Sziasztok !

A következöbe szeretném a segítségeteket kérni.
Innen való Office 2013 és Visio 2013 aktiválásához letöltöttem a Microsoft Tool Kittet , Windows Defender kikapcsolva ahogy kell, futtatnám az exe-et, és az jelenik meg,hogy a rendszer nem engedi a futtatását mert valószínű vírus Sad pedig a Defender kikapcsolva. Windows 10 és Chrome a böngésző és mindkettő napra kész. Más vírusírtó nincs.

Elöre köszönöm mindenkinek a segítségét !
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem innen az Office 2016-ot, ugye aktiváló kódot kér. Letöltöttem a KMSpico-t meg a Toolkitet is, futtattam mindkettőt, de semmi változás. Ugyanúgy kéri a kódot! Olvastam, hogy fontos a Toolkitnél hogy találjunk egy elérhető KMS-szervert, de fogalmam sincs, hogy azt mikor talál.
Valaki segítsen mert már az idegösszeroppanás kerülget!
Kellemes ünnepeket!
Üdv.: Tomi
Sziasztok!

Keresném a dbForge Studio for MySQL 8 full (nem Express) verzióját. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni ,hogy MS Viso 2013 Pro szoftver mivel tudnám aktiválni.
Köszönöm előre is a segítségeteket.

Üdv.
Sziasztok !
Idehoztak egy régi Thinkpadot, a fenti op.rendszerrel, alatta office 2003, mely nem támogatja az xlsx file-okat. Esetleg van-e olyan bővítménye, amivel lehet? Próbáltam felrakni a 2016-os office-t, az viszont nem fogadja el az XP-t. Melyik office-al próbálkozzak ?

Köszönöm előre is a válaszokat.
Sziasztok!
Hogyan tudnám azt elérni, -beállitani- hogy az Office 2019 magától letöltse a frissítéseket??
Eddig a 2016 -ost használtam és rendszeresen jött havonta automatikusan az Update -ról a frissítés.
De ellenben a 2019 -nél nekem kell manuálisan frissítenem, a Fiók--> Névjegynél...
Valahogyan be lehet állitani hogy automatikus legyen a frissítés???????
Köszi a választ.
A címben említett installert legyen szíves, linkelje valaki! Sajnos nem találtam magyar változatot.
Keresem letöltésre a PowerPoint progit 2016 vagy 2018-at ami ingyenes.
Sziasztok!

Ma jelentkezett a következő probléma. Az office eddig aktiválva volt, de szedett le hozzá a Windows 10 frissítést. Újratelepítéssel még nem próbálkoztam.
i.imgur.com/5TGDhsN.png

Valaki tapasztalt mostanában hasonló hibát? Meg tudta oldani?

i.imgur.com/aCLGV1u.png

Microsoft Office Professional Plus 2016 v16.0.4266.1001
Sziasztok!
Talán kicsit furcsa kérdés, de én máig gyakran esek abba a hibába, hogy nem igazán tudom eltalálni, hogy milyen fajta és mekkora betűkkel lenne érdemes írni az adott szöveget. Én jelenleg LibreOffice-t használok és ott az alapértelmezett betűk eléggé kicsiben jelennek meg valamiért a papiron. Az alapértelmezett betűtípus neve Liberation Serif és 12-es betűméret. Látom jó sok betű fajta közül lehet választani, de én nem igazán szoktam vele kísérletezni. Van esetleg valakinek már jól bevált betűtípus+betűméret kombinációja, amit megosztana velem?Smile
Szevasztok!

Nem tudtok olyan programot, ami a W10-be kimutatja a korábban
aktívált Office 2016 pro, pluss kulcs regisztrációs számát?

Választ köszönöm!
Sziasztok!

Van egy jó régi Samsung multifunkciós gépem: https://edigital.hu/multifunkcios-nyomtato/samsung-scx4521f-multifunkcios-keszulek-p14196

És az a legfőbb gond vele, hogy mindent ferdén szkennel be. Van rá mód ezt utólagosan korrigálni?
Sziasztok!

Tud valaki Visio és Poject pro ISO-hoz olyan letöltési linket ami nem a C2R verziót tartalmazza? Amin csodálkozok hogy ezt Microsoft Visio 2016 Professional VL x86-x64 HUN VLSC töltöttem le, telepíteni erre közli hogy ő C2R verzió így nem telepíthető, a telepítő alapú Office 2016 ProPlus mellé.
Windows 10 aktiválás parancssorból működik.
MS Office aktiválás Microsoft Toolkit-el (v. 2.6.2)
Települ a KMS, de nem aktiválódik az Office!
Tud valaki megoldást? Járt valaki így?
kedves oprend tagok azzal gonddal szembesültem, hogy a Gmail -os fiókomat nem tudom csatolni a windows 10 rs6 18290-es 64bites pro. program alá. semmi hiba üzi csak áll és ennyi. a google böngésző alatt lévő Gmail fiók működik . erre kérnék javítási ötleteket. köszönettel :geo59
Évek óta a 2003-ast használom de újabban docx fájlokkal is kell foglalkoznom de nem nyitja meg.Mit tegyek hogy a sok régi dokumentaimat is használni tudjam?
Sziasztok!

Van egy több mint 30 oldalas PDF fájlom egyben, amit szeretnék oldalanként fájlokra darabolni. Az Adobe Reader-ben nem találtam ilyen lehetőséget. Tudnátok ajánlani olyan programot, ami megoldja ezt?
Üdv. Szükségem lenne egy 2007-es angol Volume Lincence-s Office-ra. Sok oldalon szétnéztem már, de sehol nem találtam meg.
Valaki nem tudja esetleg honnan tölthetném le? Nincs meg véletlenül valakinek? Régebben ncore-n fent volt, de már ott sem találom.
Sziasztok!
Bízom abban, hogy van jó vlasz a problémámra és nem a "szürke zónához" kérek segítséget :-). Eddig soha sem volt gondom a KMS használatával, de a bizonyos W10 1809-re történő frissítés után a lejáró Office -ot nem tudom hosszabbítani. A KMS (W Toolkit 2.6) kiírja, hogy ok, meg minden, de az aktiváló ablak állandóan felugrik és már csak 4 napom van... (hiába a vírus kikapcs, defender kikapcs, akkor is). Köszi szépen!
Sziasztok bizonyára vannak akik használnak Microsoft Outlookot.
Az a kérdés, hogy valahol beállítható az,hogy amikor vissza van állítva a .pst fájlt akkor levél ellenőrzéskor ne töltse le újra a már meglévő leveleket?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

oroszlán, Vivid, saszello, alonzo
  • 8 Vendég
  • 167 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 18,414 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!