Sziasztok!
Ajándéknak vennék egy Plantronics M70 Bluetooth headset-et. Az irányban érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy javaslata, mely kb. árban ugyanez vagy esetleg olcsóbb, és minőségben jobb. Létezik-e olyan, mely magyar nyelven is bemondja a hívó fél nevét, vagy ilyen nincs is. Android telefonhoz lesz.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Törölni szeretném a Windows Defender védelmi előzményeit, de nem jártam sikerrel.
https://thegeekpage.com/clear-protect...the%20menu
Ennek a második javaslatnak végrehajtása közben látszólag eltűnnek az előzmények, de újraindításkor a Defender védelmi előzményei ugyanott maradnak.
Ha tudtok tuti megoldást , annak nagyon örülnék.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!

Édesanyám Gmail fiókjába többszori próbálkozásra sem tudunk bejutni, ugyanis sem másodlagos email cím, sem pedig telefonszám nem tartozik.

Van erre valami más fajta módszer? Már kínomban az ügyfélszolgálat elérhetőségét kerestem meg.

Eredetileg egy rosszul beállított Facebook jelszó miatt lenne rá szükség. De természeretesen a Facebookon sem lett beállítva telefonos azonosítás.

Köszönöm
Sziasztok!

Van google és Samsung Accountom.

Újra szeretném rakni a telefont.

Milyen megoldásokat javasoltok hogy ne kelljen újra rakni a programokat, névjegyzék, fotók, Beállítások stb újra install után?


Üdv: Millord
Ez a file megjelenik a c: letöltések mappában, ezt tartalmazza:[1027/120731.650:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: A rendszer nem találja a megadott elérési utat. (0x3)

A kérdésem mi lehet ez? Tiszta win x64-pro van fent buhera mentes.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni képek másolásához. Mégpedig az asztali PC-ről szeretném a laptopomra átmásolni/25Gb/
Pendríve és felhő kizárva. Nézegettem programokat de legtöbbje telefonra vagy róla szól,így nem mertem választani.
Előre is köszönöm segítségeteket. Üdv.
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy egy számítógépet otthoni mennyire biztonságos "otthoni" kiszolgálónak használni?

Van egy HP Core 2 Duo-s használt PC a szekrényembe amit arra használnék, hogy ráteszek egy Serviiot vagy csak szimplán a meghajtót osztanám meg és akkor a médialejátszóm illetve más hálózati eszközök látnák.

Gondolkodtam egy NAS-ba de nincs tapasztalatom arra ha csak egy célra szeretném használni melyik lenne jó?
4K filmeket alig töltök le beérem a 1080P-s filmekkel (mert 4K-s lejátszóm nincs). Hiába 4K-s a TV annak a médialejátszó része azért nem a legjobb (Samsung MU6102)

Amiért a kérdés megszületett.
Van egy 2.5-ös HDD amin filmek vannak amely csatlakoztatva van egy WDTV médialejátszóra. A LAN csatlakozónak köszönhetően a hálózaton rátudok másolni de csak lassan mert 10/100 az interface hiába van gigabites otthoni hálózatom. A hálózati lejátszással panaszom nincs szóval ezzel a részével nincs is bajom Smile
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne ,hogy a külföldön lévő egyetemen a vírus helyzett miatt távoktatás van és a vizsga időszakra online -ba a gép előtt kell lebonyolítani és két kamerát kérnek ,hogy körbe lássanak szembe és hátulról is folyamatosan ..., hogy kellene nekem összehangolni ,hogy két kamera képét egyszerre lássák ,két webkamera a gépbe???

Köszönöm.
Kedves sorstársak!
Egy ilyen téma már volt fent, de a jelenség amibe ütköztem még rejtélyesebb.
Adva van két egyforma gép: Beebox N3150, belső tárolók, azaz RAM és SSD ugyanolyan. Windows10 64 bit pro - ugyanolyan.
Mindkettőre van az USB3-as portra kötve egy-egy ugyanolyan SATA Quickport XT típusú USB HDD dokkoló.
A dokkolókban egy-egy 4 TB-os WD red (egyforma típusú) HDD.
A gépek kifogástalanul működnek. A BIOS (UEFI) ugyanolyanra van konfigurálva. A Windows szolgáltatásai ugyanolyanra vannak beállítva.
Mindkét gép rendesen olvassa a HDD-jét, de csak az egyik tudja rendesen írni, a másik nem. (Az írást elkezdi, de hamarosan lelassul és végül leáll.)
Minden (általam elképzelhető) beállítást összehasonlítottam, minden alkatrészt felcseréltem: kábel, dokkoló, HDD, tápadapter és semmi nem változik. A kettes gép lefagy írás közben.
Azt sem tudom eldönteni, hogy szoftver, vagy hardver hiba okozza-e a jelenséget.
Kérem, hogy akinek van segítő ötlete, ossza meg velem.
Sziasztok!
Adott egy fiberhome hg6544c router. A probléma az lenne hogy be szeretnék lépni a beállításokba mert kéne port foward... de ez nem jött összem ert nem fogja el a jelszót és felhasználót. A gyárit nem fogadja el gondolom meg változtattam és elfelejtettem... ezen kívül próbáltam resetelni de sehogy nem sikerül... nyomtam a reset gombot 30MP-ig semmi, ki is húztam és megint... így sem működik Reset+ Power gombbal se... neten keresgéltem sehol nincs le írás, se az út mutatóba, ezt sehogy nem lehet resetelni? Vagy csak dísznek van rajta a gomb... Hívtam szolgáltatot azt mondták próbáljam ezeket, de ha így sem ennyiért nem cserélik ki :/ Van valami megoldás?
Adott egy Aspire 5733 típusú laptop a következő konfigurációval:
Proceszor: i3-380m 2.53, 2.53
Memória: 4 GB-SK hynix HMT351S6FR8C-DDR3-1333(667)MHZ
HDD: 320 GB
Win: Windows7 kory féle szeptemberi változat

Van egy 4 GB - SK HYNX HMT451S6MFR8C-DDR3-1333(667) mhz

Amint belerakom gépbe egyfolytában indul újra a Windows, biosban felismeri tökéletesen!

Ha egyedül az van benn akkor a Windows driver-not-les-equal kék képernyő fogad

Bebotoltam egy külső, Windows live rescue rendszerrel az gond nélkül felismerte!
Amiről a következő képeket is mellékelek!

A kérdés a következő akkor újra kell rakjam a windowsot, hogy felismerje a memóriát?
Vagy mit kell csináljak, teljesen tanácstalan vagyok!

Mellékelem a képeket:
i.imgur.com/kftgcbl.jpg
i.imgur.com/dDOaue1.jpg
Sziasztok!
A telefonom (Huawei Mate 20 pro) kezeléséhez a számítógépen a HiSuite-t és a MyPhoneExplorer-t használom. Az utóbbi programban, ha törölni szeretném a híváslistát, akkor látszólag törli, de frissítés után újra ott vannak a bejegyzések. Eddig ez régebbi programmal működött. Most 1.8.15 van fent. Tudtok erre valami megoldást vagy másik, számítógépen használható telefonkezelőt ajánlani, ami tud magyarul és kezeli a híváslistát. A HiSuite nem kezeli.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok !

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok ,hogy két sim kártyás xiomi redmi 9 telefonom van ,és van benne kettő sim vodafon, telenor egyiken van 100 gb os adatkeret ezért mindig arról osztom meg a netet az eszközökön, telón is ezt betudtam álltani. Viszont telefonálásnál vodafon előfizetésem a korlátlan ,és közbe nem engedi a netet ,megszünteti. Ellenben ha a vodafonron sim ről megy a net azon csak 5 gb keret van akkor nem kapcsolja ki a mobilnet elérést ,hotspotot . Belehet ezt álltani ,hogy a másiknál se tiltsa le??
köszönöm
Helló! Windows 10 PRO-t használok (Kori 64bit)
Január óta nem telepítettem újra a windowst. Jelenleg semmi probléma a géppel tökéletesen működik, a kérdésem az lenne hogy mennyi időként kell windowst cserélni? Vagy pedig lehet használni sokáig ugyan azt a windowst újra rakás nélkül? Mert azt láttam hogy 6 hónaponta újra kell rakni, ezt most nem tudom igaz vagy nem, nekem Január óta probléma nélkül fut. Azóta még volt alkatrész Update is, RAM, VGA. Nem muszály le cserélni, vagy pedig nyugodtan használhatom tovább így?
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban honnan tudnám letölteni az alábbi ISO fájlt? A google nagyon nem a barátom Sad

hu_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9060111.iso
Adott a kory féle szeptemberi Windows7, s hiányzik belőle a flash.ocx! Tudom hogy már elavult
Hogy tudom felrakni mert van egy progi ami ennélkül nem megy!!
Fontos lenne!
Sziasztok!
Van 5db pendrájv. (1-2-8-32-128GB). A 8-32-128 be volt dugva (egyenként) egy SAT beltéribe 1 perc próbára. Azóta a konyhai LG 32”-os tévé a pendrájvok bedugásakor hibát ír ki (hiba az usb eszközön) és nem látja a pendrájvokat. Először arra gondoltam, hogy kuka lett a tv usb bemenete, de nem ,mert az 1-2GB-os és az 1TB-os usb külső merevlemezt is hibátlanul látja.
A SAT-ot „megjárt” pendrájvok más tv-k-ben hibátlanul működnek, számítógépen a win10 lemezkezelője látja, működnek. Viszont az AOMEI Partition Assistant Professional Edition nem látja egyiket sem (8-32-128GB).
Mindhárom pendrájv meg lett formázva (FAT,FAT32,NTSF)-reis és egyik esetben sem történt változás.
A három pendrájvon végig mentem a „diskpart”, Usb deview. H2…, HP usb disk storage….stb-vel. Egyik sem jelzett semmi hibát.
Még azt meg kell jegyeznem, hogy a három pendrájv DVBT beltéribe dugva sem látható.
Na most várom tőletek sok szeretettel a megoldási lehetőségeket.
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem a fenti progi (Sony Vegas Pro 8.0a vagy 8.0c) letöltéséhez, amennyiben valaki tudna adni egy letöltőlinket vagy uram bocsá' magát a progit.
Sajnos a kisebbik fiam eltörte a DVD-t amin rajta volt a progi és a neten (lehet én vagyok béna) nem találok letölthető változatot.
Azért kellene mert anno a dvdx.hu-n ehhez volt magyarítás, ami szerencsére meg van még.
Bármilyen megoldást köszönök...
Üdv.

Köszönöm mindenkinek a gyors reagálást és köszönom a megoldást (Impi2005).
Sziasztok!

Napok óta ez a hiba jön elő,ugy tudom megoldani ha modemet újraindítom, egy darabig oké, utána már megint előjön.

i.imgur.com/6RgrxjX.png

Tp-link AC1200 Gigabites!
Sziasztok!

A gépem egy új hibát csinál.

A gépet újra indítom, rendesen újra indul. Viszont ha leállítást csinálok, (leállítás gomb vagy kifagy a gép) nem kapcsol vissza hiába nyomom a gombot hosszú percek múlva sem

Áramtalanítás majd vissza sem segít, csak ha percekig nem kap áramot de akkor azonnal indul a gombra mint ha semmi baja nem volna.

(video kártyát már kivetem, de úgy sem szóval az kizárva. + BIOS is cseréltem vissza is meg előre még a BETA verziót is de azzal sem BIOS elem is cseréltem több gyártó és gyártási dátum)
Amire tippelek az alaplap vagy a táp.
MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
Cooler Master 750W MPY-7501-ACAAG


Előre is köszönöm.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 214 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 19,358 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!