Sziasztok!
Hogyan tudnám azt elérni, -beállitani- hogy az Office 2019 magától letöltse a frissítéseket??
Eddig a 2016 -ost használtam és rendszeresen jött havonta automatikusan az Update -ról a frissítés.
De ellenben a 2019 -nél nekem kell manuálisan frissítenem, a Fiók--> Névjegynél...
Valahogyan be lehet állitani hogy automatikus legyen a frissítés???????
Köszi a választ.
A címben említett installert legyen szíves, linkelje valaki! Sajnos nem találtam magyar változatot.
Keresem letöltésre a PowerPoint progit 2016 vagy 2018-at ami ingyenes.
Sziasztok!

Ma jelentkezett a következő probléma. Az office eddig aktiválva volt, de szedett le hozzá a Windows 10 frissítést. Újratelepítéssel még nem próbálkoztam.
i.imgur.com/5TGDhsN.png

Valaki tapasztalt mostanában hasonló hibát? Meg tudta oldani?

i.imgur.com/aCLGV1u.png

Microsoft Office Professional Plus 2016 v16.0.4266.1001
Sziasztok!
Talán kicsit furcsa kérdés, de én máig gyakran esek abba a hibába, hogy nem igazán tudom eltalálni, hogy milyen fajta és mekkora betűkkel lenne érdemes írni az adott szöveget. Én jelenleg LibreOffice-t használok és ott az alapértelmezett betűk eléggé kicsiben jelennek meg valamiért a papiron. Az alapértelmezett betűtípus neve Liberation Serif és 12-es betűméret. Látom jó sok betű fajta közül lehet választani, de én nem igazán szoktam vele kísérletezni. Van esetleg valakinek már jól bevált betűtípus+betűméret kombinációja, amit megosztana velem?Smile
Sziasztok!

Van egy jó régi Samsung multifunkciós gépem: https://edigital.hu/multifunkcios-nyomtato/samsung-scx4521f-multifunkcios-keszulek-p14196

És az a legfőbb gond vele, hogy mindent ferdén szkennel be. Van rá mód ezt utólagosan korrigálni?
Sziasztok!

Tud valaki Visio és Poject pro ISO-hoz olyan letöltési linket ami nem a C2R verziót tartalmazza? Amin csodálkozok hogy ezt Microsoft Visio 2016 Professional VL x86-x64 HUN VLSC töltöttem le, telepíteni erre közli hogy ő C2R verzió így nem telepíthető, a telepítő alapú Office 2016 ProPlus mellé.
Windows 10 aktiválás parancssorból működik.
MS Office aktiválás Microsoft Toolkit-el (v. 2.6.2)
Települ a KMS, de nem aktiválódik az Office!
Tud valaki megoldást? Járt valaki így?
kedves oprend tagok azzal gonddal szembesültem, hogy a Gmail -os fiókomat nem tudom csatolni a windows 10 rs6 18290-es 64bites pro. program alá. semmi hiba üzi csak áll és ennyi. a google böngésző alatt lévő Gmail fiók működik . erre kérnék javítási ötleteket. köszönettel :geo59
Évek óta a 2003-ast használom de újabban docx fájlokkal is kell foglalkoznom de nem nyitja meg.Mit tegyek hogy a sok régi dokumentaimat is használni tudjam?
Sziasztok!

Van egy több mint 30 oldalas PDF fájlom egyben, amit szeretnék oldalanként fájlokra darabolni. Az Adobe Reader-ben nem találtam ilyen lehetőséget. Tudnátok ajánlani olyan programot, ami megoldja ezt?
Üdv. Szükségem lenne egy 2007-es angol Volume Lincence-s Office-ra. Sok oldalon szétnéztem már, de sehol nem találtam meg.
Valaki nem tudja esetleg honnan tölthetném le? Nincs meg véletlenül valakinek? Régebben ncore-n fent volt, de már ott sem találom.
Sziasztok!
Bízom abban, hogy van jó vlasz a problémámra és nem a "szürke zónához" kérek segítséget :-). Eddig soha sem volt gondom a KMS használatával, de a bizonyos W10 1809-re történő frissítés után a lejáró Office -ot nem tudom hosszabbítani. A KMS (W Toolkit 2.6) kiírja, hogy ok, meg minden, de az aktiváló ablak állandóan felugrik és már csak 4 napom van... (hiába a vírus kikapcs, defender kikapcs, akkor is). Köszi szépen!
Sziasztok bizonyára vannak akik használnak Microsoft Outlookot.
Az a kérdés, hogy valahol beállítható az,hogy amikor vissza van állítva a .pst fájlt akkor levél ellenőrzéskor ne töltse le újra a már meglévő leveleket?
Sziasztok miként lehet az ányk adatokat kimenteni?
Eddig úgy csináltam,hogy kimásoltam a két abev mappát majd rendszer újratelepítéskor az eredeti felhasználói nevet adtam meg és így hibamentesen működött a visszamásolás.

De miként lehet működésre bírni ha újratelepítést követően más felhasználói nevet szeretnénk használni?
Ebben az esetben a felülírás nem fog működni.
Sziasztok!

Microsoft Project 2016 VL-hez keresek magyar kiegészítőt vagy magyar VL-es telepítőt.
Nagyon megköszönném a segítséget!
Üdv.

Elnézést, hogy már megint akadékoskodok, de ma délután 6 óráig ki volt írva, hogy mától kerülnek frissítésre az Office-ok. Azóta ez eltűnt. Ugyanez történt nemrég a Windows rendszerekkel is.
Nem volna jobb, ha kb egy hét kiírás után nem csak úgy szó nélkül tűnne el a jelzés.
Most akkor lesz vagy nem lesz?

Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy Office termékkulcs esetében miként tudom meg azt, hogy retail kulcs vagy VL? Telepítéskor kiírta sajnáljuk a kulcs nem az adott verzióhoz való.
Sziasztok! Wink

Excelben van-e olyan függvény, aminek a segítségével egy adott sorból egy másik sorba (esetben pontosabban egy másik munkalapra) át lehet emelni csak és kizárólag a számokat?? (Kézzel bevitt adatokról van szó, nem volt függvény használva)Grin

Előre is köszönöm a segítséget! ShyROFL
Bence
Azt szeretném kérdezni, hogy van egy számítógép, ami 3 hónapja elromlott, garanciálisan cserélték az alaplapot. Azon használtam az outlook-ot, (2016) ami tartalmazott olyan leveleket amire szükségem van és lementettem.
Amíg nem volt gép, addig egy laptopot használtam, amin szintén használtam az outlook (2016) levelezőt. Na most ezen is vannak levelek amelyeket meg szeretnék tartani.
Kész lett a gépem és szeretném a leveleket használni. Az lenne a kérdésem, hogy a két gép levél mentéseit össze lehet-e rakni, hogy a számítógép outlookjában mindkettő levelezése megjelenjen, vagy valamelyikről le kell mondani.
Köszi
Karicsek
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

ssteve, Orol
  • 10 Vendég
  • 71 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!