Windows 10 költöztetése nagyobb partícióra

zoleey
zoleey
Sziasztok!

40 Gigás partíción van nekem a Windows 10, amit szeretnék egy másik HDD 80 GB-os partíciójára költöztetni, hogy arról bootoljon is újratelepítés nélkül. Tudnátok valami működő programot ajánlani, linkelni hozzá?

Előre is köszi!
10 hó
AOMEI Backupper- el klónozhatod átköltöztetheted egyikről, a másikra ! Smile a keygenél net vírusírtó ki , míg nincs aktiválva !
i.imgur.com/mWVeLrk.jpg
AOMEI Partition Assistant Professional ezzel bármit méretezhetsz tologathatsz variálhatsz a partíciókkal ! Smile Kulcs a rarhoz a szövegesben : crackingpatching.com , keygen előtt védelem net kikapcs . Ha kész vissza kapcsolni mindent . És mehet ! Smile

i.imgur.com/5BsjHIh.jpg
10 hó
http://dirtywindows.hu/2015/05/11/windows-rendszerek-klonozasa/

Macrium reflectet használok, és a múlt héten is így költöztettem át egy kisebb SSD-ről egy nagyobbra a rendszerem. A klónozás után a particiók méretét át kell méretezni az új merevlemez méretének megfelelően, mivel nem terjeszkedik ki teljesen, hiszen klónoztunk.

http://download.cnet.com/MiniTool-Partition-Wizard-Free-Edition/3000-2094_4-10962200.html

Ezt a partitició managert használom.

üdv.
10 hó
Köszönöm, sikerült!

Hirdetés

Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 1

Krokus

  • 4 Vendég
  • 2 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 15,995 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!