Udv! Vettem egy csomagot a netflixen es aza gondom vele hogy feliratos filmek vannak ! Kerdes az lenne hogy vmilyen modszer letezik hogy magyar ra lehessen beallitani ne legyen feliratos? Koszi elore is ! Smile
Sziasztok!
A Vejemnek ASUS laptopján Wndows10N Op.rendsze van. Sajnos a Microsoft kamerát nem tudja használni. Olvasgattam hozzá és megtaláltam, hogy eleve nem támogatott.
Letöltöttem hozzá a Media Feature Pack csomagot és telepítésemre azt adta ki, hogy a Microsoft Update fríssítésével már a gépen van. Ha megnyitom a Kamera alkalmazást akkor viszont azt kéri, hogy telepítsem a csomagot. Akkor most hogy is van?
A google-val egész este erre kerestem volna a megoldást, de sikertelenül.
Nagyon szépen kérnélek Benneteket segítsetek a megoldásában, mert hiszem, hogy van rá.
Üdvözlettel: bumerang.

Köszönöm, sikerült megoldani a problémát. Találtam egy ujabb Media Featura Pack-ot melyet elfogadott telepítésre a Windows. Ujraindítás és már működött is.
Sziasztok!

Olyan kérdésem van amit egy 8 éves is meg tudna oldani, de nekem nagyon nem akar összejönni. Webkamera képét (USB) - vagy handycam képét (USB) és a Line In bemenet sztereo hangját szeretném valami pofon egyszerű videorögzítő programmal, lehetőleg mp4-ben rögzíteni. Próbálkoztam OBS-sel, BandiCam-mal, CyberLink YouCam-mal, de egyik sem működött. Pedig a hangbemenet jó a win10 szerint, a jelszint is ugrál amikor csatlakoztatok a hangeszközöknél, mégsem látja egyik program sem. Van valami egyszerű progi amit csak beállítok és már működik is a felvétel?


Köszönöm szépen!
Kodi lejátszóhoz tudtok IP TV szervereket? Magyar HBO, és Discovery stb. akarom fogni. Android mobilon van egy program, a neve:
TVTAP_v2.2_Modded.apk (így keressetek rá, WAREZból tölthető).
Ebben nincs magyar csatorna sajnos.

A károgó kisgyerekek véleménye, hogy "illegális", nem érdekel.
Köszi, az értelmes emberek hozzászólásait, ha van itt ilyen.
Szivesen osztom meg veletek a tudásom.
Sziasztok!
Keresek olyan free programot, ami összekeveri a zeneszámokat. Adott pld. 15 mappa zeneszámokkal, ezt egy mappában összekeverve szeretném tenni egy pendrájvra. (Nem zenelejátszó programot keresek) Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Helló mindenki!

Szeretnék segítséget kérni, Facebook fiókkal kapcsolatban.
A problémám a következő: Google Chrome böngészőben
Megnyitom a facebook alkalmazást, amivel semmi bajom, működik,
viszont a bal oldalon a hírfolyam alatt van a messenger, amit most nem találok.
Hogyan tudnám visszavarázsolni a hírfolyam alá a messengert?

Amennyiben tujátok a megoldást, kérem a segítségeteket!

Üdv sefilaci
Sziasztok!

Facebook messengeren töröltem az üzeneteket az egyik beszélgető partnernél.

Az összes törlödöt az adot partnernél.

És vissza szeretném hozni őket???


Üdv: Millord
Sziasztok!

A yuotube-ról szoktam letölteni zeneszámokat-összeállításokat, jdownloader-rel, ami szétválassza filmé (mp4), jpg-vé, és egy zeneszámmá, ami általában ogg, illetve m4a formátumú.

Evvel nincs is gond, mindig átszoktam alakítani ezeket a zeneszámokat az emészthetőbb MP3 formátummá. Az a problémám, hogy nem vagyok benne biztos, hogy milyen MP3-á alakítsam át ezeket a file-okat, hogy minőségben megközelítse az eredetit.
A Jdownloadernél odaírja, hogy pl.; Adriano Celentano Greatest Hit 2018 (128kbit_AAC).m4a, vagy Italian Music - Background Chill Out (152kbit_Opus).ogg Most ezek pontosan megfelelnek pl. a 128-as MP3-nak, vagy mást jelentenek?

Van-e egy olyan táblázat, vagy netán egy átváltó oldal, a net-en, ahol ezeket meglehet nézni?

Köszönöm a segítségeteket előre is.
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami videofájlokat képes összehasonlítani (Nem a Totalcommander fájlok összehasonlítására gondolok), hanem úgy mint pl. a képeknél az Xnview képnéző.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!
Egy olyan szoftvert keresek, amelyik képes arra, hogy az évek során összegyűlt digitális képeket az EXIF adataik alapján pl. dátum szerint rendezze, átnevezze, illetve el is lehet menteni vele az így kialakított állapotot napi bontásban.
Pl. az Ashampoo Photo Commander tökéletes lenne, dátum szerint rendezi a képeket ( év ,hónap, nap, a nap neve, azon a napon készült fotók száma), de csak megjeleníti így a képeket, nem tudom elmenteni könyvtárszerkezettel együtt ezt az állapotot.
Köszi a figyelmet!

i.imgur.com/2gwkXo0.jpg
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Tud-e valaki olyan programról (lehetőleg freeware), amelyik minden videofájl típust képes lejátszani, vagy egy jó codec, ami alkalmassá tesz programot erre? Vagy legalább VLC szintű típusokat tudja úgy lejátszani másodképernyőn, hogy a lejátszó az elsődleges képernyőre beállítható és a másodlagosra kilőhető teljes képernyőben a kép - mint a winamp-ban? Avagy a VLC-ben van olyan lehetőség, hogy a kezelőpult az elsőn maradjon és a másodikon a videó? Sajnos még sok VOB, DAT és egyéb hajmeresztő, videóra használt kiterjesztésem van, amit inkább nem konvertálnék a hangsávok miatt. Vártam az új winamp-ot, de nem ismeri még most sem ezeket a kiterjesztéseket :-(

Köszönöm szépen! :-)
Van olyan film lejátszó pc-re amiben ki lehet kapcsolni az eredetileg benn e lévő angol feliratot hogy ne jelenjen meg a magyar alatt?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy lehet olyat hogy:
MineCraft szervere szeretnénk zenét be rakni ami .NBS fájl-al lehet, de nem tudom hogy kell MP3-mat .NBS re konvertálni és nem találtam konvertert...
Valaki esetleg tud egy .NBS converter-t ? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Bluray lejátszó programot keresek ami mappa struktúrából is letud játszani.

A fent nevezett programmal az a bajom,hogy egyes filmeket (újabbakat) nem játssza le.
Sziasztok lecseréltem az elöző Kenwood 4070D erősítőmet egy Yamaha RX V383-as készülékre.
A kenwoodon amikor néztem a WDTV lejátszót, vagy a blurayt simán átváltott Dolby digital illetve ha DTS-volt a forrás akkor arra.
(optikain volt rákötve a hang)

Az új készülék korszerűbb amin van 1HDMI Out valamint 4db HDMI IN ami arra szolgál,hogy egy kimeneti jelen váltva a Hdmi csatornát (1,2,3,4) azt látom a TV-n. Ellenben a hang valamit csak Stereo annak ellenére,hogy különböző effektusokat adhatok rá (Cinema, Sci-fi, etc...) sőt van olyan,hogy stereo jelet 5 csatornára adja de ugye az nem hivatalos 5.1.
A bluray lejátszón a hang Bitstreamen van.

Szóval bármiféle tanácsot szívesen veszek
Sziasztok

Facebook jobb oldalán van név lista és az felett volt még olyan ablak ami mutatta hogy kik lettek ismerősök meg ki mit jelölt be stb.
Ez az ablakot hol tudom bekapcsolni.

Tisztelettel:

Millord
Üdv.
Ha valami filmet felveszek a TV-ből, akkor a címben említett formátumban veszi fel, és nem a VLC sem a Media Player nem hajlandó lejátszani.
A TV-n visszanézhető, de a vlc úgy csinál, mintha menne a film, mutatja az időt is, csak se kép se hang.
Mivel lehetne úgy átalakítani mondjuk avi-ba vagy mkv-ba hogy lejátszható legyen?

i.imgur.com/4yZnWoZ.jpg
Sziasztok

(Windows 10 en Google Crome) Facebookon chatnel feljönn egy kis ablak mikor beszélsz valakivel de a kis ablak jobb felső sarkánál van a beállítások
azon belül megnyitás messengerben na ez eltűnt

Nálatok is nincs vagy akkor hova került el.

Tisztelettel: Millord
A VLC Player egy idő után mindig, befagy, az adott stream-ből egy hangrészletet ismétel és csak a feladatkezelőben lehet kilőni. A VLC a legújabb, a jelenséget pedig több gépen is tapasztaltam.
Ezt miért csinálja? M?ilyen lejátszót ajánlanátok helyette?
Vettem egy ilyen TV-t.
A kérdésem az lenne, hogy a gyárilag telepített böngészőt le lehet-e cserélni a Chrome-ra?
i.imgur.com/xe8ZUrT.jpg
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 97 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 19,232 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!