érdeklődnék , hogy a total commanderbe csomagolt zippel, jelszóval csomagolt fájlnak elfelejtettem a jelszavát . hogyan tudnék ismét szert tenni rá ? köszönöm a segítséget
Sziasztok!

Van egy 1,3TB-nyi adathalmazom, amit szeretnék olyan szinten betömöríteni, hogy ráférjen egy 1 terrás külső HDD-re. Ebben az adathalmazban van mindenféle adat vegyesen, filmek, ISO fájlok,excel, email fájlok,stb. Igazából lehet, hogy jó részére már nem is lenne szükségem, de most nem szeretném gyomlálgatni, ezért szeretném lehetőleg a teljes halmazt megtartani és kicsinyíteni. Melyik program volna erre a leghatékonyabb, illetve melyik tömörítési módszer most a legjobb? 1db fájlba érdemesebb ezt tömöríteni, vagy inkább több kisebbe?
Mióta frissítettem a fent említett fájlkezelőt, azóta ha egy tömörített állományból másolok ki egy könyvtárat, akkor csak a könyvtár fájljait másolja és ha a könyvtárban voltak alkönyvtárak, azokból a fájlokat is ugyan oda teszi.
Mit állítsak át?
Üdv mindenkinek.

Milyen programmal lehet ESD fájlt konvertálni ISO fájlba?

Köszönöm a választ.........................
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 91 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 20,347 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!