Sziasztok!

Andriodról le mentettem az összes névjegyet.
Vcf formátumot használ.
Windows 10-en Melyik program ami kezeli?
Milyen más módszert javasoltok?

Üdv: Millord
a win. 10. 64. frissítésnél ezt a hiba üzenetet kapom . Nem sikerült a frissítés telepítése. Lehetősége van újrapróbálkozni (0xc1900101). többszörös kísérlet . de meddő az eredménye . kísérlet a pendriver által ugyan azt eredményezi . a specifikáció buildszáma változik de a hiba üzi megmarad. többszörös újra indítás után is. ehhez kérnék segítséget . köszönet


i.imgur.com/wNM0e12.png
ez a látvány
Sziasztok! Az elmúlt napokban szenvedek a Samba hozzáféréssel.
Megtudná valaki nézni, hogy a Windows 10 TH2 verziójába működik nála ez a hozzáférés?

Vagy tegyek fel VMware-ra a 2004-es verziót?

Az végigzongoráztam már a szolgáltatásoknál, hogy kiveszem a pipát újraindítok, majd vissza a pipát de változás nincs Sad

Médialejátszó: Egy Dune HD realbox 4K
Eredeti telepitő lemezem van. Tisztán telepitenék,de kiirja, hogy hiányzik a CMPXCHG16b; PrefetchW; LAHF/SAHF. Ezek letölthetők e valahonnét? Minden egyéb stimmel, de ezekről azt sem tudom, hogy "eszik-e, vagy isszák". A 32 bitest simán tudom telepiteni.
Sziasztok!
Segítséget kérek a címbeli hiba javítására. Asztali pc Win 10 pro 2010 H2 legfrissebb build. Véletlenül került elő a hiba, nem lehet elindítani a rendszer-visszaállítást. Rg. által nincs letiltva. A google-ben minden javítás leírást végig próbáltam, gyakorlatilag u.azt az öt módszersort írja mindegyik, de nem oldja meg.
Amit még próbáltam: az RWUT végigfuttatása, Ccleaner, Revo unistaller törlése. Ami még fent van ami bezavarhat esetleg az AOMEI Backupper 6.2.
Van valami megoldás a javításra az alaphelyzetbe állítás és az újratelepítésen kívül?
Köszönettel:
Mondeo
Segítséget, illetve tippet szeretnék kérni. Eddig - évtizedek óta - a Gmaik Notifiert, illetve az utódját, a Gmail Notifier Replacement programocskákat használtam az új bejövő levelek jelzésére az értesítési sávban. Az utóbbi napokban, nem tudom mi okból, megtagadja az értesítést. Elindítva szabályos módon belép a GMail kliensbe, de úgy viselkedik, mintha nem lenne kapcsolat. ("Couldn't check mail", a borítékocskán felkiáltójel)
Próbáltam helyette a Gmail Notifier Pro-t. Ez is jól működne, de ez viszont minden alkalommal a kliens indításakor Gmail beléptetést követel, ami szokatlan és kényelmetlen. A levelezéshez használt (default) browserem az Edge. Minden ötletért hálás lennék.
Ha esetleg hasonló Gmail notifiert ajánlanátok, azt is köszönném.
Üdv, guruk!

1, (@szucsgyuri -tól kapott válasz segített)
Olyan kérdésem lenne, hogy az "Ez a gép" Gyors elérési menüpontját lehet-e szerkeszteni, azaz két FTP kapcsolatról lenne szó, amit rögzitettem ott, de már nincs rá szükségem. Jobb egér kattintásra "Kibontás" lehetőség felírat jelenik csak meg. Viszont én eltávolítani szeretném, újat létrehozni.
Új FTP kapcsolat rögzitést tudok csinálni, viszont van arra lehetőség, hogy átt is lehessen nevezni ?
PL:. az IP cím betű, vagy szó legyen ?

2, (@szucsgyuri -tól kapott válasz segített)
Ugyan itt, picit lejjebb vannak olyan elérések (mappák) amit korábban nyitottam meg, ezeket hogyan lehet egységesen innen törölni, eltávolítani, "gyors elérést ki űrítani" ? Egyesével tudom. Ennek az a módja, hogy "jobb egér kattintás -> Eltávilítás a gyors elérésből" opció.


Itt van két kép a fenti szöveghez.
i.imgur.com/irl7ate.png

1, (íráshoz a kép)
i.imgur.com/VZBcJQn.png


Köszi előre is, az érdemben való hozzászólásokat.
a Windows levelezés az outlook fiókom problémát mutat , ehhez kérnék segítséget . Windows 10 pro 64. inseder 202257 -es magyar verzió . a hiba üzi kódja : 0x80070426 - s . és még ezt a kód sort : 4a40dde4-baae-0001-8980-4b4aaebad601 . és hozzá az időpont jelzést . mit lehet kezdeni ezzel . köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja újrahúztam a gépet és most másodszor rakja tele a Win 10 a RENDSZERMENTÉS meghajtómat WindowsImageBackup-al , Backup Set -el és MediaID-vel.
Holott rendszermentés nincs beállítva a gépemen. Biztonsági mentéshez még meghajtó sincs felvéve.
Hol lehet ezt kikapcsolni?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!

Rendszeresen használom MBR -> GPT konverzió miatt a Shift+Újraindítással bejövő "Hibaelhárítás → Speciális lehetőségek → Parancssor" opciót. Úgy látom a Windows 10 20H2-től kezdve kiszedték ezt az opciót. Más is járt már így? Ha nem lehet elővarázsolni ezt az opciót, hogyan tudom élő rendszeren elvégezni az MBR -> GPT konverziót? Eddig az mbr2gpt /convert parancsot használtam. Köszönöm a segítséget!
Angol nyelvű 2019 32 bites office csomagot keresek!
Sziasztok, lenne egy gépem ami elég régóta votl ujratelepítve és a lemezkarbantartó szerint 40gb visszamarad windows update cache van multkor az enyémen volt 12 gb windows update cache és 4-6 órán át dolgozott nincs erre megoldás hogy gyorsan és biztonságosan le lehessen törölni azt a 40gb cache ? Elöre is köszönöm a választ. Windows 10 Pro x64 lenne szó
Win 10 32 bit-ről szeretném 64-bit-re telepíteni egy gépem de nem engedi....tudtok rá választ ???
Olyan lemezt szeretnék amiről választhatok a Win 10 kategóriái között Home, Pro s.t.b......32, és 64 bit között....
Sziasztok!
Törölni szeretném a Windows Defender védelmi előzményeit, de nem jártam sikerrel.
https://thegeekpage.com/clear-protect...the%20menu
Ennek a második javaslatnak végrehajtása közben látszólag eltűnnek az előzmények, de újraindításkor a Defender védelmi előzményei ugyanott maradnak.
Ha tudtok tuti megoldást , annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Ez a file megjelenik a c: letöltések mappában, ezt tartalmazza:[1027/120731.650:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: A rendszer nem találja a megadott elérési utat. (0x3)

A kérdésem mi lehet ez? Tiszta win x64-pro van fent buhera mentes.
Kedves sorstársak!
Egy ilyen téma már volt fent, de a jelenség amibe ütköztem még rejtélyesebb.
Adva van két egyforma gép: Beebox N3150, belső tárolók, azaz RAM és SSD ugyanolyan. Windows10 64 bit pro - ugyanolyan.
Mindkettőre van az USB3-as portra kötve egy-egy ugyanolyan SATA Quickport XT típusú USB HDD dokkoló.
A dokkolókban egy-egy 4 TB-os WD red (egyforma típusú) HDD.
A gépek kifogástalanul működnek. A BIOS (UEFI) ugyanolyanra van konfigurálva. A Windows szolgáltatásai ugyanolyanra vannak beállítva.
Mindkét gép rendesen olvassa a HDD-jét, de csak az egyik tudja rendesen írni, a másik nem. (Az írást elkezdi, de hamarosan lelassul és végül leáll.)
Minden (általam elképzelhető) beállítást összehasonlítottam, minden alkatrészt felcseréltem: kábel, dokkoló, HDD, tápadapter és semmi nem változik. A kettes gép lefagy írás közben.
Azt sem tudom eldönteni, hogy szoftver, vagy hardver hiba okozza-e a jelenséget.
Kérem, hogy akinek van segítő ötlete, ossza meg velem.
Helló! Windows 10 PRO-t használok (Kori 64bit)
Január óta nem telepítettem újra a windowst. Jelenleg semmi probléma a géppel tökéletesen működik, a kérdésem az lenne hogy mennyi időként kell windowst cserélni? Vagy pedig lehet használni sokáig ugyan azt a windowst újra rakás nélkül? Mert azt láttam hogy 6 hónaponta újra kell rakni, ezt most nem tudom igaz vagy nem, nekem Január óta probléma nélkül fut. Azóta még volt alkatrész Update is, RAM, VGA. Nem muszály le cserélni, vagy pedig nyugodtan használhatom tovább így?
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban honnan tudnám letölteni az alábbi ISO fájlt? A google nagyon nem a barátom Sad

hu_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9060111.iso
Üdv. Ránéztem az eseménynaplóra, és van néhány fura hiba, amit nem értek mitől lehetnek.

i.imgur.com/niV3zbl.jpg
i.imgur.com/UIRgwaN.jpg
i.imgur.com/mAvUgv0.jpg

Mik lehetnek ezek a hibák? Vagy nem kell velük foglalkozni?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Nagyimi, Szmiso, S3cr3t
  • 10 Vendég
  • 142 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,258 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!