Sziasztok!
Halmozottan sérült kislányomnak fejlesztőeszközt,fejlesztő játékot próbálok készíteni.
Az ötlet már régóta megvan,a megvalósításhoz szükségem lenne egy szabadon beállítható billentyűkkel vezérelhető mp3 lejátszóra.( soundboard programra.)
egy ismerősöm aki járatosabb a számítógépek világába ezt ajánlotta : https://sourceforge.net/projects/expsoundboard/
ez a program tökéletes lenne a számomra,akkor ha egy folyamatban lévő lejátszás közben ha elindítok egy másik mp3-at akkor nem szólna együtt
a kettő párhuzamosan (mert nagyon zavaró) hanem az új lejátszás elindításával az előző lejátszása megállna. A program azt tudja,ha ugyanazt az
mp3-at . még a lejátszás közben újraindítom, akkor azt az elejétől újra kezdi,és nem párhuzamosan szól 2 szólamban.
Ez azért lenne fontos mert kislányom nem tudja csak egyszer megnyomni a szabadon beállított billentyűt amivel elindul a lejátszás.
Ha tudna valaki ebben segíteni Nekünk azt nagyon szépen köszönöm.
email: barzo@index.hu
Sziasztok!
Xiaomi Mi 10 T Pro telefon nem kapcsolódik a Mi PC Suite-hoz(3.2.1.3111). Állandóan azt írja ki, hogy frissíteni

kell a telefon szoftverét, de azon a legfrissebb szoftver van.(811.RKQ 1.200826.002).USB hibakeesés bekapcsolva,

Totalcommanderen keresztűl látszódik a telefon.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok !

Malwarebytes ellenőrzést szeretnék futtatni a gépen. Ilyenkor úgy szoktam beállítani, hogy egyéni ellenőrzés és azon belül kijelölöm a meghajtókat amiket vizsgáltatni szeretnék - jelen esetemben a C emghajtó volt az, illetve bal oldalon a beállításokban beszoktam jelölni, hogy rootkiteket is keressen és a tömörített fájlokat ne ellenőrizze. Sajnos azonban több mint 4,5 óra telt el a vizsgálattal és még úgy se ért a végére, ezért le is állítottam a vizsgálatot. A C meghajtómon semmi extra nincsen 40,1GB a foglalt terület és 17GB még szabadon van. Próbáltam már úgy is, hogy letöltöttem a Hirens Boot lemezt és arról fittattam a Malwarebytes-t, de sajnos úgy is 4 óránál is tovább vacakolt. Ez valami rendszerhiba lehet nálam, vagy valami nem tetszhet neki ezen a meghajtón ami miatt ennyi ideig szöszmötöl?

Esetleg tudnátok ajánlani valami jó alternatívát a Malwarebytes helyett?

Köszönet előre is !
Üdv. mindenkinek aki olvassa.
Újratelepítettem a masinát, nagyon tetszik minden, gondoltam csinálok egy biztonsági mentést, (mint mindig) a W10 (W7) mentőjével. Idáig ezt használtam ritkán kellett de működött. Most többszöri nekifutásra is kb. 50% -nál hibajelzéssel elszállt.
i.imgur.com/vDtcXHk.png

A mentést egy 640 GB-s üres formázott lemezre szántam, így nem igazán értem, mire nincs elég lemezterület, és mit tudok most állítani, kezdeni, egyáltalán valamit csinálni .

Köszi!
dönci4
Üdv!

Régebben is volt már hasonló bajom ilyennel azt hiszem, valamelyik W10-en...de most jelen esetben Win 8.1 Pro -ról lenne szó, az utolsó támogatott driver erre a 17.7.1 való igaz nem WHQL de ez volt fent korábban is, csak aztán valamiért teszteltem egy régebbi drivert drivert, és most meg már ezzel az üzenettel b@sz pofán. Oké, akkor megpróbáltam a 17.4.4-et ami WHQL de arra is ezt dobjaLOL, ezt mégis hogy képzeli?! Hogy lehet ezt kikapcsolni....és mi a rák kapcsolja be ezt az ellenőrzést?
i.imgur.com/TYjwgFv.jpg
https://www.amd.com/en/support/kb/faq...LOAD_FAIL/
A Windows 10, Update oldalon ez a felirat van ,hogy lehetne eltüntetni új telepítés nélkül? "Bizonyos beállításokat a szervezet kezel."

kepkezelo.com/images/phzo3wfga4ek37t6kdhn.jpg
Üdv!

Pályafutásom egyik gyöngyszeme, amibe még nem futottam bele...

Adott egy Lenovo Ideapad 3 82H8008WHV notebook

https://edigital.hu/notebook/lenovo-i...ue-p874657

Na most a probléma az hogy, mikor telepíteném a win10-et (gpt uefi), szépen elindul a telepítő, viszont ott megáll hogy nem talál adathordozót, ergo nem tudok tovább menni mert nem látja az ssd-t. Viszont biosban meg szépen mutatja a 256GB-os WD ssd-t. Próbáltam már secure boot-ot engedni is meg tiltani is. Viszont még olyan sincs biosban amivel esetlegesen létrehoznék egy új bootolható dolgot.
Szóval egy kis segítség jól jönne.
Full új laptop, töltőn kívül semmi más nincs
Üdv. Mindenkinek!

Egy kis segítségre lenne szükségem.

Feltelepítem a gépet, mindegy, hogy milyen rendszerrel, (7, 8.1, 10) már mindennel próbáltam.
Már próbáltam internet nélkül is.
Amikor a videó kártya drivert telepítem, újra indul a gép és ez a szép kék képernyő fogad ezzel a felirattal "nvlddmkm.sys"
Egyébként egy " NVIDIA GeForce GTX 580 " -as kártyáról van szó.

A tápot két hete vettem 850 Wattos Gigabyte.
A processzor i7-es.
Az alaplappal " Asroc Z87 Extreme6 " semmi baj, kipróbáltam egy régebbi " Radeon R9 290X " kártyával, tökéletes.
32 gb G.SKILL memória.

Nem tudom, hogy találkozott e már valaki ilyen hibával.
Ebben kérném a segítséget, hogy van e rá valami megoldás.

Köszönöm!
Üdv, sziasztok!

Pár napja olyan furcsaságokat csinált, csinál? a gépem, hogy véletlenszerűen elmegy a kép, 1-1 pillanatra, majd befagyogat, aztán mintha mi sem történt volna, valamint errősen gondolkodik tőlt, dolgozik valamin.
100% biztos vagyok benne, hogy a háttérben valamit nagyon csinált az én tudtom nélkül.
Tegnap este már nem bírtam vele, lassú volt a megszokott műveletekhez, és kicsit olyan érzés volt mintha nem tudja mit akar csinálni.
Fogtam kikapcsoltam, és vártam 5 percet. Bekapcsolást követően, lassan indult el, de elindult. Valami Windows telepítő üzenet jött be, személyre szabás, testreszabás infórmációkkal, nagyon meglepődtem, hogy mi van, feltételeztem, hogy az ezt megelőzőnapokban evvel foglalatoskodott a gép, azért voltak hülye megnyilvánuálsai szegénykémnek.

Itt egy kép, talán mond valamit...
i.imgur.com/X0cwLlR.png


Most a gép működik, teszi a dolgát, de picit még mindig lamhának érzem a megszokotthoz képest.
2021.04.17. -én volt "nagy?" Windows frissítésem, azóta van a gépem ez a mappa: $WINDOWS.~BT
Valamint azért is írok, mert picit megilyedtem, hogy a Windows 11 láz megfertőzte a kicsit és arra akar felkészülni. Én ezt nem akarom se most, se a jövőbe. Amúgy is az ellenőrző program szerint a gépem nem alkalmas a WIndows 11 fogadására.
Gép: Dell Latitude E5450. I7-5600u, 1TB SSD, 16GB Ram, Intel HD Graphics 5500, Nvidia 840M.

Vajon a Windows frissítés(ek) miatt volt van gondom a géppel ?
Nem égbekiáltó gond, észrevétel ez, de ennél fürgébb volt a gépem.

Köszi, hogy lezártad.
Eredmény végén nulla van.
Laikusként háttérben nem fut olyan alklamazás ami a memóriát cpu-t fogná. Nincs agyon telepítve semmivel a gép.
Olvastam arról, hogy SSD lehet haldoklik, kb fél éves sincs, WD 1TB-t nem gondolnám, hogy ilyen lenne, de kitudja.
Minden esetre most jónak tűnik X. nap után újra.
Lehet szegénynek a meleg ment az idegeire :/
Ha újra előjön valamikor, én valami hardverikus gondnak gondolnám ezek után. :/
mi a gépigénye MS Office 2021-es verziónak ? köszönet
Sziasztok,

laptopomnál játék közben (tudom, hogy nem ajánlott) vettem észre, hogy nem pörög fel úgy teljes fordulatra a ventillátor, mint korábban. Aida64-t is futtattam, hogy ott stressztesztnél is hasonlóan viselkedik e, és sajnos tényleg nem működik megfelelően. A gép hátlapját leszedtem, tiszta, nincs por, a venti is pörög, mégsem tökéletes. Ötletek esetleg, hogy mi lehet a baj? Voltam szervízben, ott tisztítást ajánlottak egyből, de látván most, hogy szétszedtem nem indokolta. Esetleg tudtok még olyan progit, amivel a ventit tudom tesztelni?
Köszi a segítséget?
SZK
win 11-es alatt nem tudom átnevezni a DVD meghajtó betű jelét. a tártelület ablakba csak az SSD-ket és winyókat látja . ehhez kérnék segítséget. köszönöm.
Adott egy a következő windows Windows 7 SP1 AIO x64 Integrated September 2020 Edge85 Hungarian-Kori s egy ssd-re akarnám feltelepiteni, a kérdés hogy benne vane az unverzális ssd driver s felismerie az ssd a telepitő?
Sziasztok

Windows 11 későbbi(Ősszel) telepítése véget megnéztem hogy lehet-e majd telepíteni és sajna nem felel meg.

UEFI, nincs.

Trusted Platform Module (TPM) version 2.0 tudomásom szerint ez van.

Asus x550VXK laptop

samsung ssd 8 gb ram i7-7700HQ Nvidia GTX 950

i.imgur.com/pHZ6pVI.pngÜdv: Millord
Üdv, sziasztok!

Egy olyan helyzet áll fent nálam jelenleg, hogy újfent vásárolnom kell egy külső tárólót, saját adataim kimentésére, tárolására. Itt most konkrétan saját adatok, dokumentumok, képek, egyéb fájlokról lenne szó.

Nem tudom eldönteni, hogy egy nagyobb Pendrivert, Memóriakártyát, vagy külső HDD/SSD-t vegyek-e erre a célra. Jelenleg 110Gb-t adat van amiről szó van, ez gyarapodni fog a következő hetek, hónapok, évek alatt. Mennyivel nem tudom, de nem valószínű, hogy nagy GB-nyi mértékben. 1TB -s tárat én nagyolok e célra, 500MB-s tárolót nézegettem. Most PCX-n ez a Teyadi márkát látom, amiről sokat nem tudok. Emelet nézegettem 256, 512Gb-s Pendrivereket is. Valamint memória kátyákat is.
Természetesen árban elég széles a választék.
Nem feltétel, hogy drága legyen, sem, hogy oda - vissza gigamegaterra sebességgel írjon, olvasson adatokat az eszközről. Sőt HA-n akár még használt külső tárolón is elgondolkodtam e célra, többek között az árak miatt.
De tanácstalan vagyok hogy melyiket válasszam.
Adat mentési állapot függvényében lenne használva ideig - óráig, illetve ha valami kell róla akkor lenne elővéve. Ennek tudatában a gépről/ekről, illetve a hállózati meghajtóról egy az egyben törölve lenne. (Tudom, célszerű legalább két helyen tárolni biztonság miatt, de pont e cél miatt vennék külső tárolót, így nem tárolnám még más helyen...) De nem tudom, hogy igazán mit tegyek.
Szóval ebben szeretnék tanácsot kérni, mit gondoltok, vagy Te mit tennél ?


Köszi szépen az infókat, vártam, hogy még írjanak hozzá, hátha valakinek más a véleménye, és meg is indokolja, azért nem zártam le, de a "kis" többség már meggyőzőtt, és akkor lesz egy külső 500MB-s HDD e célra.
Köszi az infókat!
A következő a kérdésem:
Adott egy laptop, rajta licenszet Windows 10 proval!
Tudok rá telepíteni nem eredeti officet és azt aktiválni?!
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!

Biztos ismerős probléma, habár lehet már senki nem használja ezt a "fos" rendszert, de az van hogy állandóan elindul és kb sosem áll le...a neten pl ez a megoldás semmit nem használ:
https://answers.microsoft.com/hu-hu/w...33900cb4ae
De amikor még új volt ez a rendszer(kiadásra gondolok) akkor is csinálta ezt a bugot vagy minek nevezzem....ennyi ideig nem csinálhat semmit véleményem szerint, sokszor fél napokat megy tétlen állapotban(torrent benttartása) a gép de ő sosem fejezi be a karbantartást. Mivel lehetne ezt javítani a letiltáson kívül?
Sziasztok!
A lányom elindította a laptopját és ez jelent meg:
Fixing (CSmile Stage 1: 25% (142704 of 569088 Total 8% ETA: 0:03:50....
A kis pontok csak pörögnek és nem történik semmi. Lehet, hogy haldoklik a HDD?
Előre is köszönöm az infókat.
Sziasztok!

A mostanában emlegetett 9 éves laptopom elkezdett tegnap vacakolni. A bekapcsoló gomb megnyomásakor elkezdett világítani a led, de a kijelző még csak fel sem villant, és a ventilátor sem pörgött fel mint ahogy normál esetben, majd egy pár másodperc eltelte után a led kialudt. Többszöri próbálkozás után sem indult el sem akksiról, sem töltőről kivett akksival. Majd szétszedtem kitakarítottam a portól, összeraktam, nem számítottam semmi jóra, de elindult. Gondoltam lefrissítem ,mert még 1909-es W10 volt rajta. Nem futott le a frissítés mert folyamat közben leállt. Nem tudom mikor mert más dolgom kapcsán magára hagytam frissítés közben. Majd gondoltam újra telepítem, le is futott a tiszta telepítés, majd a Windows update futtatása közben, ismét leállt minden előjel nélkül, mintha kényszerítve leállítanám. Újra indítottam, de ismét ez történt. (A RAM-ot próbáltam mindkét foglalatban.)
Mi okozhatja ezt a problémát?
Jó lenne életre kelteni, ha elavult is, de alányomnak még megteszi netezgetni rajta, és most nem nagyon alkalmas egy új vásárlása.

Toshiba Satellite C660
Intel Celeron 2x1,5 GHz
4GB RAM DDR3
60GB Silicon Power SSD

Segítségeteket előre is köszönöm!

Valószínű hogy csak délután tudok reagálni, mert melózom, de azért telón benézek.
Sziasztok!
HDMI-RCA konverterrel lenne szükségem. Tudom, hogy tele van vele a net mindenféle fajtájával. Olyanok információja érdekelne akik a gyakorlatban is használják (használták).Egy laptopot kellene egy 32cm -es képátlójú kis tv-re kötni az RCA bemeneteken keresztül úgy, hogy a képarány normális legyen. Az ár is szempont a vásárlásnál.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 0 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 20,132 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!