Üdvözlet mindenkinek!

Azzal a problémával küzdök, hogy ha egy alkalmazást kitűzök a tálcára, akkor a következő hibaüzenetet küldi a WIN10:

i.imgur.com/jVnjbkv.png

Csak az MS Edge-t hajlandó a rendszer elindítani a tálcáról, az összes többi kitűzött alkalmazásnál hasonló hibaüzenetet kapok.

Mit kell tennem, hogy megszűnjön?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Mawerik
Sziasztok!

Nagyon egyszerű kérdésem lenne. Ha a boltban megvásárolom a Windows 10 pro OEM vagy dobozos változatát akkor annak kódját a telepítőnél ha beírom akkor tudom majd vele használni vagy elképzelhető, hogy hibát dob ki mert MSDN-ról lett a képfájl elkészítve? Sajnos nem tudom, hogy van-e ennek köze a sikeres aktiváláshoz? Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!

Avast Premierhez kulcsot hol tudnék találni?
De más aktiválisi megoldás is érdekel?

Üdv: Millord
Insider frissítés után szét esik a képernyő , ha pedig teljesen frissen rakom fel USB-én keresztül ugyan abba a hibába futok. Mi lehetséges ? Ha az előtte futott progit használom, akkor hiba nélkül müxik. Vélemény, tanács, segítség?
Sziasztok!


Létezik olyan offline letölthető installer, MSI vagy MSU file amivel 1803-as Enterprise magyar verziót fel tudom frissíteni 1809-esre ?
Sok gépről lenne szó kb. 100 akár egyenként is megcsinálom de a sima WIndows update letöltéses frissítésekkel nem szeretném megcsinálni.

Ezét lenne szükség egy offline telepítőre, ahol egy telepítés + újraindítás megoldja a dolgot, akár távolról is meg tudnám csinálni így.

Ötlet ?
Sziasztok, lenne egy 16gb pendrivem erre szeretném feltenni egyszerre az itt található koris windows 10 és 8.1 64x telepítőtt UEFIben. Milyen programmal sikerülhet? Az lenne a lényeg ne csak a grub legyen UEFIs hanem a telepitők is.
Sziasztok!
Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerhez nem engedi telepíteni a (KB4501375) összesítő frissítést, mindig ezt a hibaüzenetet írja " 2019-06 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1903 x64-alapú rendszerekhez (KB4501375) – hiba: 0x800f0988 ". Windows 10 ProN x64 verzióról van szó.
Valaki hátha tud valami megoldást.
Köszönettel: Dole
Hibásan írja be a nevet, ezért meg sem nyílik intézőben.
Másnál is van ilyen probléma?
i.imgur.com/rgcvJa1.png
Szia mindenki !

Képzeljetek el egy nagyvállalati környezetet, kampust, ahol valamiért nem működik a win 10 frissítés a kampus külvilág felé néző tűzfalán. Nem megy át rajta a windows update.

Közben ugye ez kellene, ha föltelepítek egy gépet pl. akkor azután a drivereket, illesztőprogramokat sem tudom a külső netről felfrissíteni. Ok, feltehetem manuálisan is, de hát miért is ?

A windows frissítések nem jönnek le. Ez a gond.

Szal gondoltam egyet és csinálnék windows frissítő szervert. Amire manuálisan tenném rá a win frissítéseket amit itthon letöltök.
Vagy esetleg a a Win 10 1809-től már tud a hálózaton belül egymástól is letölteni frissítést. De még nem jöttem rá, hogyan..

Ha tudtok valami tanácsot adni jó lenne , elsősorban group policy-ben oldanám meg azt csináltam már néhányat. Persze a windows update is be van állítva ott de a netről nem jön le.


Köszi, ha tudtok segíteni....
Üdv. Pár napja csinálja azt a gépem, hogy amikor zárolom, kijelentkezek vagy újraindítom akkor szokás szerint bedobja a hátteret amin az óra látható.
Eddig úgy szoktam hogy kattintok egyet az egérrel, vagy lenyomom a space-t vagy bármelyik gombot és utána kéri a jelszót a Win.
De most valamiért semmire nem reagál, nem tűnik ez a zárolt képernyő csak a ctrl+alt+del-re, ha ezt lenyomom akkor kéri csak a jelszót.

Nem állítottam át semmit, nem tudom mitől kezdhette el ezt csinálni.
Üdv all!Smile két kérdésem/problémám van:

1. a realtek aduio driver program beállításait hogy tudom előhívni/megnyitni ha gyári driverrel telepítettem a windows 10 redstone6-ot? már felraktam az r2.82-es realtek drivert is újból külön, de a beállítás menüt sehol sem találom.

2. a windows teelepítése után még tudtam a gépház keresőmezőjébe írni, de mostmár nem engedi, ezt hogy lehet helyreállítani?

Köszönöm előre is a segítséget.
Szép napot mindenkinek!

A 1903-as Windowsban hogyan lehet kikapcsolni a csoportosítást fájlok feltöltésénél?
i.imgur.com/Uiqey7E.png


A fájlkezelő ablakában ki tudom kapcsolni de feltöltésnél én nem találtam erre lehetőséget.
Azt szeretném ha feltöltésnél a fájlok betallózásakor így nézzen ki:
i.imgur.com/EHmbUNS.png


Érdekes hogy ez csak a Letöltések mappánál van, más mappában tallózáskor nincs csoportosítás.
Előre is köszönöm!
Évek óta egészen mostanáig gond nélkül sikerült mentést csinálnom nagyobb frissítéseknél a gépházban levő progival. Szerencsére nem túl sűrűn, de használtam is a lemezképet, és az indító lemezt. Néhány napja, talán a 1903 óta hibaüzenettel elszáll. Szeretném működésre bírni, mert ezt ismerem.
i.imgur.com/8QAthal.png

Csináltam egyet az Aomei-vel, ott viszont az indítólemez 99%-ig fut, és az író ott befejezettként kidobja
Sziasztok!

A win 10 frissítése után nálam a bejelenetezési képernyőn a háttérképemet állandó jelleggel blur hatással elmossa.
Van erre valamiféle beállítási lehetőség, hogy végre élesen is lássam a bejelentkezési képernyőt?
Hali, a kérdésem az lenne, hogy ha lemezről akarom a windwos 1903-as verzióját felrakni, akkor elég ha frissítem vagy inkább teljes telepítést csináljak? Köszönöm a választ előre is.
Üdv mindenkinek ! Van még olyan Media Creation Tool amivel letöltőm Windows 10 1803 ?
Elöre is köszönöm ! Smile
Kedves sorstársak!
Egyszerű, amatőr kérdésem, hogy Media Creation Tool-lal lehet-e on-line frissíteni a Win10 Pro (1809)-et Win10 Pro N (1903)-ra? (N verzióra!)
Szabadulni szeretnék ui. a Windows Media Player-től, de az adatvesztés rizikója miatt nem szeretném a Win-t teljesen újra telepíteni.
Sziasztok.
Van egy asztali HP gépem (Hp Elitedesk 800G1 Tower) és ehhez szeretnék Win10-es oprendszert.
Normál win10-em van amit a Microsoft Creation tool-al letöltöttem.
Itt arra gondolok amivel árulni szokták. Most is 64bites jogtiszta win10 van rajta.

Köszönöm
Sziasztok!
Szó szerint értem, réges-rég a messzi távolban volt egy olyan programom ami eltüntette az épp aktivan működö program ikonját a tálcáról.
Sajnos elveszett ez a program még anno mert betojt a vinyóm.
Pl. elinditottam a Total Commandert (vagy bármit) s ilyenkor ugyebár az ikonja ott virít a tálcán.
S ez a progi azt csinálta hogy eltüntette a Total Commander ikonját a tálcáról de közben meg futott a Total commander.
(ez a Total Com... csak egy példa, lehet bármelyik).
Ha jól emlékszem az ora mellé gyűjtötte össze az ikonokat valahogyan de már nem emlékszem.
Ui.: nem az egész tálcát akarom eltüntetni, azt tudom hogy működik.
Megtudná mondani valaki hogy mi lehet ez a progi, mi lehet a neve?
Nagyon érdekelne ez a megoldás.

Köszönöm előre is.
fgr.
Sziasztok egy olyan gondom akadt amire még nem jött rá.
Gondoltam újra használom a Microsoft Fiók féle telepítést (1903-as Windowssal) de azzal a hibával szembesültem,hogy amíg helyi fiókkal használtam a gépet a hálózati beállításokat követően a hálózatra kötött Médialejátszót (pontosabban a rákötött USB meghajtót) eltudtam érni de ugyan ezen beállítással Microsoft Fiókkal már nem megy..

Biztos valami plusz beállítás szükséges az alapokon (vendég vagy nyilvános, illetve minden hálózat) túl de ez m ár kifogott rajtam.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!