Üdv!

Ezt a dolgot mi a gyászért erőlteti a buta MS? .....hát nem tudom letiltani bakker, hiába futtatom le a "wushowhide" saját alkalmazásukat és rejtem el vele a régebbi drivert amikor felteszem ő neki ez nem tetszik és újraindítás után csak azért is tölti le a WU és rátelepíti a szutykát(!) és nincs is már az elrejtett(hidden) elemek között, most mit lehet ez ellen tenni komolyan kiidegel de rohadtul, nem értem ez mire jó....12 éve nem jöttek még rá hogy ez baromság!
Hiába a DDU vagy az AMDcleanuputility.....
A Speciális rendszerbeállításoknál lévő Eszköztelepítés kikapcsolása nekem nem megoldás, mert akkor is volt mikor letöltötte.

A megoldás lentebb!
Sziasztok!

Kérdésem és problémám nem egyszerű.

Adott egy Win10 Pro asztali számítógép Intel i7-8700 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 1050 videókártyával és két Philips monitorral (HDMI és Display Port csatlakozással).

A mellékelt képen látható hibát produkálja:

9900.hu/wp-content/uploads/2019/12/jegyzet-2019-12-06-111601.jpg

Egyes alkalmazásoknál (Chrome, Adobe Acrobat, Windows 10 alkalmazások (Posta, Naptár, ...) ...) a képernyő felső része futó program szempontjából nem használható, azt a felső részt Asztalnak érzékeli. A két monitoron véletlenszerűen, hol az egyiken, hol a másikon jelenik meg.

Ilyenkor vagy az újraindítás, vagy a kábelek lé és újra csatlakoztatása segít csak - illetve Chrome esetében az F11 kétszeri lenyomása.

Szoftverekből minden a legfrisebb, driver is új (újratelepített), de a hiba még mindig fent áll.

(Én driverhibára gyanakszom, de azt hiába telepítettem újra, nem segített.)

Várom ötleteitek, javaslataitok, hogy milyen megoldás vezethet előre.

Köszönöm! Smile
Üdvözletem!

Van egy Acer Aspire5738Z(DDR2) típusú laptopom és régebben kezdte a problémát az egér és a touchpad, de mostanában egyre többször elő fordul, hogy egy egér kattintást 2-nek érzékeli és a touchpadnál meg 1 koppintást 8-nak érzékeli.
Most a gépemen Win10 pro van és Synaptics TouchPad v7.2 / Synaptics Mutatóeszköz v 19.0.16.3 21Jul15 illesztőprogram. Sokat kerestem az illesztőprogramok között, de amikor nem telepítettem, hanem csak simán a windows verziós volt, akkor nem működtek a gesztus vezérlések pl.: csúsztatással pörgetni az oldalt.
Lehet hogy rossz Synaptics verziót telepítettem?
Keresgéltem az Acer oldalán, de ott ehhez a típushoz ajánlott program nem működött megfelelően a Win10-nél.
Hali!

Megpróbálom érthetően leírni mi a szitu ROFL
Adott a P5QL-E lap, AHCI-be megy a HDD WD RED, semmi chipset illesztő vagy szoftver nincs erre szekcióra telepítve, condolok itt chipset stb...mivel elvileg ehhez a laphoz már nincs külön W10-re(ettől még támogatott), tehát a rendszer illesztői visznek itt mindent, telepítés után sincs hiányos ismeretlen eszköz!
Ettől függetlenül megvannak a legújabb driverek erre a célra csak nem tudom van e értelme feltenni, ha például felteszem a 9.1.9 Chipset drivert akkor sok mindent lecserél rá, köztük a SATA szabványos vezérlőt is arra, ami dátum szerint újabb de ugye verzióra nem mert a W10 verziója más, egyébként a driver frissítők is lecserélnék...
Aztán van ez a JMBx36, ami kb fogalmam sincs mire jó, azt hittem ez a régi hosszú csatis HDD-hez kell de elvileg ez is SATA vezérlő, ez nem a IDE vezérlőhöz kerül be telepítés után hanem a tárolóvezérlőhöz(eszközkezelő)
És a harmadik lehetőség ha felteszem az Intel rapid storage szoftvert, ennek az illesztője is lecseréli a szabványos AHCI vezérlőt, de dátum szerint régebbi a Chipset driveresnél.
A BIOS beállításoknál van olyan hogy: JMB IDE Controller - Enable/Disable, alatta ebben: JMB MODE Select - AHCI/IDE/RAID, na most ez tök mindegy hogy ki van e kapcsolva vagy sem, attól függetlenül hogy telepítve van e az a szoftver, mert tök ugyanúgy működik a rendszerLOL, mert egyébként a az IDE vagy AHCI módok egy másik opcióban kell beállítani!

Most akkor mi az ideális? Nem értem hogy képzelték ezt az ASUS-nál meg úgy egyébként....? (Hozzáteszem amiket leírtam ez teljesen megegyezik egy Win7 rendszeren is!

Igazából arra lennék kíváncsi melyikkel kommunikál gyorsabban a rendszer, melyik a precízebb illesztő? Tudom hogy régi vas ez, ezért is számít minden miliszekumdom és bájtROFL lehet csak beképzelem de mintha lennének néha "gondolkodási" gondok az I/O -val...régebben próbálgattam így-úgy de már nem tudtam eldönteni mivan....Ezt főként akkor vettem észre mikor torrent megy ezerrel böngészek szól az aimp és pillanatig bekerreg a zene, volt mikor ki is írta ezt az üzit, mintha a HDD már nem bírná el ezt, mert elvileg ilyenkor RAM-ba kell vágnia aztán írni lemezre kényelmesen, még ez a DDR2-800-as RAM(4x2G) is 1,5 Gigát ír másodpercenként, lemértem Ramdisk-el.
Üdv.

Nemrégiben láttam egy komplett pack-ot itt valamelyik hozzászólásban, amiben DX, c++, ( talán java is ?! ) + mások voltak. Ki lehetett jelölgetni, amit telepíteni akart az ember. Valaki linkelte egy hír alá, avagy egy kérdés alá kommentben, már nem emlékszem pontosan hol volt. - Emlékeim szerint valamilyen külföldi oldalról lehetett letölteni, ezt keresném.
Le akartam menteni, de el kellett rohannom itthonról, utána pedig már nem találtam sehol.

Köszönöm.Smile
Az egyik GTA VC móddal együtt felraktam de nem tudom eltávolítani. RAR és ZIP fájlokra a a jobb egér gombal kattintok akkor jelenik meg. A a telepített GTA VC mod el lett távolítva. Ez viszont nem található meg a programok eltávolítása listájában.

Kép:
i.imgur.com/ya6sZp1.png
Megint a segítségeteket kérném.
A Driver Booster Pro, 4 USB vezérlőnél frissítést ajánl fel, de ha frissítek utána a gép nem látja az USB-vel csatlakozni akaró készüléket. Ha visszalépek egy előző elmentett pontra, akkor megint jó, de a DBP megint ordít, hogy elavult USB vezérlők.

Tudnátok segíteni ???
Előre is köszi furfi

Operációs rendszer
Windows 8.1 Pro 64-bit
CPU
AMD FX-8350 47 °C
Vishera 32nm technológia
RAM
16,0GB Dupla-csatorna DDR3 @ 803MHz (10-10-10-30)
Alaplap
ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M PLUS/USB3 (AM3R2) 49 °C
Grafika
DELL ST2320L (1366x768@60Hz)
2047MBNVIDIA GeForce GT 610 (ASUStek Computer Inc) 43 °C
Tároló
111GB SPCC Solid State Disk ATA Device (SATA (SSD)) 33 °C
931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08WN4A0 ATA Device (SATA ) 34 °C
Optikai meghajtók
HL-DT-ST DVDRAM GH24NSD1 ATA Device
Audió
Realtek High Definition Audio
Az érdekelne hogy honnan tudnám letölteni?
Tudom hogy nem egy mai darab de nekem ez volt az egyik kedvenc nokiám és szeretném "megmenteni" Talán szoftverhibára tippelnék. Valahogy megoldható a probléma házilag? Hmm
Cmp usbvg5 video graber hez keressek drivert windows 10 hez hátha valakinek van ötlete csak win7 hez találtam. A segítséget elöre is köszönöm.
Szevasztok

Belebotlottam néhány MHT kiterjesztésű file-ba. Amit a Gugliban találni lehetett róla,- nem túl sok- kipróbáltam, de nem tudom megnyitni. Ezek valószínüleg valami képfile-ok.
Van valakinek ötlete?
Köszi
dönci4
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy mp3 zene lejátszóval kapcsolatban.
Nemrég vásároltam a személygépkocsimba egy mp3 lejátszót
i.imgur.com/F85PbsG.png
ami nagyon jól működik,legalábbis a rádiót hallgattam már többször és ma leszedtem néhány zenét egy
konvertálóval a pendrive-ra és a lejátszó az írja ki hogy error.OMG
Előre is megköszönöm a segítséget és további kellemes hétvégét kívánok mindenkinek !
Sziasztok!
Ez létezik már, vagy jó helyette a régi.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Intel videókártya driverét nem sikerül frissítenem. Rendesen elindítom a telepítőt, de ugyanaz marad a verziószám. Az Intel Upgrade Utility-be csak azt írja ki, hogy not installed, de azt nem, hogy miért, hisz minden rendszerkövetelmény stimmel.
Asus laptop hoz keresek Conexant audio drivert

Légyszíves linkeljettek be cimet

Köszi
Üdv.
Újratelepítés után minden drivert feltelepítettem a pc-hez kapott originál cd-ről, majd frissítettem minden drivert Iobit Drover Booster-ral, minden hiányosságot megtalált, fel is telepített, de egy bizonyos "PCI egyszerű kommunikációs vezérlő" dologhoz nem találtam drivert.
Ennek az eszköznek hol keressem a telepítőjét?
hogy tudnám kikapcsolni a win. 10. 16188 . 64 bites build-ban a defendert ideiglenesen ? nem enged egy gyári epson nyomtató kiegészítő progit letölteni , és persze telepíteni. a gyártó oldaláról. köszönettel előre is
Sziasztok ezt a driver-t Synaptics driver update for Synaptics PS/2 Port TouchPad napjában többször is letölti a Windows 10 mit tehetek hogy ne töltse le többször?i.imgur.com/RdAGcLw.png
Sziasztok!

Ezeket a frissítések hogyan tudom telepíteni Windows 10 Pro alatt?
i.imgur.com/XJLEZpL.jpg
Hiába kattintok az operációsrendszer-frissítés futtatására nem telepíti ezeket, csak a Windows-os és Office-os frissítéseket.
Windows 10 enterprise x86 verzióra keresek ACPI\INT3432 és ACPI\INT3433 hardver azonosítóhoz drivert mivel ismeretlen eszközök sajnos a gépben./DELL Inspiron 15 5558 laptop /Sajnos a gyártó honlapon is csak 64 bites driverek vannak Windows 10 hez pedig minden egyébként tökéletesen működik rajta . Sok drivert próbáltam de nem jó sajna egyik sem. Ha valaki esetleg talál ..................................


Köszönettel..............

Skorpio1121
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

zolee
  • 4 Vendég
  • 153 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,107 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!