Sziasztok!

Beszélgettem valakivel a facen Messengerben
És azt írta ki hogy Ő jelenleg nem elérhető.
A profilját nem mutatja a rendszer.
Kép sincs.

Blokolt vagy törölte fiókját???

Vagy arra gondoltam megadom a nevét megnéznétek nekem?

Üdv. Millord
Van-e mód a windows 10 enterprise LTSC 1809 verzióra a 1909 verziót feltenni?
Szép napot !

Van egy 2011-es HP asztali gépem HDMI kimenet még nincs rajta, csak DVI-D és D-sub kimenet van rajta, a tévén meg csak HDMI van, ezért úgy oldottam meg, hogy vettem egy DVI-D to HDMI adaptert. A kép szépen át is megy, viszont hang így nincs rajta. Jack csatlakozó nincs a tévén. Ez lehet a gond?
Üdv!

Ezt a dolgot mi a gyászért erőlteti a buta MS? .....hát nem tudom letiltani bakker, hiába futtatom le a "wushowhide" saját alkalmazásukat és rejtem el vele a régebbi drivert amikor felteszem ő neki ez nem tetszik és újraindítás után csak azért is tölti le a WU és rátelepíti a szutykát(!) és nincs is már az elrejtett(hidden) elemek között, most mit lehet ez ellen tenni komolyan kiidegel de rohadtul, nem értem ez mire jó....12 éve nem jöttek még rá hogy ez baromság!
Hiába a DDU vagy az AMDcleanuputility.....
A Speciális rendszerbeállításoknál lévő Eszköztelepítés kikapcsolása nekem nem megoldás, mert akkor is volt mikor letöltötte.
Sziasztok, rendelkezem egy asrock 870 extreme 3 r 2.0 alaplappal és mikor elinditom a gépet akkot a post screenél megáll 9C codenál majd 40 ms mulva tovább megy a boot mint ha mi sem történt volna. Ezt leszámítva nem tapasztalok semmi gondot a géppel. Csak kicsit idegesitő miért kell ennyit várnom.

Probáltam a clr cmos gombal cmos alap helyzetbe állítani, kipróbáltam jumperel is utána sem oldotta meg . Mi lehet a gond ?
Csak az egér van bedugva az usb portba a billentyüzet ps/2.
Szevasztok

Tegnap kiírta az Office 2019 Pro Plus, hogy nincs aktiválva, 4 napom van erre (már csak 3). Ilyen még soha nem fordult elő, gondoltam aktiválom.
MS Toolkit negyed órát kínlódik, aztán kiírja " Attempting to Activate Office19ProPlus2019VL_KMS_Client_AE!" Szóval megkísérelte de nem ment.
Esetleg telepítsem újra, netán tudtok valamit javasolni.
Köszi
dönci4
Sziasztok!

Már többször kaptam ezt a hiba jelenséget hogy

*Poor network*

Ha újra indítóm a modemet egy darabig jó, utána megint rossz, esetleg aki tud valamit kérem segítsen!

Köszönöm előre is! Smile
A hirek közt található, hogyan telepitsünk pendrive,ill. dvd nélkül (merevlemezzel) Win10-et, de ez csak 32-ről 32bites op. rendszerre jó. Lehet-e 32-ről 64 bites rendszert telepiteni?
Sziasztok!
Újabb akció. A Thunderbird levelezőt használom. Egy mappa, amiben fontos levelek lettek téve ki lett törölve (hogy ki és hogy az most lényegtelen), de a kukából is ki lett törölve. A Gmail-ba bemenve, ott sem található a mappa.Van viszont Mozilla backup és Hekasoft backup mentésem. Amikor elvégeztetem a visszaállítást velük, akkor vissza is áll, de csak addig (kb.5 mp), amíg nem szinronizál a Gmail-lal és utána kidonb egy képet és eltűnik újra a törölt mappa.
Előre is köszönöm a segítséget.
A kép:
i.imgur.com/TXwkrEy.jpg
Sziasztok!
Előre elnézést kérek, ha hosszú lesz, de csak így tudom megértetni a kérdésemet.
Hogyan lehet helyreállítani a windows boot-ját, úgy hogy a Linux-ot kiszedje belőle.
Anno az nvme M.2-es SSD-re telepítettem a Windows 10-et. Egy teljesen másik ssd-re raktam a linuxot. Igen ám, de amikor telepítettem a Linuxot, elfelejtettem kivenni az m.2-es SSD-t (kikapcsolni nem lehet) így beleírt a windows boot-jába. Azt szeretném elérni, hogy a windows 10 boot-ja helyreálljon úgy, hogy ne kelljen újra telepíteni. Legacy módu telepítésnél már láttam ilyen videót, de UEFI-s nél nem.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Van egy link:
https://www.origo.hu/auto/20200629-os...iaban.html

A Microsoft Edge-ben nem tudom lejátszani, mert ha lenyomom a play-gombot, akkor csak pörög a karika örökké.
Viszont ugyanezt a video-t a Firefox, a Google Chrome és az Opera is lejátssza.
Mi lehet a gond.
Sziasztok .
Van egy Acer Aspire E5-731 laptopom amire win 7-et szeretnék telepíteni,de nem bírom elindítani a telepítést. 3 pendrive-al is próbálkoztam. Win 10-el elindul a telepítés automatikusan.
Ezt a hibát dobja ki www.upload.ee/image/11951435/IMG_20200701_005753.jpg
www.upload.ee/image/11951437/IMG_20200701_072332.jpg
Sziasztok !

Olyan dologban szeretném a segítségeteket kérni , hogy a munkahelyi vezetékes internet elérése ip címhez kötött. Azaz a használt gépen úgy van internet ,hogy abba kapott ip címet bekell írni.
Olyat szeretnék ,hogy egy rutert közbe iktatni és abba mennyen be az internet és onnantol kezdve a wifin keresztül lehetne telefont laptopot csatlakoztatni.Be lehet -e állítani és miként ?

Köszönöm !
Sziasztok!

Kérdésem és problémám nem egyszerű.

Adott egy Win10 Pro asztali számítógép Intel i7-8700 processzorral és NVIDIA GeForce GTX 1050 videókártyával és két Philips monitorral (HDMI és Display Port csatlakozással).

A mellékelt képen látható hibát produkálja:

9900.hu/wp-content/uploads/2019/12/jegyzet-2019-12-06-111601.jpg

Egyes alkalmazásoknál (Chrome, Adobe Acrobat, Windows 10 alkalmazások (Posta, Naptár, ...) ...) a képernyő felső része futó program szempontjából nem használható, azt a felső részt Asztalnak érzékeli. A két monitoron véletlenszerűen, hol az egyiken, hol a másikon jelenik meg.

Ilyenkor vagy az újraindítás, vagy a kábelek lé és újra csatlakoztatása segít csak - illetve Chrome esetében az F11 kétszeri lenyomása.

Szoftverekből minden a legfrisebb, driver is új (újratelepített), de a hiba még mindig fent áll.

(Én driverhibára gyanakszom, de azt hiába telepítettem újra, nem segített.)

Várom ötleteitek, javaslataitok, hogy milyen megoldás vezethet előre.

Köszönöm! Smile
Szasztok!

A kérdésem a következő

Vettem egy 4k dolby vision tévét és összekötöttem a pc-vel, de 60 hz-en lebutítja 8 bitre a színeket 30hz-en 12 bites lesz újra.

Ha HDMI 2.0 kábel helyett jó lenne hozzá a DP/HDMI kábel? 3840x2160 p felbontásban min 10 bitre?

Ez az a tv:https://www.mediamarkt.hu/hu/product/...CDEALw_wcB

A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok, most 6 hónappal ezelött lettt feltéve a gépemre a windows 10 és úgy érzem elég lassú már ssdről is. Mivel érdemes "kitakaritani" a rendszert ? Ashampoo cleaner meg ccleaner nem mertem használni nehogy elrontson valamit. Mivel érdemes ? Töredezettség menetesítést kizárólag hddn szoktam azt is havonta. (Most meg volt nem segített sokat).
Segítséget kérek!

Az unokámnak Macbook pro laptopja van játszott a The Sims 3 és 4-el de amióta a mac frissített nem indult el egyik sem.Töröltem a régit-feltettem újra szerintem fel is rakja de nem indul el hibát nem ír ki de elég sokáig hallani hogy a gép dolgozik. Mi lehet a bibi?
Sziasztok!
Mivel még nem láttam ilyen témát vagy csak el kerülte a figyelmemet,de azért feltenném itt is ezt a kérdést.
Van már rá mód hogy a Win7-es rendszerem megkapja ezeket a további biztonsági frissítéseket is?
Angol fórumokon már talán van rá megoldás, de mivel az angol tudásom hagy kívánni valót maga után ezért nem igazán értem hogy ezt hogyan lehet megoldani.

Itt egy oldalon is írnak róla:
https://appuals.com/windows-7-esu-byp...su-bypass/

Előre is köszönöm az esetleges segítséget.Angel
Sziasztok nem tudna valaki feltenni egy olyan Windows 7 AIO (32 ill. 64 bites) változatot (régebbi is jó) amelyik még nem tartalmazza az (Intel és AMD) USB3-as és az NVME drivereket. Az Optiplex 7010-nél (Q77 Intel chipset) az installálásba bezavarnak (olyan drivereket rak fel amik nem jók, ennek következtében a gyári USB3-as driver nem megy fel).
Előre is köszönöm.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 4 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 19,043 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!