Üdv.

3 napja telepítettem újra a rendszert (új, nagyobb ssd-re váltás miatt).
Azóta kb megállás nélkül mennek ezek a hibák az eseménynaplóban:

i.imgur.com/O5zWj5p.jpg
i.imgur.com/b2CgubS.jpg

Miért jönnek megállás nélkül ezek a hibák? Lehet ezzel valamit kezdeni?
Rendszer: Legfrissebb 1809-es 64 bites Win 10 Pro
Sziasztok...

Keresgéltem a neten de nem találtam megoldást arra ,hogy:

legális Windows 10 Enterprise 2016 LTSB kulccsal tudok-e frissíteni 2019 LTSC -re vagy
aktiválhatom-e a 2019 LTSC -t ?

köszönöm...
Legyetek szívesek, segítsetek abban, honnan tudnék hozzájutni a PC World által jegyzett PCWRendszermento.iso linkhez.
A 2018 decemberi számban írnak róla.

Előre is köszi!
Sziasztok!
Win 10 -en hogyan tudnám kikapcsolni a fájlok utolsó hozzáférési dátumának a frissítését. S ez kikapcsolás után a Total Commanderben is kkapcsolódna, vagy ott külön kellene leállítani.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!

Nyugtassatok meg hogy nálatok is ilyen bugos/sz@r az asztal:
-Ha kijelölök pl 5 fájlt aztán Shift+húzás egy mappába akkor tök más fájlokat és darabot akar áthelyezni...
-Ha kihúzok egy fájlt az asztalra van amikor szétcseszi az egészet, tök máshová teszi és a kinti fájlokat is elcsúsztatja értelmetlen módon...
-Némely esetben de azt hiszem a képvágónál sosem látszik ahogy lementi az asztalra a képet, csak ha frissítem az asztalt....

Nekem volt régebben problémám az asztali frissítés és az ikonok villanásával/újratöltődésével, már a TC nem villantja fel ha elindítom de az első akármilyen fájl tulajdonságaira kattintva befrissíti az egész asztalt és a tálcát, ez normális? - ÉN úgy gondolom nálam valami baromira nem patent ezzel kapcsolatosan, de tök mindegy milyen VGA drivert teszek fel ezt csinálja, szerintem emiatt szarakszik nálam az asztal.
Sziasztok.

Az Ncore-ra szeretnék bejutni, de oda meghívó kell ha jól tudom. Valaki esetleg tudna segíteni bejutni oda?

Köszönöm előre is.
Sziasztok egy olyan kérdésem ha van egy legális előretelepített Windows 10-es laptop arra rátehetem az itteni integrált Windowst?
Az aktíváció gondolom az alaplapra vonatkozik Smile
Sziasztok!
A lányom laptopján frissítettem a win 10-et kb. 1 hónapja. A windows.old mappát meghagytam anno. Most, hogy folyamatosan jól működik az op.rendszer, le akartam törölni, de a windows megelőzött és a nagyját törölte. Viszont hátra hagyta a windows.old mappát és benne több mappát (üresen). Ezeket nem sikerült törölni, de szeretném. A lemezkarbantartós megoldás nem műxik, mert nem lát windows előző telepítést. A gépház, tárhely, stb sem műxik, mert nem találja a fájlokat. Az Unlocker nem törli.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
i.imgur.com/OM2FJNH.png

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy ha elkezdek játszani a gépemmel akkor a Windows egy idő után ezt a bug check-et futtatja le és eszméletlen idegesítő. Valaki valamilyen megoldást nem tudna rá mondani?

Nagyon meg köszönném a segítséget Grin
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy offline hálózati gépeken hogyan tudnék pl. pendrive-ról futtatni egy vírusirtót telepítés nélkül ?
Ha ilyen nincs:
Vagy ha nincs más megoldás telepítve is jó de úgy, hogy nincs neten úgy is keressen kártevőt.

A gondom, hogy minden vírusirtó rögtön a netről akar frissíteni. Olyan lenne jó, amit offline kézzel is tudok frissíteni. Tudtok ilyet ?
Az Avast régen tudott de már nem találom a honlapjukon ezt.
SziasztokSmile
i.imgur.com/c1cCpVv.png

A probléma ugyanaz,csak már kezdek bedilizni Smile
1809 Win 10 Tiszta telepítés ,mert nem akartam visszamenni a régebbi verzióra,A gond ugyanaz INTERNETEM VAN ,CSAK A WU nem müködik mert állandóan Wifit meg Mobilkapcsolatot akar /ami nekem nincs mert ez asztali PC/ Én már mindent kipróbáltam amit lehetett ,a hibajavítók nem tudják azonosítani a hibát,Microsoft fiók belépve ,minden beállítás megváltoztatva ellenőrizve Tüzfal Defender Nod Eset .

i.imgur.com/4AUHgKH.png
Hálozati kapcsolat is így néz ki pedigg VAN INTERNET KAPCSOLATOM.
mÁR KEZDEK BEDILIZNI,MERT BAROMI IDEGESÍTŐ Mit csináljak? Valami hasznos ötlet ,vagy menjek vissza egy régebbi verzióra?
Minden segítséget megköszönök.
Még annyi a Microsoft honlapjáról A WU-val éa a Hálózati kapcsolatokkal való hibalehetőséget már mint végigjártam!!!!
Arra gondoltam ha nem frissítem ,hanem készítek egy tiszta telepítés megold mindent ,de nem sikerült,a telepítés végén kíírja kapcsolodjak a hálózathoz ,de ilyenkor még minden inaktiv.
Sziasztok!
Ezt írja ki a gép milehet a baj...? Nem bootol be.kepkezelo.com/images/xvby2aw79wmt6cp39r6t.jpg
Sziasztok!

Ritkán szoktam nézni a C meghajtó telítettségét, 250 Gb, de most meglepődtem. 28 GB szabad hely volt, amit ccleanerrel 32 GB-ig tudtam feltornázni. Kiváncsiságból megnéztem egy fizikailag másik meghajtómat, amelyik, ugyanekkorra, és oda klónóztam a c meghajtót, az csak azért van, semmi másért, ha beüt a mennykő, akkor rögtön tudjam folytatni, ott ahol abba hagytam, nos 144 GB szabad hely van azon.
Vagyis ott egy komplett rendszer van, levelező progi, office, bongésző, total commander, meg ami szükséges. Játszani nem szoktam, pár kisebb felhasználói progi persze azért feljött a C meghajtóra, de szerintem nem indokolja ezt a drasztikus csökkenést.
Mit javasoltok, mit törölhetek még erről a rendszerről, amit esetleg a win 10 félrerakott magának ?

Köszi a javaslatokat.
Sziasztok!

Windows10 van a gépemen és van egy felmerülő problémám.
i.imgur.com/tjgEz7r.png

Nem használok routert!
Van élő internetkapcsolat, azonban ha újraindítom a számítógépet (asztali PC), akkor nem csatlakozik automatikusan az internethez., újból a kapcsolódási lehetőséggel kell ismételten kezdeni az internetkapcsolat csatlakoztatását kézileg.
Próbáltam ennek alapján,de nem sok sikerrel.OMG
Kérlek segítsetek.Shocked Köszönöm mindenkinek!Thumbs up
Sziasztok!
Windows 10 van a gépemen...
De elég lassan Boot-ol és a mükődése is elég lassú...
Valaki tudja mi a baja ?
Windows 10 Pro 64 BIT
A Gépem:
Proci: Dual core 2.81 GHZ
8.00 GB Ram
HDD: WD Blue 320 GB Sata HDD 7200RPM 8MB Cache
VGA: 8800GT AMP Edition
A gépen nincs semmi szinte de nagyon lassú...
Előre is köszi!
Sziasztok!

Az elmúlt egy hétben két laptopot is próbáltam aktiválni a Microsoft Toolkit-al, de egyiket sem tudta aktiválni. Eddig teljesen megbízható volt ez az aktivátor, így kicsit csalódott vagyok. A W10 Digital Activation 1.3.7-al sikerült mind a két laptopot aktiválni, ez mennyire megbízható? Más módon aktiválja a rendszert?

Köszönöm
Sziasztok!
Anno a windows 10-ben le lett tilva az automatikus frissítés. (ezért több helyen is módosítva lettek az op.rendszerben bizonyos bejegyzések) Ez olyan régen volt, hogy már nem is emlékszem, hogy mik lettek módosítva. Viszont sokáig az ESET vírusirtót használtam és az frissült automatikusan, Most áttértem a Defender-re, de ez csak akkor frissül, ha kézzel elindítom a gépházban a frissítés keresését.Hogy lehet beállítani, hogy a Defender automatikusan frissüljön, de az op. rendszer ne.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hogy a laptopról néha kikapcsolja magától de azt szeretném hogy állandóan menjen.

Üdv : Millord
Sziasztok!

Olyan problémám van ,hogy az internetem az asztali gépen megszakadozik ,kis sárga jel lesz az ikonba , de ha az internet hibaelhárítót lefuttatom ,akkor helyreáll ,és ez egyre sűrűbben jelentkezik . Az internet biztos nem szakadozik ,mert más ezközön nem tapasztaltam ilyet eddig.
Milehet a gond?
köszi a válaszotokat előre is
Sziasztok!
Mit csinálok rosszul? Nem adja be a telepítő a Home/Pro/Enterprise választási képernyőt és automatikusan a Home verziót telepíti! OMG
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

debrei90, Kori, tamast777

  • 11 Vendég
  • 256 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,724 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!