Sziasztok!
Több mint tíz éve használom a programot megelégedésemre, most frissítettem, viszont csak úgy "ment" fel, hogy töröltem a program file- könyvtárban a mappáját. Utána minden további nélkül felment, működik, semmi gond vele, csak azt nem tudom, hogy honnan vette a beállításokat. Mindent átvett, egyedül a címjegyzéket nem, de azt a mentésből pótoltam.
A kérdésem, honnan vehette a beállításokat, végig néztem az users mappákat, minden lehetséges helyet és nem találom. Azért is volna jó, mert ha le tudnám menteni, bármikor feltudnám rakni a beállításaimmal.

Használja valaki?

Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!

Van egy mp3 zeném, kíváncsi lennék az elődaójára és a címére (a cím mondjuk nagyjából adott (Angels we have heard on high / Gloria in Excelsis Deo), de mivel millió dal van ilyen címen, nem opció).
A midomi, a Spotify és a Shazam nem opció.
Tudna valaki olyan tárhelyet, ahova feltehetném, és a zenebuzi barátaim elérhetnék? (Felhő kilőve bizonyos okok miatt; olyasmi kellene, mint a képeknek pl. a kepfeltoltes.hu).

Köszi előre is!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Először is nem értem ami történt eltűnt az összes email névjegyzékem az Outlook 2019 levelező kliensből.
Valaki tudna segíteni nekem azt visszaállítani?
Sziasztok!

Édesanyám Gmail fiókjába többszori próbálkozásra sem tudunk bejutni, ugyanis sem másodlagos email cím, sem pedig telefonszám nem tartozik.

Van erre valami más fajta módszer? Már kínomban az ügyfélszolgálat elérhetőségét kerestem meg.

Eredetileg egy rosszul beállított Facebook jelszó miatt lenne rá szükség. De természeretesen a Facebookon sem lett beállítva telefonos azonosítás.

Köszönöm
Próbáltam hozzáadni a citromail fiókom sehogy sem sikerül. Próbáltam beállítani IMAP vagy POP3 de nem találja meg a fiókom.
Ezeket a beállításokat próbáltam meg:
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
port: 110
titkosított: 995*

Ha az IMAP letöltést választod:

IMAP szerver: imap.citromail.hu
port: 143
titkosított: 993*

Most használom először a thunderbird programot a gmail fiókom gond nélkül hozzá adta.
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ha a Google Gmail-ban archiválok egy email-emet, az hova kerül? Most életemben először csináltam ilyet, végigbogarásztam minden részét a Gmail-nek, de sehol nem találom.
Előre is köszönöm.
Üdv!
A sors úgy hozta, hogy ismét használnom kell a Skype alkalmazást (a beépítettet, Win10 Pro x64). Kellene egy beszélgetés mentett fformában, bánomisén melyik dokumentum kiterjesztéssel, viszont nem találom a beszélgetés naplózását, ami a régi verziókban természetesen könnyen megtalálhatóan benne volt, a 8x-esekben pedig természetesen nem így van. (Amolyan Microsoftos megoldás: miért ne rontsuk el, ami működik...)
A c:\Users\FELHASZNÁLÓ\AppData\Local\Packages\Microsoft.SkypeApp_kzf8qxf38zg5c\LocalState\ mappában van egy csomó fájl, elméletileg ebben a fájlban naplóz: s4l-live%Skype-felhasználónév.db
Kérdésem az, hogy a Skype app valóban ide naplóz-e; ha nem, akkor hova a búsba; ha igen, akkor a db-t hogyan/mivel tudnám megnyitni, alkalmasint átkonvertálni, vagy kinyerni a beszélgetést?
Ha valaki az asztali verzió esetében tudna megoldást, az is jó, legfeljebb telepítem azt. :-)

Köszi előre is!
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy Outlook 2019 levelező programból az üres névjegy mappákat hogy tudom törölni?
Sziasztok!
Volt nekem egy olyan *.php fájlom (lehet, hogy voltak még tartozékai, de arra már nem emlékszem), amelyet ha PC-ről behívtam (offline), feldobta, hogy kérem a jelszót, azt beadva láttatni engedte a tartalmát. Elsőrangú titkosítás volt, így leveleztünk, vagy hagytunk egymásnak üzenetet az idegen szemek előtt...
Akitől kaptam anno, Sajnos már nincs köztünk.

Ha ennek pótlásában kaphatnék segítséget, öröm lenne számomra és előre is Köszönöm!
Sziasztok!
Mozilla Thuderbird-öt használok az 52.9.0-ás 32 bit verziót. Frissítve a 60.3.0-ásra, ha a jelzőhangként más hangot akarok beállítani, mint az alapértelmezett, akkor összeomlik a levelező. Ugyanez van akkor is ha 32 vagy 64 bit-es verziót rakok fel. De már akkor is összeomlik. ha csak ki akarom próbálni a jelzőhangot. Ha visszaállítom az 52.9.0-ás ra akkor minden rendben. Létezhet, hogy bug-os a frissítés?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok Smile

Mivel nagyon hasznosnak talalom az oldalt,ezert szeretnem tamogatni egy bizonyos osszeggel
es ehez kernek segitseget .
Romaniabol hogyan lehetseges ez ?
van egy BRD MasterCard bankkartyam es errol akarok atutalni tamogataskent.

Segitsegeteket elore is koszonom !Nem maradt mas lehetosegem,mint atugrani Magyarorszagra a Vallaj-i hataratkelonel es Nyirbatorban az OTP bank-nal befizetni az osszeget.

Mindenkinek koszonom a segitokeszseget !
Jó reggelet!
Tanácsot szeretnék kérni! Van nekünk egy ilyen e-szakkör féle dolgunk, és szeretnén foglalkozásokat tartani számítógépen keresztül. Ehhez keresnénk valamilyen programot. Személy szerint a hangouts nekem valahogy nem esik kézre. Próbáltuk már a team viewert is de az eléggé korlátozott az ingyenesbe, pedig az tetszik. Tudtok ajánlani valami progit hozzá?! Lehetőleg 15 főt ki tudjon szolgálni és ingyenes legyen vagy lehessen okosítani, ha nem az. Lehessen vele saját képernyőt megosztani etc.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!

Főnököm gépén (Macbook Pro) rendkívül érdekes dologra lettem figyelmes. Volt egy beérkező telefonhívása és a laptopon vette fel és ott beszélt rajta. Látta az SMS-eseket szinte mindent úgy, hogy nem nyúlt a telefonhoz. Azt mondta neki ezt valaki csinálta és csak azonos wifin kell lennie az iPhone-nak meg a Macbooknak.
Van erre valamilyen program droidra meg windowsra, hogy ugyanezt meg tudjam csinálni?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok.
Segítséget vagy tanácsot kérnék. Nem kuld és nem is kap levelet az Outlook. Próbáltam gépen, böngészőn és telefonon is. Nem sok mindent ír ki ha nem küldi el csak annyit hogy még nem sikerült elküldeni. A Microsoft-nal lehet a hiba?
Tegnap és reggel még működött rendesen, telora is megjött és a küldés is ment.
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik, tudnátok olyan web oldalt mondani ahonnan lehet ingyen sms -t küldeni??
Eddig a mobiltelo -t használtam, de onnan nem lehet a telenorhoz sms -t jutattni... Sad
Üdv. Win 10 pro-t használok, és a beépített syp-ot. Hogy lehet rajta képernyő megosztást csinálni, mert sehól nem találom. A régi asztali verziónál volt.
Üdv.
Szerintem megoldatlan lesz a probléma de azért belevágok Grin
Ismerősöm telefonja, LG g3, totál halott volt rajta a Viber, elküldött üzenetek senkihez nem érkeztek meg, újra telepítés után már a névjegyeket is végtelenségig szinkronizálta... Tegnap resetelte a telefont, szűz rendszerre telepítette a Vibert és már aktiválni sem tudja O.o hiába írja be a kapott kódot semmi nem történik, ez mégis hogy lehetséges? Egyáltalán mit lehet csinálni? Már ha jól tudom több mint 1 hónapja szarakodott neki, több frissítés volt már azóta, tehát én azt teljesen kizártnak tartom hogy egy ilyen telefonnak ami még most sem számít szarnak ne tudnának róla Viberéknál hogy valami nem lenne kompatibilis.
Üdv. Mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Létezik, hogy a messenger hívás fizetős lett? Mert a kép alapján úgy nézem.

Nincs Wi-fim. Kábeles hálózat van nálam.
i.imgur.com/onRl2Oy.png
Olyan problémám van,hogy Skypen bent vagyok több csoportba is és Windows alatti skype-n minden oké,de amikor linuxról jelentkezek be,akkor a csoport nem jelenik meg és még értesítést se kapok!
Köszönöm a segítséget előre is! Smile
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van a kiszolgálótól egy maíl címem és az MSoutlok van erre a célra beállítva!
A kérdés hogy át lehet e irányítani a beérkező leveleket az indamailra?
Válaszokat előre is köszönöm!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Valentin50
  • 3 Vendég
  • 152 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,258 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!