sziasztok msot került fel egy gépre a kori féle 2019 augusztusi windows 8.1 ha programot telepítek néha megjelenik hiba üzenet (error ablak) Nincs lemez a meghajtóban helyezen lemezt a következö meghajtoba d: .
Ezzel az a baj nincs semilyen optikai meghajtom és nem használok virtuális meghajtott sem isot se.
Nincs valami megoldás most telepitettem driveren kivül a virusírtótt telepítettem fel.
Hol és hogyan tudok a mega.nz-re meghívottamnak teljes jogosultságot adni?

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!
Üdv. Szeretném megkérdezni, a Kori féle augusztusi win7-et hol lehet letölteni?. Köszi.
Sziasztok!

Van nekem egy windows 10 retail kulcsom, amit hozzárendeltem az MS fiókomhoz.
Úgy tudom hogy ezt át lehet vinni egy új gépre.
Na most gépet újítottam (Lap, CPU, ram, SSD csere) és nem nagyon jött össze eddig az aktiválás.
Mit kell tegyek hogy betudjam aktiválni az új gépemet?
Vagy képtelen leszek új kulcsot venni?

Üdv!
Köszönöm előre is!
Tisztelt Segítők

Samsung J5 Andriod alapú mobilon Névjegyzék és sms vissza nyerése.

A telefonon gyári visszaállítás történt.

Szeretném vissza szerezni Névjegyzéket és sms-ket.

Üdv: Millord
Telepitésnél ezt a hibauzenetet irja A Windows nem telepithető erre erre a lemezre. akijelölt lemez MBR PARTICIOS táblát tartalmaz Az EFI-alapu rendszerekben A WINDOWS csak a gpt lemezekre telepithetö mit tegyek?
A címben említett figyelmeztetést szeretném kikapcsolni egy deaktivált állapotban lévő Windows 8.1-en, lehetőleg 3rd party cuccok nélkül. Sajnos nem tudtam kideríteni, hogy mely folyamat indítja ezt el, mivel ilyenkor még egy feladatkezelő sem jeleníthető meg...
Úgy szeretném ezt megvalósítani, hogy a rendszer deaktivált maradjon.
Sziasztok. Van nekem egy Intel Desktop Borad dh55hc alaplapom amibe vettem egy 4gb-os ddr3 ramot(egyoldalas). Az a probléma hogy az ujonnan vett egyoldalas rammal nem hajlandó elindulni csak a biosig. Olvasgattam egy picit és arra jutottam hogy lehet az a probléma hogy mivel egyoldalas a ram egy chip ugye nagyobb MB és lehet nem ismerné fel? (biosban látja a ramot) a válaszokat előre is köszi Smile
Csak egy gyors kérdés.

A jdownloader-rel szoktam letölteni a youtube-ról a videók hang file-okat, majd azokat átkonvertálom mp3. Eddig mindent sikerült ilyen módon letöltenem, viszont az alábbi linknél, csak a kép file-t és a txt-t "látja". Sem a videó, sem a hang file-t nem. Gondolom a kinai, vagy keleti nyelv bekavarhat neki.
Van valami ötletetek ? (már próbáltam online is konvertálni, nem tudtam). Csak a hang file kellene belőle.

Köszönöm a segítséget.

https://www.youtube.com/watch?v=Wvl6Dhn-YMY
Sziasztok!

Lehetséges hogy a Wifi router magas válaszidőt generál? mert Játék közben 150-200 ping nem mindig amikor belaggol Grin Simán modemre kötve tökéletes, nincs lagg nincs magas válaszidő.
Sziasztok!
Az a gondom, hogy amikor reggelente megnyitom a böngészőt, felugró reklámok özöne áraszt el minden reggel, immár több hete, és 10 percembe telik míg kitörölgetem őket, és szinte minden nappal egyre több lesz.
A gépemen win 10 pro 1903 van, Chrome böngésző, a windows saját vírusirtója, és uBlock origin is fel van rakva. Milyen progit v. alkalmazást kéne telepítenem ezek ellen a reklámok ellen?
Köszönök minden segítséget.
Halli!
Egy olyan hibával akadtam hogy:
Be indul a gép miután be töltött a Windows 1MP-re el sötéttül a képernyő...
Ha belépek egy játékba akkor is, vagyis mint amikor a VGA Driver-t telepítsük és akkor el megy a kép és vissza, nekem is ez van... eddig nem csinálta ezt és játékba elég zavaró. Esetleg a Windows-al van a probléma ? Nincs vírusom semmi kb 1,5 hónapja volt újra rakva. Leg újjab VGA Driver
Gépem:
AMD A6-3500 OC-olva 3GHZ-re
8GB DDR3 Ram 1333MHZ
Radeon R7 370 2GB
120GB SSD
A táp egy Gembird 400W 1x6 PIN VGA Csattlakozó
Monitoral nincs probléma
Milyen program,vagy plugin kell hozzá ha chrome-ot használok? Minőségrontás nélkül lenne jó. Bandicammal próbáltam de ha megmozdítom az egeret az rögtön a kép része lessz. Ezért érdekelne egy jó megoldás.
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem,hogy került hozzám egy Lenovo A 536 telefon összetört kijelzővel. A kijelző cseréje megtörtént,üzemel is a telefon. A probléma akövetkező. A tulajdonosa jel zárral lezárta a telefont,de nem tudja a jelzárat és az email címét sem amivel vissza lehetne állítani a kódot. Kb 2 évig feküdt a telefon a fiók mélyén. De mivel már üzemel kellenének neki róla afényképek,videók,contactok egyszóval minden. De így hiába csatlakoztatom a géphez,nem imseri fel. Létezik-e olyan megoldás,ha csinálok egy factory resetet a telefonon utána vissza tudom-e állítani az adatakot vagy legalább is lementeni? Létezik-e valamilyen program rá?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
A Gigabyte GA-B250M-D3H alaplapom végleg megadta magát. Kéretik javasolni helyette egy másikat. Nem fontos, hogy m.2-es csatlakozás legyen rajta.
Ezeket tenném át bele:
CPU típusa QuadCore Intel Core i5-7500, 3800 MHz (38 x 100)
Videokártya GeForce GTX 1050 Ti (4 GB)
Memória 2x8 GB (DDR4 SDRAM) PC4-19200 DDR4 SDRAM Crucial Technology CT8G4DFS824A.M8FH3
Op. rendszer Microsoft Windows 10 Pro N
bandi 1969 javaslata volt az ASUS PRIME B250M-PLUS, de tán létezik egy kicsit olcsóbb megoldás.

Előre is köszönöm szépen a segítséget.
már a második inseder letöltés is megáll a 62 %-nál. mit próbálhatnék ennek a vélt hibának a megszüntetésének érdekében. előre is köszike geo59
Szevasztok!

Vetem egy HP 250 G3-as laptopot.
Próbáltam Windows To go-t indítani róla, nem lehet, mert erre csak GPT particiósat lehet telepíteni, indítani.
A pendrivén MBR-ve van a telepített rendszer.
Ez még nem lenne baj, de gondoltam belépek a biosba szétnézek...
Jelszót kér, na még ilyennel nem találkoztam. Nekem olyan nincs.
A laptopon a szokásos előretelepített W10 home van bios kulccsal.
Van már Toshiba C-55 A-1TF gépem, arra se lehet mindent telepíteni, de, nincs bios kulcskérés.
Lehet ezzel valamit csinálni?
Nem az első gép van a kezemben, kérem úgy válaszoljatok, de az igen speciális egyéni válaszokat sem értem.
Tanulnom kell még...Smile


Választ köszönöm!
Tisztelettel...

HDD

Egy kis segítség kéne. Meghoztam és betettem az új HDD a gépbe. Az viszont egyáltalában nem ismeri fel, más progik látják és úgy veszem ki mintha nem lenne formázva.
i.imgur.com/uY2R5i8.png

Mit kell tennem hogy jó legyen?
1 nyavalyas driver sem mukodik es a Dell oldalrol toltottem folyton kidob hogy nem jo vagy ilyesmi nem ertem az uj drivert toltottem le muszaly lesz linuxot tegyek ra
bar a wi-fi mukodne mer az Iobit driver booste meg kapja a drivereket gondolom
azer kene win 10 mer tv tuner nem mukodik linuxon csak anyit tudok rola hogy xps 15 9530 a service tag-ot nem fogadta el a Dell site kimasoltam tegnap de mivel nem megy lan kartya vagy wi-fi nem tudok semmit letolteni Smile
Halli!
Egy barátom vett valakitől régebben egy IPhone 6S-t és az ő Accountja van bent. Ő így használta és most hozzám került, ki lehet ebből valahogy jelentkezni vagy törölni vagy bármit ?
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!