Sziasztok!
Érdeklődnék, hogyan állítsam be a rufus 3.3.1400 hogy Windows 10 telepítőt készítésen
pendrive-ra?
Pl.: Partíciós séma: MBR vagy GPT.
Hello!
1607-es változatú Enterprize van a gépemen. Ezt telepítettem véletlenül 2 hónapja. A gondom az volna, hogy nem tudom frissíteni 1803-ra.
Frissítési segéd nem telepíti, azt írja, hogy forduljak a rendszergazdához, ami azért jó, mert rendszergazdaként van használva. Csináltam egy másik fiókot, rendszergazdát, de akkor is ugyan ez van.
Hogy tudnám megoldani, nem szeretném újratelepíteni a gépet nulláról emiatt.
Vagy töltsem le innen a frissített telepítőt, és azzal tudom frissíteni?
Sziasztok!
Amikor böngészek, akkor a programozható egeremmel (G602) indítok egy két programot (pl: TCUP, notepad, World, stb). Hogy lehet elérni, hogy az elindított program a böngésző előtt legyen és ne mögötte? WIn10 van a gépen.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok

Ki akartam próbálni a firefoxot de nem tudom használni mert tls problémája van

google facebook youtube nem tudom megnyitani

Üdv: Millord
Ehhez tudtok segíteni egy Multiple Activation Key – MAK kulcsal?
Nagyon köszönöm!SmileThumbs up
Piviben várom,
Thumbs up
Sziasztok.

Van egy laptop aminek a tipusa Asus K50ID. Ennek már hivatalosan csak win7 támogatása van, de szépen fut rajta a win10 is jelen pillanatban is. 4GB RAM van benne. Felteszek egy képet, ami már mutatja a gondom, és látható lesz a kérdésem is.

i.imgur.com/gPWf8rX.png


Szeretnék információt kérni arról hogy mi a feladata a társprocesszornak?
Mit lehet tenni, ha már nincs hivatalosan támogatása sem ennek a laptopnak win10-hez?
Egyébként hibátlanul megy az eszközön a rendszer, csak zavar, hogy ott a sárga felkiáltó jel. Azt sem tudom, hogy ez így mennyit lassít a gépen?
Minden hasznos infót örömmel fogadok. Próbáltam a windows Update-en is keresni illesztőt, de nincs hozzá, mivel csak win7-ig van támogatás a géphez. Azon is gondolkoztam, hogy egy Processzor csere lehet, hogy megoldaná ezt a gondot?

Köszönöm előre is a hozzászólásokat.
... általában mekkora?
Windows STORE alkalmazások ÉLŐCSEMPÉKkel felműthetők rá (pl. githubon látott módon)?

Windows 8.1 Embedded Industry-hoz hasonló rendszert szeretnék,
de valamivel modernebb STORE-ral. Újabban pl. Windows 8.1 Embedded
Industry-n a Weather App folyton frissíteni akar, csak épp nem talál
frissítést az áruházban, amiből egyébként is mintha RENGETEG alkalmazás
hiányozna ...
Kicsit ismerkednék is végre a Windows 10-vel, de régi a gépem.
Szóval a szokásos probléma ... Sad

MS Office 2013 amúgy HOGY MUZSIKÁL az LTSB-n?

Köszönöm a segítő hozzászólásokat előre is! Wink
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a windows defender valamit jelez de nem tudok rájönni, hogy mi a gondja főleg, hogy használok mellette 360 Total Security. Esetleg ha valakinek volna valami tippe azt megköszönném.

i.imgur.com/3PMPDjg.jpg
Sziasztok!

Mini sd kártyán vannak képeim és számok.
A helyzet az hogy sérült egy pár nem tudom átvenni a laptopra.

Hogyan lehetne helyre hozni őket.

Üdv: Millord
Valahol azt olvastam, h. a linux live USB mintájára lehet persistent live USB-t készíteni Windows-al is. Ez lehetséges? Ha igen, érdekelne a módja.
Előre is köszönök bármi ötletet, hozzászólást.
Sziasztok! Sokat használom a TC keresőjét, mert Win-ben csak több ablakban tudok jól keresni. Sok fájl közül kell gyorsan megtalálnom amit keresek, így a sima szóközzel elválasztott szókereső mindig segített. Egy ideje csak egyetlen szóra tudok keresni, ha a fájlnévből két szóra keresek egyszerre, mindig nulla a találat, pedig eddig működött és hasznos funkció. Valamit barkácsoltak Win10-ben, amitől a TC nem keres úgy mint eddig? Fontos lenne, ha valaki esetleg beleszaladt már ebbe a kérdésbe és tud valami megoldást.
Köszönöm!
Üdv. Szeretném a rendszert egy 500GB-os HDD-ről egy 240GB-os SSD-re másolni.
Az a problémám, hogy akárhány programmal próbáltam volna mind vagy az egész hdd tartalmát akarták másolni (van 3 partíció- 1 a rendszer számára... 2 maga a rendszer, 3 adatok, játékok) vagy csak egy partíciót engedett volna.

Hogyan tudnám úgy lemásolni, hogy egyszerre átteszem a rendszer számára fenntartottat és a rendszert is, de a 3-ik partíciót azt nem?
Az asztal hátterének színét lehet-e sötétre változtatni?
Sziasztok !

A követező Windows 10 jelenséggel találkoztam. Az asztali gépem úgy van beállítva, hogy 10 perc tétlenség után kikapcsolja a monitort 15 perc után alvó módra vált. Eddig ez hibátlanul működött, tegnap este vettem észre hogy alvó módra váltás után azonnal visszakapcsol. Hibernálás le van tiltva, a hibrid alvást ki kapcsoltam, majd vissza de nem változott semmi.

Mi lehet a megoldás ?
Sziasztok!

Adott egy laptop, amelyet SSD-re váltás miatt újratelepítettem. Sikeresen megtörtént a telepítés, minden happy és gyors, csak éppen a telepítésnél kiválasztott Windows 10 Pro-ból Enterprise lett az aktiválás után.
Először a Toolkit-tel aktiváltam, majd utána lefuttattam még kb. 8-szor, hátha átvált Pro-ra. Utána feltelepítettem a Spico-t, az sem segített, leszedtem, megpróbáltam a WindowsLoader-t, az Unsupporting Operation System-et írt az Enterprise miatt. Most megint lefuttattam a Toolkit-et 4-szer, de még mindig Enterprise. Jaaa, és minden Toolkit-et aktiválás után újra is indítottam, hátha akkor frissül a verzió, de hát semmi eredménye, már félek, hogy tönkre fog menni a laptop a sok újraindítástól.

A saját laptopom újratelepítése után (annál kb 1 éve váltottam SSD-re), ha jól emlékszem Toolkit-el Enterprise-ból csináltam Pro-t, de valahogy itt most nem akar összejönni.
Esetleg nem tudtok egy gyorsabb, újraindítgatás mentesebb módszert arra, hogy az Enterprise-ból Pro legyen? Smile

Köszönöm a segítséget!
Sziasztok !

Vasaroltam ma egy digitalis licenckulcsot a HardverAprorol es nem tudom aktivalni vele a windowst (gephaz=>uj termekkulcs megadasa=>hibauzenet az eredmeny.
A kerdesem,hogy le kell toltsek egy masikat az aktivalashoz ?
i.imgur.com/wXF6pZz.png

vagy pedig az a gond hogy amit vettem nem OEM hanem RETAIL ?
i.imgur.com/ncuHmfp.png

Nem tudom melyik lenne ehez a kulcshoz valo windows.

Segitsegeteket elore is koszonom !
A Windows 10 AIO x64 Integrated May 2018 Edge17 Hungarian-Kori telepítőt nem tudom UEFI módban használni. A Rufus-szal elkészített USB telepítő UEFI:NTFS Could not find volume: [3] Unsupported hibával nem indul.
A hagyományos BIOS-hoz készített MBR partíciós telepítő működik.
Windows 7 USB DVD download tool-al nem tudok UEFI-s telepítőt csinálni.
Valaki esetleg ötlet? Nagyon jó lenne ezt a telepítőt használni, az integrált frissítések és főleg a sok integrált redist csomag miatt, így sajnos új gépeken nem tudok ezzel telepíteni.
Sziasztok. Olyan problémába ütköztem,hogy win 10 telepítés végén újra indul,előkészítés stb végbe megy.Ez után ki írja ,hogy kis türelmet és 1 óra múlva sem történik semmi. Ekkor kéne be adni a beállításokat. Telepítettem már gépet,de még nem jártam így. 1 lenovo laptop amin home verziós
windows 10 tartózkodási hely bekapcsolása hogyan?
Kedves kollégák!
Limitált hálózatépítési tudásommal küzdök egy ideje a következő "problémával".
Edimax BR-6574n típusú, gigabites routerre több (1-5-ig változó számú) PC kapcsolódik, plusz egy NAS. Többségük kábellel, egy-kettő Wi-Fi-n keresztül.
Minden PC-n ugyanaz a WIN10 pro 64 op. rendszer fut fix IP-vel. A NAS-on természetesen nem, de annak is fix az IP-je.
Ha elsőként elindítom bármelyik PC-t, azon SMB alatt megjelenik a NAS majd a többi, később beindított gép is.
Amikor újabb gépe(ke)t indítok, azokon már nem jelenik meg semmi, csak IP cím közvetlen beírásával (\\192.168.2.x) csalogatható elő más eszköz, ami kilépés után újra eltűnik és a hálózatfelderítés nem talál rájuk automatikusan.
Ez normális viselkedés? Ha igen, akkor bizony nagyon kellemetlen "feature".
Hol lehet a hiba? Miért nem lát minden gép mindent? A router a ludas?
A WIN tűzfalakat is kikapcsoltam, megpróbáltam a routertől DHPC-vel kért IP-kkel működtetni a gépeket, de a helyzet nem változott.
Van valakinek ötlete, hogy mit kellene csinálnom?
Hálás lennék minden tanácsért!
Üdv mindenkinek.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!