Meghívót keresnék a Morethan.tv-re vagy más olyan oldalra, ahova felkerülnek az NTG release csapat pakkjai. Különösen a Netflixes dolgaik érdekelnének, mert hiába van mindenütt a Strife, ha ők még akkor sem rakják bele a magyar feliratot, ha alapból a Netflix úgy teszi ki a sorozatokat/filmeket.

De ha tudtok olyan nyilvános külföldi oldalt, ahova egyből felkerülnek ezek, azt is megköszönném!
Kedves honfitársak olyan problémával fordulok hozzátok hogy bár milyen klienst teszek fel és töltök le 40-50mb/sec-mal,minden egyes kliensnél 1-2 perc útán lefagy a kliensem,Windows 10 Home van fent jelenleg 64 -bit,a legújabb kori féle fríssitésel,de ha bár milyen más rendszert teszek fel akkor is így van.Mi lehet a gond?
Sziasztok!

Először mutatok képeket, és utána jön a kérdésem Smile

Ez az itthoni netem jelenlegi sebessége
i.imgur.com/UjYN0U5.png


Erről az oldalról teljes kapacitással tudtam tölteni
i.imgur.com/7Md6F8u.png


Az oprend serveréről meg csak ennyivel
i.imgur.com/vc0YR0H.png


Nembírja a server hogy innen nem tudok teljes kapacitással tölteni, vagy az IDM beállításával van gond?
Közben az jutott eszembe, hogy ha az egyik oldalon több mint 10 Mbit/s a sebességem a serveren meg jóval kevesebb akkor nem az IDM beállításával van gond. Jól gondolom. Nézegettem a beállításokat, de nem láttam erre vonatkozó beállítást.
Üdv!

Tud valaki valami új, megbízható és működő patchet? Ugyanis a legutóbbi frissítés óta hiába patchelem és látja regisztrálva, akkor is telnek a napok és lejár.
Sziasztok!
A mega.nz-re feltöltött dolgaim letöltöttem a MEGAsync-re de nem tudom hogy lehet onnan a saját gépemre letölteni.
Sziasztok ! Smile
Volna egy olyan nagy problémám, hogy ebben csak ti tudtok segíteni !
A BitTorrent X-et jelez, nem enged Seed-elni, mert nincsen nyitva a port...
És ehhez szeretném kérni a segítségeteket.
Már egyszer volt ez a problémám régen, de akkor megoldódot.
De most nem tudom megnyitni a Routeremnek a potrját !
Kérlek segítsetek !
Sziasztok!
Nagyon rég óta IDM-et használok a letöltésekhez.De mostanában egyre sűrűbben frissítik. Ezért az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne elmenteni az IDM beállításait, hogy megspórolhassam az állandó beírását a webhelyeknek, jelszavaknak, és beállításoknak. A programban nem találtam erre lehetőséget.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
milyen progival tudnám letölteni a youtube tartalmakat letölteni , mivel egyre több töltés sikertelen . ebbe kérnék segítséget . win 10. pro. 64.bit 17655-ös insedert használok . köszönet.
Üdv!

Régebben tettem már fel a kérdést, hogy az RTL most-ról nem tudtam letölteni, az akkor megoldódott, de most megint valamit b@szkodtak tutira mert se az IDM (csak a pár kb-os fragment fájlokat látja, de van mikor még azokat sem) nem szedi le se Video DownloadHelper (igaz ez chrome bővítmény ami ezer éves és úgy látom nem frissítik itt) , olyan megoldást szeretnék ami chrome alapú böngészőhöz jó, nem akarok minden szarhoz más-más böngészőt ha lehetne Wink Aki tesztelni szeretné a problémámat az pl a legújabb Szulejmán részen tegye mert azokat nem tudom lekapni, köszi Wink
Üdv!

Mostanában nem követem az aktuális szoftveres dolgokat erre a célra sem, konkrétan az RTL MOST-ról akarok letölteni, létezik olyan ami tudja kezelni a szemét formátumukat vagy ami van ott? Grin Én tudom hogy a Replay media catchernél nincs jobb, régen leszedte onnan de most nem is észleli a videókat, pedig ez még Real time webcamos oldalról is szedi valós időben meg szinte bármilyen oldaról.
Sziasztok!
Napok óta ez a hibát kapok feltöltés közben.

Hiba : Hozzáférés megtagadva (ReadFromDisck)

Segítséget előre is köszönöm!
A gépem nem képes normálisan seedelni, nagy ritkán tölt fel valamennyit. Utánaolvastam, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Megtaláltam, hogy port forwardolni kell az adott portot a routerben, amit használ a kliens.

Nem is lenne semmi probléma, be tudok lépni a routerbe, csak éppenséggel amit magyaráznak, azt egyáltalán nem találtam meg a router beállításai között. Valaki tudna segíteni ebben? Ha ez lényeges, a router neve ZTE ZXHN F668.
Sziasztok ! Smile
Ha van valakinek nCore meghívója, és tudna adni, az kérem jelezzen nekem PM-ben !
Nem kell ingyen ! Tudok adni más torrent oldalakra meghívót, vagy akár többet is !
A segítségeteket előre is meg szeretném köszönni !
Ezt a kérést csak addig hagyom fent ameddig szerzek Acc-ot, utána megoldottnak jelölöm.
Szisztok!
Jelenleg 20Mbit -es netem van.(nem UPC -s)
Volna lehetőség ezt cserélni 120Mbit vagy 500Mbit -re az UPC -nél!
Ti mit gondoltok érdemes lenne az 500 ast választanom, van egyáltalán értelme, ki tudom használni????
Lehet buta kérdés, de győzi "írni" a vinyóm az 500Mbites sebességet??
Torrentek tudnak jönnek annyival lefelé?
2500ft a különbség.
Amúgy a feltöltési speed: 22Mbit (500Mbit letöltés mellett)

Nem vagyok jártas ilyen sebességben, légyszi segítsetek!
Köszönöm!
Üdv!

amigaos 4.1 FE -re lenne szükségem.
Ha valaki esetleg tudná, hogy hol fellelhető az jelezze.

Köszönöm!
Sziasztok!

A következő problémám lenne az (?) utorrentel (Kori Win7 alatt).

Egy munkatársam szól, hogy neki kiírja a cliens a státuszsorban, hogy Disk overload 100%. Mondtam neki, hogy én ezt még nem láttam, de aztán hazamentem és nekem is ott van, csak eddig nem vettem észre. Ez kb egy éve volt.

Azóta szerintem egyre rosszabb. Régebben csak akkor jött elő, ha nagyobb állományokat (több GB-os) töltök le, de már kisebbeknél is jelentkezik. Ilyenkor minden torrent le és feltöltés behal. Időnként magához tér és folytatódik, de ez nagyon ritka. Inkább teljes halál a cliens részéről. A feladatkezelőben az látszik, hogy a cliensben megadott chache memóriát teljesen elhasználta. Ekkor csak azt tudom tenni, hogy kilövőm a programot és újraindítom. Persze ilyenkor a folyamatban lévő letöltéseket újra ellenőrzi, ami mondjuk egy több 10GB-os programnál jó hosszú idő. Ráadásul a letöltött adatok egy részét újra le kell tölteni.

Már olyan is volt, amikor sima visszatöltésnél (, tehát letöltés már nem ment), leállt minden seedelés. Ha újra indítottam a clienst megy ezerrel. Ez nem biztos, hogy ugyanaz a hiba, csak furcsa és ez is bosszantó.

Próbáltam neten nézegetni mi lehet a gond. Nagyon sok helyen írnak róla, megoldásokat is mondanak. Mindet kipróbáltam, de semmi változás.
Kipróbálta újabb és régebbi klienseket, de ugyanaz.
Megpróbáltam, hogy minden más letöltést megállítok. Sőt egy tök üres clienssel is ezt csinálja
Aztán kipróbáltam a Flasget3 torrent letöltőjét, de ott is volt hasonló jelenség. Így visszatértem az uterrenthez.
Legutóbb az AVAST vírusírtót kapcsoltam ki, hátha, de nem.

Most arra gondolok, hogy esetleg a KORI féle windowsban van valami beállítva, mert régen nem ezt használtam és akkor nem volt ilyen, illetve nem vettem észre.
Azt még tudni kell, hogy elég sok torrentet futtatok (osztok vissza), mondjuk úgy 100 darabot.
A letöltés HDD-re megy (SAMSUNG HD753LJ).

Kérdésem: Másnál is volt hasonló? Mit lehet tenni.
Továbbá az érdekel még, hogy aki KORI-s WIN7-et használ AVAST vírusírtót és utorrentet (én 3.3.2), annál jelentkezik-e ilyesmi.

Mindent választ előre is köszönök.
Üdv!

A bittorrent program Windows 10 alatt helyesen működik. Amikor a programot leállítom akkor felugrik egy hiba ablak, hogy a program helyes működés egy hiba miatt megszakadt és még egyszer le kell állítani külön a programot. Továbbá a feledatkezelőben a háttérfolyamatok között is ott marad amíg még egyszer le nem állítom a hibaüzenet alpján. Próbáltam kompatibilitási indítását a programnak de az sem segített. Esetleg valaki valamilyen megoldást tudna eszközölni?

Köszönöm a választ....................


i.imgur.com/CG8wJx2.jpg

i.imgur.com/rRU6ujK.jpg
Sziasztok ! Aki egy két héttel ezelőtt emlékszik a rinyálásomra, hogy van netem, de nem megy a torrent feltöltésem, akkor az tudja, hogy miért édeklődök ez iránt a program iránt. Szóval, azt mondtátok nekem, hogy kell nyissak egy portot, mert ez a problémám, és ebben 100% igazatok volt. Csakhogy ! Oda fajúlt a dolog, hogy kirángattam a szolgáltatótól a szerelőket, hogy állítsák be nekem a routert, mert nem megy. Kijöttek, beállították, ment minden. Amíg ki nem kapcsoltam a gépet. Amikor másnap bekapcsolom, megint nem megy. Megint hívtam őket és megint kijöttek, de ezúttal egy másik csapat. Na az egyik említette ezt a programot, azt mondta, hogy ők minden nap kijöhetnek beálítani a routeremet, mert az csak addig fog menni, amíg ki nem kapcsolom. Azt mondta, hogy ha véget akarok vetni ennek az ördög-keréknek, töltsem le ezt a programot. Én letöltöttem Microbit-ról, de nem jó a Crack-je. Úgyhogy szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben. Ha valaki megtalálná valamelyik oldalon, szóljon. A segítségeteket előre is megszeretném köszönni.
Üdv Smile
Milyen jó torrent programot ajánlotok? Több helyen is írják hogy az utorrent 2.2.1 már nem a legjobb, mert régi verzió.
aptopom 4 magos Samsung 850 pro SSD 8gb Ram Windows 10 pro(legfrissebb)
Qbittorentet használok és egy idő után mintha elfáradna a merevlemez és a letöltési sebesség lelassul, és amikor újra indítom, akkor megint jól működik.
Lemez gyorsítótár mérete 1000MB állítottam be nem használ.
Külső merevlemez használok az ssd csak Windows.
Utorrent bittorent ugyanaz az szitu.
És a Windows is lelassul és valamiért hangkártyába is belenyul mert recseg, stb. aztán újra indítom
És minden jó.
Gépemen, miden driver a legfrisseb.(up to date)
Lemez gyorsítótár idejének lejárta 60s? Egy gyári a programban
Valakinek egyéb ötlet?

Üdv: Millord
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!