Üdv,
egy barátom Allview Allbook L laptopjáról van szó. A számítógéphez egy videoprojektort használt amit egy mini HDMI-VGA kábellel kötött a mini HDMI porthoz. A kábelt sajnos nem tudom kipróbálni mert nincs más eszköz amihez kapcsolhatnám. Ha tudnám, hogy a kábel a hibás rendelnénk más kábelt de ennek nincs értelme ha a gép fizikailag hibás.
Ha valamilyen illesztőprogram a hibás akkor ezt hogyan tudnám kideríteni?
A gépen előtelepített Windows 10 volt, nem volt más illesztőprogram telepítve.
Az Eszközkezelőt megnéztem, nem mutatott semmilyen rendellenességet vagy hiányzó illesztőprogramot.
Eddig minden rendben működött de most semmilyen jelet nem küld a projektorra.
Szevasztok
Sajna az Eset Internet Security megadta magát, így a Windows biztonságra vagyok utalva. A " Vírusok és veszélyforrások elleni védelem" modul nem akar működni. Kiírja, hogy indítsam újra, aztán néhány másodperc múlva megint kikapcsol. Néhány próbálkozás után szöveg, "Váratlan hiba történt. Sajnos valamilyen problémát észleltünk. Próbálja meg újból"
Ettől piszok okos lettem, csak nem jutok semmire. Ennél a modulnál a beállításoknál, a valós idejű védelem kapcsoló kikapcsolva van, de nem férek hozzá mert csak a rendszergazda kapcsolhatja be aki mellesleg én vagyok. Tudtok valamit javasolni, hogyan tudnám életre kelteni?

Köszi
dönci4
Sziasztok az lenne a kérdésem melyik viruális gép program?
Vmware, Virtualbox?

Azért kérdezem mert van egy nyugdíjas néni akinek egy Xp-s számítógépre van kötve egy nyomtató (Vistáig támogatott) viszont van egy újabb gépe amin Windows7 fut de nem hinném,hogy megfelelően működne rajta a nyomtató.

Kipróbáltam most a Virtualboxot amibe betöltöttem Windows XP vhd fájlt (Microsoft Windows Xp mód) ami szépen feltelepült de az egérrel nem nagyon tudtam dolgozni. Sajnos nem jöttem rá mivel lehet ki-be ugrani a beviteli eszközök esetén.
Mikor görgetek le-fel akkor jelentkezik főként, valami sercegő hang, és fogalmam sincs mi okozhatja... Nektek van ötletetek? Mikor nem görgetek akkor kevésbé, vagy egyáltalán nem produkálja ezt.
Sziasztok!

Valaki tudna feltenni?
Windows 10 18361 ISO kellene X64 HUN Enterprise

Köszönöm,
Sziasztok!
Abban kellene a segítségetek,hogy szeretnék egy interaktív érintőképernyős gépet készíteni a főnökömnek,mert meg kért rá.
Az lenne a kérdésem,régen már csináltam olyant,hogy volt valami kis progi ami az egész honlapot+ a tartalmait is letöltötte hozzá hogy offline ként működjön.
Erről az oldalról lenne szó!
köszönöm!
https://egyszervolt.hu
Ilyesmire gondoltam! kinézetre
Sziasztok

A Segítségetekre lenne szükségem van egy oldal https://www.board4all.biz/ és nekem nem nyitja meg sem chrome sem firefox.

Mit javasoltok mert szerintem nálam van hiba????

Üdv: Millord
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy az itt letölthető Windows miben különbözik a VIP letöltésnél lévő Windowstól?
A méretén kívül...
Üdv!

Tud valaki ajánlani tutira jól működő FB videó letöltő programot vagy kiegészítőt chrome/opera böngészőhöz?
IDM, Ant, Eagleget ezek már bukósak, észre sem veszik a videók java részétAngry

Megoldás:
Az új IDM már igazából megoldja a problémát (6.32 build 8)
A helyzet a következő: a win szerint (én telepítettem fel) fel van telepítve egy betűtípus. Latienne TEE (Type 1) fontkészlet. Az Indesign nem látja, valamit kiír ugyan (Latienne T EE). A Word is látja, de telejesen más fajtának értelmezi. A betűképnek köze nincs a fonthoz. A font jó, mert még boldogult tördelőszerkesztő koromban kerítettem, a fényszedőközpontból. Eddig évek óta minden rendszeren működött. Most valahogy nem akar. Gondolom még a hasonló fontok sem jók, de most csak erre koncetrálok, mert használnom kellene. Nem tudom lehet-e megoldás az opentype-ra való konvertálás, de ahhoz meg nincsen semmim se.
Szevasztok!
Van egy LG tv-m. Van rajta USB, DVI csatlakozási lehetőség is. A számítőgépet rá tudom rakni, de most azt szeretném, hogy egy műsort A tv-ről felvenni a számítógépre.
Konkrétan a DOQ TV megszűnik és ez adja héten többször a "Volt egyszer egy misszió-t"
Tudtok segíteni?
Választ köszönöm!
Sziasztok!

Valami ok miatt összeomlott a ssd-n a win 10-em, ezt a hibakódot írja ki: 0xc000000f

Ez valami boot gond lehet? Olvastam, hogy "elvileg" meglehet oldani újratelepítés nélkül is, egy javító cd vagy pendrive segítségével. Pendrival próbáltam, nem jött össze.
Tud valaki segíteni? Találkoztatok már ilyen problémával?
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyen Hibával?

Hiba: To interrupt normal startup, press the blue ThinkVantage button.

Se a bios semmi nem jön elő!

Segitséget köszönöm előre is!
Sziasztok!
Na csak, hogy ne jöjjetek ki a rutinból.Grin
A kérdés:
Egy D-Link DIR 842-es AC1200-as router van egy modem után kötve, mert ez szolgáltatja a wifi-t ( a szolgáltatóé állandóan szakadozik). Az lenne a kérdésem, hogy átalakítható-e switch-é úgy, hogy továbbra is wifi-ként is működjön.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok ,van egy régi S-2 őm ,tuti jó .nem tudtok valami megoldást ,hogy csakis ''mp3'' ''flac'' lejátszóként működjön (telefon ne legyen) csak az akksit terheli .
Már egy előző kérdésben írtam, hogy baromira lelassult az utóbbi időben a Steam. Mint kiderült a kliens valamiért összeakad az IPv6-tal, tehát aki megteheti, az kapcsolja ki a hálózati csatoló beállításainál. Még csak újra sem kell indítani a Windowst és máris száguld max sávszélességen a Steam kliens Smile Remélem segít azoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek már hetek óta.
Segítség kellene!
A Windows frissítést sajna nem eltávolítható!
Ezeket engedi!
i.imgur.com/n3Cjz85.jpg

De viszont ezeknél eltűnik az eltávolítási gomb!
i.imgur.com/JBXxe7M.jpg

Az ötleteket előre is köszönöm!
Sziasztok!
2-ik kérdés:
A képen látható partíciókból, honnan tudhatom meg, hogy melyik a felesleges. Van a win10, van annak a betöltője és van egy másik, ami nem tudom, hogy mi.
i.imgur.com/DJv5jtA.jpg
Az igazsághoz tartozik, hogy az op.rendszer SSD klónozva lett egy régebbi hdd-ről. A másik hdd-n is van egy kis partíció, amiről nem tudom, hogy miért van.
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!
Ma egy-két dologban kérném szépen a segítségeteket.
i.imgur.com/Q4dnhhF.jpg
Az első, hogy a képen látható hálózatkialakításnál, a 3-ik számítógépnél igen kicsi a net jel nagysága.
Ha a TP-Link switch után tennék még egy ugyanolyan switch-et és kihagynám az Átjáró és a Kert eleje extendereket, valamint a Kert vége extenderből vezetéken kapná a netet a 3-ik számítógép, akkor javulna-e a helyzet.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
Sziasztok!

A gépemben levő alaplap és BIOS:

Alaplap gyártója: Gigabyte Technology Co., Ltd.
Alaplap típusa: B250M-D3H-CF
BIOS gyártója: American Megatrends Inc.
BIOS verzió: 3.0 - F6
BIOS telepítése: BIOS telepítése: 04/24/2017

A gyártó honlapján találtam frissebb bios-t.

F10
5.5 Mb
17/12/2018
AsiaChinaAmericaEurope
Improve DDR compatibility
mb_bios_ga-b250m-d3h_f10

Kérdésem az lenne, hogy ha gépem tökéletesen működik, akkor érdemes-e lecserélni a BIOS-t az újabbra vagy hagyjam így?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

HOHI, loyalhudy, Vivid, benke11
  • 14 Vendég
  • 114 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 16,909 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!