi
Sziasztok!

Szükségem lenne egy windows xp sp3 telepítő ISO-ra. Vagy Windows XP Extended Edition is megfelelne.
Segítséget előre is köszönöm.
Üdv !

4 Gigás HDD-n elférő oprendszert keresek Dell Inspiron 910-es netbook-ra.
Igazából egy memória kártya a HDD, PATA SSD a becsületes neve.
A Windows XP SP3-mal éppen hogy csak felmegy rá, viszont a driverek feltelepítése után már el is fogy a HDD.
Windows-ban már nem is reménykedem, Linuxos vagy Androidos megoldásokat keresek !
Kérem aki tud ajánlani bármit, ne tartsa vissza !
U.i.: Régi darab a kicsike, bővítés nem jöhet szóba.
Előre is köszönök minden segítő szándékot !
Üdv.
Egy olyan Windows XP-s céges gépre szeretném feltelepíteni a frissítéseket, ami a rendszer telepítési ideje óta (2013) nem volt frissítve.
Mivel az Internet Explorer nem akarja betölteni az eredeti Update-s oldalt, ezért WSUS Offline Update-el tölteném le, majd telepíteném fel az összes frissítést.

Megbízható ez a program? Nem tesz semmi kárt a gépben?
Sziasztok!

Van egy ősrégi ( Wetif DT310 ) win xp -s tabletpc-m, amihez meg van a gyári recovery file, de sajnos GHO formátumba.
Hogyan tudnám ezzel újraéleszteni a gépet?
A google-n annyit találtam hogy noron ghost tal lehetne, de abból is csak a 12 -es előtti támogatja ezt a file formátumot.
Ilyet meg ami még működik is sehol nem találtam.
Valaki régi emlékeiből tudna segíteni?
köszi!
Sziasztok.
Egy régi laptopról van szó, Windows XP Professional SP3 lesz rá telepítve, csak filmnézésre lenne használva, internet ritkán (hetente max 1 nap) lenne rajta használva.
Üdv! Az egyik ismerősöm gépén néhány havonta jelentkezik kékhalál. Most pl win32.sys fájl hibát írt, de nekem a kékhalál kínai, sok okosat nem tudok belőle kideríteni.

Néhány havonta jelentkezik, de azt megfigyeltem, hogy legtöbbször kékhalál után ha újraindítom a gépet, nem működik az egér. Kihúzom/bedugom és jó. Lehet az egér okozza? A billentyűzet jó. USB-s az egér és a bill. is.

Van valakinek ötlete?

Win xp, intel e5400 processzor, 3 gb ram van a gépben, alaplap talán asrock, de nem tudom fejből.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 7 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 19,020 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!