Sziasztok .
Van egy Acer Aspire E5-731 laptopom amire win 7-et szeretnék telepíteni,de nem bírom elindítani a telepítést. 3 pendrive-al is próbálkoztam. Win 10-el elindul a telepítés automatikusan.
Ezt a hibát dobja ki www.upload.ee/image/11951435/IMG_20200701_005753.jpg
www.upload.ee/image/11951437/IMG_20200701_072332.jpg
Sziasztok!
Mivel még nem láttam ilyen témát vagy csak el kerülte a figyelmemet,de azért feltenném itt is ezt a kérdést.
Van már rá mód hogy a Win7-es rendszerem megkapja ezeket a további biztonsági frissítéseket is?
Angol fórumokon már talán van rá megoldás, de mivel az angol tudásom hagy kívánni valót maga után ezért nem igazán értem hogy ezt hogyan lehet megoldani.

Itt egy oldalon is írnak róla:
https://appuals.com/windows-7-esu-byp...su-bypass/

Előre is köszönöm az esetleges segítséget.Angel
Sziasztok nem tudna valaki feltenni egy olyan Windows 7 AIO (32 ill. 64 bites) változatot (régebbi is jó) amelyik még nem tartalmazza az (Intel és AMD) USB3-as és az NVME drivereket. Az Optiplex 7010-nél (Q77 Intel chipset) az installálásba bezavarnak (olyan drivereket rak fel amik nem jók, ennek következtében a gyári USB3-as driver nem megy fel).
Előre is köszönöm.
Sziasztok! Szeretnék frissítéseket integrálni egy windows 7 Ultimate x64 SP1-es érintetlen lemezképbe, de folyton ezt a hiba üzenetet kapom... Pár hónapja még jól működött...

A program amit használok az NTLite_setup_x64 v1.9.0.7455. Próbáltam régebbi és újabb verziókkal is de ugyan ez a hiba volt...

a Frissítéseket ezzel töltöttem le: wsusoffline119

Windows 7 Home Premium 64-bites a rendszerem
i.postimg.cc/L8d8CFYq/23rrvb.jpg
Nemrégiben itt az oldalon, egy felhasználó volt kedves elmondani, hogy a windows7 letölthető, amd driver támogatást tartalmazó frissítéssel is.
4 drb rar-ba tömörített file-t kell hozzá leszedni, aminek a végeredménye 1 iso lesz.

De mi van akkor, ha csupán az egyiket töltöm le?
Sziasztok!

Egy régebbi gépemre telepítettem fel Windows 10-et a rajta lévő Win 7 mellé ugyanarra a 120GB SSD-re. Kb. fele-fele arányban osztottam fel az SSD-t. A telepítés sikerült is, mindkét rendszer működik, leszámítva, hogy a Windows 7-et újra kellett aktiválnom Loader-el ezután... Viszont a főőproblémám az, hogy amikor Windows 10 rendszerről visszaváltok Win 7-re, nincs netem. A hálozat ikon a jobb alsó sarokba sárga felkiáltó jelet mutat és ha lefuttatom a hibaelhárítást azt írja ki, hogy "nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval." Ezt párszor el kell játszanom mindne egyes gépindításkor, hogy nagynehezen visszatudjam az internetet varázsolni. Windows 10-en nem jelentkezik ez a hiba.
Szerintetek mi lehet a probléma és hogyan tudnám ezt kijavítani? Az internet vezetékesen csatlakozik a géphez, nem wi-fi-n.
Üdv mindenkinek!

Engedelmetekkel, azt szeretném megérdeklődni, miképp tudnám eme oldalról letölteni a windows 7 professional verzióját, AMD/ATI grafikus kártyával rendelkező laptophoz.

Szíves válaszaitokat előre is köszönöm.
Sziasztok
Azt irja hogy a folytatashoz kattintson az “OK” gombra
Es ujrainditaskor kelhalalozik
Es megint ugyan azt irja
Valaki valami segitseg?
Kérés!

K. Csaba vagyok. Szeretném letölteni a win 7 új progiját, de sajnos nem megy. Szerintem rossz helyre hivatkozik. Hogy Lehet VIP tag lenni.
Üdv!

Próbálom magam visszafogni....
Nos adott egy P5LD2 lap, de ez most mindegy, van rajta egy Win7, nem volt használva pár hétig aztán egyszercsak nem bootolt be hanem a szokásos szar telepítő csík jön és persze nem tudja mi a baj....aztán az illető azt mondta(anyám), hogy volt egyszer mikor megjavította magát, amikor már megint jött ez akkor olyasmit írt hogy a windows tehát a rendszer nem tud bootolni (D partíció) ...dehát sosem ott volt a boot hanem ahol kell lennie a rendszer számára fenntartott partíció volt az aktív!....
Kiírtam már a Minitool bootolható partícinonálót is de mégis az az aktív partíció aminek lennie kell, kipróbáltam átállítani másikra de akkor sem jó...
Most tényleg ennyire trágya ez az egész rendszer? - most valami MBR regenerátor kéne bootolhatóba? Azt meg hogy?
Azt tudom ha újra rakom akkor működne de azt semmi kedvem.....
Csodaprogramokat várok...

A problémát az újratelepítés oldotta meg.
Windows 7-en használhatom a Microsoft Security Essentials-t?
Sziasztok,

aki tudomást szerez róla, hogyan lehet hozzájutni a Windows7 frissítéseihez a továbbiakban, az ne habozzon megosztani!
előre is köszönöm minden win7 felhasználó nevében!
Sziasztok !

Érdeklődni szeretnék és kíváncsi vagyok a véleményeitekre ,hogy érdemes -e windows 7-et feltelepíteni otthoni gépre, mert ugyebár idén januárba megszűnik a támogatás,de ismerős ragaszkodik hozzá nem akar váltani ..
köszi
win 7 pro rendszere valami okosság?(aktiválással)kapcsolatosan.....Bitdefender Totál securyti....2025-ig.....cserébe!...(korlátlan eszközökre.Smile
Hello

Az a problémám akadt hogy USB RÖL telepitö elindul ( win 7 integrált telepitő legfrissebb) md5 check ok, majd megáll A telepitö indul... Ablaknál , töltést jelzö ikon meg csak pörög .
Usb t olvasa kb 3 s - ig majd semmi pendrive eltávolitásra sincs reakció.
usb re Rufuszal irtam hiba teszt ok volt.
Win 7 pro volt fent eddig is.
Frissités nyirta ki a régit nem tölt be. Ujra akarnám huzni.
Régi nem javitható ,inditási javitàs kiirja hogy frissités okoza a gondot, de parancssorbol eltávolitás sikertelen.
Elözö win 7 is integrált 64 bit innen való 2018 as volt.
Üdv. Szeretném megkérdezni, a Kori féle augusztusi win7-et hol lehet letölteni?. Köszi.
Addig minden jó, amíg el nem jutok a telepítő végéig, a telepítés befejezéséig, utána egy idő után kékhalált kap, és újraindulás után, meg azt írja ki,hogy a Windows nem tudta befejezni a telepítést, kattintson az "OK" Gombra..
Ilyenkor mi a teendő?
Válaszokat előre is köszönömSmile
Sziasztok!

Honnan lehet letölteni a lehető legfrissebb (verziószámot nem tudok) érintetlen, Magyar nyelvű, win 7 x86 és x64 Home, Pro és Ultimate képfájlt, reg kód megadása nélkül?
Sziasztok az lenne a kérdésem melyik viruális gép program?
Vmware, Virtualbox?

Azért kérdezem mert van egy nyugdíjas néni akinek egy Xp-s számítógépre van kötve egy nyomtató (Vistáig támogatott) viszont van egy újabb gépe amin Windows7 fut de nem hinném,hogy megfelelően működne rajta a nyomtató.

Kipróbáltam most a Virtualboxot amibe betöltöttem Windows XP vhd fájlt (Microsoft Windows Xp mód) ami szépen feltelepült de az egérrel nem nagyon tudtam dolgozni. Sajnos nem jöttem rá mivel lehet ki-be ugrani a beviteli eszközök esetén.
Sziasztok!
Vettem új alaplap és le kell cseréljem a windows-t de nem tudom mert ez a hiba fogad:
Invalid Partition Table...
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

csak1laci
  • 7 Vendég
  • 152 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!