Sziasztok!

A yuotube-ról szoktam letölteni zeneszámokat-összeállításokat, jdownloader-rel, ami szétválassza filmé (mp4), jpg-vé, és egy zeneszámmá, ami általában ogg, illetve m4a formátumú.

Evvel nincs is gond, mindig átszoktam alakítani ezeket a zeneszámokat az emészthetőbb MP3 formátummá. Az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy milyen MP3-á alakítsam át ezeket a file-okat, hogy minőségben megközelítse az eredetit.
A Jdownloadernél odaírja, hogy pl.; Adriano Celentano Greatest Hit 2018 (128kbit_AAC).m4a, vagy Italian Music - Background Chill Out (152kbit_Opus).ogg Most ezek pontosan megfelelnek pl. a 128-as MP3-nak, vagy mást jelentenek?

Van-e egy olyan táblázat, vagy netán egy átváltó oldal, a net-en, ahol ezeket meglehet nézni?

Köszönöm a segítségeteket előre is.
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami videofájlokat képes összehasonlítani (Nem a Totalcommander fájlok összehasonlítására gondolok), hanem úgy mint pl. a képeknél az Xnview képnéző.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!
Egy olyan szoftvert keresek, amelyik képes arra, hogy az évek során összegyűlt digitális képeket az EXIF adataik alapján pl. dátum szerint rendezze, átnevezze, illetve el is lehet menteni vele az így kialakított állapotot napi bontásban.
Pl. az Ashampoo Photo Commander tökéletes lenne, dátum szerint rendezi a képeket ( év ,hónap, nap, a nap neve, azon a napon készült fotók száma), de csak megjeleníti így a képeket, nem tudom elmenteni könyvtárszerkezettel együtt ezt az állapotot.
Köszi a figyelmet!

i.imgur.com/2gwkXo0.jpg
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Tud-e valaki olyan programról (lehetőleg freeware), amelyik minden videofájl típust képes lejátszani, vagy egy jó codec, ami alkalmassá tesz programot erre? Vagy legalább VLC szintű típusokat tudja úgy lejátszani másodképernyőn, hogy a lejátszó az elsődleges képernyőre beállítható és a másodlagosra kilőhető teljes képernyőben a kép - mint a winamp-ban? Avagy a VLC-ben van olyan lehetőség, hogy a kezelőpult az elsőn maradjon és a másodikon a videó? Sajnos még sok VOB, DAT és egyéb hajmeresztő, videóra használt kiterjesztésem van, amit inkább nem konvertálnék a hangsávok miatt. Vártam az új winamp-ot, de nem ismeri még most sem ezeket a kiterjesztéseket :-(

Köszönöm szépen! :-)
Van olyan film lejátszó pc-re amiben ki lehet kapcsolni az eredetileg benn e lévő angol feliratot hogy ne jelenjen meg a magyar alatt?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lehet olyat hogy:
MineCraft szervere szeretnénk zenét be rakni ami .NBS fájl-al lehet, de nem tudom hogy kell MP3-mat .NBS re konvertálni és nem találtam konvertert...
Valaki esetleg tud egy .NBS converter-t ? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Bluray lejátszó programot keresek ami mappa struktúrából is letud játszani.

A fent nevezett programmal az a bajom,hogy egyes filmeket (újabbakat) nem játssza le.
Sziasztok lecseréltem az elöző Kenwood 4070D erősítőmet egy Yamaha RX V383-as készülékre.
A kenwoodon amikor néztem a WDTV lejátszót, vagy a blurayt simán átváltott Dolby digital illetve ha DTS-volt a forrás akkor arra.
(optikain volt rákötve a hang)

Az új készülék korszerűbb amin van 1HDMI Out valamint 4db HDMI IN ami arra szolgál,hogy egy kimeneti jelen váltva a Hdmi csatornát (1,2,3,4) azt látom a TV-n. Ellenben a hang valamit csak Stereo annak ellenére,hogy különböző effektusokat adhatok rá (Cinema, Sci-fi, etc...) sőt van olyan,hogy stereo jelet 5 csatornára adja de ugye az nem hivatalos 5.1.
A bluray lejátszón a hang Bitstreamen van.

Szóval bármiféle tanácsot szívesen veszek
Sziasztok

Facebook jobb oldalán van név lista és az felett volt még olyan ablak ami mutatta hogy kik lettek ismerősök meg ki mit jelölt be stb.
Ez az ablakot hol tudom bekapcsolni.

Tisztelettel:

Millord
Üdv.
Ha valami filmet felveszek a TV-ből, akkor a címben említett formátumban veszi fel, és nem a VLC sem a Media Player nem hajlandó lejátszani.
A TV-n visszanézhető, de a vlc úgy csinál, mintha menne a film, mutatja az időt is, csak se kép se hang.
Mivel lehetne úgy átalakítani mondjuk avi-ba vagy mkv-ba hogy lejátszható legyen?

i.imgur.com/4yZnWoZ.jpg
Sziasztok

(Windows 10 en Google Crome) Facebookon chatnel feljönn egy kis ablak mikor beszélsz valakivel de a kis ablak jobb felső sarkánál van a beállítások
azon belül megnyitás messengerben na ez eltűnt

Nálatok is nincs vagy akkor hova került el.

Tisztelettel: Millord
A VLC Player egy idő után mindig, befagy, az adott stream-ből egy hangrészletet ismétel és csak a feladatkezelőben lehet kilőni. A VLC a legújabb, a jelenséget pedig több gépen is tapasztaltam.
Ezt miért csinálja? M?ilyen lejátszót ajánlanátok helyette?
Vettem egy ilyen TV-t.
A kérdésem az lenne, hogy a gyárilag telepített böngészőt le lehet-e cserélni a Chrome-ra?
i.imgur.com/xe8ZUrT.jpg
Sziasztok...!
Hogy kell beállítani az Aimp-ban, hogy ne csak egy számot ismételjen, hanem az egész albumot...?
A WinAmp-ben meg lehet adni, az ismétlésnél, hogy "mind", ez a funkció hol található az Aimp-ban...?
Válaszotokat előre is köszönöm...!
Sziasztok!
Segítség kellene!
Honnét tudnám letölteni a teljes DVD-t vagy AVIT mert MP3-ban meg van de jó lenne látni őket.
Sajna amit a Diablon találtam az halott torrent volt és még a mai napig sem indul!
The Rock Band koncert 2005

Köszönöm előre is!
Sziasztok!

Kerestem, találtam is néhány programot erre, de pl ami normális is volt csak 25 számot enged letölteni (4k yt to mp3 vagy mi a neve), prémiumra váltást kér, ha többet is leszednék a playlistből... Van valami progi ami nem korlátozós és leszedi nekem egybe, ne keljek minden zene letöltéshez én??? Shy
Tudtok segíteni hogy milyen videó szerkesztőt használjak?
A fiam neki állt Minecraft videókat készíteni a Youtubra, de szeretnék eléje valami olyan montázst készíteni ahol képeket és szöveget is tehetek efekteket rá és persze bevezető audio fájlt. Persze ami full vagy nem korlátozott.
Köszönet!
Olyan programot keresnék, amivel listát tudnék készíteni a gépen lévő több száz videofájlról. Név, formátum, videohossz, hangsávok, stb. Nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e, de ha valaki ismer ilyet, ne tartsa magában a tudását! Előre is köszi!
Sziasztok!

Néhány hete videó lejátszási hiba megoldásában kértem a segítségeteket. http://oprend.hu/infusions/help_panel...ion_id=775
Akkor megoldódni látszott a helyzet, de pár nap múlva ismét jelentkezett a probléma. Az elmúlt 2 hétben történt tesztelgetéseim eredménye képen arra jutottam, hogy a telepített Adobe flash player okozza a jelenséget. Eltávolítottam, így semmi gond a filmek lejátszásával, viszont sok netes videó nem lejátszható a hiányában. Tudtok valami alternatívát, vagy van valami ötlet a hibaelhárításra?
Sziasztok!
vettem egy ilyen A4Tech PK-910H veb kamerát.
Hát hiába HD az a bajom hogy mozgáskor homályos a kép és lassú.
Miért lehet ez?
kevés a 30 FPS? Vagy mi a nyavalya lehet ez?
Köszönöm a válaszokat!ű

Képérzékelő: 1080p teljes HD
Tükröződésmentes bevonat
Automatikus beállítás gyenge fényviszonyok esetén
Laptopokra és LCD monitorokra szerelhető, állítható
Mikrofon: Beépített
Videó minőség: akár 2 megapixeles, 30 fps felvétel
Képminőség: 16 megapixel (4608x3456)
Interfész: USB 2.0
Kompatibilitás: Windows XP/Vista/7 és Mac OS X 10.4. 8 és újabb verzió
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!