Sziasztok.
Adott egy video -jelen esetben avi - amit TV-n játszom le. Két hangsáv van, az első angol nyelvű a második a magyar.
A TV az első hangsávot játsza le default, ezért szeretném megcserélni, rosszabb esetben az elsőt törölni.
Ha tudnátok - volna - viszonylag egyszerű megoldás (eljárás, progi), azt szívesen venném.
SziasztoK
Sajnos megcsúsztam a hazamenetellel. Természetesen hívtam az M5 tévét hétfőn, de nincs fenn az oldalukon. Próbálkoztam a Google barátunkal is de Ő sem mindenható.
2020. január 24-én volt látható ez a koncert a MÜPA nagyszínpadán.
köszi
Bojkovska
Sziasztok!
Halmozottan sérült kislányomnak fejlesztőeszközt,fejlesztő játékot próbálok készíteni.
Az ötlet már régóta megvan,a megvalósításhoz szükségem lenne egy szabadon beállítható billentyűkkel vezérelhető mp3 lejátszóra.( soundboard programra.)
egy ismerősöm aki járatosabb a számítógépek világába ezt ajánlotta : https://sourceforge.net/projects/expsoundboard/
ez a program tökéletes lenne a számomra,akkor ha egy folyamatban lévő lejátszás közben ha elindítok egy másik mp3-at akkor nem szólna együtt
a kettő párhuzamosan (mert nagyon zavaró) hanem az új lejátszás elindításával az előző lejátszása megállna. A program azt tudja,ha ugyanazt az
mp3-at . még a lejátszás közben újraindítom, akkor azt az elejétől újra kezdi,és nem párhuzamosan szól 2 szólamban.
Ez azért lenne fontos mert kislányom nem tudja csak egyszer megnyomni a szabadon beállított billentyűt amivel elindul a lejátszás.
Ha tudna valaki ebben segíteni Nekünk azt nagyon szépen köszönöm.
email: barzo@index.hu
Sziasztok!

Abban kérem a segítségeteket, hogy adott Okos fiók laptopon, Kos fiók másikon, és Okoska fiók tableten, és ...
Ha én a Kos fiókon Okosnak, és Okoskának készített Mentés alatt lévő mappájuk tartalmát szeretném neki átmásolni teljesen, hogyan tudom ezt megtenni?
Okosnak recept videók, Okoskának nyelvi, nyelvtani videók.

Mappa tartalom, illetve mappa megosztása, átadása Google fiókok közt.

Köszönöm. Smile
Sziasztok!

Tudnátok online video letöltőt? Nekem videa videóhoz kellene. Köszönöm!
Udv! Vettem egy csomagot a netflixen es aza gondom vele hogy feliratos filmek vannak ! Kerdes az lenne hogy vmilyen modszer letezik hogy magyar ra lehessen beallitani ne legyen feliratos? Koszi elore is ! Smile
Sziasztok!
A Vejemnek ASUS laptopján Wndows10N Op.rendsze van. Sajnos a Microsoft kamerát nem tudja használni. Olvasgattam hozzá és megtaláltam, hogy eleve nem támogatott.
Letöltöttem hozzá a Media Feature Pack csomagot és telepítésemre azt adta ki, hogy a Microsoft Update fríssítésével már a gépen van. Ha megnyitom a Kamera alkalmazást akkor viszont azt kéri, hogy telepítsem a csomagot. Akkor most hogy is van?
A google-val egész este erre kerestem volna a megoldást, de sikertelenül.
Nagyon szépen kérnélek Benneteket segítsetek a megoldásában, mert hiszem, hogy van rá.
Üdvözlettel: bumerang.

Köszönöm, sikerült megoldani a problémát. Találtam egy ujabb Media Featura Pack-ot melyet elfogadott telepítésre a Windows. Ujraindítás és már működött is.
Sziasztok!

Olyan kérdésem van amit egy 8 éves is meg tudna oldani, de nekem nagyon nem akar összejönni. Webkamera képét (USB) - vagy handycam képét (USB) és a Line In bemenet sztereo hangját szeretném valami pofon egyszerű videorögzítő programmal, lehetőleg mp4-ben rögzíteni. Próbálkoztam OBS-sel, BandiCam-mal, CyberLink YouCam-mal, de egyik sem működött. Pedig a hangbemenet jó a win10 szerint, a jelszint is ugrál amikor csatlakoztatok a hangeszközöknél, mégsem látja egyik program sem. Van valami egyszerű progi amit csak beállítok és már működik is a felvétel?


Köszönöm szépen!
Kodi lejátszóhoz tudtok IP TV szervereket? Magyar HBO, és Discovery stb. akarom fogni. Android mobilon van egy program, a neve:
TVTAP_v2.2_Modded.apk (így keressetek rá, WAREZból tölthető).
Ebben nincs magyar csatorna sajnos.

A károgó kisgyerekek véleménye, hogy "illegális", nem érdekel.
Köszi, az értelmes emberek hozzászólásait, ha van itt ilyen.
Szivesen osztom meg veletek a tudásom.
Sziasztok!
Keresek olyan free programot, ami összekeveri a zeneszámokat. Adott pld. 15 mappa zeneszámokkal, ezt egy mappában összekeverve szeretném tenni egy pendrájvra. (Nem zenelejátszó programot keresek) Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Helló mindenki!

Szeretnék segítséget kérni, Facebook fiókkal kapcsolatban.
A problémám a következő: Google Chrome böngészőben
Megnyitom a facebook alkalmazást, amivel semmi bajom, működik,
viszont a bal oldalon a hírfolyam alatt van a messenger, amit most nem találok.
Hogyan tudnám visszavarázsolni a hírfolyam alá a messengert?

Amennyiben tujátok a megoldást, kérem a segítségeteket!

Üdv sefilaci
Sziasztok!

Facebook messengeren töröltem az üzeneteket az egyik beszélgető partnernél.

Az összes törlödöt az adot partnernél.

És vissza szeretném hozni őket???


Üdv: Millord
Sziasztok!

A yuotube-ról szoktam letölteni zeneszámokat-összeállításokat, jdownloader-rel, ami szétválassza filmé (mp4), jpg-vé, és egy zeneszámmá, ami általában ogg, illetve m4a formátumú.

Evvel nincs is gond, mindig átszoktam alakítani ezeket a zeneszámokat az emészthetőbb MP3 formátummá. Az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy milyen MP3-á alakítsam át ezeket a file-okat, hogy minőségben megközelítse az eredetit.
A Jdownloadernél odaírja, hogy pl.; Adriano Celentano Greatest Hit 2018 (128kbit_AAC).m4a, vagy Italian Music - Background Chill Out (152kbit_Opus).ogg Most ezek pontosan megfelelnek pl. a 128-as MP3-nak, vagy mást jelentenek?

Van-e egy olyan táblázat, vagy netán egy átváltó oldal, a net-en, ahol ezeket meglehet nézni?

Köszönöm a segítségeteket előre is.
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami videofájlokat képes összehasonlítani (Nem a Totalcommander fájlok összehasonlítására gondolok), hanem úgy mint pl. a képeknél az Xnview képnéző.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!
Egy olyan szoftvert keresek, amelyik képes arra, hogy az évek során összegyűlt digitális képeket az EXIF adataik alapján pl. dátum szerint rendezze, átnevezze, illetve el is lehet menteni vele az így kialakított állapotot napi bontásban.
Pl. az Ashampoo Photo Commander tökéletes lenne, dátum szerint rendezi a képeket ( év ,hónap, nap, a nap neve, azon a napon készült fotók száma), de csak megjeleníti így a képeket, nem tudom elmenteni könyvtárszerkezettel együtt ezt az állapotot.
Köszi a figyelmet!

i.imgur.com/2gwkXo0.jpg
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Tud-e valaki olyan programról (lehetőleg freeware), amelyik minden videofájl típust képes lejátszani, vagy egy jó codec, ami alkalmassá tesz programot erre? Vagy legalább VLC szintű típusokat tudja úgy lejátszani másodképernyőn, hogy a lejátszó az elsődleges képernyőre beállítható és a másodlagosra kilőhető teljes képernyőben a kép - mint a winamp-ban? Avagy a VLC-ben van olyan lehetőség, hogy a kezelőpult az elsőn maradjon és a másodikon a videó? Sajnos még sok VOB, DAT és egyéb hajmeresztő, videóra használt kiterjesztésem van, amit inkább nem konvertálnék a hangsávok miatt. Vártam az új winamp-ot, de nem ismeri még most sem ezeket a kiterjesztéseket :-(

Köszönöm szépen! :-)
Van olyan film lejátszó pc-re amiben ki lehet kapcsolni az eredetileg benn e lévő angol feliratot hogy ne jelenjen meg a magyar alatt?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lehet olyat hogy:
MineCraft szervere szeretnénk zenét be rakni ami .NBS fájl-al lehet, de nem tudom hogy kell MP3-mat .NBS re konvertálni és nem találtam konvertert...
Valaki esetleg tud egy .NBS converter-t ? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Bluray lejátszó programot keresek ami mappa struktúrából is letud játszani.

A fent nevezett programmal az a bajom,hogy egyes filmeket (újabbakat) nem játssza le.
Sziasztok lecseréltem az elöző Kenwood 4070D erősítőmet egy Yamaha RX V383-as készülékre.
A kenwoodon amikor néztem a WDTV lejátszót, vagy a blurayt simán átváltott Dolby digital illetve ha DTS-volt a forrás akkor arra.
(optikain volt rákötve a hang)

Az új készülék korszerűbb amin van 1HDMI Out valamint 4db HDMI IN ami arra szolgál,hogy egy kimeneti jelen váltva a Hdmi csatornát (1,2,3,4) azt látom a TV-n. Ellenben a hang valamit csak Stereo annak ellenére,hogy különböző effektusokat adhatok rá (Cinema, Sci-fi, etc...) sőt van olyan,hogy stereo jelet 5 csatornára adja de ugye az nem hivatalos 5.1.
A bluray lejátszón a hang Bitstreamen van.

Szóval bármiféle tanácsot szívesen veszek
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 2 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 20,274 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!