Halli!
Az lenne a problémám hogy szeretnénk játszani ETS2-t. El indul a játék de a menübe ahol fel használót kell készítsek le fagy a játék és kilépni se tudok... csak ha újra indítom a gépet. Próbáltam többször újra telepíteni de semmi, a simma ETS megy de az nem tetszik a 2-est már játszotam ugyan azzal a verzióval működött. Esetlegg a Windows lehet a probléma ? A Documents-be töröltem újra telepítés előtt a mappát.
Helló!
Van egy Logitech Momo Racing kormányom amit ETS2-höz szeretném használni de nem müködik... a driver fent és onnan indítottam el...
Ez van nekem:
https://www.youtube.com/watch?v=E-k9CuYRaIQ
Sziasztok kormányt szeretnék vásárolni Eurotruck szimulátorhoz elsősorban, de nem lenne rossz ha Need for Speeddel is müködne.
Kaptam kölcsönbe kipróbálásra egy Btech BJW-350-es eszközt de bevallom nem igazán működik a játékkal.
Need for Speed esetében beállítom a funkciókat (gáz, fék, jobbra-balra) és egyáltalán nem azt csinálja Smile
Sziasztok!
A November 10-én megjelent NFS PayBack-ot a mai napon sikeresen letöltöttem az ORIGIN kliensből, rendben el is indul, de amint elkezdek játszani, még 1 perc sem telik el és kidob, ezzel a hibával:
i.imgur.com/A2FkNuM.png

Azt gondoltam hogy a játék beállításaival van a gond, ezért megpróbáltam beállítani, de akkor is a fenti kis DX ablakot dobálja.

A Konfigom:
Alpalp: ASUS H110M-A M2
Proci: Intel G4560 3,50 Ghz (2mag/4szál)
RAM: 2x 4GB DDR4 Crucial 2133Mhz CL15
GPU: MSI GT 1030 ITX Aero (1215 Mhz, 2GB GDDR5)
M2 SSD: A-Data SU800 128GB (erre van telepítve a játék)
HDD: 1TB Toshiba 32MB Cache
OS: Windows 10 1709 X64 Pro

Nem tudom hogy mi lehet a hiba, vagy nálam van gond, vagy pedig ez szimpla kezdeti bug, mivel néhány napos a játék, és még nincs hibajavító kiadva hozzá..
A javaslatokat, és az ötleteket meg köszönöm előre is!!

UI: Ha a játék teljes képernyőbe fut, akkor a VGA illesztő program köddé válik újraindításig.
Olyan gondom van,hogy a F1 2014-2015 játék kb 10perc játék után 60fps-röl fokozatosan 10-15 közé esik.Letöltöttem már több driver boostert,de semmi.
A 2013 játék tökéletesen működik 70-100fps

oprendszer vin10 64
alaolap gigabyte ga-g31m-es2l rev 2.4
xeon 4mag
ram 4gb
vga 4gb 128bit

Tud-e valaki valami megoldást??
Helló!Az a baj hogy fel tetem a farming simulator 2011-et, windows 7 en ment akadás nélkűl...
Most vna Windows 8.1 em és fel tettem tesómnak..És most mindig meg akad 1mp re és nem tudom miért...
Sziasztok ! Mióta csak megjelent az Euro Truck Simulator, azóta őrülök a játékért, hétvégén amikor csak volt rá időm, mindig toltam a játékot, aztán meg megjelent az Euro Truck Simulator 2 és az még jobban meghódított. Igen ám, de amióta áttértem Windows 10-re, azóta nem működik ! Először azt hittem, hogy a Windows miatt, mert hát a MSI HD 4850-es videó kártyám se ment, mert nem volt hozzá Win 10-es driver. Aztán a videó kártyám is eltávozott az élők sorából... Aztán hónapokkal később arra gyanakodtam, hogy lehet, hogy a játékkal van valami. Eddig már 14 különböző helyről töltöttem le, de mindenütt ugyan az a jelenség: végig megy a telepítés, aztán elindítom a játékot, elkezdi szépen betölteni, aztán amikor be kéne jöjjön a főmenü hirtelen megáll és lefagy és még ki se tudok lépni csak Ctrl+Del-el ha behozom a Feladatkezelő-t. Már mindent próbáltam, Windows cserét 3-szor(a múlt hétvégém erre ment rá...) akkor más-más torrentekről letölteni a játékot, internet kapcsolatot megszüntettem amíg betölti a játékot, de semmivel sem tudom elindítani. Egy biztos ! a Windows 7-et nem fogom vissza tenni.

Ismeri valaki közületek ezt a játékot ? Nálatok volt ilyen hiba ? Ha tudtok, segítsetek. Nyitott vagyok minden ötletre ! A segítségeteket előre is meg szeretném köszönni !
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 2 Vendég
  • 14 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 19,020 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!