Hogyan lehet Win.10 alatt egyesíteni,(összevonni) a nem lefoglalt meghajtót (fekete) a saját (DSmile meghajtóval.

i.imgur.com/aG30sjt.jpg
Sziasztok!

Hogyan tudok úgy megcsinálni hogy a defender automatikusan fusson és benne legyen a feladatkezelő /Inditás / résznél?
Régebben 8.3 volt, most meg 10.9
Valaki tudja a megoldást?
Nem a fast boot és nem a post dilay kikapcsolasa.. mert ezeket már próbáltam
Sziasztok!

Egy klasszikus kérdésben kérnék tapasztalati segítséget. Win 10 x64 OEM licencem van. A jövőben szeretnék erősebb procit az asztali gépembe tenni. Volt akinek ettől elszállt a licenc, vagy egy proci cserét még kibír? Kérdezem azért, mert volt már olyan OEM, régebbi típusú Windowsom, ami egy sima memóriabővítéstől kikészült és telefonon kellett egy nagyon hosszú, bonyolult procedúrát végigszenvedni, hogy jogtiszta maradjon.

Köszönöm!
Sziasztok!
Eltűnt a bluetooth a gépről!
Win 10 Home1909 a rendszer, a gép Chuwi Lapbook 15.6 . A bluetooth hibaelhárító azt írja, "Bluetooth nélküli eszköz". Hogyan lehetne visszaállítani a bluetooth működését?

Üdv: S
Sziasztok. Van valakinek esetleg egy Windows 10 64 bit alatt működő WinCE emulátora?
Ha egy emilben kapott (pl.) pdf-et meg akarok nyitni az outlukból és rákattintok a legördülőben ezt az ablakot dobja. Nem lehet ezt valahogy kiiktani? A pipát nem lehet kivenni!! Hogy nyissa meg mondjuk dupla kattintásra, ahogy a régi outlook, és ne adjon ilyen ablakot. Idegesít nagyon

i.imgur.com/kMlZnPn.png
Helló,

Valakinek van esetleg elfekvőben MAK kulcs a 2019-es Win10 LTSC-hez? 2 gépre frissítettem LTSB-ről és új kulcsot kér. Surprise surprise. Smile
Helló!
Az alaplapom: Gigabyte ga H61M S1 REV3.0
A hiba:
random le áll a windows és ezt a híbát adja: MEMORY MANAGEMENT
Innen márt tudom hogy a rammal van valami probléma, nos hogyan tudnám kideríteni hogy melyik a ludas? Kettő darab van 2x4GB Kingstone
Egyenként sok idő... mivel 20-50 percenként jelentkezik ez a hiba. Valami programmal rá tudok jönni hogy mi a baja, illetve lehet orvosolni?
És még azt hozzá teszem hogy nem tudok windows-t telepíteni... teleítés közben (USB) híbákat add, és nem másolja fel.
0xc0000001, 0x80070241 Ezeket a híbákat adja, és ezt az üzenetet: A telepítő nem tudta másolni a szükséges fájlokat. Más gépben próbáltam és működik, és másik HDD-re is próbáltam semmi.
Sziasztok!Smile

Windows 10 Enterprise / 1903/ 18362.476 build van az asztali gépemen.
Tegnap óta egy olyan új jelenséggel találkoztam,amivel azelőtt még soha!OMG
Minden újraindítás után,ahogy betöltődnek a dolgok rá kb egy percre felugrik ez az ablak.
i.imgur.com/o53OJIa.png

Nem értem,hogy mi a közlendője a windowsomnak vagy hova akar vinni/irányítani?Shock
Böngészőkbe tudom,hogy van ez a dolog amit le is lehet tiltani ugye,felugró ablakok résznél,de windowsban még nem hallottam róla!OMG
Kérdésem az lenne,hogy mi erre a megoldás,vagyis e jelenség megszüntetése.Hmm

Köszönöm!
Sziasztok! Az normális , hogy a merevlemezeimből 2 került biztonságos eltávolításra ? Windows10-et használok 1909-es build. A BIOS-ban nincs alkalmazva a HOT SWAP vagy HOT PLUG. Viszont használok M.2-es SSD lehet hogy az tiltott le SATA portot és ezért. De az is lehet hogy ez normális de nekem nem tetszik mert ez nem USB stick és nem akarom eltávolítani. ASRock B450 alaplapom van. Van rá valami megoldás? A válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelt Segítők!

Diagnosztikai adatok van alap és teljes
Ezek le vannak tiltva.

Hogyan tudnám műkődésre birni?

i.imgur.com/CR3Hj3o.jpg

Üdv: Millord
Adott egy tiszta telepítés (1909), naprakész frissítésekkel. Minden .msi csomagra a fenti hibakódot kapom (már eleve telepítés után ezt kezdte, és úgy maradt). Már megvolt az sfc, dism és egyéb rendszerfájl-helyreállítás,, temp (áthelyezést, átnevezést is próbáltam) könyvtárakhoz teljes hozzáférésem van (windows könyvtárhoz a szemétláda nem hagyja), a hiba marad. Hiába töltöttem le az .msi cleanup utilityt, az az .exe sem hajlandó lefutni, ellenben a többi .exe telepítő gond nélkül. Egyszóval minden neten fellelhető megoldást próbáltam. A rizsproci takarékosságához szükségem lenne az 1909 verzióra, mit tegyek? Mit hagytam ki? (A linuxon kívül.)
nem hajlandó a windows levelezője a postafiókot kezelni . mit tehetek ennek rendbe tételére ? windows 1909-es pro 64 bit
Tisztelt Segítők!

Google Chrome 79.0.3945.56 beta verziót használom.
Windows 10 64 bit 1909 verzió

1. Az összes jelszavamat amit a chrome tárol leszeretném menteni a laptopra arra az esetre ha bármi történe.

2. Chrome -os profilomat is leszeretném menteni laptopra.

3. Google-és fiókomat hogyan tudom újra aktiválni ha valami miatt törlödne.


Üdv: Millord
Sziasztok honnan tudok Windows 10 Enterprise ltsb vagy ltsc (Nem tudom mi a különbség a 2 között) 2019 telepítőt letölteni (Nincs msdn hozzáférésem)
Windows 10 Home 64x használok sajnos az utóbbi időben elég sokszor volt problémám a frissítésekkel nem létezik erre valami megoldás hogy lehessen kontrollálni mit szeretnék feltenni ?
Sziasztok!
Felraktam a win 10 pro-t. A jelszókérést nem tudom kikapcsolni. A „netplwiz" nem segített (nem csinál semmit, hiába veszem ki a pipát) Illetve, ha kiveszem, akkor alul bal oldalt már két felhasználót mutat, ha be van pipálva akkor csak egyet. Szeretném, ha úgy indulna a gép, hogy ne kelljen beírni semmit. A felhasználó fiókban csak én vagyok rendszergazdaként.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Üdv,
arra vagyok kíváncsi, hogy az időkorlátos programokat lehet-e használni a próbaidőszak lejárta után?
Arra gondoltam, hogy valamilyen programmal teljesen eltávolítanám és utána újratelepíteném. Létezik ilyen program ami teljesen eltávolítja az időkorlátos programokat és újratelepítéskor a program nem veszi észre, hogy telepítve volt?
sziasztok...a következő kérdédem lenne hozzátok...van egy Acer Aspire E1-510 netbookom nincs rajta cd olvasó sem író.volt rajta egy win 10 pro 64 bit op rendszer,de mivel elég kicsi a memoriája..2giga...a win 10 prot szerettem volna rá telepíteni.a gép csak UEFI módba lehet használni..már a rufus progival minden hogy próbáltam rá nyomni a 32 bittest!!!valaki tudna ebben nekem segíteni??már vagy egy hete küszködök vele...a pendrájvot látja,ha 64 bittes telepítek reá,de a 32 bittest már nemSad
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!